Gazete Vatan Logo

Ebru Gündeş evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir?

Geçtiğimiz haftalarda Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ilişkisi ortaya çıkan Ebru Gündeş’in evlendiği iddiaları bir süredir sosyal medyanın gündemindeydi. Ebru Gündeş’in konserine giden Demet Akalın sahnede "Evlilik var mı?" sorusunu sordu. Ebru Gündeş evlilik iddialarını sahneden yanıtladı. Peki, Ebru Gündeş evleniyor mu? Ebru Gündeş Iraklı sevgilisiyle evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Ebru Gündeş evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir?

Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşayan Ebru Gündeş, geçen akşam konserinde evlilik iddialarına yanıt verdi. Ebru Gündeş’in konserini dinlemeye giden Demet Akalın, sahnede "Evlilik var mı?" sorusunu sordu.

Ebru Gündeş sevgilisi Rassan Khoshnaw ve evlilik iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

EBRU GÜNDEŞ IRAKLI SEVGİLİSİYLE EVLENDİ Mİ?

Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile evlendiği ve Dubai’ye yerleşeceği iddialarıyla gündemde olan şarkıcı, haberlere sahnede cevap verdi. Nikah masasına oturmadığını söyleyen Gündeş, “Benimle ilgili çok konuşurlar. Hakkımda yalan dolan çok iddia var. Beş senedir konuşmuyorum” ifadelerini kullandı.

EBRU GÜNDEŞ’İN SEVGİLİSİ RASSAN KHOSHNAW KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

28 yaşında olan Rassan Khoshnaw’ın Iraklı iş adamı olduğu biliniyor. Khoshnaw, Ebru Gündeş'le geçen sene Şubat ayında yakınlaşmaya başladığı iddia ediliyor. Iraklı iş insanının milyon dolarlık araçları ve özel uçağı olduğu, Ebru Gündeş için çeşitli jestler ve sürprizler yaptığı da söylentiler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Daha önce Rassan Khoshnaw Bahar Candan ve Selin Ciğerci ile kısa süreliğine beraber olduğu da ileri sürülmüştü.