Gazete Vatan Logo

Yeni Gelin 13. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Komedi türünde olan nadir dizilerinden Yeni Gelin, her hafta Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor. Başrollerinde Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar gibi isimlerin yer aldığı dizide her hafta komik bir olay yaşanırken izleyicileri güldürüyor. Yabancı bir kadının Adana’da bulunan bir eve gelin gelmesi ve gelin geldiği andan itibaren Türk örf ve adetlerin anlamaya çalışmasının yanında bir de konaktaki kadınlar arasında sıkışıp kalmasını anlatıyor. Yeni Gelin yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanıyla izleyicileri ile buluştu.

Yeni Gelin 13. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Yeni Gelin’de Kalender Ağa’nın eşleri büyük bir ceza alıyor. Ağaya ihanet ettikleri gerekçesi ile odalarını boşaltıyor ve artık ırgatlık yapmaya başlıyorlar. Bella ise büyüden kurtulduğunu ve yeniden hamile kalacağını söylüyor. Bu durumdan haberi olmayan Hazar ise Kağan Ağanın daveti ile bir yere gidiyor. Buranın neresi olduğu araştıran Bella, adresi bulup baskın yapıyor. Şirin ise Baran ile olan ilişkisinde yumuşamaya başlıyor ve Baran’ın davet ettiği yere gidiyor.

YENİ GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ GELİN 12. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yeni Gelin son bölümünde konağın kadınları define avına çıkmıştı. Bu avda bir sandık bulup içinde yüzlerce altın ile eve dönmüştü. Bu altınlar ile daha ne yapacaklarına karar vermeden önce birbirlerine düştüler. İkiye karşılık bir kişi olan kadınların birliğini zenginlik hırsı bozdu. Bunun üzerine yardım amacı ile Baran’ın yolunu tuttular. Baran ise onlara yardımı altınlardan hisse alarak ve Şirin’i kazanmasında yardım etmeleri karşılığında kabul etti. Baran’a gittiklerinde altınları satmayı planlarken, buldukları define ile ilgili efsaneler onların kafalarını karıştırdı. Aralarında Ayşe ise bu efsaneler ile ilgili en çok korkan oldu. Altınları satma meselesi sekteye uğradı.

Haberin Devamı

Kamilla ise tüm suçlamalardan arındı. Kamilla, temize çıkarken Türkmen’in açıkları açığa çıktı. Türkmen’in internet yolu ile sevgili bulmasına çok sinirlenen Kalender Ağa; ona ne yapacağına karar veremedi. Türkmen ise abisinin öfkesinden pay almamak için evden kaçtı. Her ne kadar evden kaçtığında çözüm olacağını düşünse de hiçbir şey umduğu gibi olmadı. Bu yüzden konağa geri döndü.

Bella ise hala büyü altında olduğunu düşünüyordu. Bu yüzden Afet ve Kör Hasan’dan yardım aldı. Bellayı denize götüren ikili büyüyü denize attılar. Bu büyüden kurtulan Bella ise artık çocuk sahibi olacağına emindi.