Ösym Duyuru

Ösym Duyuru

Son dakika ÖSYM duyuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÖSYM duyuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÖSYM duyuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ösym Duyuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ösym duyuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 ösym duyuru haberi bulunmuştur. Tüm ösym duyuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÖSYM’den DGS uyarısı! DGS sınavı ne zaman? DGS başvurusu son tarih ne zaman?
ÖSYM’den DGS uyarısı! DGS sınavı ne zaman? DGS başvurusu son tarih ne zaman? ÖSYM’den DGS’ye başvuru yapacak adaylar için uyarı geldi. ÖSYM, 2022 DGS başvurusu için adayların bugün 23.59’a kadar başvurularını tamamlayabileceği duyuruldu. Peki, DGS sınavı ne zaman? DGS sınav ücreti ne kadar? DGS başvuru ücreti ödeme nasıl yapılır? DGS para yatırma hangi bankalardan yapılıyor? DGS son başvuru günü ne zaman? İşte detaylar…
23.05.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! 2022 DİB MBSTS için geç başvurular başladı!
ÖSYM duyurdu! 2022 DİB MBSTS için geç başvurular başladı! ÖSYM’den 2022 DİB MBSTS geç başvuru günü hatırlatması! 2022 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2022-DİB MBSTS) için geç başvuruları başladı. ÖSYM, 2022 DİB MBSTS başvurusu yapacak adayların internet üzerinden saat 23.59’da kadar başvurularını tamamlamaları uyarısında bulundu. Peki, 2022 DİB MBSTS başvurusu nasıl yapılır? 2022 DİB MBSTS başvuru ne zaman sona erecek? 2022 DİB MBSTS sınavı ne zaman? İşte ÖSYM MBSTS başvuru ekranı!
10.02.2022 Eğitim
YKS başvuru süresi yarın sona eriyor! Flaş değişiklik...
YKS başvuru süresi yarın sona eriyor! Flaş değişiklik... Yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. Yarın son gün. ÖSYM tarafından bu yıl yeni uygulama başlatıldı. Daha önce yapılmayan bir yenilik hayata geçirildi. Öğrenciler T.C. kimlik kartı ve e-Devlet şifresi ile yapabilecekler. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adayları için büyük kolaylık sağlanacak.
1.03.2021 Eğitim
YKS ile ilgili flaş açıklama! Adayların...
YKS ile ilgili flaş açıklama! Adayların... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. YKS'ye girecek adaylar için uyarı yapıldı. 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları 4 Şubat’ta başladı. 2 Mart Salı günü sona erecek başvurular için rehberlik uzmanlarından önemli uyarılar geldi. Uzmanlar, adayların işlemlerini son güne bırakmamalarını hatırlattı.
17.02.2021 Eğitim
MEB duyurdu! Ve başladı, bugünden itibaren...
MEB duyurdu! Ve başladı, bugünden itibaren... MEB’den flaş karar! Binlerce öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Öğrenciler için fırsat niteliğinde bir yeniliğe imza atıldı. Bugün itibarı ile başladı. 11 Haziran tarihine kadar devam edecek. İsteyen tüm öğrenciler ücretsiz olarak yararlanabilecek. YKS’ye girecek adaylar için 'YKS İnteraktif Soru Çözümleri Platformu’ oluşturuldu. Tüm adaylara açık platformda canlı yayında sorulan sorulara öğrenciler yanıt verebilecek.
8.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Yarın saat 15.00'te...
MEB resmen duyurdu! Yarın saat 15.00'te... Binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. MEB tarafından resmen duyuruldu. Yarın başlıyor. Çok önemli yenilik. Bakan Selçuk da sosyal medyadan detayları paylaştı. YKS'ye girecek adayları yakından ilgilendiren bilgilendirmede Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce hazırlanan "interaktif" sorular ile ilgili bilgi verdi.
