Oy Verme Saatleri

Oy Verme Saatleri

Son dakika oy verme saatleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oy verme saatleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oy verme saatleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oy Verme Saatleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oy verme saatleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 oy verme saatleri haberi bulunmuştur. Tüm oy verme saatleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandığımdan kaç oy (hangi parti) çıktı? Seçim sandığımdan hangi aday (kim) çıktı, hangi parti kazandı? Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim?
Sandığımdan kaç oy (hangi parti) çıktı? Seçim sandığımdan hangi aday (kim) çıktı, hangi parti kazandı? Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim? "Sandığımdan hangi aday, kaç oy çıktı 2024, hangi parti kazandı?" sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 32 ilde seçmenler, saat 07.00'den itibaren sandık başına gitti, diğer illerde de oy verme ise saat 08.00'de başladı. Oy verme işlemlerinin sona erip sandıkların sayılmaya başlamasının ardından vatandaşlar oy kullandıkları sandıklardan hangi adayın ne kadar oy aldığını araştırmaya başladı. Peki, Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim?
31.03.2024 Gündem
61 milyon sandığa gidiyor... Söz sende Türkiye
61 milyon sandığa gidiyor... Söz sende Türkiye 5 yıl görev yapacak yerel yönetimlerin belirlenmesi için Türkiye bugün sandığa gidiyor. 61 milyon 441 bin 882 kayıtlı seçmenin oy kullanacağı bu seçimde 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Sandıklar saat kaçta açılıyor? Seçim günü sandıklar ne zaman açılacak, kaçta kapanıyor 2024?
Sandıklar saat kaçta açılıyor? Seçim günü sandıklar ne zaman açılacak, kaçta kapanıyor 2024? Türkiye, 31 Mart'ta sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) seçim takvimine göre seçim yasakları 21 Mart Perşembe günü başlayacak. Seçmenler ise sandıkların saat kaçta açılacağını sorgulamaya başladı. Peki, sandıklar kaçta açılacak, seçim günü sandıklar saat kaçta kapanıyor?
23.03.2024 Gündem
Ankara Etimesgut belediye başkanı kim, Etimesgut belediyesi hangi partiden? CHP Erdal Beşikcioğlu, MHP Enver Demirel, İYİ Parti Hilmi Özer oy oranları
Ankara Etimesgut belediye başkanı kim, Etimesgut belediyesi hangi partiden? CHP Erdal Beşikcioğlu, MHP Enver Demirel, İYİ Parti Hilmi Özer oy oranları Ankara Etimesgut belediye hangi partiden? 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, halkın büyük ilgisini çekiyor. Bu seçimde, 81 il ve 922 ilçede toplamda 34 farklı siyasi parti yarışacak. Ayrıca, 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez sandık başına gidecek. Seçim sonuçlarına büyük bir merakla bakılan Ankara Etimesgut gibi önemli ilçelerin sonucu da merak ediliyor. Etimesgut’ta kimin belediye başkanı olacağı ve hangi partinin belediyeyi alacağı da heyecanla bekleniyor. İşte, Etimesgut yerel seçim sonuçları ile AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları hakkında merak edilenler...
22.03.2024 Gündem
Fatih Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları: 31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçlarına kim Fatih’te belediye başkanı oldu? Fatih yerel seçim sonuçları: AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları
Fatih Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları: 31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçlarına kim Fatih’te belediye başkanı oldu? Fatih yerel seçim sonuçları: AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, halkın büyük ilgisini çekiyor. Bu seçimde, 81 il ve 922 ilçede toplamda 34 farklı siyasi parti yarışacak. Ayrıca, 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez sandık başına gidecek. Seçim sonuçlarına büyük bir merakla bakılan Fatih gibi önemli ilçelerin sonucu da merak ediliyor. Fatih'te kimin belediye başkanı olacağı ve hangi partinin belediyeyi alacağı da heyecanla bekleniyor. İşte, Fatih yerel seçim sonuçları ile AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları hakkında merak edilenler...
