Kavak Yelleri

Kavak Yelleri

Son dakika Kavak Yelleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kavak Yelleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kavak Yelleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kavak Yelleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kavak yelleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 kavak yelleri haberi bulunmuştur. Tüm kavak yelleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Acımak, Reşat Nuri Güntekin tarafından kaleme alınmış bir eserler. 1928 tarihinde yayınlanmış olan eserde çocukluk döneminde gördüğü işkenceler sonucu acıma duygusunu kaybetmiş bir öğretmenin hikayesi anlatılır.
15.12.2023 Eğitim
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı Kanal D'de 2007-2011 yılları arasında beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle kamera karşısına geçen Pelin Karahan 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda da yer aldı. İş insanı Bedri Güntay'la evli olan Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı.
15.11.2023 Magazin
Aslı Enver anne oldu! İşte bebeğinin ismi
Aslı Enver anne oldu! İşte bebeğinin ismi 'İstanbullu Gelin', 'Kavak Yelleri' gibi sevilen dizi ve filmlerde rol alan Aslı Enver, kasım ayında Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenmişti. Bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Enver, ilk bebeğini dünyaya getirdi.
4.07.2023 Magazin
Aslı Enver doğacak bebeği için harekete geçti!
Aslı Enver doğacak bebeği için harekete geçti! 2022 senesinin Kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile hayatını birleştiren 38 yaşındaki oyuncu Aslı Enver, kızının odasını elleriyle hazırlamak için harekete geçti. Aslı Enver, o anları sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş düğün yaptı 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen fenomen dizi Kavak Yelleri ile yıldızı parlayan Dağhan Külegeç, geçtiğimiz Nisan ayında, 7 yıldır birlikte olduğu Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. İkilinin düğünü bugün Sapanca'daki bir otelde gerçekleşti. Çiftin düğünden ilk pozunu ise Dağhan Külegeç'in annesi Ayşe Erbulak sosyal medya hesabından paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Aslı Enver karnı burnunda yeni pozlarını paylaştı!
Aslı Enver karnı burnunda yeni pozlarını paylaştı! 'İstanbullu Gelin', 'Kavak Yelleri' gibi sevilen dizi ve filmlerde rol alan Aslı Enver, kasım ayında Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenmişti. Bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Enver, yeni dizisi Arayış’ın galasına katıldı. Pozlarını peş peşe paylaşan ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.
7.06.2023 Magazin
Kanal D’nin yeni dizisi Dönence’nin Gece’si Sümeyye Aydoğan oldu!
Kanal D’nin yeni dizisi Dönence’nin Gece’si Sümeyye Aydoğan oldu! Cannes'dan ödülle dönen “Exceptional” uyarlaması “Dönence”nin çekimleri yakında İzmir Foça’da başlayacak.
8.05.2023 Televizyon
Pelin Karahan'ın yeni projesini açıkladı!
Pelin Karahan'ın yeni projesini açıkladı! 'Kavak Yelleri' dizisinin Aslı'sı olarak ünlenen Pelin Karahan, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. İş insanı eşi Bedri Güntay ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu, tek başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşırken, çıkışta gazetecilerle ayaküstü sohbet etti.
6.05.2023 Magazin
Kanal D’nin yeni dizisi 'Dönence'nin ilk başrol oyuncusu belli oldu!
Kanal D’nin yeni dizisi 'Dönence'nin ilk başrol oyuncusu belli oldu! Cannes'dan ödülle dönen “Exceptional” uyarlaması “Dönence”nin çekimleri yakında İzmir Foça’da başlayacak.
25.04.2023 Televizyon
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı!
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı! Geçtiğimiz kasım ayında Berkin Gökbudak ile sürpriz şekilde nikâh masasına oturan ve şimdilerde hamilelik heyecanı yaşayan Aslı Enver, eşiyle romantik bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
22.04.2023 Magazin
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı 'Efe' karakteriyle hafızalarda yer eden Dağhan Külegeç, geçtiğimiz kasım ayında evlilik yolunda ilk adımı attığı Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturdu. Ünlü oyuncu, sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
19.04.2023 Magazin
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik kutlama!
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik kutlama! 'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' gibi çok izlenen yapımlarda rol alan Aslı Enver, Kasım 2022'de iş insanı Berkin Gökbudak ile evde aile arasında kıyılan sade bir törenle hayatını birleştirmiş, kısa bir süre sonra da hamile olduğunu duyurmuştu. Enver, son olarak eşi Berkin Gökbudak'ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.
12.04.2023 Magazin
Güzel Günler Derin'i kim oynuyor? Doğan Can Sarıkaya kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Güzel Günler Derin'i kim oynuyor? Doğan Can Sarıkaya kimdir, hangi dizilerde oynadı? Güzel Günler Derin kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor Pazar akşamları ekrana gelen Güzel Günler dizisinde Derin'i Doğan Can Sarıkaya oynuyor. Peki Doğan Can Sarıkaya kimdir, hangi dizilerde oynadı?
