Özcan Deniz Sevgilisi

Özcan Deniz Sevgilisi

Son dakika Özcan Deniz sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özcan Deniz sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özcan Deniz sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özcan Deniz Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özcan deniz sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 özcan deniz sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm özcan deniz sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özcan Deniz'den 'evlilik' sorusuna yanıt!
Özcan Deniz'den 'evlilik' sorusuna yanıt! 2018'de evlendiği çocuğunun annesi Feyza Aktan'dan 2019'da olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, aradığı aşkı kendisinden 24 yaş küçük Samar Dadgar'da bulmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftten Deniz, sevgilisine evlilik teklifinde bulunmuş ve 'Evet' cevabını almıştı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı, gazetecilerin nikah tarihiyle ilgili sorularına dikkat çeken bir cevap verdi.
14.01.2023 Magazin
Özcan Deniz lie Samar Dadgar evleniyor mu? Paylaşımındaki tektaş detayı dikkat çekti
Özcan Deniz lie Samar Dadgar evleniyor mu? Paylaşımındaki tektaş detayı dikkat çekti Özcan Deniz, bir süredir kendisinden 24 yaş İranlı tasarımcı Samar Dadgar ile aşk yaşıyor. Çift, zaman zaman birlikte çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaşıyor. Özcan Deniz ile keyifli anlarını yayınlayan Samar Dadgar'ın paylaşımındaki tektaş yüzük detayı dikkat çekti. Emojilere koyduğu kalp ve tektaş emojisi, 'Evleniyorlar mı?' sorusunu akıllara getirdi. İşte o paylaşım...
12.03.2022 Magazin
Hamile sevgilisini Buse Narcı ile mi aldattı?
Hamile sevgilisini Buse Narcı ile mi aldattı? Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Özcan Deniz'in, müstakbel eşini eski sevgilisi Buse Narcı ile aldattığı iddia edildi. Genç oyuncu Buse Narcı, Deniz ile bir yıldır görüşmediğini belirtti. Özcan Deniz de görüntülerin montaj olduğunu söyledi.
24.01.2018 Magazin
Özcan Deniz'e büyük sürpriz! Kız beklerken erkek çıktı...
Özcan Deniz'e büyük sürpriz! Kız beklerken erkek çıktı... 25'lik sevgilisinin hamile olduğunu öğrenince havalara uçan Özcan Deniz, kızının olacağını sanıyordu. Müstakbel eşinin sonraki kontrolünde oğlunun olacağını öğrenerek 2. kez sürpriz yaşadı.
1.11.2017 Magazin
Küçük sevgilisi ile aşıklar şehrinde evlenecek!
Küçük sevgilisi ile aşıklar şehrinde evlenecek! Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi hamile kalınca nikah işlemlerini hızlandıran Özcan Deniz, Paris'te dünyaevine girecek.
11.10.2017 Magazin
Özcan Deniz küçük sevgilisi ile evleniyor..
Özcan Deniz küçük sevgilisi ile evleniyor.. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, kendisinden 20 yaş küçük sevgilisiyle evlilik kararı aldığını açıkladı. Deniz, "Birkaç ay içinde evleneceğiz" dedi.
6.09.2017 Magazin
Fahriye'ye şarkılı evlenme teklifi
Fahriye'ye şarkılı evlenme teklifi Özcan Deniz, sevgilisi Fahriye Evcen'e şarkıyla evlenme teklif ediyor
26.04.2009 Magazin
Özcan Deniz'in annesi evliliğe karşı çıkmıştı! Dikkat çeken ilk açıklama
Özcan Deniz'in annesi evliliğe karşı çıkmıştı! Dikkat çeken ilk açıklama Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşadığı modacı sevgilisi Samar Dadgar ile sürpriz bir şekilde Zekeriyaköy’deki evinde nikah masasına oturmuştu. Ünlü ismin daha önce, "Evlenmesini istemiyorum" açıklamasını yapan annesi Kadriye Deniz ise törene katılmamıştı. Özcan Deniz, annesinin evlenmesine karşı olduğunun hatırlatılması üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
28.01.2023 Magazin
Özcan Deniz gizlice evlendi!
Özcan Deniz gizlice evlendi! Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, iki yıldır birlikte olduğu İranlı sevgilisi Samar Dadgar’la dünya evine girdi.
25.01.2023 Magazin
Özcan Deniz ifade verdi: Üstümü başımı parçaladı!
Özcan Deniz ifade verdi: Üstümü başımı parçaladı! Şarkıcı Özcan Deniz ve Feyza Aktan davasında yeni bir gelişme yaşandı. Deniz, kendisine tokat atarak tişörtünü yırttığı iddiasıyla eski eşi Feyza Aktan’dan şikâyetçi olduğu davada ifade verdi. Özcan Deniz ifadesinde, “Feyza Aktan, üstümü başımı parçalamaya başladı. Yüzüme zarar vermek istedi. Kameraları fark ettiğinde ise kendisine saldırmam için beni tahrik etti. Kameralar olmasaydı daha fazla saldırıya uğrayacaktım. Amacım Feyza’nın sürekli ileri seviyeye taşıdığı şiddet eylemini yasalar dahilinde engellemek” dedi.
3.11.2022 Magazin
Özcan Deniz'in  sevgilisi Samar Dadgar'a tektaş hediyesi!
Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar'a tektaş hediyesi! Özcan Deniz'in moda tasarımcısı sevgilisi Samar Dadgar önceki gün Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinde görüntülendi.
