Samar Dadgar

Samar Dadgar

Son dakika Samar Dadgar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Samar Dadgar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Samar Dadgar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samar Dadgar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samar dadgar gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 samar dadgar haberi bulunmuştur. Tüm samar dadgar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi Geçtiğimiz aralık ayında oğlu Can'ı kucağına alarak ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Burcu Kara, ilk çocuğunun iki aylıkken gözünde çıkan 'Hemanjiom' adlı tümör hakkında açıklama yaptı. 43 yaşındaki oyuncu, beş aylıkken gözü neredeyse kapanan Can'ın iyileşme sürecini anlattı.
9.09.2023 Magazin
Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile! Ünlü sanatçıdan jet hamle
Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile! Ünlü sanatçıdan jet hamle Özcan Deniz, aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da bulmuştu. Ocak ayında nikah masasına oturan çiftten müjdeli haber geldi. Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile!
9.09.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız'
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Eşi Samar Dadgar, imzalı gri gömleğiyle göz kamaştıran ünlü sanatçı, şıklığıyla sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2023 Magazin
Özcan Deniz baba mı oluyor? Kafa karıştıran paylaşım
Özcan Deniz baba mı oluyor? Kafa karıştıran paylaşım Ünlü şarkıcı Özcan Deniz sürpriz bir şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile dünyaevine girmişti. Çeşme'de tatil yapan ikiliden Dadgar, son paylaşımıyla akıllara hamilelik iddiasını getirdi.
5.07.2023 Magazin
Kuruçeşme’de Özcan Deniz rüzgârı esti!
Kuruçeşme’de Özcan Deniz rüzgârı esti! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri önceki akşam sahnesinde ilk kez Özcan Deniz’i ağırladı.
18.06.2023 Magazin
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri, dün akşam sahnesinde ilk kez Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinden tükenen konserde müziği, enerjisi ve muhteşem şovuyla sevenlerine hem müzik ziyafeti yaşattı hem de zaman yolculuğuna çıkardı.
17.06.2023 Magazin
Samar Dadgar paylaştı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 5 yaşına bastı
Samar Dadgar paylaştı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 5 yaşına bastı Ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey Deniz, 5 yaşına girdi. 'Minecraft' temalı partiden fotoğrafları, Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar paylaştı. İşte doğum gününden kareler...
30.04.2023 Magazin
Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan’a 7 bin 500 TL adli para cezası!
Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan’a 7 bin 500 TL adli para cezası! Şarkıcı Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın, çocuğunu almaya gittiği sırada Deniz'e tokat attığı ve tişörtünü yırttığı iddiasıyla 2 ayrı suçtan yargılandığı dava karara bağlandı.
24.03.2023 Magazin
Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan yeni nikah fotoğrafları
Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan yeni nikah fotoğrafları Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile 15 aylık evliliğinin ardından 2019 yılında boşanan Özcan Deniz, 20 Ocak'ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile hayatını birleştirmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Dadgar, sessiz sedasız bir şekilde gerçekleşen nikahlarından yeni fotoğraflar yayınladı.
18.03.2023 Magazin
Özcan Deniz'den eşi Samar Dadgar’a milyonluk düğün hediyesi!
Özcan Deniz'den eşi Samar Dadgar’a milyonluk düğün hediyesi! Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, kendisinden 24 yaş küçük genç modacı Samar Dadgar ile geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturmuştu. Çiftin düğün fotoğraflarına beğeni yağmıştı. Samar Dadgar, kendisinden 24 yaş büyük eşi Özcan Deniz'in düğün hediyesini sosyal medyadan paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Özcan Deniz'den güzel haber! İkinci kez baba oluyor
Özcan Deniz'den güzel haber! İkinci kez baba oluyor Özcan Deniz, 20 Ocak'ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile dünyaevine girmişti. Balayından dönen çiftin apar topar evlenmesinin sebebi belli oldu. İranlı modacının hamile olduğu ortaya çıktı.
31.01.2023 Magazin
Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında? Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar nereli, ne iş yapıyor?
Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında? Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar nereli, ne iş yapıyor? Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında sorusunun yanıtı merak ediliyor. Özcan Deniz'in gizlice evlendiği Samar Dadgar'ın hayatı ve kariyeri hakkında araştırmalar başladı. Peki Samar Dadgar kimdir, mesleği nedir?
30.01.2023 Gündem
Özcan Deniz'in annesi evliliğe karşı çıkmıştı! Dikkat çeken ilk açıklama
Özcan Deniz'in annesi evliliğe karşı çıkmıştı! Dikkat çeken ilk açıklama Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşadığı modacı sevgilisi Samar Dadgar ile sürpriz bir şekilde Zekeriyaköy’deki evinde nikah masasına oturmuştu. Ünlü ismin daha önce, "Evlenmesini istemiyorum" açıklamasını yapan annesi Kadriye Deniz ise törene katılmamıştı. Özcan Deniz, annesinin evlenmesine karşı olduğunun hatırlatılması üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
28.01.2023 Magazin
Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım!
Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım! 1989-2002 yılları arasında 15 sezon kesintisiz olarak yayınlanan 'Bizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü, üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını sosyal medyada yayınlayarak, geçmiş yılları andı.
