Adnan Oktar

Adnan Oktar

Son dakika adnan oktar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adnan oktar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adnan oktar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Oktar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan oktar gelişmeleri de dahil olmak üzere 781 adnan oktar haberi bulunmuştur. Tüm adnan oktar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü Erzurum Dumlu Cezaevi’nden Van'a sevk edilen silahlı suç örgütü lideri Adnan Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan biri CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın kadın avukatlarla ilişkisinden, gelecek planlarına kadar tüm merak edilenler ortaya çıktı.
15.03.2024 Gündem
Adnan Oktar'ın yeni planı deşifre oldu! 252 kadın, 24 erkek avukatla görüştü
Adnan Oktar'ın yeni planı deşifre oldu! 252 kadın, 24 erkek avukatla görüştü Erzurum Dumlu Cezaevine sevk edilen silahlı suç örgütü elebaşı Adnan Oktar, şimdi de Van'a gönderildi. Oktar'ın Erzurum'da yaklaşık bir ayda 21 kadın avukatla yüzlerce kez görüştüğü tespiti var. Ayrıca Adnan Oktar'ın Erzurum'daki yapılanması deşifre oldu.
1.03.2024 Gündem
Adnan Oktar soruşturması tamamlandı! 15 günde 200 avukatla olağandışı görüşmeler: İşte iddialar ve istenen ceza
Adnan Oktar soruşturması tamamlandı! 15 günde 200 avukatla olağandışı görüşmeler: İşte iddialar ve istenen ceza Örgüt yöneticisi Adnan Oktar’ın cezaevinde örgütsel faaliyetlerine devam ederek özellikle avukatlar aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı ve örgüte üye kazandırmayı amaçladığı iddiasıyla ‘güncel yapılanma'ya yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Oktar’ın 43,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
15.02.2024 Gündem
Adnan Oktar Belgeseli nerede yayınlanıyor? 140Journos Adnan Oktar Belgeli hangi platformda, nereden izlenir? (Adnan Oktar belgeseli izle detayları)
Adnan Oktar Belgeseli nerede yayınlanıyor? 140Journos Adnan Oktar Belgeli hangi platformda, nereden izlenir? (Adnan Oktar belgeseli izle detayları) 140Journos'un Ekim ayında yayınladığı 'kedicik' belgeselinin ikinci bölümü olan 'Adnan' belgeseli yayınlandı. 140Journos, Adnan Oktar suç örgütünde yaşanan iğrençlikleri 'kedicik' belgeselinde ortaya çıkarmıştı. 'Gurbetçi bir baba, çocuklarını boşandığı eşinin yanına Türkiye’ye tatile gönderir. Kısa süre sonra çocuklarıyla iletişimleri zayıflamasından şüphelenen babanın dünyası, eski eşi ve çocuklarını Adnan Oktar’ın kanalında görmesiyle değişir. Peki, Adnan Oktar Belgeseli nerede yayınlanıyor? 140Journos Adnan Oktar Belgeli hangi platformda, nereden izlenir?
12.02.2024 Gündem
Ömer dizisinde kan donduran Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi!
Ömer dizisinde kan donduran Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi! Star Tv'de yayınlanan Ömer dizisi 30 Ekim akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay'ın yer aldığı Ömer dizisinin son bölümünde Adnan Oktar ve kedicikleri konusu işlendi. Kan donduran sahne sosyal medyanın da gündemindeydi.
30.10.2023 Televizyon
3 ilde Adnan Oktar yapılanmasına operasyon : 8 şüpheli yakalandı
3 ilde Adnan Oktar yapılanmasına operasyon : 8 şüpheli yakalandı Adnan Oktar suç örgütünün güncel yapılanmasında yer alan 14 şüphelinin yakalanması için üç ilde operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 8 şüpheli yakalandı.
27.04.2023 Gündem
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı Adnan Oktar ve 14 kişiye verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi tarafından onandı.
12.04.2023 Gündem
Adnan Oktar Davası firarisi yurt dışına kaçarken havalimanında yakalandı
Adnan Oktar Davası firarisi yurt dışına kaçarken havalimanında yakalandı Adnan Oktar Organize Suç Örgütü davası kapsamında hakkında 'Nitelikli cinsel istismar' suçundan yakalama kararı bulunan Necati Koç, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalandı.
