Bedri Güntay

Bedri Güntay

Son dakika bedri güntay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bedri güntay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bedri güntay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bedri Güntay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bedri güntay gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 bedri güntay haberi bulunmuştur. Tüm bedri güntay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi!
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi! 2014 yılında oyuncu Pelin Karahan ile dünyaevine giren Bedri Güntay, önceki gün Etiler'deydi. Güntay, 2023 model Porsche marka spor arabası ile de ilk kez görüntülenmiş oldu.
12.03.2024 Magazin
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı Kanal D'de 2007-2011 yılları arasında beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle kamera karşısına geçen Pelin Karahan 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda da yer aldı. İş insanı Bedri Güntay'la evli olan Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı.
15.11.2023 Magazin
Pelin Karahan futbol itirafıyla gündem oldu
Pelin Karahan futbol itirafıyla gündem oldu Galatasaray'ın 23'üncü Süper Lig şampiyonluğu ünlüler dünyasını da sevince boğdu. Kutlama için stada giden isimlerden biri de Pelin Karahan oldu. Saçlarını sarı-kırmızı iplerle ördüren oyuncu, oğulları ve eşi Bedri Güntay ile bir an olsun yerinde oturmadı ve tezahüratlara eşlik etti. Kutlama sonrası Etiler'de görüntülenen Karahan, futbol itirafıyla dikkat çekti.
8.06.2023 Magazin
Pelin Karahan'ın yeni projesini açıkladı!
Pelin Karahan'ın yeni projesini açıkladı! 'Kavak Yelleri' dizisinin Aslı'sı olarak ünlenen Pelin Karahan, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. İş insanı eşi Bedri Güntay ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu, tek başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşırken, çıkışta gazetecilerle ayaküstü sohbet etti.
6.05.2023 Magazin
Pelin Karahan'ın en büyük hayallerinden biri gerçekleşti!
Pelin Karahan'ın en büyük hayallerinden biri gerçekleşti! Oyuncu Pelin Karahan’ın eşi ve oğullarının babası Bedri Güntay, iki hafta önce ikinci kez ameliyat olmuştu. Güntay'ın sağlığına kavuşup taburcu edilmesinin ardından çift, yurt dışı tatiline çıktı.
13.04.2023 Magazin
Pelin Karahan'dan Bedri Güntay'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama
Pelin Karahan'dan Bedri Güntay'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama Pelin Karahan, geçtiğimiz kasım ayında Bedri Güntay'ın sağlık sorunları yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Karahan, eşinin akciğer embolisi sebebiyle ameliyata alındığını söyleyerek; haberleri doğrulamıştı. Önceki gün görüntülenen çiftten Güntay, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
11.04.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Pelin Karahan'dan açıklama: Estetikli kadınların çocukları kendilerine benzemiyor
Pelin Karahan'dan açıklama: Estetikli kadınların çocukları kendilerine benzemiyor Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde ekranlarda olan Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde eşi Bedri Güntay'ın sağlık sorunları yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu şimdi ise estetik yorumuyla gündemde.
24.11.2022 Magazin
Pelin Karahan'a büyük şok! Eşi acil ameliyata alınmıştı
Pelin Karahan'a büyük şok! Eşi acil ameliyata alınmıştı Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay'ın sağlık sorunları yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Karahan, eşinin akciğer embolisi sebebiyle ameliyata alındığını söyleyerek; iş insanının son durumunu paylaştı.
9.11.2022 Magazin
Akciğer embolisi nedir? Akciğer embolisi neden olur, belirtileri nelerdir?
Akciğer embolisi nedir? Akciğer embolisi neden olur, belirtileri nelerdir? Ünlü oyuncu Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay, bugün akciğer embolisi nedeniyle acil ameliyata alındı. Yaşanan gelişme sonrası akciğer embolisi hakkında yapılan aramalar arttı.
9.11.2022 Sağlık
Pelin Karahan 10 kilo verdi! 'Zayıfladıktan sonra daha cesur giyinmeye başladım'
Pelin Karahan 10 kilo verdi! 'Zayıfladıktan sonra daha cesur giyinmeye başladım' İş insanı Bedri Güntay ile mutlu bir evlilik sürdüren ve sağlıklı beslenip spor yaparak verdiği kilolarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Pelin Karahan, All dergisine röportaj verdi. Karakteriyle, ailesiyle ve annelikle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan iki çocuk annesi Karahan, zayıfladıktan sonra daha cesur giyinmeye başladığını da itiraf etti.
