Dağhan Külegeç

Dağhan Külegeç

Son dakika Dağhan Külegeç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dağhan Külegeç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dağhan Külegeç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dağhan Külegeç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dağhan külegeç gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 dağhan külegeç haberi bulunmuştur. Tüm dağhan külegeç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen fenomen dizi Kavak Yelleri ile yıldızı parlayan Dağhan Külegeç, geçtiğimiz Nisan ayında, 7 yıldır birlikte olduğu Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. İkilinin düğünü bugün Sapanca'daki bir otelde gerçekleşti. Çiftin düğünden ilk pozunu ise Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı 'Efe' karakteriyle hafızalarda yer eden Dağhan Külegeç, geçtiğimiz kasım ayında evlilik yolunda ilk adımı attığı Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturdu. Ünlü oyuncu, sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
19.04.2023 Magazin
Dokuz Oğuz neden final yapıyor? Dokuz Oğuz dizisi ne zaman final yapıyor?
Dokuz Oğuz neden final yapıyor? Dokuz Oğuz dizisi ne zaman final yapıyor? Fox Tv'de ekrana gelen Dokuz Oğuz dizisi final yapıyor. Kubilay Aka, Yasemin Allen ve Dağhan Külegeç gibi oyuncuların yer aldığı Dokuz Oğuz dizisi 6. bölümde final yapacak. Peki neden final yapıyor?
19.03.2023 Televizyon
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş'tan 7'nci yıl kutlaması!
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş'tan 7'nci yıl kutlaması! Oyuncu Dağhan Külegeç, nişanlısı Tuğba Aytaş ile birlikteliğinin 7'nci yılını kutladı. Külegeç, "6'ncı yaşımızı bitirdik, 7'ye bastık" ifadelerini kullandı.
5.03.2023 Magazin
Kavak Yelleri oyuncusu Dağhan Külegeç evlilik yolunda ilk adımı attı!
Kavak Yelleri oyuncusu Dağhan Külegeç evlilik yolunda ilk adımı attı! Kavak Yelleri dizisinde Efe karakteriyle tanınan Dağhan Külegeç, Tuğba Aytaş ile nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan ünlü oyuncu aile arasında yapılan bir tören ile nişan yüzüklerini taktı.
17.10.2022 Magazin
Ebru Gündeş evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir?
Ebru Gündeş evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir? Geçtiğimiz haftalarda Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ilişkisi ortaya çıkan Ebru Gündeş’in evlendiği iddiaları bir süredir sosyal medyanın gündemindeydi. Ebru Gündeş’in konserine giden Demet Akalın sahnede "Evlilik var mı?" sorusunu sordu. Ebru Gündeş evlilik iddialarını sahneden yanıtladı. Peki, Ebru Gündeş evleniyor mu? Ebru Gündeş Iraklı sevgilisiyle evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir?
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? Kavak Yelleri dizisiyle tanınan, geçmiş yıllarda Survivor’da da yarışan ünlü oyuncu Dağhan Külegeç nişanlandı. Ünlü oyuncu, nişanda çekilmiş pozunu "Söz, isteme, nişan" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Peki, Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı! Çocuk yaşta evlendirilen Selvi'nin hikayesi anlatılacak!
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı! Çocuk yaşta evlendirilen Selvi'nin hikayesi anlatılacak! Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 11. bölümüyle ekranlara geliyor. Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenen diziye yeni oyuncular da dahil oluyor. Kırmızı Oda'nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, usta oyucu Sema Keçik'in hayat verdiği, çocuk yaşta evlendirilen ve yıllardır evden dışarı adımını atmamış Selvi'nin hikayesi ekranlara gelecek. Peki, Kırmızı Oda 11. bölümde neler olacak? İşte Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı ve diziden detaylar...
13.11.2020 Gündem
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır?
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır? Aras Aydın, son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ömer karakterine hayat vermişti. Sefirin Kızı dizisinde komiser Turgut rolüyle dikkatleri üzerine çeken Aras Aydın’ın özel hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Aras Aydın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
28.01.2020 Gündem
Yine başında 'Kavak Yelleri'
Yine başında 'Kavak Yelleri' Bir dönemin fenomen dizilerinden 'Kavak Yelleri'nde Efe karakterini canlandıran Dağhan Külegeç, önceki gün kız arkadaşıyla City’s Nişantaşı’nda görüntülendi.
6.01.2020 Magazin
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı Oyuncu Neslihan Yeldan, İngiliz eşi Leo James Felix Pollock ile 11 yıllık evliliğini noktaladı
8.03.2019 Magazin
Son dakika: Toron Karacaoğlu hayatını kaybetti
Son dakika: Toron Karacaoğlu hayatını kaybetti Usta yönetmen, tiyatro, sinema ve seslendirme sanatçısı Toron Karacaoğlu tatilini geçirdiği Ayvalık'ın Altınoluk beldesinde yaşamını yitirdi.
23.08.2018 Magazin
Neslihan Yeldan kimdir?
Neslihan Yeldan kimdir? Neslihan Yeldan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbullu Gelin'de rol alan başarılı ve güzel oyuncu Neslihan Yeldan'ın hayatına dair bilgiler araştırılıyor. İşte Neslihan Yeldan hakkında merak edilenler...
