Adnan Oktar Davası

Adnan Oktar Davası

Son dakika Adnan Oktar davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adnan Oktar davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adnan Oktar davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Oktar Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan oktar davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 adnan oktar davası haberi bulunmuştur. Tüm adnan oktar davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Oktar Davası firarisi yurt dışına kaçarken havalimanında yakalandı
Adnan Oktar Davası firarisi yurt dışına kaçarken havalimanında yakalandı Adnan Oktar Organize Suç Örgütü davası kapsamında hakkında 'Nitelikli cinsel istismar' suçundan yakalama kararı bulunan Necati Koç, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalandı.
1.03.2023 Gündem
Adnan Oktar davasında gerekçeli karar, örgütten kopmamaları için eğitim hakkı engellenmiş
Adnan Oktar davasında gerekçeli karar, örgütten kopmamaları için eğitim hakkı engellenmiş Adnan Oktar ile birlikte 14 kişinin, 8 bin 658 yıl hapis cezasına çarptırılmasıyla ilgili mahkeme 10 bin 393 sayfalık gerekçeli kararını açıkladı. Gerekçede, "Turnike sistemi" adı altında genç kızları kandırıp ailelerinden uzaklaştırarak örgüte katılmalarının sağlandığı ve erkeklerin de bu sistem sayesinde örgüte olan bağlılıklarının artırıldığına yer verildi. Kararda, özellikle kadın üyelerin örgütten kopmamaları için eğitim haklarının alındığına vurgu yapıldı.
3.01.2023 Gündem
Merve Büyükbayrak kimdir? Adnan Oktar’ın davasında Merve Büyükbayrak ne dedi?
Merve Büyükbayrak kimdir? Adnan Oktar’ın davasında Merve Büyükbayrak ne dedi? Adnan Oktar davasında tutuklu sanıkların mütalaaya karşı savunmaları alındı. 72'si tutuklu 215 sanığın yeniden yargılandığı davada sanıklardan Merve Büyükbayrak’ın savunması gündem oldu. Peki, Merve Büyükbayrak kimdir? Adnan Oktar’ın davasında Merve Büyükbayrak ne dedi? Merve Büyükbayrak kimin kızı, ailesi kim? İşte Merve Büyükbayrak hakkında merak edilenler…
1.11.2022 Gündem
Adnan Oktar davasında mütalaa açıklandı! Bin 198 yıla kadar hapis istemi
Adnan Oktar davasında mütalaa açıklandı! Bin 198 yıla kadar hapis istemi Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik hükmün İstinaf Mahkemesi tarafından usulen bozulmasının ardından yeniden görülen davada mütalaa açıklandı. Mütalaada, Adnan Oktar hakkında bin 198 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
19.09.2022 Gündem
215 sanıklı Adnan Oktar davası sil baştan
215 sanıklı Adnan Oktar davası sil baştan Adnan Oktar Organize Suç Örgütü’ne yönelik dava Bölge Adliye Mahkemesi’nin bozma kararının ardından bugün yeniden görülmeye başlanacak. 215 sanıklı dava, İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Marmara Cezaevi karşısında bulunan duruşma salonunda görülecek.
6.09.2022 Gündem
Adnan Oktar davasında flaş gelişme! Tarih belli oldu
Adnan Oktar davasında flaş gelişme! Tarih belli oldu İstinaf mahkemesinin, Adnan Oktar Organize Suç Örgütü davasında verilen kararı usulden bozmasının ardından İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince hazırlanan tensip zaptında, Oktar'ın da aralarında bulunduğu 215 sanığın 6 Eylül’de Silivri'de yeniden yargılanmasına hükmedildi.
26.05.2022 Gündem
Adnan Oktar'ın iğrenç yüzü romana dönüştürüldü
Adnan Oktar'ın iğrenç yüzü romana dönüştürüldü İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, 108 sayfalık "Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün Cinsel İstismar Sistemi" isimli 3 adet çizgi roman hazırlattı. Çizerinin ismi gizli tutulan çizgi romanda mağdur ifadeleri, sanıkların yazışma ve telefon kayıtları yer aldı.
