Orman Yangın

Orman Yangın

Son dakika orman yangın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orman yangın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orman yangın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orman Yangın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orman yangın gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.154 orman yangın haberi bulunmuştur. Tüm orman yangın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınında mahsur kalan 4 turist kurtarıldı
Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınında mahsur kalan 4 turist kurtarıldı Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde mahsur kalan 4 turist ise ekipler tarafından kurtarıldı.
11.04.2024 Gündem
Adana, Bolu ve İzmir'de orman yangını
Adana, Bolu ve İzmir'de orman yangını Adana'nın Kozan, Bolu'nun Gerede, İzmir'in Menderes ilçesinde orman yangını çıktı. Yangınlara ekipler müdahale ediyor.
16.09.2023 Yaşam
Baykar’dan açıklama: 5 noktada orman yangınlarına karşı hizmet verilmektedir
Baykar’dan açıklama: 5 noktada orman yangınlarına karşı hizmet verilmektedir Baykar Teknoloji, orman yangınlarında İHA'ların görevlendirildiğini ve personel, kira, elektrik, su giderlerinin kendilerinin karşıladığını açıkladı. Baykar CEO'su Haluk Bayraktar yapılan bir haberi örnek göstererek "Gazetecilikte bir haber hazırlanırken karşı tarafa da söz hakkı tanınır diye biliyorum. Bize ulaşan, arayan, soran olmadı. Olsaydı anlatırdık. Bu gazetecilikten çok itibar suikasti..." dedi.
29.07.2023 Gündem
Muğla’da orman yangını
Muğla’da orman yangını Muğla'nın Kavaklıdere ilçesindeki orman yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
22.07.2023 Yaşam
Korkunç rapor! 20 günde 295 orman yangını çıktı; 3 bin 160 hektar alan zarar gördü
Korkunç rapor! 20 günde 295 orman yangını çıktı; 3 bin 160 hektar alan zarar gördü Türkiye'de 12-18 Temmuz tarihleri arasında çıkan 147 orman yangını ve 166 ziraat yangının tamamı kontrol altına alındı. 1-20 Temmuz arasındaki 20 günlük dönemde 295 orman yangınında 3 bin 160 hektar alan zarar gördü. Geçen yıl aynı dönemde 197 orman yangını çıktı, 1438 hektar alan zarar gördü.
21.07.2023 Gündem
Türkiye'de son 20 günde 295 orman yangını çıktı! İşte kül olan alan
Türkiye'de son 20 günde 295 orman yangını çıktı! İşte kül olan alan Türkiye'de 12-18 Temmuz tarihleri arasında çıkan 147 orman yangını ve 166 ziraat yangının tamamı kontrol altına alındı. 1-20 Temmuz arasındaki 20 günlük dönemde 295 orman yangınında 3 bin 160 hektar alan zarar gördü. Geçen yıl aynı dönemde 197 orman yangını çıktı, 1438 hektar alan zarar gördü.
21.07.2023 Gündem
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla ilerleyerek ormana ulaştı. İzmir'in Urla ilçesinde makilikte yangın çıktı. Saat 13.30 sıralarında çıkan yangın 15.30 sıralarında kontrol altına alındı. Balıkesir'de, Milas'ta ve Köyceğiz'de de yangın çıktı. Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana sıçrayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 7 saatte kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, bölgede havadan inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Bakan Yumaklı, açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Gündem
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
Muğla Valiliğinden orman yangın riski açıklaması!
Muğla Valiliğinden orman yangın riski açıklaması! Muğla Valiliği tarafından il genelinde 2 Temmuz Pazar günü akşam saatlerine kadar sıcak hava ve rüzgar nedeni ile orman yangını riskinin olduğu açıklandı.
29.06.2023 Gündem
Adana’da orman yangını
Adana’da orman yangını Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Turgutlu mahallesinde ormanlık alanda yangın çıktı.