1.03.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı'ndan 'sürekli hasta ve kocamış' hükümlüler için genelge
Adalet Bakanlığı'ndan 'sürekli hasta ve kocamış' hükümlüler için genelge Adalet Bakanlığı'ndan 'Sürekli Hastalık, Sakatlık ve Kocama Sebebiyle Kişilerin Cezalarının Hafifletilmesi veya Kaldırılması Hakkında İşlemler' başlıklı genelge, başsavcılıklara gönderildi. Cumhurbaşkanı'nın, Anayasa'nın 104'üncü maddesi kapsamında cezaları hafifletme veya kaldırma yetkisine ilişkin işlemler, hükümlülerin talebi olmadan resen başlatılacak.
3.01.2023 Gündem
Adnan Oktar davasında gerekçeli karar, örgütten kopmamaları için eğitim hakkı engellenmiş
Adnan Oktar davasında gerekçeli karar, örgütten kopmamaları için eğitim hakkı engellenmiş Adnan Oktar ile birlikte 14 kişinin, 8 bin 658 yıl hapis cezasına çarptırılmasıyla ilgili mahkeme 10 bin 393 sayfalık gerekçeli kararını açıkladı. Gerekçede, "Turnike sistemi" adı altında genç kızları kandırıp ailelerinden uzaklaştırarak örgüte katılmalarının sağlandığı ve erkeklerin de bu sistem sayesinde örgüte olan bağlılıklarının artırıldığına yer verildi. Kararda, özellikle kadın üyelerin örgütten kopmamaları için eğitim haklarının alındığına vurgu yapıldı.
3.01.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması: Biz iki seçeneğe de varız ve hazırız
Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması: Biz iki seçeneğe de varız ve hazırız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri ister zamanında yapılsın isterse de erkene alınsın, biz iki seçeneğe de varız ve hazırız. 6'lı masayı oluşturan partilerin 6 Nisan 2023'ten önce yapılacak bir seçime sıcak bakıp, sonrası için ipe un sermesi ise demokratik ve dengeli bir siyasi tavır değildir" dedi.
3.01.2023 Gündem
Devremülkte aşk oyunu! Paraları pavyonda yediler
Devremülkte aşk oyunu! Paraları pavyonda yediler Ankara’da, kadınlardan oluşturdukları grupla devremülk sahiplerini “yüksek fiyattan satacağız” vaadiyle kandırarak paravan şirketler üzerinden 50 milyon liralık vurgun yapan çete çökertildi.
27.11.2022 Gündem
Mahkeme kararını açıkladı! Adnan Oktar'a 8 bin 658 yıl hapis cezası
Mahkeme kararını açıkladı! Adnan Oktar'a 8 bin 658 yıl hapis cezası Adnan Oktar suç örgütüne yönelik bölge adliye mahkemesinin bozma kararının ardından yeniden görülen davada, mahkeme kararını açıkladı. Adnan Oktar 8 bin 658 yıl hapisle cezalandırıldı.
16.11.2022 Gündem
Merve Büyükbayrak kimdir? Adnan Oktar’ın davasında Merve Büyükbayrak ne dedi?
Merve Büyükbayrak kimdir? Adnan Oktar’ın davasında Merve Büyükbayrak ne dedi? Adnan Oktar davasında tutuklu sanıkların mütalaaya karşı savunmaları alındı. 72'si tutuklu 215 sanığın yeniden yargılandığı davada sanıklardan Merve Büyükbayrak’ın savunması gündem oldu. Peki, Merve Büyükbayrak kimdir? Adnan Oktar’ın davasında Merve Büyükbayrak ne dedi? Merve Büyükbayrak kimin kızı, ailesi kim? İşte Merve Büyükbayrak hakkında merak edilenler…
1.11.2022 Gündem
Adnan Oktar kendini böyle savundu: Çirkin kadınların lobisi bunlar
Adnan Oktar kendini böyle savundu: Çirkin kadınların lobisi bunlar Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik hükmün İstinaf Mahkemesi tarafından usulen bozulmasının ardından yeniden görülen davada sanıklar mütalaaya karşı savunma yaptı. Adnan Oktar, "Ben alelade bir insan değilim, benimle ilgili iftira atıldığında anında cevap vermem lazım. Kadınların beni sevmesi, benim kadınları sevmem kıskanılıyor. Homoseksüel lobisi ve çirkin kadınların lobisi bunlar" dedi.
