Örgüt Propagandası

Örgüt Propagandası

Son dakika örgüt propagandası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan örgüt propagandası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını örgüt propagandası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Örgüt Propagandası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan örgüt propagandası gelişmeleri de dahil olmak üzere 990 örgüt propagandası haberi bulunmuştur. Tüm örgüt propagandası haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Barzan Hesenzade öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Barzan Hesenzade öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK İran Gençlik Koordinasyonu sözde Sorumlusu Tolhildan Kandil kod Barzan Hesenzade’yi Irak/Kandil’de etkisiz hale getirdi.
21.03.2024 Gündem
Kedilere eziyet eden ve örgüt propagandası yapan 'C31K' topluluğu üyesi 5 kişi tutuklandı
Kedilere eziyet eden ve örgüt propagandası yapan 'C31K' topluluğu üyesi 5 kişi tutuklandı İçişleri Bakanlığı'nca, kedilere eziyet eden ve örgüt propagandası yapan 'C31K' isimli sosyal medya topluluğu üyelerine yönelik 5 ilde düzenlen operasyonda 5 kişinin tutuklandığı açıklandı.
13.01.2024 Gündem
Saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı teröristler yakalandı
Saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı teröristler yakalandı MİT ve Emniyetin ortak operasyonuyla Türkiye'deki sinagog ve kiliselerle Irak Büyükelçiliğine saldırı hazırlığındaki 3'ü terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusu 32 şüpheli yakalandı
29.12.2023 Gündem
Merdan Yanardağ hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten 8 yıl 2 ay hapis cezası istendi
Merdan Yanardağ hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten 8 yıl 2 ay hapis cezası istendi Bir gazetede yayımlanan yazı dizisi nedeniyle "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yargılanan gazeteci Merdan Yanardağ hakkında savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Yanardağ'ın 8 yıl 2 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
18.07.2023 Gündem
Şair Ahmet Telli'ye hapis cezası!
Şair Ahmet Telli'ye hapis cezası! Ankara'da şair Ahmet Telli'ye (77), 6 yıl önce katıldığı eylemde yaptığı açıklama ve okuduğu şiir nedeniyle 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan tutuksuz yargılandığı davada 10 ay hapis cezası verilerek, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
4.07.2023 Gündem
TKP/Kıvılcım terör örgütüne operasyon;3 gözaltı
TKP/Kıvılcım terör örgütüne operasyon;3 gözaltı Ankara polisinin TKP/Kıvılcım terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda 3 şüpheli gözaltı alındı.
19.06.2023 Gündem
Sosyal medyadan PKK propagandası yapan 10 şüpheli yakalandı
Sosyal medyadan PKK propagandası yapan 10 şüpheli yakalandı İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda sosyal medya üzerinden bölücü terör örgütü PKK’nın propagandasını yapan 13 şüphelinin 10’u yakalandı.
24.05.2023 Gündem
İstanbul’da Yeşil Sol Parti mitingine katılan PKK üyesi Öcalan flamasıyla yakalandı
İstanbul’da Yeşil Sol Parti mitingine katılan PKK üyesi Öcalan flamasıyla yakalandı İstanbul’un Fatih ilçesinde, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin (YSP) Yenikapı mitinginde bölücü terör örgütü PKK’nın İmralı’da tutuklu bulunan elebaşı Abdullah Öcalan’ın resmiyle yürüyen Davut K. adlı örgüt üyesi yakalanarak gözaltına alındı. PKK mensubunun, örgüt üyeliğinden 2, terör propagandasından 1 olmak üzere 3 suç dosyası tespit edildi.
13.05.2023 Gündem
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı  Adana merkezli 8 ilde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 75 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
21.11.2022 Gündem
Adnan Oktar kendini böyle savundu: Çirkin kadınların lobisi bunlar
Adnan Oktar kendini böyle savundu: Çirkin kadınların lobisi bunlar Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik hükmün İstinaf Mahkemesi tarafından usulen bozulmasının ardından yeniden görülen davada sanıklar mütalaaya karşı savunma yaptı. Adnan Oktar, "Ben alelade bir insan değilim, benimle ilgili iftira atıldığında anında cevap vermem lazım. Kadınların beni sevmesi, benim kadınları sevmem kıskanılıyor. Homoseksüel lobisi ve çirkin kadınların lobisi bunlar" dedi.
4.10.2022 Gündem
Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 2 tutuklama
Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 2 tutuklama Mersin'de, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 şüphelinin 2si tutuklandı.
1.10.2022 Gündem
Mersin'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon: 9 gözaltı
Mersin'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon: 9 gözaltı Mersin'de, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.
30.09.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! HDP'li Semra Güzel yakalandı
Bakan Soylu duyurdu! HDP'li Semra Güzel yakalandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK Terör örgütü üyesiyle fotoğrafları çıkan ve dokunulmazlığı kaldırılan HDP’li Semra Güzel’i sahte pasaport ile Edirne’ye giderken yakalandığını açıkladı.
