Rassan Khoshnaw

Rassan Khoshnaw

Son dakika Rassan Khoshnaw haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rassan Khoshnaw ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rassan Khoshnaw haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rassan Khoshnaw

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rassan khoshnaw gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 rassan khoshnaw haberi bulunmuştur. Tüm rassan khoshnaw haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı!
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı! Ekim ayında ayrılan Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw barıştı. Khoshnaw Ailesi, çiftin arasındaki 22 yaş farkını sorun yapınca ayrılan çift, Dubai’deki barışma tatilinde objektiflere yakalandı.
3.02.2023 Magazin
Ebru Gündeş evleniyor mu? Sessizliğini bozdu
Ebru Gündeş evleniyor mu? Sessizliğini bozdu Adı bir süredir Rassan Khoshnaw ile adı aşk dedikodularına karışan şarkıcı Ebru Gündeş, dün akşam sevenleriyle buluştu. Kendisinden 19 yaş küçük Khoshnaw'dan evlilik teklifi aldığı ve yakın zamanda nikâh masasına oturacağı iddialarıyla gündeme gelen ünlü isim, çıkan haberlere sahnede yanıt verdi.
17.10.2022 Magazin
Ebru Gündeş evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir?
Ebru Gündeş evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir? Geçtiğimiz haftalarda Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ilişkisi ortaya çıkan Ebru Gündeş’in evlendiği iddiaları bir süredir sosyal medyanın gündemindeydi. Ebru Gündeş’in konserine giden Demet Akalın sahnede "Evlilik var mı?" sorusunu sordu. Ebru Gündeş evlilik iddialarını sahneden yanıtladı. Peki, Ebru Gündeş evleniyor mu? Ebru Gündeş Iraklı sevgilisiyle evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
Bahar Candan'dan Ebru Gündeş'e uyarı!
Bahar Candan'dan Ebru Gündeş'e uyarı! Şimdilerde Ebru Gündeş'le aşk yaşayan Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile geçmişte ilişki yaşayan Bahar Candan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ebru Gündeş'i uyardı. Candan, hastalıklı bir ruh yapısı olduğunu iddia ettiği genç iş insanı için "Elimin üstüne yanan mumun sıvısını döktü" dedi.
9.06.2022 Magazin
Ebru Gündeş'in Iraklı sevgilisiyle fotoğrafı ortaya çıktı!
Ebru Gündeş'in Iraklı sevgilisiyle fotoğrafı ortaya çıktı! 11 yıllık eşi ve kızı Alara’nın babası Reza Zarrab’dan geçen sene boşanan Ebru Gündeş’in Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı gündeme gelmiş ancak taraflar bir açıklama yapmamıştı. Ebru Gündeş ve yeni sevgilisi olan Iraklı Rassan Khoshnaw’ın birlikte çekildikleri fotoğrafı ortaya çıktı.
7.06.2022 Magazin
Iraklı iş insanı Ebru Gündeş'i yakın markaja aldı!
Iraklı iş insanı Ebru Gündeş'i yakın markaja aldı! Ebru Gündeş ile Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'ın görüntüsü bomba yarattı. 11 yıllık eşi ve kızı Alara’nın babası Reza Zarrab’dan sürpriz bir şekilde boşanan Ebru Gündeş, günlerce hatta aylarca magazin gündeminden düşmemişti. 2021 Mayıs ayında evliliklerini sonlandırmışlardı. İddiaya göre Ebru Gündeş'in ayaklarını yerden kesen yeni biri var.
25.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rassan Khoshnaw ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rassan khoshnaw haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.