Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Son dakika Ebru Gündeş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Gündeş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Gündeş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Gündeş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru gündeş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.198 ebru gündeş haberi bulunmuştur. Tüm ebru gündeş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın’dan Ebru Gündeş açıklaması! ‘Çok mutlu oldum onun adına’
Demet Akalın’dan Ebru Gündeş açıklaması! ‘Çok mutlu oldum onun adına’ Demet Akalın, önceki gün Gençlik Festivali'nde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Çok mutlu oldum onun adına" diyerek geçtiğimiz hafta evlenen Ebru Gündeş hakkında konuştu.
5.03.2024 Magazin
Ebru Gündeş'ten düğün sonrası ilk paylaşım
Ebru Gündeş'ten düğün sonrası ilk paylaşım Ebru Gündeş uzun süreç bekarlığının ardından, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündeme gelmişti. Dubai'de iş insanı Murat Özdemir ile evlenen şarkıcı Ebru Gündeş'ten ilk paylaşım geldi.
28.02.2024 Magazin
Ebru Gündeş - Murat Özdemir aşkında mutlu son! Dubai'de evlendiler
Ebru Gündeş - Murat Özdemir aşkında mutlu son! Dubai'de evlendiler Ebru Gündeş ile Murat Özdemir, 2023 yılının aralık ayında başlayan ilişkilerini bugün nikâh masasına taşıdı. Çift, bugün Dubai Başkonsolosluğu'nda sade bir törenle dünya evine girdi.
27.02.2024 Magazin
Ünlüler evlenme rekoru kırıyor: Hangi ünlü kaç kez evlendi?
Ünlüler evlenme rekoru kırıyor: Hangi ünlü kaç kez evlendi? Ünlülerin özel hayatı merak konusu olmaya devam ediyor. Özellikle daha önce 3 kez evlenen Ebru Gündeş'in yeni bir ilişkiye başladığı haberi sonrası akıllara, "hangi ünlü kaç kez evlendi?" sorusunu getirdi. Biz de evlenme rekoru kırmış isimleri derledik.
24.02.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses ile ilgili  Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir
İbrahim Tatlıses ile ilgili Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir Bir dönem adından sıkça söz ettiren arabesk şarkıcılarından Cansever, sürpriz yaparak 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Uzun süre sonra görüntülenen ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024 Magazin
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir nikah masasına oturuyor
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir nikah masasına oturuyor İş insanı Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açan Ebru Gündeş nikah masasına oturuyor.
18.02.2024 Magazin
Ebru Gündeş sorusu Kerem Alışık'a tebessüm ettirdi
Ebru Gündeş sorusu Kerem Alışık'a tebessüm ettirdi 'O Ses Türkiye' yarışmasının 'yılbaşı özel' bölümüne eski aşıklar Ebru Gündeş ile Kerem Alışık damga vurmuştu. 'Gitme Aklım Sende Kalır' şarkısını seslendiren Alışık ve Gündeş'in bakışması sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Bebek'te görüntülenen Kerem Alışık’a, eski sevgilisi Ebru Gündeş sorusu yöneltildi.
10.01.2024 Magazin
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi!
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi! O Ses Yılbaşı 2024 için geri sayım başladı. Birbirinden ünlü isimlerin sahneye çıkacağı O Ses Yılbaşı'nda Acun Ilıcalı, Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer alacak. Beyazıt Öztürk ise programın sunuculuğunu yapacak. Sahneye çıkan ünlülerden Ceren Karakoç ise çekimlerde şok bir olayla karşılaştı. Seden Gürel'in "Çalkala" isimli şarkısını yorumlayan Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Karakoç, kendisine laf atan seyirciye bu hareketle cevap verdi.
28.12.2023 Televizyon
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Ebru Gündeş'in yüzündeki değişim ‘estetik’ yorumlarına neden oldu!
Ebru Gündeş'in yüzündeki değişim ‘estetik’ yorumlarına neden oldu! 'Aşığım Hala' isimli 16. solo albümünü geçtiğimiz ay müzikseverlerle buluşturan Ebru Gündeş, "Bazen" notuyla paylaştığı son fotoğrafları ile sosyal medyada gündem oldu.