26.01.2023 Magazin
Özcan Deniz ve Samar Dadgar'ın nikah fotoğrafları geldi!
Özcan Deniz ve Samar Dadgar'ın nikah fotoğrafları geldi! Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, bir süredir birlikte olduğu Samar Dadgar ile evlendi. Ünlü şarkıcı nikahından kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. İşte çiftin mutluluk pozları...
26.01.2023 Magazin
Özcan Deniz gizlice evlendi!
Özcan Deniz gizlice evlendi! Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, iki yıldır birlikte olduğu İranlı sevgilisi Samar Dadgar’la dünya evine girdi.
25.01.2023 Magazin
Özcan Deniz'den 'evlilik' sorusuna yanıt!
Özcan Deniz'den 'evlilik' sorusuna yanıt! 2018'de evlendiği çocuğunun annesi Feyza Aktan'dan 2019'da olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, aradığı aşkı kendisinden 24 yaş küçük Samar Dadgar'da bulmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftten Deniz, sevgilisine evlilik teklifinde bulunmuş ve 'Evet' cevabını almıştı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı, gazetecilerin nikah tarihiyle ilgili sorularına dikkat çeken bir cevap verdi.
14.01.2023 Magazin
Özcan Deniz'in  sevgilisi Samar Dadgar'a tektaş hediyesi!
Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar'a tektaş hediyesi! Özcan Deniz'in moda tasarımcısı sevgilisi Samar Dadgar önceki gün Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinde görüntülendi.
17.10.2022 Magazin
Özcan Deniz ve sevgilisi hakkında çarpıcı açıklamalar! İddiası olay oldu: Anne ve ablayı evden attırdı
Özcan Deniz ve sevgilisi hakkında çarpıcı açıklamalar! İddiası olay oldu: Anne ve ablayı evden attırdı Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile 2018'de nikah masasına oturan ve 2019'da olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, aradığı aşkı Samar Dadgar'da bulmuştu. Yaptığı çarpıcı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Seren Serengil, bu kez Özcan Deniz ve sevgilisi hakkında iddia ortaya attı. Serengil yaptığı açıklamada, Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar'ın yalan söyleyerek anne ve ablayı evden attırdığını ve evde adeta terör estirdiğini söyledi.
14.10.2022 Magazin
Özcan Deniz'den Samar Dadgar'a doğum günü sürprizi! 'İyi ki doğdun gamzesine yandığım'
Özcan Deniz'den Samar Dadgar'a doğum günü sürprizi! 'İyi ki doğdun gamzesine yandığım' Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma sürecinden geçen Özcan Deniz aradığı aşkı Samar Dadgar'da buldu. Deniz, kendisinden 22 yaş küçük olan sevgilisine doğum günü sürprizi yaptı. O anları da sosyal medya hesabından paylaştı.
22.08.2022 Magazin
Özcan Deniz oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar’la tatile çıktı! 'İyi anlaştılar'
Özcan Deniz oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar’la tatile çıktı! 'İyi anlaştılar' Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan ve velayet davasında eski eşiyle karşı karşıya gelen Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve nişanlısı Samar Dadgar’la tatilde görüntülendi. Kuzey ve Dadgar arasında kurulan sıcak ilişki, objektife böyle yansıdı.
15.08.2022 Magazin
Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve sevgilisi ile tatilde!
Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve sevgilisi ile tatilde! Çeşme’de tatil yapan Özcan Deniz, önceki gün sevgilisi Samar Dadgar ve oğlu Kuzey’le görüntülendi.
6.08.2022 Magazin
Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar'a 'Kadriye Deniz' sorusu!
Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar'a 'Kadriye Deniz' sorusu! Modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açan ve ikinci kez nikah masasına oturacağı konuşulan Özcan Deniz'e annesi Kadriye Deniz'den veto gelmişti. Dadgar, müstakbel kayınvalidesinin, "Oğlumun evlenmesini istemiyorum. İlla nikah masasına mı oturmak lazım?" sözleri karşısında suskunluğunu korudu
11.05.2022 Magazin
Özcan Deniz'den 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar'a evlilik teklifi!
Özcan Deniz'den 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar'a evlilik teklifi! Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile evliliği 2019 yılında olaylı şekilde biten Özcan Deniz (50), kendisinden 23 yaş küçük modacı sevgilisi ile nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. İranlı güzel Samar Dadgar, ünlü şarkıcı ve oyuncudan yeni yılın ilk saatlerinde, Kıbrıs'ta evlenme teklifi aldığını açıkladı.
27.04.2022 Magazin
Özcan Deniz İranlı sevgilisi Samar Sadgar'la ön balayına çıktı! Havuz keyfi yaptılar...
Özcan Deniz İranlı sevgilisi Samar Sadgar'la ön balayına çıktı! Havuz keyfi yaptılar... Özcan Deniz ve genç sevgilisi Samar Dadgar, Kapadokya'ya gitti. Romantik bir aşk tatiline çıkan ikili, havuz keyfi yaptıkları anları ise sosyal medya üzerinden paylaştı.
11.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Samar Dadgar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samar dadgar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.