Onur Anıtı

Onur Anıtı

Son dakika Onur Anıtı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Onur Anıtı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Onur Anıtı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Anıtı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur anıtı gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 onur anıtı haberi bulunmuştur. Tüm onur anıtı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB duyurdu! 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu
21.04.2022 Gündem
Kinder Sürpriz ile ilgili flaş karar! Bakanlık duyurdu: Toplatılıyor
Kinder Sürpriz ile ilgili flaş karar! Bakanlık duyurdu: Toplatılıyor Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Belçika'da üretilen 'Kinder' markalı bazı ürünlerde tespit edilen salmonella bakterisine, Türkiye'deki ürünlerde rastlanmadığını duyurdu.
21.04.2022 Gündem
Onur Anıtı'na saldıran kuzenlerin cezası belli oldu! İndirim de uygulanmadı
Onur Anıtı'na saldıran kuzenlerin cezası belli oldu! İndirim de uygulanmadı Samsun'da Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'nı halatla çekmeye çalışan kuzenler Celali Rahman Fidan (39) ve Batuhan Fidan'a (25), 'Atatürk aleyhine işlenen suçlar' kapsamında yargılandığı davada, 5'er yıl 22'şer gün hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti sanıkların cezasında indirim uygulamadı.
21.04.2022 Gündem
Evlilikte bunu yapan eşe kötü haber! Boşanma nedeni sayıldı, emsal karar...
Evlilikte bunu yapan eşe kötü haber! Boşanma nedeni sayıldı, emsal karar... Evlilikte bunu yapmak boşanma sebebi sayıldı! İstinaf mahkemesinden emsal bir boşanma kararı geldi. Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde görülen bir boşanma davasında 'evlilikte eşi kıvırma', halk arasında 'çimdikleme' olarak da bilinen eylem, yerel mahkemenin ret kararını bozan istinaf mahkemesi tarafından boşanma nedeni sayıldı.
29.03.2022 Gündem
Onur Anıtı'na saldıran sanık: Uyuşturucu etkisindeydim
Onur Anıtı'na saldıran sanık: Uyuşturucu etkisindeydim Samsun'daki Onur Anıtı'nı halatla çekerek zarar verdikleri belirlenen ve 2 ayrı suçtan haklarında 9'ar yıl hapis istenen kuzenlerden Celali Rahman Fidan (39), ilk duruşmada " Ne yaptığımı ne dediğimi bilmiyordum. Uyuşturucu etkisindeydim” dedi. Batuhan Fidan (25) ise olayın bilgisi dışında gerçekleştiğini iddia etti.
29.03.2022 Gündem
'Ceza' diye saç kesme ile ilgili flaş karar! İşkence sayıldı, cezası var
'Ceza' diye saç kesme ile ilgili flaş karar! İşkence sayıldı, cezası var Zorla saç kesme ile ilgili flaş karar! ‘Ceza’ diye yapılan uygulama işkence sayıldı yapan kardeşe ceza verildi. Evden kaçan kız kardeşinin makasla saçını rastgele kesen genç, ‘kötü muamele’ suçundan mahkum edildi. Yıllar süren dava sürecine son noktayı koyan Yargıtay Ceza Genel Kurulu, kız kardeşinin saçını kesmeyi işkence saydı.
17.03.2022 Gündem
Onur Anıtı’na saldırmışlardı! 29 Mart’ta hakim karşısına çıkacaklar
Onur Anıtı’na saldırmışlardı! 29 Mart’ta hakim karşısına çıkacaklar Samsun'da Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na saldırı gerçekleştiren Celal Rahman Fidan (39) ile Batuhan Fidan (25) hakkında 'Atatürk aleyhine işlenen suçlar' ve 'kamu malına zarar vermek' suçlarından 9'ar yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame, 7’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde kabul edildi. Tutuklu kuzenler, 29 Mart’ta hakim karşısına çıkarılacak.
17.03.2022 Gündem
Miras kavgasında kan aktı! Kardeşini öldüren oğula şok sözler: Senin hakkın idam...
Miras kavgasında kan aktı! Kardeşini öldüren oğula şok sözler: Senin hakkın idam... Antalya'da, miras anlaşmazlığı nedeniyle 52 yaşındaki ablası Gülderen Çelik'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 48 yaşındaki Kutlay Çelik, ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada dinlenen 87 yaşındaki baba Ziyaeddin Çelik, "Kutlay, senin hakkın idamdır ama etmediler. Dava, para mevzusu. Mal varlığımı devlete devredeceğim. Bunlara bir şey vermeyeceğim" dedi.