21.03.2024 Gündem
Esenyurt belediye başkanı kim oldu? Esenyurt yerel seçim sonuçları: AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları
Esenyurt belediye başkanı kim oldu? Esenyurt yerel seçim sonuçları: AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, halkın büyük ilgisini çekiyor. Bu seçimde, 81 il ve 922 ilçede toplam 34 farklı siyasi parti yarışacak. Ayrıca, 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez sandık başına gidecek. Seçim sonuçlarına büyük bir merakla bakılan Esenyurt gibi önemli ilçelerin sonucu da merak ediliyor. Esenyurt’ta kimin belediye başkanı olacağı hangi partinin belediyeyi alacağı heyecanla bekleniyor. İşte Esenyurt yerel seçim sonuçları ve AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları hakkında merak edilenler…
21.03.2024 Gündem
Hakan Tütüncü mü Muhittin Böcek mi? Antalya yerel seçim sonuçları 2024: Antalya'da secimi kim kazandı? AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları
Hakan Tütüncü mü Muhittin Böcek mi? Antalya yerel seçim sonuçları 2024: Antalya'da secimi kim kazandı? AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, arama motorlarında yoğun ilgi görüyor. Seçimde, 34 farklı siyasi partinin yarışacağı, 81 il ve 922 ilçede gerçekleştirilecek oylamaya, toplamda 1 milyon 32 bin 610 genç ilk defa katılacak. Bu seçimde, Antalya gibi önemli illerin sonucu da büyük merak konusu. 31 Mart 2024 tarihinde Antalya'daki yerel seçim sonucu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kim olduğu, vatandaşlar tarafından büyük bir merakla beklenmektedir. İşte AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları ve Antalya yerel seçim sonuçları 2024…
21.03.2024 Gündem
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
YSK kesin aday listelerini açıklayacak
YSK kesin aday listelerini açıklayacak Yüksek Seçim Kurulunca (YSK), 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin seçim takvimi işliyor.
2.03.2024 Gündem
Oy verme saatlerinde değişiklik
Oy verme saatlerinde değişiklik Resmi Gazete'de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Kararı'na göre; güneşin doğuş ve batış saatlerindeki farklılık dikkate alınarak yerel seçimlerde 32 ilde oy verme saatleri 07.00- 16.00 olarak belirlendi.
19.12.2023 Gündem
Sandıklar açıldı mı, oy sayımı başladı mı? YSK oy oranlarını açıkladı mı, 13. Cumhurbaşkanı kim oldu, oy sayımı bitti mi?
Sandıklar açıldı mı, oy sayımı başladı mı? YSK oy oranlarını açıkladı mı, 13. Cumhurbaşkanı kim oldu, oy sayımı bitti mi? 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turu için oy kullanma saatleri, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklandı. Buna göre; 28 Mayıs'ta tüm yurtta oy verme saatleri sabah saat 08.00 akşam 17.00 olarak uygulanacak. Peki, Sandıklar açıldı mı, oy sayımı başladı mı? YSK oy oranlarını açıkladı mı, 13. Cumhurbaşkanı kim oldu?
28.05.2023 Gündem
Oy verme saat kaçta başlıyor, kaçta bitecek? Seçimde oy vermek zorunlu mu?
Oy verme saat kaçta başlıyor, kaçta bitecek? Seçimde oy vermek zorunlu mu? Oy verme işlemi saat kaçta başlıyor, bitiyor? Oy verme saatleri, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı Seçimleri 2. Turunda oy kullanamaya gidecek vatandaşlar tarafından merak araştırılıyor. Oy verme işlemi Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenen oy kullanma saatlerinde kullanılacak.
28.05.2023 Seçim
2.turda oy verme saat kaçta başlıyor ve kaçta bitiyor? 28 Mayıs cumhurbaşkanı seçimi oy kullanma saatleri...
2.turda oy verme saat kaçta başlıyor ve kaçta bitiyor? 28 Mayıs cumhurbaşkanı seçimi oy kullanma saatleri... 2'inci tur oy verme saatleri hakkında araştırmalar başladı. 28 Mayıs 2023'te Cumhurbaşkanlığık 2. tur seçimleri yapılıyor. Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarışacağı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 64 milyonun üzerinde seçmen oy kullanacak. Peki oy verme saatleri kaçta başlayıp kaçta bitiyor?
26.05.2023 Gündem
Havalimanlarında oy kullanma saatleri! İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen oy kullanma ne zaman bitiyor? Havaalanlarında oy kullanma tarihi!