17.10.2022 Magazin
Özcan Deniz ve sevgilisi hakkında çarpıcı açıklamalar! İddiası olay oldu: Anne ve ablayı evden attırdı
Özcan Deniz ve sevgilisi hakkında çarpıcı açıklamalar! İddiası olay oldu: Anne ve ablayı evden attırdı Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile 2018'de nikah masasına oturan ve 2019'da olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, aradığı aşkı Samar Dadgar'da bulmuştu. Yaptığı çarpıcı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Seren Serengil, bu kez Özcan Deniz ve sevgilisi hakkında iddia ortaya attı. Serengil yaptığı açıklamada, Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar'ın yalan söyleyerek anne ve ablayı evden attırdığını ve evde adeta terör estirdiğini söyledi.
14.10.2022 Magazin
Özcan Deniz oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar’la tatile çıktı! 'İyi anlaştılar'
Özcan Deniz oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar’la tatile çıktı! 'İyi anlaştılar' Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan ve velayet davasında eski eşiyle karşı karşıya gelen Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve nişanlısı Samar Dadgar’la tatilde görüntülendi. Kuzey ve Dadgar arasında kurulan sıcak ilişki, objektife böyle yansıdı.
15.08.2022 Magazin
Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve sevgilisi ile tatilde!
Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve sevgilisi ile tatilde! Çeşme’de tatil yapan Özcan Deniz, önceki gün sevgilisi Samar Dadgar ve oğlu Kuzey’le görüntülendi.
6.08.2022 Magazin
İlhan Şen yeni sevgilisi ile görüntülendi!
İlhan Şen yeni sevgilisi ile görüntülendi! Aşk Mantık İntikam dizisinde ün kazanan İlhan Şen, şimdilerde Sevmek Zamanı dizisiyle ekranlara döndü. Birçok partneriyle adı aşk dedikodularına karışan oyuncu yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi.
4.07.2022 Magazin
Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar'a 'Kadriye Deniz' sorusu!
Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar'a 'Kadriye Deniz' sorusu! Modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açan ve ikinci kez nikah masasına oturacağı konuşulan Özcan Deniz'e annesi Kadriye Deniz'den veto gelmişti. Dadgar, müstakbel kayınvalidesinin, "Oğlumun evlenmesini istemiyorum. İlla nikah masasına mı oturmak lazım?" sözleri karşısında suskunluğunu korudu
11.05.2022 Magazin
Kınalı Kar'ın Lamia'sı Didem Uğurlu yıllar sonra ilk kez görüntülendi!
Kınalı Kar'ın Lamia'sı Didem Uğurlu yıllar sonra ilk kez görüntülendi! Bir dönemin önemli dizilerinden 'Kınalı Kar'da Lamia karakterine hayat veren Didem Uğurlu bir AVM’de tek başına alışveriş yaparken görüntülendi. Uğurlu, şu sıralar ekrandan uzak olduğunu ve çocuk kitabı yazdığını açıkladı.
30.04.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Rojin erken doğum yaptı!
Ünlü şarkıcı Rojin erken doğum yaptı! 2 yıl önce Mesut Doğan’la nikâh masasına oturan şarkıcı Rojin, anne oldu. Rojin, oğlunu erken doğumla dünyaya getirdi.
30.04.2022 Magazin
Özcan Deniz'den 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar'a evlilik teklifi!
Özcan Deniz'den 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar'a evlilik teklifi! Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile evliliği 2019 yılında olaylı şekilde biten Özcan Deniz (50), kendisinden 23 yaş küçük modacı sevgilisi ile nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. İranlı güzel Samar Dadgar, ünlü şarkıcı ve oyuncudan yeni yılın ilk saatlerinde, Kıbrıs'ta evlenme teklifi aldığını açıkladı.
27.04.2022 Magazin
Özcan Deniz İranlı sevgilisi Samar Sadgar'la ön balayına çıktı! Havuz keyfi yaptılar...
Özcan Deniz İranlı sevgilisi Samar Sadgar'la ön balayına çıktı! Havuz keyfi yaptılar... Özcan Deniz ve genç sevgilisi Samar Dadgar, Kapadokya'ya gitti. Romantik bir aşk tatiline çıkan ikili, havuz keyfi yaptıkları anları ise sosyal medya üzerinden paylaştı.
11.04.2022 Magazin
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelen ikiliden Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz hafta ilişkilerinin bitme sebebini açıklamış ve 'Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik, sürekli hareketli.' demişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman'dan sürpriz bir haber geldi...
12.03.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler’de bir kuafördeydi. Çıkışta kendisini bekleyen araca binen oyuncu, Ulus’ta bir mekana geçerek menajeriyle buluştu. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Sarıkaya, uzun süre hazırlık yaptığı, ancak kendi çekim takvimine uymadığı için ayrılmak zorunda kaldığı 'Bergen' projesiyle ilgili konuştu.
5.03.2022 Magazin
Özcan Deniz annesini dinlemedi! Yeni sevgilisi Samar Dadgar ile kol kola poz...
Özcan Deniz annesini dinlemedi! Yeni sevgilisi Samar Dadgar ile kol kola poz... Kadriye Deniz'in, Feyza Aktan'la 15 aylık evliliği olaylı şekilde biten oğlu Özcan Deniz'in yeni ilişkisine onay vermediği konuşuluyor. 50 yaşındaki ünlü şarkıcı ve oyuncu ise kendisinden 24 yaş küçük Samar Dadgar'la aşkına doludizgin devam ediyor. İkili, son olarak Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
1.03.2022 Magazin
Özcan Deniz'in yeni aşkıyla ilgili bomba iddia!
Özcan Deniz'in yeni aşkıyla ilgili bomba iddia! Eski eşi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanan şarkıcı Özcan Deniz, aşk yaşadığı İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile geçtiğimiz ay ilk kez fotoğraf paylaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise bir mekan çıkışı sevgilisiyle görüntülenen Özcan Deniz hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.
21.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özcan Deniz Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özcan deniz sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.