24.07.2022 Gündem
Doğal sit alanlarının koruma ve kullanma koşullarına ilişkin ilke kararı yayımlandı
Doğal sit alanlarının koruma ve kullanma koşullarına ilişkin ilke kararı yayımlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından doğal sit alanlarını korumaya yönelik ilke kararı güncellendi. Kararla ilgili kesin korunacak hassas alanların tanımı yapılırken bu alanlardaki kesin yapı yasağı vurgulandı.
20.07.2022 Ekonomi
Atina'da korkutan orman yangın: Bölge sakinleri tahliye edildi
Atina'da korkutan orman yangın: Bölge sakinleri tahliye edildi Yunanistan'ın başkenti Atina'nın kuzeyinde çıkan orman yangını nedeniyle halk tahliye edildi.
19.07.2022 Dünya
Meteoroloji’den Muğla’ya orman yangını uyarısı
Meteoroloji’den Muğla’ya orman yangını uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklama ile Muğla ili ve ilçeleri için orman yangını uyarısı yaptı.
16.07.2022 Gündem
Çeşme yangınında son durum! Çeşme yangını ne durumda, durdu mu, neden çıktı, Çeşme’de yangın söndü mü?
Çeşme yangınında son durum! Çeşme yangını ne durumda, durdu mu, neden çıktı, Çeşme’de yangın söndü mü? Çeşme’de yangın söndü mü, Çeşme yangını ne durumda, durdu mu? İzmir'in Çeşme ilçesinde makilikte başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle Zeytineli mevkisine ve İzmir - Çeşme otoyolunun bir bölümüne de sıçradı. Yangınla ilgili 7 işçi, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. İşte Çeşme yangınında son durum…
14.07.2022 Yaşam
Çeşme'de makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı
Çeşme'de makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı İzmir'in Çeşme ilçesinde makilikte başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle Zeytineli mevkisine ve İzmir - Çeşme otoyolunun bir bölümüne de sıçradı. Kaynak sırasında sıçrayan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu başlayan yangınla ilgili 7 işçi, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Çeşme ilçesinde iki ayrı noktada çıkan yangınların kısmi kontrol altına alındığını açıkladı. Gelen son açıklamaya göre İzmir Çeşme'de iki ayrı noktada dün çıkan yangınlar tamamen kontrol altına alındı.
14.07.2022 Yaşam
Datça'da orman yangını! Bakan Kirişci canlı yayında duyurdu, yangın kontrol altına alındı...
Datça'da orman yangını! Bakan Kirişci canlı yayında duyurdu, yangın kontrol altına alındı... Muğla'nın Datça ilçesinde çıkan ve 600 hektar alanda etkili olan orman yangını ile ilgili iyi haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci "Datça'daki yangın kontrol altında. Soğutma çalışmaları devam ediyor" dedi. 24 saat boyunca söndürülme çalışması devam eden yangından etkilenen 7 kişi tedavi görüyor, 4'ü ağır toplam 10 ev hasar aldı.
14.07.2022 Gündem
Muğla Datça'da orman yangını! Korkunç ihmal, nedeni ortaya çıktı
Muğla Datça'da orman yangını! Korkunç ihmal, nedeni ortaya çıktı Muğla'nın Datça ilçesi Mesudiye Mahallesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin tüm müdahalesine rağmen alevler bazı yerleşim yerlerine sıçradı. Son bilgilere göre 20 ev tahliye edildi. Ekiplerin müdahalesi sürerken, dumandan etkilenen 2 orman işçisi ve ayağı burkulan 1 orman işçisi hastaneye kaldırıldı. İlk belirlemelere göre orman işçilerinin durumlarının iyi olduğu belirtildi.. Yangına 18 helikopter 7 uçak müdahale ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gece görüşlü yangın söndürme helikopterlerinin ilk kez Datça yangınında kullanılarak test edileceğini açıkladı. Öte yandan Çeşme'de çıkan orman yangının ise sebebi belli oldu. İşte yangınla ilgili son dakika gelişmeleri...
