Gazete Vatan Logo
Magazin Özcan Deniz ifade verdi: Üstümü başımı parçaladı!

Özcan Deniz ifade verdi: Üstümü başımı parçaladı!

Şarkıcı Özcan Deniz ve Feyza Aktan davasında yeni bir gelişme yaşandı. Deniz, kendisine tokat atarak tişörtünü yırttığı iddiasıyla eski eşi Feyza Aktan’dan şikâyetçi olduğu davada ifade verdi. Özcan Deniz ifadesinde, “Feyza Aktan, üstümü başımı parçalamaya başladı. Yüzüme zarar vermek istedi. Kameraları fark ettiğinde ise kendisine saldırmam için beni tahrik etti. Kameralar olmasaydı daha fazla saldırıya uğrayacaktım. Amacım Feyza’nın sürekli ileri seviyeye taşıdığı şiddet eylemini yasalar dahilinde engellemek” dedi.

Özcan Deniz ifade verdi: Üstümü başımı parçaladı!

Şarkıcı Özcan Deniz, çocuğunu almak için gittiği sırada eski eşi Feyza Aktan’ın saldırısına uğradığını iddia ederek şikayetçi olmuştu. Feyza Aktan’ın kendisine tokat atarak tişörtünü yırttığını öne süren Özcan Deniz, eski eşinin ablası Eda Aktan’ın da hakaretlerine maruz kaldığını ileri sürmüştü. Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Soruşturmayı tamamlayan savcılık Feyza Aktan hakkında ‘kasten yaralama’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarından 3 aydan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Feyza Aktan’ın ablası Eda Aktan hakkında da ‘hakaret’ suçundan 2 yıla kadar hapsi istendi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına müşteki Özcan Deniz ile avukatları katıldı.

Duruşmaya gelmeyen tutuksuz sanıklar Feyza Aktan ile ablası Eda Aktan’ı ise avukatları temsil etti. Duruşmada ifade veren Özcan Deniz, “Olay tarihinde oğlumun velayet günü kanunen bendeydi. Çocuğum anaokuluna gidiyordu. Feyza Aktan, çocuğun okula gitmesiyle ilgili sorun yaratıyordu. O gün okuldan aradılar ve Kuzey’in okula gelmediğini söylediler. Ben de hem çocuğumu almak hem de bu konuyu konuşmak için eve gittim. Bana 'bekle' dediler. Yarım saat sonra çocuk hazırlanmamıştı. Ben de Feyza’ya çocuğun neden hazır olmadığını sordum” dedi.

Haberin Devamı

ELİMİ TIRMALADI, ÜSTÜMÜ BAŞIMI TIRMALADI’

Feyza Aktan’ın o sırada öfkelenerek elini tırmaladığını ifadesinde belirten Deniz, “Ardından elimi tırnaklarıyla çizmeye başladı. Ben de bunu yapmaması gerektiğini ve çocuğu hazırlamasını istedim. Çocuğu yere bırakan Feyza Aktan, daha da sinirlenerek bana şiddetli bir şekilde saldırmaya başladı. Ardından orada kameraların olduğunu anladı ve benim de kendisine saldırmam için üstüme daha da gelerek beni tahrik etmeye başladı. Ben üstümü başımı parçalayan Feyza Aktan’ın bu durumunu oğlum görmeye başladı ve ‘baba’ dedi.

O sırada Feyza, içeri alayım derken çocuğun kafasını kapıya çarptı. Sonra tekrar dışarı çıkan Feyza, ‘Bana kameraların önünde şov yapma’ diye bağırarak kendisi kameraların önünde kendisini illegalleştirmeye çalıştı. Ardından Jandarma’ya Haber verdim. Çocuğumu karakolda icra yoluyla Feyza’dan aldım. Feyza Aktan, olaydan bir gün sonra bir televizyon programına çıkarak, ‘Bir daha olsa yine aynı şeyi yaparım’ diyerek beni tehdit etti. Ben bu tehdidi aldıktan sonra oğlumu almaya tedirgin halde gider vaziyette oldum. Feyza beni evin içine çekmeye çalıştı, mesajlar attı. Ancak çocuğum hasta olduğu zaman evine birkaç kez gitmek zorunda kaldım” dedi.

Haberin Devamı

‘AMACIM, ŞİDDETLE İLGİLİ DURUMUN TÖRPÜLEMEK’

Kameralar olmasaydı Feyza Aktan’ın kendisine daha çok saldıracağını belirten Özcan Deniz, “Feyza Aktan’ın, birlikteliğimiz süresince kendi annesini, ablasını, çocuğumun bakıcısını, hatta kendisini darp ettiği olaylara şahit oldum. En sonunda da bu şekilde bana karşı şiddet uygulamıştır. Amacım tamamen Feyza Aktan’ın şiddetle ilgili durumunu törpülemek ve bunun suç olduğunu anlamasını sağlamaktır. Onun sürekli ileri seviyeye taşıdığı şiddet eylemini yasalar dahilinde engellemektir. Şikayetimin asıl sebebi budur. Cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Mahkeme, davaya konu şiddeti içeren kamera kayıtlarının istenerek, görüntülerin kriminal incelemelerinin yapılması için dosyanın bilirkişiye gönderilmesine karar verdi.