Pelin Karahan

Pelin Karahan

Son dakika pelin karahan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pelin karahan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pelin karahan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pelin Karahan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pelin karahan gelişmeleri de dahil olmak üzere 464 pelin karahan haberi bulunmuştur. Tüm pelin karahan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi!
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi! 2014 yılında oyuncu Pelin Karahan ile dünyaevine giren Bedri Güntay, önceki gün Etiler'deydi. Güntay, 2023 model Porsche marka spor arabası ile de ilk kez görüntülenmiş oldu.
12.03.2024 Magazin
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı Kanal D'de 2007-2011 yılları arasında beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle kamera karşısına geçen Pelin Karahan 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda da yer aldı. İş insanı Bedri Güntay'la evli olan Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı.
15.11.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi krizi 'Bihter' setini durma noktasına getirdi
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi krizi 'Bihter' setini durma noktasına getirdi 'Bihter' filminde başrolde olan Farah Zeynep Abdullah'ın, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi'yle arasının gerildiği iddia edilmişti. 2. Sayfa'da yer alan iddiaya göre Farah Zeynep'in kaprisleri yüzünden tüm set bıktı ve ortam gerildi.
22.10.2023 Magazin
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı Selahattin Taşdöğen’in Hamas-İsrail savaşı hakkındaki sözleri tartışma yarattı.
22.10.2023 Magazin
Pelin Karahan'dan samimi açıklama:  Türkiye'de babasız büyümek zor
Pelin Karahan'dan samimi açıklama: Türkiye'de babasız büyümek zor Pelin Karahan, Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Karahan samimi açıklamalarda bulundu.
22.10.2023 Magazin
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti "Orda Bir Köy Var Uzakta" adlı çocuk şarkısını yorumlamasıyla bilinen sanatçı Yıldız Tezcan hayatını kaybetti.
8.06.2023 Magazin
Pelin Karahan futbol itirafıyla gündem oldu
Pelin Karahan futbol itirafıyla gündem oldu Galatasaray'ın 23'üncü Süper Lig şampiyonluğu ünlüler dünyasını da sevince boğdu. Kutlama için stada giden isimlerden biri de Pelin Karahan oldu. Saçlarını sarı-kırmızı iplerle ördüren oyuncu, oğulları ve eşi Bedri Güntay ile bir an olsun yerinde oturmadı ve tezahüratlara eşlik etti. Kutlama sonrası Etiler'de görüntülenen Karahan, futbol itirafıyla dikkat çekti.
8.06.2023 Magazin
Pelin Karahan'ın yeni projesini açıkladı!
Pelin Karahan'ın yeni projesini açıkladı! 'Kavak Yelleri' dizisinin Aslı'sı olarak ünlenen Pelin Karahan, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. İş insanı eşi Bedri Güntay ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu, tek başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşırken, çıkışta gazetecilerle ayaküstü sohbet etti.
6.05.2023 Magazin
Pelin Karahan'ın en büyük hayallerinden biri gerçekleşti!
Pelin Karahan'ın en büyük hayallerinden biri gerçekleşti! Oyuncu Pelin Karahan’ın eşi ve oğullarının babası Bedri Güntay, iki hafta önce ikinci kez ameliyat olmuştu. Güntay'ın sağlığına kavuşup taburcu edilmesinin ardından çift, yurt dışı tatiline çıktı.
13.04.2023 Magazin
Ünlüler ve anneleri
Ünlüler ve anneleri Ünlü şarkıcı Göksel anne ve babasıyla birlikte yer aldığı fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
12.04.2023 Magazin
Pelin Karahan'dan Bedri Güntay'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama
Pelin Karahan'dan Bedri Güntay'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama Pelin Karahan, geçtiğimiz kasım ayında Bedri Güntay'ın sağlık sorunları yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Karahan, eşinin akciğer embolisi sebebiyle ameliyata alındığını söyleyerek; haberleri doğrulamıştı. Önceki gün görüntülenen çiftten Güntay, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
11.04.2023 Magazin
Pelin Karahan'dan üçüncü çocuk açıklaması!
Pelin Karahan'dan üçüncü çocuk açıklaması! Ünlü oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Etiler'de görüntülendi. İki erkek çocuğu olan Pelin Karahan'ın 'Bir de kızınız olsun istemez miydiniz?' sorusuna bakın ne yanıt verdi.
23.03.2023 Magazin
Ünlüler ve anneleri
Ünlüler ve anneleri Ünlü oyuncu annesinin fotoğrafını paylaştı, doğum gününü sosyal medyadan kutladı.
10.04.2023 Magazin
Pelin Karahan'ın yeni projesi belli oldu!
