O Ses Türkiye

O Ses Türkiye

Son dakika o ses türkiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan o ses türkiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını o ses türkiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

O Ses Türkiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan o ses türkiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.847 o ses türkiye haberi bulunmuştur. Tüm o ses türkiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acun Ilıcalı anlattı Saba Tümer dinledi: 'Hayatım skandallarla geçti' dedi ve O Ses Türkiye Yılbaşında yanlışlıkla başka birini aradığını itiraf etti
Acun Ilıcalı anlattı Saba Tümer dinledi: 'Hayatım skandallarla geçti' dedi ve O Ses Türkiye Yılbaşında yanlışlıkla başka birini aradığını itiraf etti Acun Ilıcalı, Saba Tümer'in YouTube programı Kimseye Anlatmadıklarımı Anlatıyorum'a konuk oldu. Özel hayatı ve iş hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Ilıcalı 'Hayatım skandallarla geçti' dedi ve anlattığı anıyla kırdı geçirdi.
30.03.2024 Magazin
Ebru Gündeş sorusu Kerem Alışık'a tebessüm ettirdi
Ebru Gündeş sorusu Kerem Alışık'a tebessüm ettirdi 'O Ses Türkiye' yarışmasının 'yılbaşı özel' bölümüne eski aşıklar Ebru Gündeş ile Kerem Alışık damga vurmuştu. 'Gitme Aklım Sende Kalır' şarkısını seslendiren Alışık ve Gündeş'in bakışması sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Bebek'te görüntülenen Kerem Alışık’a, eski sevgilisi Ebru Gündeş sorusu yöneltildi.
10.01.2024 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır?
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır? O Ses Türkiye yarışması yılbaşı programı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Meryem Uzerli olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 ne zaman başlıyor?
2.12.2023 Televizyon
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
O Ses Türkiye Rap 5 jüriyle başlıyor! Acun Ilıcalı aldığı yeni kararları açıkladı
O Ses Türkiye Rap 5 jüriyle başlıyor! Acun Ilıcalı aldığı yeni kararları açıkladı O Ses Türkiye Rap jüri üyeleri belli oldu. Yıllardır sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye'nin rap versiyonu hakkında Acun Ilıcalı, aldığı yeni kararları açıkladı.
25.04.2023 Televizyon
Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan birlikte mi? Gerçek ortaya çıktı
Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan birlikte mi? Gerçek ortaya çıktı 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı çekimlerinde düet yapan Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan’ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak bir süre önce Alp Navruz’dan ayrılan Ayça Ayşin Turan’ın kalbi boşmuş. Gerçek ortaya çıktı.
20.02.2023 Magazin
Yıldız Tilbe: Köfn ile düet gelebilir, konuşuyoruz
Yıldız Tilbe: Köfn ile düet gelebilir, konuşuyoruz Yıldız Tilbe, geçtiğimiz akşam Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarına poz veren şarkıcı, ‘Bir Tek Ben Anlarım’ parçasıyla gündemden düşmeyen Köfn ile yılbaşı özel programında düet yapması hakkında konuştu.
7.01.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu Kadir Doğulu'yu fena ti'ye aldı!
Uraz Kaygılaroğlu Kadir Doğulu'yu fena ti'ye aldı! Oyuncu Kadir Doğulu'nun O Ses Yılbaşı'nda eşi Neslihan Atagül'le yaşadığını söyleyerek anlattığı hikayenin çalıntı olduğu sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Uraz Kaygılaroğlu yaşanan bu trajikomik olayı ti'ye alarak çok bilinen bir hikayeyi kendi hikayesi gibi anlattı.
4.01.2023 Magazin
Seren Serengil veteriner fiyatlarına tepki gösterdi!
Seren Serengil veteriner fiyatlarına tepki gösterdi! Seren Serengil, bakımını üstlendiği köpeklerinin veteriner ücretlerine tepki gösterdi.
2.01.2023 Magazin
Kadir Doğulu'nun O Ses Türkiye'de anlattığı hikaye çalıntı mı?
Kadir Doğulu'nun O Ses Türkiye'de anlattığı hikaye çalıntı mı? O Ses Türkiye programına eşi Neslihan Atagül ile katılan Kadir Doğulu eşiyle yaşadığı tartışmayı anlattı. Doğulu'nun sözleri sosyal medyayı salladı. Hikayenin bir Twitter kullanıcısının günler önce yaptığı paylaşımla büyük benzerlik taşıması izleyenleri şaşırttı.
2.01.2023 Magazin
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
Hadise yeni yıl kıyafetiyle adından söz ettirdi