7.02.2021 Eğitim
Öğrenciler merakla bekliyordu! Bugün başladı
Öğrenciler merakla bekliyordu! Bugün başladı Binlerce öğrenci bekliyordu. ÖSYM’den flaş karar! Bugün başladı. Daha önce yapılmayan bir yenilik hayata geçirildi. Öğrenciler T.C. kimlik kartı ve e-Devlet şifresi ile yapabilecekler. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adayları için büyük kolaylık sağlanacak.
4.02.2021 Eğitim
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2021! İşte KPSS 2020/7 tercih kılavuzu
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2021! İşte KPSS 2020/7 tercih kılavuzu ÖSYM duyurdu ve başvuru kılavuzunu yayınladı. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı için süreç başladı. 2 bin 347 memur için listeler tek tek açıklandı. Tarım ve Orman Bakanlığına KPSS-2020/7 tercih kılavuzuna göre yeniden yerleştirme yapılacak. ÖSYM'nin duyurusuna göre, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları için belirlenen son tarih 27 Ocak 2021. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve başvuru ekranı!
23.01.2021 Personel Alımı
ÖSYM duyurdu! 2020 KPSS ortaöğretim geç başvuruları başladı!
ÖSYM duyurdu! 2020 KPSS ortaöğretim geç başvuruları başladı! KPSS ortaöğretim sınavı geç başvuruları başladı. ÖSYM'den yapılan açıklamada, 2020 KPSS Ortaöğretim için geç başvuru sürecinin 9 Ekim'de tamamlanacağı hatırlatıldı. Peki, KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? 2020 KPSS ortaöğretim geç başvuruları ne zaman? İşte KPSS Ortaöğretim sınavı ile ilgili ÖSYM'nin açıklaması...
8.10.2020 Eğitim
Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanır? YKS tercih sonuçları ile ilgili detaylar
Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanır? YKS tercih sonuçları ile ilgili detaylar Üniversitelerin kayıt tarihlerinin yaklaşmasıyla birlikte YKS tercih sonuçları da merakla bekleniyor. Üniversite tercihlerini tamamlayan yüzbinlerce aday sonuçların açıklanacağı tarihe kilitlendi. Peki, Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanır? YKS tercih sonuçları bugün açıklanır mı? İşte YKS tercih sonuçları ile ilgili detaylar...
21.08.2020 Eğitim
ÖSYM '2017 Sınav Takvimi Geç Başvuru Günü' için duyuru yaptı
ÖSYM '2017 Sınav Takvimi Geç Başvuru Günü' için duyuru yaptı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2017-ALES/LYS/KPSS/Adalet Bakanlığı Sınavları "Geç Başvuru Günleri" hakkında duyuru yaptı.
21.05.2017 Eğitim
2016 KPSS Sınav giriş yerleri açıklandı!
2016 KPSS Sınav giriş yerleri açıklandı! 2016 KPSS sınavına kısa bir süre kala ÖSYM tarafından sınav giriş yerleri açıklandı. Binlerce öğrencini için büyük önem taşıyan 2016 KPSS sınavı için giriş yerleri açıklandı! 2016 KPSS sınav giriş yerleri ve sınav öncesinde dikkat edilmesi gereken tüm detaylar haberimizde...
12.05.2016 Eğitim
YKS geç başvuru süreci başladı! ÖSYM Başkanı duyurdu
YKS geç başvuru süreci başladı! ÖSYM Başkanı duyurdu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) geç başvuru sürecinin başladığını açıkladı.
5.03.2024 Gündem
YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta, YKS 2023 açıklandı mı? 2023 YKS sonuçları ÖSYM takvimi: ÖSYM YKS sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak?
YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta, YKS 2023 açıklandı mı? 2023 YKS sonuçları ÖSYM takvimi: ÖSYM YKS sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? YKS sonuçları 2023 için gözler ÖSYM’ye çevrildi. 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere üç oturuma gören adaylar, hayalindeki üniversiteyi kazanmak için heyecanla YKS sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. YKS sonuçları, ÖSYM tarafından sonuç.osym.gov.tr adresi üzerinden erişime açılacak. Peki, YKS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte 2023 YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih...