26.03.2023 Televizyon
Sarp Apak: Can kayıplarımız var
Sarp Apak: Can kayıplarımız var Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri afet bölgesindeki insanlar için kolları sıvayan oyuncu Sarp Apak, önceki akşam eşi Bengisu Uzunöz ve oğlu Güney Apak ile birlikte Armutlu'daki bir mekan çıkışında görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, "Can kayıplarımız var" ifadelerini kullandı.
2.03.2023 Magazin
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Pelin Karahan'a büyük şok! Eşi acil ameliyata alınmıştı
Pelin Karahan'a büyük şok! Eşi acil ameliyata alınmıştı Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay'ın sağlık sorunları yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Karahan, eşinin akciğer embolisi sebebiyle ameliyata alındığını söyleyerek; iş insanının son durumunu paylaştı.
9.11.2022 Magazin
Kavak Yelleri oyuncusu Dağhan Külegeç evlilik yolunda ilk adımı attı!
Kavak Yelleri oyuncusu Dağhan Külegeç evlilik yolunda ilk adımı attı! Kavak Yelleri dizisinde Efe karakteriyle tanınan Dağhan Külegeç, Tuğba Aytaş ile nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan ünlü oyuncu aile arasında yapılan bir tören ile nişan yüzüklerini taktı.
17.10.2022 Magazin
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir?
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? Kavak Yelleri dizisiyle tanınan, geçmiş yıllarda Survivor’da da yarışan ünlü oyuncu Dağhan Külegeç nişanlandı. Ünlü oyuncu, nişanda çekilmiş pozunu "Söz, isteme, nişan" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Peki, Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor!
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor! Başak Gümülcinelioğlu Çınar Çıtanak ile bugün dünyevine giriyor. Peki, Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.10.2022 Magazin
Pelin Karahan: Daha cesur giyinmeye başladım
Pelin Karahan: Daha cesur giyinmeye başladım 2014 yılında Bedri Güntay ile nikah masasına oturan ve iki çocukları olan Pelin Karahan, Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl, Kıbrıs Zafere Doğru gibi dizilerde başarılı oyunculuk performansı ile göz doldurmuştu. Ünlü oyuncu bir dergiye verdiği röportajda kendisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
7.10.2022 Magazin
Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a duygusal mesaj: Benim çiçeğim sen hep gül!
Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a duygusal mesaj: Benim çiçeğim sen hep gül! Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde rol alan Pelin Karahan bugün 38 yaşına bastı. Bedri Güntay da eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla kutladı.
6.10.2022 Magazin
Şarkıcı Nilüfer’in TikTok isyanı: Takipçim az
Şarkıcı Nilüfer’in TikTok isyanı: Takipçim az Şarkıcı Nilüfer üç yıl aradan sonra konser serisine Bursa Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde devam etti. Ünlü şarkıcı, şarkı aralarında dinleyiciler ile sohbet etti. Nilüfer, “Siz böyle açıyorsunuz ya telefonlarınızın ışıklarını konserde, ben tabi eskilere gittim jenerasyon farkı, biliyorum bunları, bilmiyorum sanmayın. Tabii TikTok hesabım bile var ama takipçim az. Öyle bir sıkıntı var." dedi.
10.09.2022 Magazin
İbrahim Kendirci şaşkına döndü! 'Uzun süredir annemden saklıyordum'
İbrahim Kendirci şaşkına döndü! 'Uzun süredir annemden saklıyordum' 'Kavak Yelleri' dizisi, Türk televizyon tarihinin unutulmazları arasına girdi. Beş sezon ekranlarda kalıp, 170'inci bölümü ile final yapan dizinin başrol oyuncularından İbrahim Kendirci, Bebek'te taksiye binerken görüntülendi. Kırık kolu ile dikkat çeken Kendirci, yaşadığı kazayı anlattı.
13.08.2022 Magazin
Nilüfer konserde Kayahan'ı andı!
Nilüfer konserde Kayahan'ı andı! Şarkıcı Nilüfer üç yıl aradan sonra konser serisine Bursa Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde devam etti. "Esmer Günler", "Gözlerinin Hapsindeyim" ve "Yemin Ettim" gibi Türk Pop Müziği’ne damga vuran Kayahan şarkılarını da seslendiren Nilüfer, Kayahan'ı andı.
24.07.2022 Magazin
Türkan babasına gerçekleri anlatacak mı?
Türkan babasına gerçekleri anlatacak mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 3. bölüm fragmanı yayınlandı.
2.03.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kavak Yelleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kavak yelleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.