Hadise yeni yıl kıyafetiyle adından söz ettirdi O Ses Türkiye Yılbaşı'nda bu sene yer almayan Hadise yeni yılda Kıbrıs'ta sahne aldı. Hadise, konser öncesi ayna karşına geçip çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Hadise, tercih ettiği cesur elbiseyle gözleri üzerine çekti.
1.01.2023 Magazin
O Ses Türkiye'de dikkat çeken yakınlaşma! 'Belki de bir aşk başlar'
O Ses Türkiye'de dikkat çeken yakınlaşma! 'Belki de bir aşk başlar' O Ses Türkiye yılbaşı özel programıyla TV8'de ekranlara geldi. İzleyenlerine keyif dolu dakikalar yaşatan programın konukları arasında Ayça Ayşin Turan da vardı. O Ses Türkiye yılbaşı sahnesinde Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz'un yakınlaşması geceye damga vurdu. Dikkat çeken yakınlaşmanın ardından ikili hakkında 'sevgililer mi?' yorumları yapıldı. İşte detaylar...
1.01.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'den Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftine övgü dolu sözler!
Yıldız Tilbe'den Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftine övgü dolu sözler! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde birbirinden eğlenceli dakikalar yaşandı. Jüri koltuğunda oturan şarkıcı Yıldız Tilbe, sahne alan oyuncu Ebru Osman'a övgüler yağdırdı. Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman çiftine güzel sözler söyleyen Yıldız Tilbe'nin o anları geceye damga vurdu.
1.01.2023 Magazin
Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Hazal Subaşı’nın biyografisi!
Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Hazal Subaşı’nın biyografisi! Hazal Subaşı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünün konukları arasında yer alıyor. Miss Turkey 2015 üçüncüsü olan Subaşı hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında, nereli?
31.12.2022 Televizyon
Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi? Rol aldığı diziler!
Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi? Rol aldığı diziler! O Ses Türkiye'de şarkı söyleyecek isimlerden biri de Aslıhan Malbora oldu. Yılbaşı özel bölümde yer alan sanatçılar arasında merak edilen Aslıhan Malbora’nın hayatı sorgulanıyor. Peki, Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hakkında merak edilenler!
Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hakkında merak edilenler! 31 Aralık gecesi O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Nilsu Berfin Aktaş da yer alacak. Programı izleyenler Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı!
31.12.2022 Televizyon
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye programında bu yıl yine birçok sanatçı yer alacak. Yılbaşına özel programına katılan isimlerden biri de Cemre Baysel oldu. Peki, Cemre Baysel kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Chaby Han kimdir, nereli, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı programında Chaby hangi şarkıyı söyledi?
Chaby Han kimdir, nereli, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı programında Chaby hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye yılbaşı özel programında birbirinden değerli kişiler sahne alacak. Programa katılan ve hayatı merak edilen isimlerden biri Chaby oldu. Peki, Chaby kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Chaby hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
Ayça Ayşin Turan'dan 'Murat Boz' açıklaması!
Ayça Ayşin Turan'dan 'Murat Boz' açıklaması! Meslektaşı Alp Navruz'la ilişkisi biten Ayça Ayşin Turan, son dönemde adının aşk dedikodularına karıştığı Murat Boz'la ilgili konuştu. Ünlü popçu jüri koltuğunda oturduğu için 'O Ses Türkiye Yılbaşı' yarışmasına katılmayacağı konuşulan oyuncu, merak edilen konuya açıklık getirdi. Ayça Ayşin Turan, yakışıklı şarkıcıdan saç ektirmesini istediği iddiasını da yanıtladı.
25.12.2022 Magazin
Beyazıt Öztürk'ten yeni proje! Bu sene O Ses Türkiye'de olmayacak
Beyazıt Öztürk'ten yeni proje! Bu sene O Ses Türkiye'de olmayacak Dört senedir ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye ile izleyiciyle buluşan Beyazıt Öztürk’ün yarışmanın yeni sezonunda jüri koltuğunda olmayacağı sosyal medyada çok konuşuluyordu. Beyazıt Öztürk’ün O Ses Türkiye’nin yeni sezonunda yer almamasının sebebi netleşti.
11.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

O Ses Türkiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki o ses türkiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.