Yeni Gelin

Yeni Gelin

Son dakika yeni gelin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni gelin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni gelin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Gelin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni gelin gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.787 yeni gelin haberi bulunmuştur. Tüm yeni gelin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'nın ilginç gelenekleri: 'Yeni gelin' aileye huzursuzluk getirmesin diye yapılıyor
Adana'nın ilginç gelenekleri: 'Yeni gelin' aileye huzursuzluk getirmesin diye yapılıyor Halk inançları, halk arasında yaygın olarak kabullenilen birtakım inanışları ve pratikleri içeriyor. Bu inançlar ve uygulamalar Adana'da nesilden nesle aktarılarak varlığını sürdürmeye devam ediyor. İşte Adana'da hayatın başlıca geçiş dönemlerinden olan doğum, evlenme ve ölüm evrelerinin her basamağında inanılan ve süregelen bazı inanışlar...
6.04.2024 Adana
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı 138 kiloya çıktıktan sonra mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali görenleri şaşırttı.
22.03.2024 Magazin
Bihter filminden sonra tövbe etmeye geliyor! Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu mu?
Bihter filminden sonra tövbe etmeye geliyor! Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu mu? Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi büyük bir transfere imza atmak üzere... Sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre ünlü oyuncu Kızılcık Şerbeti'nde Pembe'nin yeni gelin adayı olacak.
24.11.2023 Televizyon
Yeni gelin Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer ile balayında!
Yeni gelin Eda Ece eşi Buğrahan Tuncer ile balayında! Ünlü oyuncu Eda Ece ile 2019 yılından beri aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer 21 Haziran’da görkemli bir düğünle evlenmişti. Oyuncu Eda Ece ve basketbolcu eşi Buğrahan Tuncer balayında görüntülendi. Eda Ece'nin bikinisi dikkat çekti.
3.07.2023 Magazin
Yeni gelin Eda Ece'den flaş hamle geldi!
Yeni gelin Eda Ece'den flaş hamle geldi! Birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer, geçtiğimiz gün mutluluğa ‘Evet’ yanıtını vermişti. Şimdi ise düğün töreninin ardından Eda Ece’den ilk hamle geldi.
23.06.2023 Magazin
Şilan Makal'ın bikinili paylaşımlarına beğeni yağdı!
Şilan Makal'ın bikinili paylaşımlarına beğeni yağdı! Katıldığı moda yarışmasıyla tanınan ve 'Yeni Gelin' dizisiyle yıldızı parlayan Şilan Makal, yaz sezonunu açtı. Bikinili pozlarını paylaşan bir çocuk annesi Makal, düzgün fiziğiyle herkesin dikkatini çekti.
15.06.2023 Magazin
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen fenomen dizi Kavak Yelleri ile yıldızı parlayan Dağhan Külegeç, geçtiğimiz Nisan ayında, 7 yıldır birlikte olduğu Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. İkilinin düğünü bugün Sapanca'daki bir otelde gerçekleşti. Çiftin düğünden ilk pozunu ise Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Kısmetse Olur yeni gelin adayı Öykü kime talip geldi? Kısmetse Olur Öykü kimdir, kaç yaşında?
Kısmetse Olur yeni gelin adayı Öykü kime talip geldi? Kısmetse Olur Öykü kimdir, kaç yaşında? Fenomen yarışma Kısmetse Olur'a yeni gelin adayı olarak katılan Öykü hakkında araştırmalar başladı. Uzman psikolog olduğunu söyleyen Öykü'nün Kısmetse Olur evinde kime talip olduğu da merak konusu oldu. Peki Kısmetse Olur Öykü kimdir, kaç yaşında?
27.01.2023 Televizyon
Rüya gibi balayına kabus gibi başlangıç! Yeni evlenen çift uçakta dehşeti yaşadı
Rüya gibi balayına kabus gibi başlangıç! Yeni evlenen çift uçakta dehşeti yaşadı Yeni evlenen çift rüya gibi bir balayı yapmayı düşünüyorlardı ancak başlarına gelenler karşısında hayatlarının şokunu yaşadılar. İngiliz çift, Maldivler'de unutulmaz bir balayı yaşamak için her şeyi hazırlamıştı. Havalimanına erkenden gidip eğlenmeye başladılar. Uçağa bindiklerinde ise hiç beklemedikleri kötü bir sürpriz onları bekliyordu.
23.01.2023 Dünya
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları!
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den çölde mutluluk pozları! 'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, geçtiğimiz haftalarda evlendi. Balayı için soluğu Dubai'de alan çiftten çölde poz geldi. Taze evlilerin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
9.12.2022 Magazin
Yasemin Şefkatli derin yırtmacıyla dikkat çekti!
Yasemin Şefkatli derin yırtmacıyla dikkat çekti! İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli 90'lar tarzıyla beğeni topladı. Tutumlu biri olduğunu açıklamasıyla gündeme gelen Şefkatli'nin derin yırtmaçlı pozunu gören kaynanası Derya Tuna, gelinine beğeni ve kalp yağdırdı.
8.12.2022 Magazin
Anneleri tecavüz edilip öldürüldü! 40 yıl sonra mide bulandıran gerçek ortaya çıktı
Anneleri tecavüz edilip öldürüldü! 40 yıl sonra mide bulandıran gerçek ortaya çıktı ABD'de bir gece Tim ve Jeff kardeşler, annelerini cinayete kurban verdi. Tecavüz edildikten sonra öldürülmüştü. Birisi annesinin cesedini bile görmüştü. İki genç bu süreçte büyük bir travma yaşadı. 40 yıl sonra ise korkunç gerçek ortaya çıktı. Annesinin katilinin o olduğu akıllarından bile geçmemişti...