4.10.2022 Gündem
Adnan Oktar davasında mütalaa açıklandı! Bin 198 yıla kadar hapis istemi
Adnan Oktar davasında mütalaa açıklandı! Bin 198 yıla kadar hapis istemi Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik hükmün İstinaf Mahkemesi tarafından usulen bozulmasının ardından yeniden görülen davada mütalaa açıklandı. Mütalaada, Adnan Oktar hakkında bin 198 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
19.09.2022 Gündem
Adnan Oktar'ın avukatı mahkeme salonundan çıkartıldı
Adnan Oktar'ın avukatı mahkeme salonundan çıkartıldı Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik hükmün İstinaf Mahkemesi tarafından usulen bozulmasının ardından yeniden görülen davanın altıncı gününde Oktar'ın avukatı Serhat Sinan Kocaoğlu mahkeme başkanı tarafından salondan çıkartıldı.
13.09.2022 Gündem
Adnan Oktar Organize Suç Örgütü davasında flaş gelişme! Şüphelilerin mahkemedeki ifadeleri ortaya çıktı
Adnan Oktar Organize Suç Örgütü davasında flaş gelişme! Şüphelilerin mahkemedeki ifadeleri ortaya çıktı Adnan Oktar Organize Suç Örgütü’ne yönelik dava, Bölge Adliye Mahkemesi’nin bozma kararının ardından bugün yeniden görülmeye başlandı. Duruşmada sanıklardan Oktar Babuna, “Biz Adnan Oktar’ı canımızdan çok seviyoruz. Buradaki herkes Allah aşığı. Dağıtma operasyonu kesinlikle mümkün değil” dedi.
6.09.2022 Gündem
215 sanıklı Adnan Oktar davası sil baştan
215 sanıklı Adnan Oktar davası sil baştan Adnan Oktar Organize Suç Örgütü’ne yönelik dava Bölge Adliye Mahkemesi’nin bozma kararının ardından bugün yeniden görülmeye başlanacak. 215 sanıklı dava, İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Marmara Cezaevi karşısında bulunan duruşma salonunda görülecek.
6.09.2022 Gündem
Adnan Oktar suç Örgütü'ne yönelik operasyonda gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı
Adnan Oktar suç Örgütü'ne yönelik operasyonda gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna tutuklandı.
3.08.2022 Gündem
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik soruşturma: İki kadın İstanbul'da yakalandı
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik soruşturma: İki kadın İstanbul'da yakalandı Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütüne yönelik yargılama devam ederken adli yargılamayı etkilemek için lobi faaliyetinde bulunan ve örgüte yönelik yapılan operasyonda görev alan emniyet ile yargı mensupları hakkında illegal yöntemlerle araştırma yaptığı tespit edilen örgüt üyelerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.
2.08.2022 Gündem
Adnan Oktar’ın cezaevindeki son hali herkesi şaşırttı
Adnan Oktar’ın cezaevindeki son hali herkesi şaşırttı Bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar'ın cezaevindeki son görüntüsü bir hayli şaşırttı. Saç ve sakalını daha da uzattığı gözlenen Oktar'ın bir hayli zayıflamış olması da dikkatlerden kaçmadı.
21.07.2022 Yaşam
Adnan Oktar davasında flaş gelişme! Tarih belli oldu
Adnan Oktar davasında flaş gelişme! Tarih belli oldu İstinaf mahkemesinin, Adnan Oktar Organize Suç Örgütü davasında verilen kararı usulden bozmasının ardından İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince hazırlanan tensip zaptında, Oktar'ın da aralarında bulunduğu 215 sanığın 6 Eylül’de Silivri'de yeniden yargılanmasına hükmedildi.
26.05.2022 Gündem
Adnan Oktar güvenlik gerekçesiyle Edirne'den Erzurum'a sevk edildi
Adnan Oktar güvenlik gerekçesiyle Edirne'den Erzurum'a sevk edildi 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezası bulunan organize suç örgütü lideri Adnan Oktar, tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nden güvenlik gerekçesiyle alınarak havayoluyla Erzurum'a nakledildi.
26.04.2022 Yaşam
Karısını çay bahçesinde silahla başından vurdu! Sandalyede kanlar içinde kalarak can verdi...
Karısını çay bahçesinde silahla başından vurdu! Sandalyede kanlar içinde kalarak can verdi... Trabzon'da, boşanma aşamasında olduğu eşi Turana Umayev’i (38) buluştukları çay bahçesinde tabancayla başından vurarak öldüren Elvin Umayev (34), adliyeye sevk edildi. Umayev’in, ilk ifadesinde, barışmak istediği eşinin olay günü olumsuz yanıtlar vermesiyle kontrolünü kaybettiğini söylediği öğrenildi. Azerbaycan uyruklu çiftin tartıştığı ve Umayev’in öldürüldüğü anlar, çay bahçesinin güvenlik kameralarına yansıdı.
22.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Oktar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan oktar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.