Çukurca’nın köylerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Çukurca’nın köylerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Gündeş köyü, Ormanlı, Çimenli, Güzeldere ve Köprülü mezralarında sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
29.09.2021 Gündem
Ebru Gündeş, O Ses'i salladı
Ebru Gündeş, O Ses'i salladı O Ses Türkiye'nin son bölümünde Ebru Gündeş, takımıyla beraber 'meyhaneci' parçasını seslendirerek damga vurdu.
13.01.2015 Sinema-Dizi
Elnur Hüseynov ve Ümit Ortaç'ın Düellosu
Elnur Hüseynov ve Ümit Ortaç'ın Düellosu Elnur ve Ümit, Ebru Gündeş'in seçtiği 'Stayin' Alive' şarkısıyla düello yaptılar. Kazanan isim ise Elnur Hüseynov oldu.
31.12.2014 Sinema-Dizi
O Ses Türkiye'de yarışmacıdan Ebru Gündeş taklidi
O Ses Türkiye'de yarışmacıdan Ebru Gündeş taklidi O Ses Türkiye'de yarışmacı Burcu Doğan, performansıyla jüriyi mest ederken, Ebru Gündeş taklidiyle de beğeni topladı.
17.12.2014 Sinema-Dizi
O Ses Türkiye Jüri üyelerinden muhteşem düet!
O Ses Türkiye Jüri üyelerinden muhteşem düet! Tv8’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında Jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur hep birlikte ‘Ele Güne Karşı’ parçasına muhteşem bir düet yaptılar. İşte o anlar…
3.12.2014 Sinema-Dizi
O Ses Türkiye'de Gökhan ile Ebru'dan arabesk düet
O Ses Türkiye'de Gökhan ile Ebru'dan arabesk düet O Ses Türkiye'de Athena Gökhan ile Ebru Gündeş, birlikte arabesk parça seslendirerek programa renk kattı.
19.11.2014 Sinema-Dizi
Ebru Gündeş ile Hadise yemek konusunda birbirine girdi
Ebru Gündeş ile Hadise yemek konusunda birbirine girdi O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş ile Hadise yarışmacı Mert Cihan Özcan'ı kendi takımlarına alabilmek için büyük uğraş verdi.Hadise, Özcan'a 'Ne aradığımı bilmiyorum demişsin, gel beraber bulalım, sohbet ederiz arada çay, çerez..' deyince, Ebru Gündeş'in 'Ben de kek yaparım' diyerek söze girmesinden sonra yemek konusunda ikli birbirine girdi.
15.10.2014 Sinema-Dizi
Yarışmacı Hadise'yi ters köşe yaptı!
Yarışmacı Hadise'yi ters köşe yaptı! Yarışmacı Hadise'yi ters köşe yaptı!
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri