Ormanlık

Ormanlık

Son dakika ormanlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ormanlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ormanlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ormanlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ormanlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.911 ormanlık haberi bulunmuştur. Tüm ormanlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu?
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu? Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, "Tina" isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg kaybında yeni gelişme yaşandı. Jandarma çalıları tırmıklarla ararken ekiplere kadavra köpekleri de eşlik ediyor. Bölgede 4 gündür yapılan arama çalışmalarında dün 1 kemik parçası daha bulunmuştu.
27.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg gizemiyle ilgili sıcak gelişme: Kızından alınan DNA örnekleri eşleşti!
Korhan Berzeg gizemiyle ilgili sıcak gelişme: Kızından alınan DNA örnekleri eşleşti! Ormanlık alanda bulunan kemik parçalarının Berzeg'e ait olduğu tespit edildi.
27.04.2024 Gündem
Kastamonu'da taksici cinayeti! Cesedi ormanlık alanda bulundu
Kastamonu'da taksici cinayeti! Cesedi ormanlık alanda bulundu Kastamonu’da kayıp olarak aranan taksi şoförü Akif Eymür, ormanlık alanda ateşli silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
25.04.2024 Gündem
Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınında mahsur kalan 4 turist kurtarıldı
Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınında mahsur kalan 4 turist kurtarıldı Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde mahsur kalan 4 turist ise ekipler tarafından kurtarıldı.
11.04.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Sarıyer'de dehşete düşüren olay! Çöp konteynerindeki not polisi harekete geçirdi
Sarıyer'de dehşete düşüren olay! Çöp konteynerindeki not polisi harekete geçirdi Sarıyer'de çöp konteynerinin üzerindeki "ceset aşağıda" yazısı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaklaşık 300 metre uzaklıkta bir ceset buldu.
18.03.2024 Gündem
Kayıp olarak aranan gencin cesedi Belgrad Ormanı'nda yarı gömülü halde bulundu
Kayıp olarak aranan gencin cesedi Belgrad Ormanı'nda yarı gömülü halde bulundu Sarıyer'de 1 ay önce kaybolan Serhat Tekin Kantele'nin (20) cansız bedeni, ormanlık alanda yürüyüş yapan bir grup fotoğrafçı tarafından yarı gömülmüş halde bulundu.
14.03.2024 Gündem
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı?
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı? Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi. Sesi işitenler, “boğuk bir patlama”, “gök gürültüsü ile patlama sesi arasında bir ses” diyerek tarif edebildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise sesi duydukları anlarda evlerinin kapı ve pencerelerinde küçük çaplı “titreme” olarak tabir ettikleri bir sarsıntı da hissettiklerini ifade etti. Peki, Karadeniz'de gizemli ses nedir?
12.02.2024 Gündem
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olayına ilişkin detaylar Savcılığın sevk yazısında ortaya çıktı. Yazıda, şüphelilerin kilisede bulunanlara yönelik ateş etmeye devam etmek istediği ancak tabancının ara ara tutukluluk yaptığı, bazı şüphelilerin Kayseri’de örgütsel toplantı yapmış olabilecekleri ve 1 şüphelinin kilisede yüksek sesle bir şeyler söylediği ancak ne söylediğinin belirlenemediği kaydedildi. Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 34 şüpheliden 25'i tutuklandı, 9 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
1.02.2024 Gündem
Husumetlisi tarafından uçurumdan atıldı, 8 yerinden bıçaklandı
Husumetlisi tarafından uçurumdan atıldı, 8 yerinden bıçaklandı Bolu'nun Göynük ilçesinde husumetlisini uçurumdan atan, daha sonra da 8 yerinden bıçaklayan sanığın yargılanmasına başlandı. Koltuk değnekleriyle geldiği duruşmada başından geçenleri anlatan mağdur, "Beni uçuruma attı. Uçurumun yarısına kadar düştüm. Bu sefer de yanıma gelip, beni 8 yerimden bıçakladı. 24 saat boyunca uçurumun ortasında ölüme terk edildim" dedi.
21.12.2023 Gündem
Oba Nedir, Nereye Denir? Oba Kaç Kişiden Oluşur?
Oba Nedir, Nereye Denir? Oba Kaç Kişiden Oluşur? Eski Türk Devletlerinden günümüze kadar kullanılan kelimeler içerisinde Oba gelir. Hala Kırsal kesimde değerlendirilen ve taşıdığı anlam üzerinden kullanılan bir kelime olduğunu söylemek mümkün olur. Daha çok göçebe çadırları ya da göçebe ailelerin bulunduğu ve yerleştiği alanlar şeklinde ön plana çıkar.
19.12.2023 Eğitim
İstanbul'da 'mantar' alarmı! Belediye uyarı yaptı
İstanbul'da 'mantar' alarmı! Belediye uyarı yaptı Sarıyer'de de 'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi. Sarıyer Belediyesi uyarıda bulundu.
12.12.2023 Gündem
'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi
'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi Sarıyer'de bilinçsiz toplanan mantarlar zehirlenme ve ölümlere neden oluyor. Sarıyer'de de 'Kanlıca' mantarı sanılarak toplanılan mantarlardan yiyen 11 kişi zehirlendi. Sarıyer Belediyesi uyarıda bulundu. Uyarıda, "İlçemizde mevsimsel olarak toplanan mantarlarla ilgili vakaları bildirilmiştir. Özellikle bazı türlerin 'Kanlıca' mantarına benzediği bilinmektedir. Halkımını bu konuda dikkatli olmaya davet ediyoruz" denildi. Mikolog Jilber Barutçuyan ise "Kanlıca dediğimiz mantarlar Türkiye'de en çok tüketilen mantar türlerinden. Bu mantarlara uzaktan benzeyen, sindirim sorunları yaratan mantarlar var. Bilmediğiniz mantarları lütfen yemeyin" uyarısında bulundu.
12.12.2023 Gündem
Kilotlu çorap ile cinayet işlemişti! Polislere oynadığı oyun ortaya çıktı
Kilotlu çorap ile cinayet işlemişti! Polislere oynadığı oyun ortaya çıktı İstanbul Şişli'de, eski erkek arkadaşı Semih Sevim'i öldüren ve cesedi babasıyla birlikte Sancaktepe'de ormanlık alana atan şarkıcı Seçil Çiftçi davasında Semih Sevim’in annesi tanık olarak dinlendi. Anne Sevim Sevim, “Benim oğlum saplantılı değildi. Saplantılı olan sanığın kendisidir. Benim oğlum yerde çürüyor. O da orada çürüsün” dedi. Öte yandan mahkeme Adli Tıp Kurumu’na yazı yazarak ölüm anına ilişkin detaylı bir rapor hazırlanmasını istedi.
5.12.2023 Gündem
500 kiloluk ayının saldırısından mucizevi bir şekilde kurtuldu: Koyunlarla hiç işi olmadı, kükreyerek geldi pençeledi
500 kiloluk ayının saldırısından mucizevi bir şekilde kurtuldu: Koyunlarla hiç işi olmadı, kükreyerek geldi pençeledi Ayı saldırısı haberi bu sefer Eskişehir'den geldi. Sivrihisar İlçesi'nde koyun güttüğü sırada uğradığı ayının saldırdığı Murat Akyatak, "Beni devirdi, ısırdı ve parçalamaya başladı" diyerek mucize kurtuluşunu anlattı.
13.11.2023 Gündem
Kaçak ocakta öldüğü iddia edilen işçiye cinayet süsü vermişler! Şok eden detaylar
Kaçak ocakta öldüğü iddia edilen işçiye cinayet süsü vermişler! Şok eden detaylar Zonguldak'ta 50 yaşındaki Afgan uyruklu Mohammad Nourtani'nin yanmış cesedinin bulunmasının ardından yeni iddialar ortaya çıktı. Soruşturma devam ederken, olayın faili olduğu iddia edilen bir kişi ile diğer 5 şüphelinin sorguları sürüyor. Öte yandan, kaçak ocakta öldüğü öne sürülen işçinin, başka bir suçtan infazı bulunan şüphelilerin "infazımız yanar" düşüncesiyle cesede cinayet süsü verdikleri ileri sürüldü. Nourtani'nin sağken mi ölüyken mi yakıldığı ise adli tıptan gelecek olan raporla netleşecek.
12.11.2023 Yaşam
İki sevgiliyi öldürüp Kızılırmak Nehri'ne atan belediye çalışanı zanlıların cezası belli oldu
İki sevgiliyi öldürüp Kızılırmak Nehri'ne atan belediye çalışanı zanlıların cezası belli oldu Kan donduran olay 25 Mart 2022 tarihinde Kırşehir'de yaşandı. Sevgili iki genci öldürdükten sonra Kızılırmak Nehri'ne atan katil zanlıları hakkında verilen cezaları Ankara Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.
9.11.2023 Gündem
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar Samsun'da ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlanan kadın yaralanırken, ablasının yardımına giden kardeşi de aynı yerde uçurumdan yuvarlanarak hastanelik oldu.
5.11.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya duyurdu! Uzuner ve Pelit Çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! Uzuner ve Pelit Çetesi çökertildi İstanbul ve Sinop'ta suç örgütlerine yönelik operasyonlarda 2 ayrı çete çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonların ayrıntılarını paylaştı.
16.10.2023 Gündem
İzmir’deki orman yangını kontrol altında
İzmir’deki orman yangını kontrol altında İzmir’in Karabağlar ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleler ile kontrol altında alındı.
15.10.2023 Yaşam
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
Adana'da orman yangını! Müdahale sürüyor
Adana'da orman yangını! Müdahale sürüyor Adana'nın Kozan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ekipler müdahale ediyor.
29.09.2023 Gündem
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı Şarkıcı Seçil Çiftçi, babasıyla birlikte eski sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilmiş haber günlerce Türkiye'nin gündeminde yer bulmuştu. İstanbul Sancaktepe'de ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'i babasıyla birlikte öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Şarkıcı Seçil Çiftçi, "Ölüm haberi alınan diğer kadınlar gibi olmak istemedim" diyerek kendisini koruduğunu öne sürdü.
21.09.2023 Gündem
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı pusu: Sahte fransız kimlik, Alman plaka
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı pusu: Sahte fransız kimlik, Alman plaka Yunanistan’ın başkenti Atina’da kimliği belirsiz kişilerce yaylım ateşine tutularak öldürülen 6 Türk’ün, elebaşılığını İtalya’da yakalanan Barış Boyun’un yaptığı ‘Ölüm Çetesi’nin üyeleri olduğu ortaya çıktı.
13.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ormanlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ormanlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.