20.02.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar
Show TV yayın akışında bugün neler var? 24 Eylül Pazar 24 Eylül Pazar gününe ait Show TV yayın akışı saat 06.15’te sevilen güldürü programı Güldüy Güldüy Show Çocuk’un tekrar bölümünün yayınlanmasıyla başlayacak. Daha sonra Kendine İyi Bak adlı program yeni bölümü ile, Pazar Sürprizi adlı magazin programı da canlı olarak yayınlanacak. Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu adlı yemek programı ve Yeni Gelin isimli dizi sonrasında Çocuktan Al Haberi yayınlanacak. Show Haber sonrası Rüya adlı dizi ve Meteor Kıyameti adlı film yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe
Show TV yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe Show TV’nin 7 Eylül Perşembe günü tarihli yayın akışı, sevilen yarışma programı Gelin Evi’nin tekrar bölümünün saat 08.00’de ekranlara gelmesi ile başlamış olacak. Hayat Güzeldir adlı yaşam programı ve Yeni Gelin dizisinin tekrar bölümü ile devam eden sabah kuşağı yayın akışı, Güldüy Güldüy Show Çocuk ile son bulacak. Show Haber’den sonra ise, TV’de ilk kez yayınlanacak olan Gizemli Geçit adlı film ile akşam kuşağı Show TV’de başlayacak, Karanlık Dalgalar adlı yabancı film ile devam edecek.
29.09.2021 Gündem
'Yeni sezon daha heyecanlı olacak'
'Yeni sezon daha heyecanlı olacak' Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'de ekrana gelen 'Yeni Gelin'in yeni sezon çekimleri Karadeniz'de başladı. Şehirli genç kızın yeni gelinlik hallerini ele alan dizinin çekimleri daha sonra Adana’da devam edecek.
29.08.2017 Televizyon
Yeni Gelin 13. Bölüm fragmanı yayınlandı!
Yeni Gelin 13. Bölüm fragmanı yayınlandı! Komedi türünde olan nadir dizilerinden Yeni Gelin, her hafta Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor. Başrollerinde Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar gibi isimlerin yer aldığı dizide her hafta komik bir olay yaşanırken izleyicileri güldürüyor. Yabancı bir kadının Adana’da bulunan bir eve gelin gelmesi ve gelin geldiği andan itibaren Türk örf ve adetlerin anlamaya çalışmasının yanında bir de konaktaki kadınlar arasında sıkışıp kalmasını anlatıyor. Yeni Gelin yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanıyla izleyicileri ile buluştu.
29.09.2021 Gündem
Yeni Gelin 4. bölüm fragmanı yayınlandı
Yeni Gelin 4. bölüm fragmanı yayınlandı Show Tv’de yeni yayınlanmaya başlayan ancak yayınlanmaya başladığı günden beri büyük bir ilgi toplayan Yeni Gelin dizisinin 4. Bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde seyircileri yeniden oldukça eğlenceli anlar bekliyor.
29.09.2021 Gündem
Yeni Gelin 2. bölümde aşiretlerin savaşı alevleniyor!
Yeni Gelin 2. bölümde aşiretlerin savaşı alevleniyor! Yeni Gelin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Yeni Gelin 2. bölümde Bella ile Hazar'ın evlilikleri aşirefler arasındaki savaşı tekrar alevlendiriyor. Yeni Gelin 2. bölümüyle bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...
29.09.2021 Gündem
Jessica May-Tolga Mendi çiftine büyük ilgi
Jessica May-Tolga Mendi çiftine büyük ilgi Yakın zamanda seyirciyle buluşacak olan 'Yeni Gelin' dizisinin başrol oyuncuları, 'yılın en aşık çifti' olmaya şimdiden aday...
14.02.2017 Magazin
340 öğrencisi var
340 öğrencisi var Çekimleri Adana’da yapılan “Yeni Gelin” dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Dağhan Külegeç, adeta Adana-İstanbul arası mekik dokuyor.
9.02.2017 Magazin
'Yeni Gelin'in çekimleri başladı
'Yeni Gelin'in çekimleri başladı Show TV’nin yakın zamanda televizyon izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan 'Yeni Gelin’in çekimleri İstanbul’da başladı.
23.01.2017 Televizyon
Show TV'nin yeni dizisinin kadrosu belli oldu!
Show TV'nin yeni dizisinin kadrosu belli oldu! Show TV ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan 'Yeni Gelin' dizisinin oyuncu ekibi çalışmaları tamamlandı.
20.01.2017 Televizyon
Arzum Onan'ın 'Fark Yaratan Öğretmen'i
Arzum Onan'ın 'Fark Yaratan Öğretmen'i Öğretmen Akademisi Vakfı'nın (ÖRAV) geçen yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle hayata geçirdiği 'Fark Yaratan Öğretmen' kampanyasına 1993 Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan da destek verdi...
3.11.2016 Magazin
Anılarda iz bırakan öğretmenler aranıyor
Anılarda iz bırakan öğretmenler aranıyor Aralarında Hülya Koçyiğit, Arzum Onan ve Özge Borak’ın da yer aldığı ünlü isimler, Öğretmen Akademisi Vakfı’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle başlattığı kampanyaya destek verdi...
1.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dağhan Külegeç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dağhan külegeç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.