20.12.2020 Gündem
Adnan Oktar Davası'nda flaş tutuklama!
Adnan Oktar Davası'nda flaş tutuklama! Adnan Oktar davası kapsamında Etkin Pişmanlık Yasası’ndan yararlanmak istemediğini belirten ve ifadesini geri çektiğini açıklayan sanık Merve Bozyiğit tutuklandı.
10.03.2020 Gündem
Adnan Oktar davasında şoke eden sözler: Evli kişileri zorla ayırdı!
Adnan Oktar davasında şoke eden sözler: Evli kişileri zorla ayırdı! Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik, aralarında örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da bulunduğu 73'ü tutuklu 226 sanığın yargılandığı davanın 58. duruşmasında, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan tutuksuz sanıkların savunmalarının alınmasına devam edildi.
27.02.2020 Gündem
"Adnan Oktar Suç Örgütü" davası başladı
"Adnan Oktar Suç Örgütü" davası başladı ADNAN Oktar ve grubuna yönelik 171'i tutuklu 226 sanık hakkında açılan davaya Silivri'de başladı.
17.09.2019 Gündem
Adnan Oktar davası tamamlandı
Adnan Oktar davası tamamlandı Adnan Oktar ve grubuna yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede 226 şüpheli, 125 ise mağdur ve müşteki bulunuyor.
12.07.2019 Gündem
Adnan Oktar olayında ortalık karıştı! İnanılmaz iddialar...
Adnan Oktar olayında ortalık karıştı! İnanılmaz iddialar... Beyaz Tv’de Tahir Sarıkaya’nın programına Adnan Oktar’ın sözcüsü olarak bağlanan Didem Ürer, canlı yayında acılı baba Elvan Koçak ile tartıştı.
23.01.2018 Gündem
Evlilikte bunu yapan eşe kötü haber! Boşanma nedeni sayıldı, emsal karar...
Evlilikte bunu yapan eşe kötü haber! Boşanma nedeni sayıldı, emsal karar... Evlilikte bunu yapmak boşanma sebebi sayıldı! İstinaf mahkemesinden emsal bir boşanma kararı geldi. Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde görülen bir boşanma davasında 'evlilikte eşi kıvırma', halk arasında 'çimdikleme' olarak da bilinen eylem, yerel mahkemenin ret kararını bozan istinaf mahkemesi tarafından boşanma nedeni sayıldı.
29.03.2022 Gündem
Adnan Oktar davasında flaş gelişme! İstismar, dayak...
Adnan Oktar davasında flaş gelişme! İstismar, dayak... Adnan Oktar’ın bir kediciği daha itirafçı oldu. 1989’daki ÖSYM sınavında birinci olan ve Boğaziçi Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık Bölümü’nü bitiren Müge Ögütçü, “Adnan Oktar bana 3 kez tecavüz etti, dayak attı” diyerek etkin pişmanlıktan faydalanmak istedi.
29.04.2021 Yaşam
Anormal münasebet! Kocasını terk etti, cinci hocaya gitti
Anormal münasebet! Kocasını terk etti, cinci hocaya gitti İstanbul’da, dört yıllık eşinin sözde bir din hocası tarafından “Sen seçilmiş insansın” diyerek kandırıldığını ve binlerce lira parasını alarak karısının kendisini terk edip hocaya gittiğini iddia eden bir avukat savcılığa suç duyurusunda bulundu.
14.10.2020 Yaşam
Adnan Oktar Örgütü Davası'nda tahliye kararı!
Adnan Oktar Örgütü Davası'nda tahliye kararı! Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik 167'si tutuklu 226 sanığın yargılandığı davada, 91 sanığın tahliyesine karar verildi.
13.12.2019 Gündem
34 hamile çocuk skandalındaki doktor 'Adnan Hoca'cı çıktı!
34 hamile çocuk skandalındaki doktor 'Adnan Hoca'cı çıktı! Suriye uyruklu 15 yaş altı 34 çocuğun hamile olduğu halde, adli makamlara bildirmedikleri iddiasıyla yargılanan 18 doktorun davasında mahkeme, iki polisin tanık olarak dinlenmesine hükmederek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
12.11.2019 Gündem
Tek tek konuştular: Annemi kandırmışlar...