2.09.2022 Gündem
Sözde kültür merkezinde skandal görüntü! Hedeflerinde kız çocukları var
Sözde kültür merkezinde skandal görüntü! Hedeflerinde kız çocukları var Adana’da bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda skandal ayrıntılar da ortaya çıktı. Sözde kültür merkezinde çekilen görüntülerde terör örgütünün hedefinde 7 ila 15 arasında değişen kız çocukları var.
28.07.2022 Gündem
Düğünde terör örgütü PKK rezaleti!
Düğünde terör örgütü PKK rezaleti! İstanbul Esenyurt'ta düğününde terör örgütü PKK lehine slogan atıp örgüt propagandası yapan damat ve 9 yakını gözaltına alındı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
15.06.2022 Gündem
PKK'ya fon sağlamakla suçlanan şüphelilere 5 ilde operasyon! GÖÇİZDER binasında arama yapıldı
PKK'ya fon sağlamakla suçlanan şüphelilere 5 ilde operasyon! GÖÇİZDER binasında arama yapıldı Uluslararası kuruluşlardan sağlanan fonları, PKK silahlı terör örgütünün amaç ve hedefleri doğrultusunda örgütsel etkinliklerde kullandıkları iddiasıyla 28 şüpheli hakkında İstanbul ve 4 ilde operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 22 şüpheli yakalandı. Şirinevler'de bulunan Göç İzleme Derneği'nde de (GÖÇİZDER) sabah saatlerinde arama yapıldı.
3.06.2022 Gündem
HDP'nin İstanbul, Bingöl ve Edirne başkanları için gözaltı kararı!
HDP'nin İstanbul, Bingöl ve Edirne başkanları için gözaltı kararı! Tekirdağ merkezli 10 ilde Yapılan PKK/KCK soruşturması kapsamında çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı çıktı. Gözaltı kararı verilen isimler arasında HDP’nin İstanbul, Bingöl ve Edirne başkanları da yer almakta.
3.06.2022 Gündem
Tunceli'deki nevruz etkinliğiyle ilgili 20 gözaltı
Tunceli'deki nevruz etkinliğiyle ilgili 20 gözaltı Tunceli'de, 19 Mart’taki nevruz kutlamalarında örgüt propagandası yaptıkları gerekçesiyle 20 kişi, gözaltına alındı.
28.05.2022 Yaşam
HDP Tekirdağ İl Başkanı tutuklandı
HDP Tekirdağ İl Başkanı tutuklandı HDP Tekirdağ İl Başkanı Cahit Direk, 'örgüt üyesi olmak' ve 'örgüt propagandası' yapmak suçlamalarından tutuklandı.
29.04.2022 Gündem
Tahir Güven cinayetinde son dakika gelişmesi! 26 gözaltı...
Tahir Güven cinayetinde son dakika gelişmesi! 26 gözaltı... İçişleri Bakanlığı, AK Parti Cizre eski İlçe Başkanı Cihan Güven'in kardeşi Tahir Güven'e düzenlenen silahlı saldırı olayı ile ilgili PKK/KCK terör örgütünün şehir ve gençlik yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 26 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
11.12.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz ve asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz ve asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Asgari ücreti de benzer bir anlayışla tespit ederek, dar gelirlerinin üzerindeki yükü olabildiğince hafifleteceğiz. Biz faiz belasını bu milletin sırtından kaldıracağız. Biz faize kesinlikle milletimizi ezdiremeyiz. Bunun başka çıkışı olamaz. Onlar giderek daha çok sıkıntıya girerken biz ise önümüzdeki yıldan itibaren ferahlamaya başlayacağız." dedi.
17.11.2021 Siyaset
Mithat Sancar hakkında soruşturma!
Mithat Sancar hakkında soruşturma! HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar hakkında, Diyarbakır’daki nevruz kutlamalarında yaptığı konuşma nedeniyle Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.
22.03.2021 Siyaset
İstanbul'da PKK operasyonu: 6 gözaltı
İstanbul'da PKK operasyonu: 6 gözaltı İstanbul'da 9 ilçede PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adreslere yapılan aramalarda çok sayıda döküman ve dijital materyallere el konulurken, operasyon anları kameraya yansıdı.
10.03.2021 Gündem
Adana'da PKK/KCK operasyonu! 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı
Adana'da PKK/KCK operasyonu! 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı Adana’da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
13.02.2021 Gündem
Cinci hoca o davadan tahliye edildi
Cinci hoca o davadan tahliye edildi İstanbul’da “cinci hoca” olarak bilinen ve bir kadını taciz ettiği görüntüler ortaya çıkan Burhan D., “örgüt propagandası yapmak” suçundan tutuklu yargılandığı davada ilk duruşmada tahliye edildi. Burhan D. yaptığı savunmada, “Ben beş vakit namazını kılan bir vatandaşım yalan söyleyemem. Allah şahit olsun ki hiçbir şey görmedim” dedi.
12.02.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Örgüt Propagandası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki örgüt propagandası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.