11.03.2022 Gündem
Annesine fırlattığı şişe silah sayıldı! 2 yıl hapis...
Annesine fırlattığı şişe silah sayıldı! 2 yıl hapis... Bolu'da mont almak için para istediği 58 yaşındaki annesi Bircan Canayakın’a şişe fırlatıp, zorla parasını aldığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan 29 yaşındaki Cüneyt Canayakın, 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Canayakın’ın annesine fırlattığı şişeyi silah saydı.
11.03.2022 Gündem
Onur Anıtı’na saldıran kuzenlere 9'ar yıla kadar hapis istemi
Onur Anıtı’na saldıran kuzenlere 9'ar yıla kadar hapis istemi Samsun'da Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na saldırı gerçekleştiren kuzenler Celal Rahman Fidan (39) ile Batuhan Fidan (25) hakkında, 'Atatürk aleyhine işlenen suçlar' ve 'kamu malına zarar vermek' suçlarından 9'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
11.03.2022 Gündem
Onur Anıtı önünde siyasi partilerden ortak 'saldırı' tepkisi
Onur Anıtı önünde siyasi partilerden ortak 'saldırı' tepkisi Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na yönelik saldırıya tepki için bir araya gelen AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, SP, BBP, Memleket Partisi, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi il ve belediye başkanları ortak açıklama yaptı. 
9.02.2022 Gündem
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na afiş tepkisi: Bu bölücülüktür
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na afiş tepkisi: Bu bölücülüktür Son dakika haberi... Kızılcahamam kampı sonrası değerlendirme toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP'nin hazırlattığı afişlere tepki gösterdi. Bahçeli, "CHP Genel Başkanı etnik kökenin dezavantaj olduğunu söylemektedir. Türkiye'de dezavantajlı bir kesim yoktur. Bu bölücülüktür. İnanç konusunda dezavantajdan bahsetmek tepeden tırnağa iftiradır. Engellilik dezavantaj değildir saptırmadır. Cinsel yönelimden dem vurup bunun yasal güvenceye alınacağını söylemek ahlak ve maneviyatımıza atılmış kara bir lekedir. Kılıçdaroğlu, Müslüman Türk milletinin itibarı, itikadı ve ihtişamıyla hesaplaşmaya nasıl cüret edebilmiştir?" ifadelerini kullandı.
6.02.2022 Siyaset
Türkiye Atatürk'e yönelik çirkin saldırıyı konuşuyor! Onur Anıtı'nın bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı
Türkiye Atatürk'e yönelik çirkin saldırıyı konuşuyor! Onur Anıtı'nın bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı Samsun’daki Onur Anıtı’na yönelik çirkin saldırıya tepkiler her geçen gün artıyor. Milli Mücadele’yi başlatmak için Bandırma Vapuru ile İstanbul'dan ayrılan Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak bastığı noktaya dikilen ‘Onur Anıtı’nın bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı. Yıkılmaya çalışılan anıtın yapım öyküsü dinleyenleri şaşırtıyor...
5.02.2022 Gündem
Mustafa Sarıgül: Yunanistan'ın yaptığı caniliktir, zalimliktir
Mustafa Sarıgül: Yunanistan'ın yaptığı caniliktir, zalimliktir Yunanistan unsurlarınca geri itilmelerinin ardından 19 göçmenin soğuktan donarak ölmesiyle ilgili Edirne'deki Lozan Anıtı önünde açıklama yapan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Yunanistan’ın yaptığı zalimliktir, caniliktir. Dünya, bu zalimliğe, bu barbarlığa 'dur' demeli" dedi.
4.02.2022 Siyaset
Onur Anıtı’na saldırının görüntüleri ortaya çıktı
Onur Anıtı’na saldırının görüntüleri ortaya çıktı Samsun’da Onur Anıtı’na saldırıda bulunan şahısların ciple alana geldiği anlara dair görüntüler ortaya çıktı. 