16.12.2023 Magazin
Seren Serengil hakkında hapis talebi! 'Müşteki Hadise'yi tanımıyorum'
Seren Serengil hakkında hapis talebi! 'Müşteki Hadise'yi tanımıyorum' Şarkıcı Hadise, Seren Serengil hakkında Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla dava açmıştı, davada mütalaa açıklandı. Savcılık, Serengil’in zincirleme şekilde ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle alenen hakaret’ suçundan 2 yıl 11 aya kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
25.11.2023 Magazin
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla'
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla' Metin Pıhlıs ile dört yıl önce dünyaevine girdiği Gamze Pıhlıs, kızları Parla'ya kavuştu. Baba olan genç oyuncu, Parla bebeğin yüzünü gösterip, mutluluğunu sosyal medyada dile getirdi.
8.09.2023 Magazin
Ebru Gündeş çocukluk fotoğrafını ilk kez paylaştı! Güzelliğin asla değişmeyecek'
Ebru Gündeş çocukluk fotoğrafını ilk kez paylaştı! Güzelliğin asla değişmeyecek' Ünlüler dünyasından sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Ebru Gündeş, son paylaşımıyla da adından söz ettirmeyi başardı. Çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şarkıcıya binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi.
8.09.2023 Magazin
Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in sesini duyunca önünde eğildi
Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in sesini duyunca önünde eğildi Demet Akalın, dün akşam Bodrum'da konser veren arkadaşı Ebru Gündeş'in sahnesine konuk oldu.
13.08.2023 Magazin
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin
Ayşe Tolga muhabirlere tepki gösterdi! 'İzin alsaydınız'
Ayşe Tolga muhabirlere tepki gösterdi! 'İzin alsaydınız' Oyuncu Ayşe Tolga önceki akşam Bebek’te erkek arkadaşıyla yemek çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncu fotoğraflarını çeken muhabirlere tepki gösterdi.
6.07.2023 Magazin
Günel Zeynalova paylaşımıyla gündemde! Ebru Gündeş tarafından engellendi mi?
Günel Zeynalova paylaşımıyla gündemde! Ebru Gündeş tarafından engellendi mi? ‘Azeri Kızı Günel’ olarak tanınan Günel Zeynalova, son paylaşımıyla olay yarattı. 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Günel'in, Azerbaycan'da vereceği konserin Ebru Gündeş tarafından engellendiği öne sürüldü.
6.07.2023 Magazin
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor Hera Aslan, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ Ozan Doğulu ile birlikteliğiyle de magazin gündeminden düşmüyor. "Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor" diyen güzel şarkıcı, Doğulu ile uzun yıllardır devam eden aşkını anlattı.
5.06.2023 Magazin
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum Şarkıcı Hera Aslan, geçtiğimiz akşam Ataşehir’de bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslan, konserinde ilk kez Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses ve Ebru Gündeş gibi isimlerin şarkılarını seslendireceğini söyledi. Ünlü şarkıcı, evde sevgilisi Ozan Doğulu'ya da arabesk şarkılar söylediğini ve sevgilisini şarkılarıyla duygulandırdığını açıkladı.
13.05.2023 Magazin
Hadise'den Murda açıklaması! 'Aşk' iddialarına son noktayı koydu
Hadise'den Murda açıklaması! 'Aşk' iddialarına son noktayı koydu Depremzede çocukalr için anlamlı bir konsere imza atan Hadise, geçtiğimiz temmuz ayında 'İmdat' parçasına imza attığı ve 'O Ses Rap' yarışmasında beraber jüri üyeliği yaptığı rapçi Murda ile hakkında çıkan 'aşk' iddialarına son noktayı koydu. Ünlü şarkıcı, arasının açık olduğu bilinen meslektaşı Ebru Gündeş'le ilgili yöneltilen soruyu da yanıtladı.
7.05.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım"
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım" 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı, ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Magazin
'Sahte Tan Taşçı' ortalığı birbirine kattı!
'Sahte Tan Taşçı' ortalığı birbirine kattı! Kendisini Tan Taşçı olarak tanıtan bir kişi, cep telefonu numaralarını öğrendiği ünlü isimlere ulaştı. Dolandırıcının, WhatsApp profil fotoğrafı olarak da ünlü şarkıcı ile aynı kareyi seçmiş olması dikkat çekti.
29.03.2023 Magazin
Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu!
Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu! Ramazan Bayramı'nda sahneye çıkmaya hazırlanan ünlülerin sahne ücretleri belli oldu. Özcan Deniz, Sibel Can, Murat Boz, Hadise ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin yer aldığı listede birinci sırayı Hadise aldı. Bayramda tek gece sahneye çıkacak olan Hadise rekor kıracak.
22.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Gündeş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru gündeş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.