Pelin Karahan'ın yeni projesi belli oldu! Pelin Karahan, önceki gün çocukları ve kız kardeşi Eylül ile Vadistanbul'da görüntülendi. Sömestr tatilini aktivitelerle geçiren oyuncu ve çocukları, eğlence merkezinde keyifli vakit geçirdi.
27.01.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Yapay zeka ile avatar yapımı akımına ünlüler de katıldı!
Yapay zeka ile avatar yapımı akımına ünlüler de katıldı! Sosyal medyanın yeni akımı yapay zeka destekli dijital portreler. Pek çok kullanıcının yapay zeka uygulaması aracılığıyla avatar haline getirdiği fotoğraflarını paylaşması akımına ünlüler de dahil oldu. Elçin Sangu, Merve Boluğur, Ece Erken, Mine Tugay, Pelin Karahan, Seda Sayan ve Defne Samyeli gibi isimler akıma katıldı. İşte o paylaşımlar...
14.12.2022 Magazin
Furkan Palalı yeni projesi için imaj değiştirdi!
Furkan Palalı yeni projesi için imaj değiştirdi! Başarılı oyuncu Furkan Palalı, sevenleriyle dijital bir platformda buluşmaya hazırlanıyor. Palalı, TRT’nin Dijital'de yayınlanacak Şebeke adlı dizide Komiser Ali rolünü canlandıracak. Çekimleri başlayan dizi için imaj değiştiren ve saçlarını kestiren yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri'nde de “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” ödülünün sahibi oldu.
12.12.2022 Magazin
Pelin Karahan'dan açıklama: Estetikli kadınların çocukları kendilerine benzemiyor
Pelin Karahan'dan açıklama: Estetikli kadınların çocukları kendilerine benzemiyor Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde ekranlarda olan Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde eşi Bedri Güntay'ın sağlık sorunları yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu şimdi ise estetik yorumuyla gündemde.
24.11.2022 Magazin
Pelin Karahan'a büyük şok! Eşi acil ameliyata alınmıştı
Pelin Karahan'a büyük şok! Eşi acil ameliyata alınmıştı Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay'ın sağlık sorunları yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Karahan, eşinin akciğer embolisi sebebiyle ameliyata alındığını söyleyerek; iş insanının son durumunu paylaştı.
9.11.2022 Magazin
Akciğer embolisi nedir? Akciğer embolisi neden olur, belirtileri nelerdir?
Akciğer embolisi nedir? Akciğer embolisi neden olur, belirtileri nelerdir? Ünlü oyuncu Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay, bugün akciğer embolisi nedeniyle acil ameliyata alındı. Yaşanan gelişme sonrası akciğer embolisi hakkında yapılan aramalar arttı.
9.11.2022 Sağlık
Ünlüler ve anneleri
Ünlüler ve anneleri İşte ekranın, sahnelerin sevilen isimlerinin aileleri...
18.10.2022 Magazin
Pelin Karahan 10 kilo verdi! 'Zayıfladıktan sonra daha cesur giyinmeye başladım'
Pelin Karahan 10 kilo verdi! 'Zayıfladıktan sonra daha cesur giyinmeye başladım' İş insanı Bedri Güntay ile mutlu bir evlilik sürdüren ve sağlıklı beslenip spor yaparak verdiği kilolarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Pelin Karahan, All dergisine röportaj verdi. Karakteriyle, ailesiyle ve annelikle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan iki çocuk annesi Karahan, zayıfladıktan sonra daha cesur giyinmeye başladığını da itiraf etti.
8.10.2022 Magazin
Pelin Karahan: Daha cesur giyinmeye başladım
Pelin Karahan: Daha cesur giyinmeye başladım 2014 yılında Bedri Güntay ile nikah masasına oturan ve iki çocukları olan Pelin Karahan, Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl, Kıbrıs Zafere Doğru gibi dizilerde başarılı oyunculuk performansı ile göz doldurmuştu. Ünlü oyuncu bir dergiye verdiği röportajda kendisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
7.10.2022 Magazin
Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a duygusal mesaj: Benim çiçeğim sen hep gül!
Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a duygusal mesaj: Benim çiçeğim sen hep gül! Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde rol alan Pelin Karahan bugün 38 yaşına bastı. Bedri Güntay da eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla kutladı.
6.10.2022 Magazin
Pelin Karahan 'fiyatlar çok uçuk' deyip isyan etti: 'Evde yemek daha kârlı'
Pelin Karahan 'fiyatlar çok uçuk' deyip isyan etti: 'Evde yemek daha kârlı' Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde rol alan güzel oyuncu Pelin Karahan, Bodrum'da bazı restoranlarda karşılaştığı yüksek fiyatlara tepki gösterdi. ‘Fiyatlar çok uçuk’ diyen güzel oyuncu “Biz daha çok evde yedik, evde yemek daha kârlı yani” dedi.
27.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pelin Karahan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pelin karahan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.