19.07.2023 Eğitim
YKS SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 2023 | Üniversite sınavı (YKS) sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı 2023?
YKS SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 2023 | Üniversite sınavı (YKS) sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı 2023? YKS sonuçları açıklandı mı, bugün açıklanır mı? YKS sonuçları açıklandı, duyurusu adaylar tarafından merakla bekleniyor. 17-18 Haziran'da TYT AYT ve YDT sınavlarına katılan adaylar üç oturum olarak yapılan üniversite sınavını geride bırakırken, ÖSYM sonuçları açıklayacağı tarihe gözlerini çevirdi. 3 milyondan fazla aday YKS sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorularına yanıt arıyor. sonuç.osym.gov.tr üzerinden ilan edilecek sınav sonucu için nefesler tutuldu. Peki, YKS sınav sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı, YKS erken açıklanır mı?
17.07.2023 Eğitim
ÖSYM YKS sonuçları sorgulama: YKS açıklandı mı, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, erken mi açıklanacak? ÖSYM YKS'yi 20 Temmuz'dan önce açıklar mı?
ÖSYM YKS sonuçları sorgulama: YKS açıklandı mı, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, erken mi açıklanacak? ÖSYM YKS'yi 20 Temmuz'dan önce açıklar mı? YKS sınav sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. Üniversite hayali kuran adaylar 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT, YDT oturumlarına girdi. Sınav sonuçları ÖSYM sonuç ekranı (https://sonuc.osym.gov.tr/) üzerinden erişime açılacak. Puan türüne göre detaylı sonuç belgesini adaylar T.C kimlik numarası ve şifreleri ile öğrenilecek. ÖSYM YKS sınavı sonuçlarına ilişkin tarih verdi ancak, bazı dönemlerde ÖSYM YKS sonuçlarını erken açıklıyor. Peki, YKS sonuçları erken açıklanır mı, YKS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
12.07.2023 Eğitim
YKS sonuçları açıklandı mı, YKS ne zaman açıklanacak? ÖSYM YKS sonuçları erken açıklanır mı 2023?
YKS sonuçları açıklandı mı, YKS ne zaman açıklanacak? ÖSYM YKS sonuçları erken açıklanır mı 2023? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, erken açıklanır mı, YKS sonuçları açıklandı mı? Üniversite adayları sabırsızlıkla YKS sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor, gözler ÖSYM’nin sonuç duyuru sayfasına çevrildi. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamasından öğrenebilecek. Peki, 2023 YKS sınav sonuçları açıklandı mı, ÖSYM YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, üniversite sınav sonuçları erken açıklanır mı?
11.07.2023 Eğitim
YKS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı
YKS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) oturumları temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları, ÖSYM'nin internet sitesinde erişime açıldı.
18.06.2023 Gündem
ALES 1 sonuçları 2023! ALES açıklandı mı, ALES sonucu kaç yıl geçerli? ALES 2023 sonuç sorgulama ekranı!
ALES 1 sonuçları 2023! ALES açıklandı mı, ALES sonucu kaç yıl geçerli? ALES 2023 sonuç sorgulama ekranı! ALES sonuçları sorgulama ekranı ÖSYM'den gelen duyuru sonrası yoğunluk kazandı. Yılda 3 kez yapılan ALES sınavının ilki bu yıl 16 Nisan'da yapıldı. Sınava katılım sağlayan yüksek lisans adayları ALES sonuçlarının açıklanmasıyla nasıl sorgulanacağını araştırmaya başladı. İşte ALES/1 sınav sonuçları sorgulama ekranı.
10.05.2023 Eğitim
MSÜ açıklandı mı, MSÜ sonuçları ne zaman açıklanır 2023? ÖSYM MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı ile MSÜ sınav sonucu öğren!
