Gazete Vatan Logo

Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir?

Kavak Yelleri dizisiyle tanınan, geçmiş yıllarda Survivor’da da yarışan ünlü oyuncu Dağhan Külegeç nişanlandı. Ünlü oyuncu, nişanda çekilmiş pozunu "Söz, isteme, nişan" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Peki, Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? İşte detaylar…

Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir?

Kavak Yelleri’nin Efe’si Dağhan Külegeç nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan ünlü oyuncunun nişanlısıyla ilk fotoğrafını Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından paylaştı.

Anne Ayşe Erbulak, "Çok tatlı bir kızı istedik, o güzelim ailesi de kabul etti. Söz kestik, nişan yaptık. Artık resmî olarak kayınvalide oldum :)) Artık düğünü konuşuyoruz" notunu düştü.

DAĞHAN KÜLEGEÇ KİMDİR?

Dağhan Külegeç 18 Ekim 1978 tarihinde, İstanbul'da doğdu. Ünlü tiyatro sanatçısı Altan Erbulak'ın torunu olan Dağhan Külegeç’in annesi oyuncu ve yazar Ayşe Erbulak, babası ise kaligraf Rıza Külegeç'tir.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunu olan Dağhan Külegeç, 1998 yılında Baba Bana Reyting Al adlı dizide rol alarak ilk kez kamera karşısına oyuncu olarak geçti. 1994-1998 yıllarında Sıcağı Sıcağına adlı programda montaj ekibi, 2002 yılında A Takımı adlı programda yardımcı yönetmenlik, reji asistanlığı, 2000 yılında yönetmen asistanlığı, 2002-2003 yılında Atv'de yayımlanan G.A.G. programında yardımcı yönetmen, 2004 yılında ise Over Game adlı bilgisayar oyunu programında sunucu & yapımcı, aynı kanalda Püf Noktası programında oyuncu & yönetmen olarak çalıştı.

Haberin Devamı

Oyuncu daha sonra 2002 yılında Show TV'de yayımlanan Aslı ile Kerem adlı diziye Barışcan Gökçe rolüyle konuk oyuncu olarak katıldı. 2003-2004 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Lise Defteri adlı dizide Serhat adlı karaktere hayat verdi. 2005-2006 yılları arasında Jilet Metin karakteriyle Hırsız Polis dizisinde yer aldı.

Dağhan Külegeç'i asıl popülerliğine kavuşturan yapım ise, 2007 yılında yayımlanmaya başlayan ve ilk defa başrol oynadığı TV dizisi Kavak Yelleri oldu. Dizide Efe Kaygısız karakterini canlandıran ünlü oyuncu 2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasına 'Ünlüler' takımında yarışmacı olarak yer aldı. Eylül 2013 yılında ise Fatih Sultan Mehmet'in hayatının anlatıldığı Fatih dizisine katıldı. 2014-2015 yılları arasında Kiraz Mevsimi adlı dizide Mete Uyar karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

2017 yılında komedi dizisi Yeni Gelin'de Kağan Bozok karakterini canlandırdı.

2020 yılında Güldür Güldür Show isimli komedi programına transfer oldu.

2021'in Aralık ayında Salgın İstanbul Antoloji kitabında Salgın Günlükleri adlı hikayesini yayımladı.