Gazete Vatan Logo
Magazin Aslı Enver doğacak bebeği için harekete geçti!

Aslı Enver doğacak bebeği için harekete geçti!

2022 senesinin Kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile hayatını birleştiren 38 yaşındaki oyuncu Aslı Enver, kızının odasını elleriyle hazırlamak için harekete geçti. Aslı Enver, o anları sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı.

Aslı Enver doğacak bebeği için harekete geçti!

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Kavak Yelleri isimli diziyle milyonlarca kitle tarafından tanınan ve daha sonra başarılı projelerde rol alan Aslı Enver, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Türkiye'nin en beğenilen kadın oyunları arasında yer alan Aslı Enver, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor.

Aradığı aşkı iş insanı Berkin Gökbudak'ta bulan Enver, 2022'nin Kasım ayında sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu. Çift, sessiz sedasız sadece bir organizasyonla evlendi. 

Evliliklerini nikah fotoğraflarıyla duyuran Enver'in kısa bir süre sonra hamile olduğu öğrenildi. 7,5 aylık hamile olan oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla yoğun ilgi görüyor.

Anne olmak için gün sayan 38 yaşındaki Enver'in geçtiğimiz günlerde karnı burnunda fotoğrafları büyük beğeni toplamıştı. Son olarak yaptığı paylaşımında, kızının odasını hazırladığını gözler önüne seren Enver, "Bebe odası hazırlamak ciddiyet ister" notunu ekledi.