13.07.2022 Gündem
Çeşme'de makilik yangını! İzmir-Çeşme otoyolu trafiğe kapandı
Çeşme'de makilik yangını! İzmir-Çeşme otoyolu trafiğe kapandı İzmir'in Çeşme ilçesinde makilikte yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. İzmir-Çeşme otoyolunun Uzunkuyu mevkii, makilik alanda çıkan yangın nedeniyle trafiğe kapandı.
13.07.2022 Yaşam
Datça'daki orman yangınının nedeni belli oldu
Datça'daki orman yangınının nedeni belli oldu Muğla'nın Datça ilçesinde çıkan orman yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. 2,5 dönümlük alan kül oldu, yangının sigara izmaritinden kaynaklandığı belirlendi.
13.07.2022 Gündem
Marmaris'teki yangınla ilgili flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Cezası idam olmalı
Marmaris'teki yangınla ilgili flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Cezası idam olmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris Değirmenyanı mevkiindeki yangın koordinasyon merkezinde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müdahaleyle yangının çok daha büyümesi engellendi. Yangın büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Büyümesi engellendi, ufak bir bölgede devam ediyor" dedi. Erdoğan, kundakçının tutuklanmasıyla ilgili, "Caydırıcı ceza olacaksa orman yakmanın cezası idam olmalı. Bu tartışmalı ve bunun üzerinde etraflıca durmalıyız" dedi.
24.06.2022 Siyaset
Onlar yangının gönüllü kahramanları: Toprak üzerinde dinlenip söndürme çalışmalarına katılıyorlar
Onlar yangının gönüllü kahramanları: Toprak üzerinde dinlenip söndürme çalışmalarına katılıyorlar Muğla’nın Marmaris ilçesinde devam eden orman yangınını söndürme çalışmalarına katılan gönüllü kahramanlar, yerde yatıp dinlendikten sonra söndürme çalışmalarına devam ediyorlar.
22.06.2022 Gündem
Marmaris’te orman yangını son durum! Marmaris'te orman yangını devam ediyor mu, söndürüldü mü? Marmaris yangınında son durum ne?
Marmaris’te orman yangını son durum! Marmaris'te orman yangını devam ediyor mu, söndürüldü mü? Marmaris yangınında son durum ne? Marmaris'te orman yangını devam ediyor mu, söndürüldü mü? Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün akşam başlayan, rüzgarın da etkisi ile büyüyen orman yangını gece boyu sürdü. Havanın kararınca ara verilen müdahale sabah saatleriyle havadan devam etti. Bakan Kirişci, 14 uçak ve 20 helikopterle yangına müdahale edildiğini bildirdi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bölgede. Yangının tehdit ettiği yerleşim yerleri tahliye edildi. Peki, Marmaris yangınında son durum ne? Marmaris’te orman yangını son durum…
22.06.2022 Gündem
Kaş'ta iki noktada çıkan yangınlar söndürüldü
Kaş'ta iki noktada çıkan yangınlar söndürüldü Antalya'nın Kaş ilçesinde, iki ayrı noktada çıkan sazlık ve orman yangınları, ekiplerin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.
22.06.2022 Gündem
Et fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Bakan son dakika duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi
Et fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Bakan son dakika duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi Ucuz et satışıyla ilgili son dakika gelişmesi. Ramazan boyunca satışı yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ramazan boyunca market ortalamalarının yüzde 15-20 altında, ucuz et satışının başladığını duyurdu. Bakan Kirişci, ucuz et satışının Kurban Bayramı'nda da uygulanacağını belirtti. İşte son dakika haberinin detayları...
7.04.2022 Ekonomi
Manisa'da orman yangını!
Manisa'da orman yangını! Manisa'nın Soma ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin traktörleriyle alevlerin etrafını çevirmesi, yangının daha çabuk kontrol altına alınmasını sağladı.
27.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Orman Yangın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orman yangın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.