MSÜ açıklandı mı, MSÜ sonuçları ne zaman açıklanır 2023? ÖSYM MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı ile MSÜ sınav sonucu öğren! MSÜ sınav sonuçları için sabırsız bekleyiş devam ediyor. Adaylar gözlerini ÖSYM’nin duyuru ekranına çevirdi. ÖSYM tarafından yayınlanan takvime göre MSÜ sınav sonuçlarının nisan ayının son günlerinde ilan edilecek. Adaylar MSÜ sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden görüntüleyebilecek. Peki, MSÜ sonuçları ne zaman açıklanır, MSÜ açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?
27.04.2023 Eğitim
KPSS-2023/3 tercih kılavuzu yayımlandı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? İşte KPSS-2023/3 tercihleri!
KPSS-2023/3 tercih kılavuzu yayımlandı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? İşte KPSS-2023/3 tercihleri! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KPSS 2023/3 tercihleri başladı! Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2023/3 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sözleşmeli Personel tercih işlemleri 9 Ocak Pazartesi 2023 tarihi ile başladı. Peki, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır?
9.01.2023 Personel Alımı
YDS sonuçları saat kaçta açıklanır? YDS/2 sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak
YDS sonuçları saat kaçta açıklanır? YDS/2 sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak YDS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? YDS/2 sonuçları için yapılan aramalar arttı. YDS sonuçları merakla bekleniyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen YDS sınav sonuçları bugün açıklanacak. Sınav sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr adresinden adayların erişimine açılacak. Peki, YDS sonuçları saat kaçta açıklanır?
8.11.2022 Eğitim
KPSS önlisans 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim? KPSS önlisans 60-69 puanla girilebilecek yerler!
KPSS önlisans 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim? KPSS önlisans 60-69 puanla girilebilecek yerler! KPSS önlisans sonuçları açıklanınca, aldığı puana göre hangi alanlara yerleşeceğini merak eden adaylar arama motorlarına yöneldi. ÖSYM’nin duyuru sayfası üzerinden sonuçlarını sorgulayan adaylar, “KPSS önlisans 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim?” sorusuna yanıt arıyor.
3.11.2022 Eğitim
KPSS önlisans 2022 sonuçları saat kaçta açıklanacak? ÖSYM AİS sonuc.osym.gov.tr önlisans KPSS sonuçları sorgulama ekranı!
KPSS önlisans 2022 sonuçları saat kaçta açıklanacak? ÖSYM AİS sonuc.osym.gov.tr önlisans KPSS sonuçları sorgulama ekranı! 2022 KPSS önlisans sonuçları saat kaçta açıklanacak? KPSS sonuçları ÖSYM AİS sonuc.osym.gov.tr ekranından erişime açılacak. Önlisans sonuçları merakla beklenirken, ÖSYM duyuru sayfası sık sık ziyaret ediliyor. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada 3 Kasım Perşembe günü sonuçların açıklanacağı belirtilmişti. 2 yıllık önlisans mezunlarının girdiği sınavdan alacakları puana göre branş bazında sıralamayı kontrol edecek. İşte önlisans KPSS sonuçları ile ilgili merak edilenler….
3.11.2022 Eğitim
ÖSYM KPSS branş sıralaması 2022! Öğretmenlik branş sıralaması nasıl öğrenilir, KPSS branş bazında sıralamaya nasıl bakılır? KPSS branş sıralaması sorgulama ekranı!
ÖSYM KPSS branş sıralaması 2022! Öğretmenlik branş sıralaması nasıl öğrenilir, KPSS branş bazında sıralamaya nasıl bakılır? KPSS branş sıralaması sorgulama ekranı! ÖSYM KPSS branş sıralaması 2022 açıklandı. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonrasında, adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamalarını merakla bekliyordu. ÖSYM tarafından yapılan duyuruyla 2022 KPSS branş sıralamaları belli oldu. Peki, ÖSYM KPSS branş sıralamasına nasıl bakılır, Öğretmenlik branş sıralaması nasıl öğrenilir? İşte KPSS branş sıralaması sorgulama ekranı…
1.11.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ösym Duyuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ösym duyuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.