4.02.2022 Haber
İçişleri duyurdu! 47 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri duyurdu! 47 terörist etkisiz hale getirildi Terör operasyonlarıyla ilgili son dakika açıklaması! İçişleri Bakanlık Sözcüsü ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "2022 Ocak ayında; kırsal alanda 5’i büyük, 14’ü orta çaplı olmak üzere 7 bin 795 kırsal operasyon ve terör örgütlerinin şehirlerde faaliyet yürüten hücre yapılanması ve iş birlikçilerine yönelik bin 315 operasyon yapılmıştır. Bu operasyonlarda 34’ü sağ, 13’ü teslim olmak üzere toplam 47 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
4.02.2022 Gündem
Samsun'da Onur Anıtı'na çirkin saldırı! Tüm Türkiye'den sert tepki! Flaş gelişmeler...
Samsun'da Onur Anıtı'na çirkin saldırı! Tüm Türkiye'den sert tepki! Flaş gelişmeler... Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na halat bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Plakadan yola çıkan polis, kuzenler B.F. ile C.F.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Yapılan araştırmada kuzenlerin, 6 farklı suçtan çok sayıda kayıtları olduğu tespit edildi. Emniyetteki sorgularının ardından 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler hakkında 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Yaşananlar olay sonrası vatandaşlar anıtın önünde nöbet tutmaya başladı.
4.02.2022 Gündem
Samsun Atatürk Heykelini kim yaptı? Onur Anıtı’nın hikayesi ve tarihi nedir, özellikleri ve hakkında bilgiler!
Samsun Atatürk Heykelini kim yaptı? Onur Anıtı’nın hikayesi ve tarihi nedir, özellikleri ve hakkında bilgiler! Samsun Atatürk heykeli tarihi ve özelliği, Samsun’da Atatürk Heykeli’ne yapılan saldırı sonrası merak edilip, araştırılmaya başlandı. Peki, Samsun Onur Anıtı nedir, Samsun Atatürk Heykelini kim yaptı? İşte Onur Anıtı özellikleri, tarihi ve hikayesi…
4.02.2022 Gündem
Samsun'da ne oldu? Samsun Atatürk Heykeli’ne ne yapıldı, Onur Anıtı saldırısını kim yaptı, neler oluyor?
Samsun'da ne oldu? Samsun Atatürk Heykeli’ne ne yapıldı, Onur Anıtı saldırısını kim yaptı, neler oluyor? Samsun’da neler oluyor? Milli Mücadele'nin ilk adımının atıldığı Samsun’da, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına yapılan çirkin saldırının ardından kentte anıt çevresinde nöbet tutulmaya başlandı. Peki, Samsun’da ne oldu, Atatürk Heykeli’ne ne yapıldı, kim saldırdı? Onur anıtı saldırısı nasıl oldu?
4.02.2022 Gündem
Samsun'da Atatürk Anıtı'na saldırıda yeni gelişme! Nöbet başladı, binlerce vatandaş meydanda...
Samsun'da Atatürk Anıtı'na saldırıda yeni gelişme! Nöbet başladı, binlerce vatandaş meydanda... Samsun'da Atatürk Anıtı'na urgan asılarak saldırı düzenlenmesine tepki amacıyla vatandaşlar, anıt önünde nöbet tutuyor. Vatandaşlar meşale yakarak İstiklal Marşı, İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı'nı okuyor. Öte yandan Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na ip bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı. Saldırıya dair yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.02.2022 Gündem
Samsun'da Atatürk Anıtı'na çirkin saldırının görüntüleri ortaya çıktı
Samsun'da Atatürk Anıtı'na çirkin saldırının görüntüleri ortaya çıktı Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na ip bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı. Saldırıya dair yeni görüntüler ortaya çıktı.
3.02.2022 Gündem
Atatürk Anıtı'na çirkin saldırı! Halat bağlayıp çekmeye çalıştılar: 2 kişi gözaltında
Atatürk Anıtı'na çirkin saldırı! Halat bağlayıp çekmeye çalıştılar: 2 kişi gözaltında Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na halat bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı.
3.02.2022 Gündem
Milli Mücadele'nin 100. yılı
Milli Mücadele'nin 100. yılı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100. yılı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenleri Samsun'da başladı.
19.05.2019 Gündem
Ata 14 yıl sonra Boğaz’ı yeniden gördü
Ata 14 yıl sonra Boğaz’ı yeniden gördü Sarayburnu’ndaki Türkiye’nin ilk Atatürk Heykeli’nin çevresindeki metal paravanlar 14 yıl sonra kaldırıldı.
19.08.2018 Yaşam
En iyi Atatürk anıtları
En iyi Atatürk anıtları Atatürk'ün ilk anıtı Sarayburnu'nda 1926 yılında açıldı...
25.09.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Onur Anıtı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur anıtı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.