Tek tek konuştular: Annemi kandırmışlar... Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik soruşturma sonucunda haklarında dava açılan ve örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 167'si tutuklu 226 sanığın yargılandığı davada, sanıkların savunmaları alındı.
27.09.2019 Gündem
YAŞ kararlarının dikkati çeken isimleri
YAŞ kararlarının dikkati çeken isimleri Yüksek Askeri Şura kararlarıyla mevcut komuta yapısının birlikteliğinin korunmasının ve yapılan nöbet değişiminin devam eden ve muhtemel operasyonlara olumlu yansımaya devam edeceği, TSK'nın harekat etkinliğini daha da artıracağı değerlendirilirken atama kararlarına ilişkin çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağı öğrenildi.
2.08.2019 Gündem
Adnan Oktar suç örgütünde dikkat çeken ayrıntı
Adnan Oktar suç örgütünde dikkat çeken ayrıntı Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma sonucunda 171'i tutuklu 226 sanık hakkında hazırlanan iddianamede, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütünün örgütsel benzerliklerle bu iki örgüt arasındaki bağlantı ve benzerliklere vurgu yapıldı.
26.07.2019 Gündem
Neye uğradığını şaşırdı! Karısının ihbarıyla yakalandı
Neye uğradığını şaşırdı! Karısının ihbarıyla yakalandı Adnan Oktar suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen şüpheli Çağla T'nin ihbarıyla örgütsel evlilik yaptığı eşi Emre T. gözaltına alındı. Boşanma davası için adliyeye geldiğinde gözaltına alınan şüpheli Emre T. etkin pişmanlık kapsamında ifade vermesi üzerine salıverildi.
27.04.2019 Gündem
Adnan Oktar ve FETÖ'nün kirli işbirliği: Gülen'i öv davanı kapatalım
Adnan Oktar ve FETÖ'nün kirli işbirliği: Gülen'i öv davanı kapatalım FETÖ savcısının tarihi eser davasını kapatması için Oktar’a “Gülen’i öven yayınlar yapacaksın” dediği ve örgütün de harfiyen bu sözlere uyduğu ortaya çıktı.
15.11.2018 Gündem
Son dakika: Danıştay saldırısı sanığı Osman Yıldırım tutuklandı!
Son dakika: Danıştay saldırısı sanığı Osman Yıldırım tutuklandı! Danıştay saldırısı davası sanıkları arasında yer alan ve yargılandığı davada bugün 39 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Osman Yıldırım, Yunanistan'a kaçmak isterken, Edirne'de jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Savcılık soruşturmasının ardından SEGBİS ile Ankara'daki 23'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne bağlanıp, ifade verdikten sonra aynı mahkeme tarafından tutuklanan Yıldırım, tutuklanmasının ardından yeni geniş güvenlik önlemleri altında Edirne F Tipi Cezaevi'ne götürüldü.
31.08.2018 Gündem
Adnan Oktar'ın önemli ismi ile FETÖ imamı Erbil'de görüşmüş
Adnan Oktar'ın önemli ismi ile FETÖ imamı Erbil'de görüşmüş İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna ilişkin önemli detaylara ulaştı. İddialara göre, Oktar grubunun önemli isimlerinden işadamı Mehmet Alp Ünlü ile Tarkan Yavaş, Erbil'e giderek Talip Büyük'le görüştü. Ünlü ve Yavaş'ın, FETÖ'nün Kuzey Irak imamı Büyük ile 2014 ve 2015 yılları arasında Erbil'de 2 kez görüştüğü öne sürüldü
25.07.2018 Gündem
Adnan Oktar'ın koruması yakalandı
Adnan Oktar'ın koruması yakalandı Adnan Oktar’ın yakın koruması Cüneyt Özyaşar Ankara’da film gibi bir operasyonla yakalandı. Küçük kızları taciz, tehdit, şantaj ve örgüt üyeliği dahil birçok suçtan aranan Adnan Oktar’ın koruması İstanbul’a getirildi.
23.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Oktar Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan oktar davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.