Havalimanlarında oy kullanma saatleri! İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen oy kullanma ne zaman bitiyor? Havaalanlarında oy kullanma tarihi! Havaalanlarında oy kullanma başladı mı, oy kullanma ne zaman bitiyor? Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlar, İstanbul Havalimanı'nda oy kullanmaya başladı. Peki, oy kullanma ne zaman bitiyor? İşte Havalimanlarında oy kullanma saatleri…
20.05.2023 Seçim
Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı?
Kars canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Kars Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Kars hangi parti kazandı? Kars seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları kapsamında Kars ilçe seçim sonuçları da etkili oalcak. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı genel seçimlerde Kars parti oy oranları da yer alacak. Kars ilçelerinden Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim, Sususeçim sonuçları canlı takip yapılabilecek. Kars AK Parti, İYİ Parti, Yeniden Refah, CHP, MHP oy oranlarının yanısıra Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan Cumhurbaşkanı oy sayıları da açıklanacak. Peki Kars hangi parti kazandı? Kars Cumhurbaşkanı kim kazandı? İşte Kars canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
YSK onayladı! İşte 14 Mayıs oy pusulası
YSK onayladı! İşte 14 Mayıs oy pusulası 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine bir ay kaldı. Seçimlerde kullanılacak oy pusulaları da belli oldu.
13.04.2023 Gündem
Oy saat kaça kadar verilir? Oy verme saatleri: Oy verme saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Oy kullanma saatleri açıklandı!
Oy saat kaça kadar verilir? Oy verme saatleri: Oy verme saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Oy kullanma saatleri açıklandı! Yüksek Seçim Kurulu, seçimde 36 siyasi partinin yarışacağını duyurdu, ilk kez seçime gidecek partiler de açıklanırken 14 Mayıs 2023 seçiminde oy verme işleminin başlayacağı ve biteceği saat duyuruldu. Oy verme saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte oy verme saatleri…
11.03.2023 Gündem
YSK seçime kaç partinin katılacağını açıkladı
YSK seçime kaç partinin katılacağını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu, seçime 36 partinin katılacağını açıkladı. Oy verme işleminin saat 08.00'de başlayacağını ve 17.00'de sona ereceğini bildirdi.
11.03.2023 Gündem
Seçim için son haftaya girildi! Oy kullanımı saat kaçta bitiyor?
Seçim için son haftaya girildi! Oy kullanımı saat kaçta bitiyor? Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için 31 Mart Pazar günü sandığa gidiyor. Yerel seçimlerde, 28 milyon 929 bin 732'si kadın, 28 milyon 128 bin 904'ü erkek toplam 57 milyon 58 bin 636 seçmen, 194 bin 390 sandıkta oy kullanacak. 12 siyasi partinin yarışacağı seçimlerde vatandaşlar, üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan resmi nitelikteki belgelerle oy kullanabilecek.
25.03.2019 Siyaset
İşte 31 Mart'ta kullanılacak oy pusulası
İşte 31 Mart'ta kullanılacak oy pusulası 31 Mart yerel seçimlerinde kullanılacak oy pusulaları belli oldu. Pusulalar ilk kez görüntülendi.
11.03.2019 Siyaset
YSK seçmen sorgulama! Oy verme saatleri nedir?
YSK seçmen sorgulama! Oy verme saatleri nedir? YSK seçmen sorgulaması nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım? Oy verme saatleri nedir? Sorularının yanıtları gündemde çok fazla araştırılıyor. Cumhurbaşkanlığı ve 27’inci dönem Milletvekilliği seçimi için sayılı günler kala seçmen kaydına ilişkin bilgiler merak konusu oldu.
18.06.2018 Gündem
YSK kararları Resmi Gazete'de
YSK kararları Resmi Gazete'de Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 24 Haziran'da birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Yurt Dışı Seçmen Kütüğü'ne kayıtlı vatandaşların, toplam 34 karayolu, havalimanı ve liman gümrük kapısında 7 Haziran Perşembe'den itibaren günün 24 saati oy kullanabilmesine karar verdi.
1.05.2018 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor
Resmi Gazete'de yayımlandı! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne katılacak partilere ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
22.04.2018 Gündem
Oy verme işlemi başladı...
Oy verme işlemi başladı... Doğu ve Güneydoğu ile Doğu Karadeniz’deki 32 ilde oy verme işlemi 07.00'den itibaren başladı.
16.04.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Oy Verme Saatleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oy verme saatleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.