5.12.2022 Dünya
Ünlü oyuncunun cesedi sokak ortasında bulundu!
Ünlü oyuncunun cesedi sokak ortasında bulundu! New York eyaletinin kuzeydoğusunda yer alan Bronx bölgesinde bulunan cansız bedenin Green Book filmi oyuncusu Frank Vallelonga Jr.'a ait olduğu ortaya çıktı.
3.12.2022 Dünya
Japonya'dan Fransa'ya uzanan 'yamyam' olayı! Katil şöhret oldu, sözleri kan dondurdu
Japonya'dan Fransa'ya uzanan 'yamyam' olayı! Katil şöhret oldu, sözleri kan dondurdu Fransa’da tuzağa düşürdüğü sınıf arkadaşını öldürüp yiyen ‘Kobe Yamyamı’ Issei Sagawa, hukuki boşluk sayesinde hapse girmekten kurtuldu. Popüler kültürün ikonu haline gelen katil 73 yaşında hayatını kaybetti. Geriye ise ifadesinde kullandığı kan donduran sözlerin yankıları kaldı.
3.12.2022 Dünya
Yeni gelin, damadı nikah masasında 350 lira için terk etti!
Yeni gelin, damadı nikah masasında 350 lira için terk etti! Dünyaevine adım atacak çift, herkesi şoke etti. Düğün salonunda davetlierin önünde gelinin yaptığına damat bile inanamadı. Gelin, arkadaşıyla girdiğini iddiayı kazanmak için bakın nikah masasında ne yaptı? İşte haberin detayları...
3.12.2022 Dünya
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir?
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? Kavak Yelleri dizisiyle tanınan, geçmiş yıllarda Survivor’da da yarışan ünlü oyuncu Dağhan Külegeç nişanlandı. Ünlü oyuncu, nişanda çekilmiş pozunu "Söz, isteme, nişan" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Peki, Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
'Gelinim Mutfakta’ sunucusu Nursel Ergin: Beşinci sezona fırtına gibi başladık
'Gelinim Mutfakta’ sunucusu Nursel Ergin: Beşinci sezona fırtına gibi başladık Sunuculuğunu Nursel Ergin’in yaptığı, Kanal D’nin fenomen yarışması 'Gelinim Mutfakta', 5’inci sezonu ile ekrana geliyor. Ergin, yeni sezon hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
3.09.2022 Televizyon
Jessica May deniz ve güneşin tadını çıkarttı!
Jessica May deniz ve güneşin tadını çıkarttı! 'Yeni Gelin' dizisi ile Türkiye'de şöhreti yakalayan, Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, geçtiğimiz aylarda Türk vatandaşı olmuştu. 28 yaşındaki güzel, fotoğrafçı eşi ile Bodrum'da denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Fit haliyle dikkat çeken May'i, Hüseyin Kara iskelede havluyla bekledi.
22.06.2022 Magazin
Gelinim Mutfakta 951. Bölümde gün birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta 951. Bölümde gün birincisi kim oldu? Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Damla Saçıkara ve Yeşim Öksüz aldı! 1 çeyrek altını ise, bir gelin kazandı.
13.06.2022 Televizyon
Dizi aşkı daha gerçek oldu! Yeşim Ceren Bozoğlu ile Halil İbrahim Kurum birlikte...
Dizi aşkı daha gerçek oldu! Yeşim Ceren Bozoğlu ile Halil İbrahim Kurum birlikte... 'Hayaller ve Hayatlar' dizi setinde partner olan Yeşim Ceren Bozoğlu ve Halil İbrahim Kurum'un set aşkı gerçek oldu. Galataport'ta bir partiye katılan güzel oyuncu, 'Yeni Gelin' dizisiyle adını duyuran ve şimdilerde 'Seversin'de rol alan Halil İbrahim Kurum ile el ele katıldı.
13.06.2022 Magazin
Şilan Makal eşi ve oğluyla tatil sezonunu açtı!
Şilan Makal eşi ve oğluyla tatil sezonunu açtı! 'Yeni Gelin' dizisiyle yıldızı parlayan Şilan Makal, 2020 yılında Başakşehirde oynayan Şener Özbayraklı ile dünyaevine girdi. Geçtiğimiz yaz sonu oğlunu kucağına alan Makal, tatil sezonunu Göcek'te açtı. Ailesiyle tekne tatiline çıkan ünlü isim, fit vücuduyla dikkat çekti.
9.06.2022 Magazin
‘Yeni Gelin’in Bella'sı Jessica May Türk vatandaşı oldu! 'Türkiye ikinci vatanım'
‘Yeni Gelin’in Bella'sı Jessica May Türk vatandaşı oldu! 'Türkiye ikinci vatanım' ‘Yeni Gelin’ (2017-2018) dizisiyle Türkiye’de şöhreti yakalayan, Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, geçtiğimiz mart ayında Türk vatandaşı olmuştu. Elinde Türk kimliğiyle basın mensuplarına poz veren genç oyuncu, son derece gururlu olduğunu söyledi.
3.06.2022 Magazin
Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin
“Üç Kız Kardeş"in ilk bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı!
“Üç Kız Kardeş"in ilk bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı.
13.02.2022 Televizyon
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı!
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı! TV'de bugün ne var, bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı araştırması akşam evde olacaklar tarafından sorgulanıyor. 29 Ocak Cumartesi tarihinde yayınlanacak diziler, programlar arama motorları aracılığıyla aranıyor. Peki, bugün TV'de ne var? İşte 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı…
29.01.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Gelin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni gelin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.