Gazete Vatan Logo

Rüya gibi balayına kabus gibi başlangıç! Yeni evlenen çift uçakta dehşeti yaşadı

Yeni evlenen çift rüya gibi bir balayı yapmayı düşünüyorlardı ancak başlarına gelenler karşısında hayatlarının şokunu yaşadılar. İngiliz çift, Maldivler'de unutulmaz bir balayı yaşamak için her şeyi hazırlamıştı. Havalimanına erkenden gidip eğlenmeye başladılar. Uçağa bindiklerinde ise hiç beklemedikleri kötü bir sürpriz onları bekliyordu.

Rüya gibi balayına kabus gibi başlangıç! Yeni evlenen çift uçakta dehşeti yaşadı

Yeni gelin Hannah Charlotte Mol ve eşi rüya gibi bir balayı yaşamak için her şeyi planlamışlardı. Yeni evli çift, Maldivler'e gidip burada rüya gibi bir balayı geçireceklerdi. En azından hayalini kurdukları, planladıkları bu şekildeydi.

ERKENDEN HAVALİMANINA GİTTİLER

İkili İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan dünyanın en işlek havalimanlarından biri olan Heatrow'a geldiklerinde oldukça heyecanlılardı. Bu yüzden saatler önce havalimanına giderek beklemeye başladılar.

Yeni evli çift, birlikte vakit geçirerek bekleyip uçağa girdikten sonra burada bir yolcunun yaptıkları karşısında tam anlamıyla dehşete kapıldı.

DEHŞETE KAPILDILAR

Hannah, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak, eşiyle birlikte yaşadığı dehşeti takipçileri ile paylaştı. Hannah, videoda 'premium ekonomi' uçtuklarını söyleyerek, yanlarındaki yolcunun daha uçak kalkmadan ayakkabılarını ve çoraplarını çıkardığını belirtti.

Yeni evli çift, dönüm noktası niteliğindeki yolculuğunun keyfini çıkarmak için uçuşlarını 'BA Premium Ekonomi'ye yükseltirken, yanlarındaki bir yolcu çiftin lüks deneyimlerini hızla azalttı.

Haberin Devamı

"ÇOK KÖTÜ KOKUYOR VE 10 SAAT BOYUNCA..."

Hannah'ın paylaştığı videoda çiftin hazırlıkları, havalimanına yolculukları ve uçuştan önce bir şeyler içerek eğlendikleri yer aldı. Hannah videoda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

Daha sonra uçağa binmek zorunda kaldık. Oldukça havalı olan koltuklarımıza ulaşmak için business sınıfından geçmek zorunda kaldık. Bunlar bizim koltuklarımız. Çok heyecanlandığımız Premium Ekonomimiz var. Çok fazla koltuk aralığı var. Aman Tanrım, buradaki bir kadın ayakkabılarını yeni çıkardı ve biz daha havalanmadık bile.

Daha sonra kadının ayaklarının çok kötü koktuğunu söyleyen Hannah, buna 10 saat boyunca dayanmak zorunda olduklarını belirtti.

Hannah'ın paylaştığı videonun altında iyi dileklerde bulunan insanlar, genç çiftin evliliğini kutladı ve balayında güzel vakit geçirmelerini diledi.

"EN KÖTÜ ŞEYLERDEN BİRİ"

Bazıları ise kadının ayakkabı ve çorabını çıkarması karşısında dehşete düşerek, "Aman Tanrım, kokan ayaklar bir yolculuk için en kötü şeylerden birisidir" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

"NEDEN EKONOMİDE UÇUYORSUNUZ"

Başka bir kullanıcı ise yeni evli çiftin, hayatlarında bir kez yapacakları yolculuk için birinci sınıf tercih etmeleri gerektiğini söyleyerek onların koltuk seçimine suç attı.

"Neden birinci sınıf ya da business sınıf ile uçmuyorsunuz? Bu sizin balayınız. Ekonomide yolculuk yapan insanları hiçbir zaman anlayamıyorum"