8.10.2022 Magazin
Pelin Karahan: Daha cesur giyinmeye başladım
Pelin Karahan: Daha cesur giyinmeye başladım 2014 yılında Bedri Güntay ile nikah masasına oturan ve iki çocukları olan Pelin Karahan, Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl, Kıbrıs Zafere Doğru gibi dizilerde başarılı oyunculuk performansı ile göz doldurmuştu. Ünlü oyuncu bir dergiye verdiği röportajda kendisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
7.10.2022 Magazin
Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a duygusal mesaj: Benim çiçeğim sen hep gül!
Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a duygusal mesaj: Benim çiçeğim sen hep gül! Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde rol alan Pelin Karahan bugün 38 yaşına bastı. Bedri Güntay da eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla kutladı.
6.10.2022 Magazin
Pelin Karahan'dan kilo itirafı: Ekranda güzel gözükmek için...
Pelin Karahan'dan kilo itirafı: Ekranda güzel gözükmek için... Verdiği kilolarla adından söz ettiren Pelin Karahan, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi. Alışveriş turuna gelen oyuncu, sosyal medyada verdiği kilolarla ilgili çok sayıda mesaj ve yorum aldığını söyledi.
20.07.2022 Magazin
Pelin Karahan imajını değiştirdi! Son hali inanılmaz...
Pelin Karahan imajını değiştirdi! Son hali inanılmaz... 2014 yılında Bedri Güntay ile evlenen ve bu evlilikten iki çocuğu olan Pelin Karahan, son günlerde verdiği kilolarla sık sık gündeme gelmişti. Verdiği kilolarla birlikte tarzını da değiştiren ünlü oyuncu şimdi ise imaj yeniledi.
22.03.2022 Magazin
Pelin Karahan'dan oğlu Ali Demir'e: Ah ne ara büyüdün sen
Pelin Karahan'dan oğlu Ali Demir'e: Ah ne ara büyüdün sen Pelin Karahan, 2014 yılında Bedri Güntay'la dünya evine girmişti. Mutlu birlikteliklerini iki çocukla taçlandıran çiftin büyük oğlu Ali Demir, yedi başına bastı. Güzel oyuncu da oğlunun doğum gününü Instagram'dan paylaştığı karelerle kutladı.
28.12.2021 Magazin
Pelin Karahan karın kaslarıyla şov yaptı
Pelin Karahan karın kaslarıyla şov yaptı 2014 yılında nikah masasına oturduğu Bedri Güntay ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Pelin Karahan, son olarak spor salonunda verdiği pozları ve boks yaparken çekilen bir videosunu takipçilerinin beğenisine sundu.
20.11.2021 Magazin
Pelin Karahan yardım için sergi açacak!
Pelin Karahan yardım için sergi açacak! Pelin Karahan’ın hobi amaçlı yapmaya başladığı resimlerinin ünü yayılıyor. Yardım dernekleri, sadece kendi duvarlarını süslemek için yaptığı tablolarını sergilesin diye ünlü oyuncuya teklif üzerine teklif yapıyor.
22.09.2021 Magazin
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay'a 'hayali ihracat' suçlaması!
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay'a 'hayali ihracat' suçlaması! Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay hakkında ‘hayali ihracat’ suçlamasıyla dava açıldı. Güntay’ın 18 yıla kadar hapsi isteniyor.
30.07.2021 Magazin
'Pelin turta yapıyor, biz geziyoruz'
'Pelin turta yapıyor, biz geziyoruz' Oyuncu Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay önceki gün Akmerkez'deydi. Oğulları Ali ve Can ile mağazaları gezen Bedri Güntay, eşi Pelin Karahan'ın evde ev işleri ile ilgilendiğini söyledi.
16.11.2020 Magazin
Güntay Ailesi'nden mutluluk pozu
Güntay Ailesi'nden mutluluk pozu Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay, çocukları Ali Demir ve Eyüp Can’la önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yaptı.
7.11.2020 Magazin
Pelin Karahan'dan havluyla önlem!
Pelin Karahan'dan havluyla önlem! Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve çocukları Ali Demir ve Can Eyüp ile Bodrum’da tatil yapıyor.
27.06.2020 Magazin
Salgın nedeniyle evde kutlama
Salgın nedeniyle evde kutlama Pelin Karahan, üç yaşına giren oğlu Can’ın doğum gününü, salgın nedeniyle evinde kutladı.
29.03.2020 Magazin
Güntay ailesinin keyfi yerinde
Güntay ailesinin keyfi yerinde Oyuncu Pelin Karahan, önceki gün eşi Bedri Güntay ve küçük oğlu Eyüp Can ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
27.01.2020 Magazin
‘Flört dönemini özlüyoruz’
‘Flört dönemini özlüyoruz’ Pelin Karahan, Radio Slow Time’da Senem Aydın’ın sunduğu ‘Akşamüstü Kahvesi’ programına konuk oldu.
8.04.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bedri Güntay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bedri güntay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.