Ölümsüzlük

Ölümsüzlük

Son dakika ölümsüzlük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölümsüzlük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölümsüzlük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölümsüzlük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölümsüzlük gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.655 ölümsüzlük haberi bulunmuştur. Tüm ölümsüzlük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiilimsi Nedir, Ne İşe Yarar? Fiilimsiler Nasıl Bulunur?
Fiilimsi Nedir, Ne İşe Yarar? Fiilimsiler Nasıl Bulunur? Fiilimsiler, fiillere gelir ve fiilleri isim yaparlar. Fiilden türetilen bu sözcüklerin cümle içinde zarf, sıfat ya da isim olması mümkündür.
22.04.2024 Gündem
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var AFAD'dan alınan bilgiye göre Tokat'ın Turhal ilçesinde on iki kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çıktı. Depremi değerlendiren Prof. Dr. Haluk Selim, derin depremlerin daha tehlikeli olduğunun altını çizerken, 'Kuzey Anadolu fayı 10-12 km derinliktedir. Ezine fayı da aynı şekilde derinliktedir.' ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Selim ayrıca, 'Kuzey Anadolu segmentlerinden bir tanesi diyebiliriz. Dünyanın en aktif 3 fayından birisidir Kuzey Anadolu fayı. Bu faydan çekincemiz vardır.' diye konuştu.
21.04.2024 Gündem
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem; Samsun, Sivas ve Yozgat gibi çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD, olumsuz bir durumun olmadığını açıkladı. Saat 02.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
18.04.2024 Gündem
Japonya'da 6.4 büyüklüğünde deprem
Japonya'da 6.4 büyüklüğünde deprem Japonya'nın güneyinde 6.4 büyüklüğünde bir deprem oldu.
17.04.2024 Dünya
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, farklı illerden gelen seyyar seçmenlere toplu şekilde oy kullandırıldığı iddiasını yalanladı.
31.03.2024 Gündem
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
3 hastalık için şifa dağıtıyor! Portakaldan 10 kat fazla c vitamini var: Günde 4 tane yetiyor
3 hastalık için şifa dağıtıyor! Portakaldan 10 kat fazla c vitamini var: Günde 4 tane yetiyor Hünnap meyvesi, Ege ve Akdeniz sahillerinde yetişen dikenli bir ağaç türüdür. Çin'de "ölümsüzlük meyvesi" olarak bilinir ve birçok faydası vardır. Hünnap, tok tutma özelliğiyle bilinir ve göbek yağını eritir. Ayrıca turunçgillerden daha fazla C vitamini içerir. Hünnap meyvesinin faydaları şunlardır…
26.03.2024 Yaşam
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek"
Turizm'de bayram sevinci! Talep resmen patladı: "45 gün devam edecek" Turizm sektörü 2024 yaz sezonuna üç bayramla giriyor. 21 Mart'ta Nevruz Bayramı ile İran'dan turistlerin akın ettiği Antalya, 31 Mart Paskalya Bayramı’nda Batı Avrupa'dan yoğun turist bekliyor. Turizmde, 10 Nisan'daki Ramazan Bayramı öncesi de yoğun iç pazar hareketliliği yaşanacak.
25.03.2024 Ekonomi
Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi Kahramanmaraş'ta, Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
20.03.2024 Gündem
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) Merkezi Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) 3 milyon 36 bin 945 adayın başvuru yaptığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
İklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek: Kararsız kış koşulları yaşayacağız
İklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek: Kararsız kış koşulları yaşayacağız Ankara Üniversitesi'nden iklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek, "Tüm Türkiye'de 2,5 derece civarında ortalamaların üzerinde bir kış mevsimi yaşadık. 2000'li yıllardan sonra dünyada belirgin bir ısınma eğilimi var ve her sene neredeyse sıcaklık rekorları tekrarlıyor. Ama bu 'artık hiç soğuk bir kış görmeyeceğiz, kar yağmayan kış görmeyeceğiz' demek değil. Kararsız kış koşulları yaşayacağız" dedi.
6.03.2024 Gündem
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi Çanakkale'nin Yenice ilçesinde saat 21.38'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere çevre illerden hissedildi. Bakan Yerlikaya depremle ilgili olumsuz durum olmadığını bildirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa'da depremden korkup ikinci kattan atlayan bir vatandaşın hayatını kaybettiğini bildirdi.
4.03.2024 Gündem
Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem oldu.
4.03.2024 Gündem
Simurg ne demek? Simurg kuşu hikayesi ve anlamı
Simurg ne demek? Simurg kuşu hikayesi ve anlamı İran mitolojisi, binlerce yıllık bir geçmişe sahip, zengin ve derin bir kültürel hazinedir. Bu mitoloji, birçok efsanevi figür ve sembolle doludur; ancak belki de en etkileyici olanlarından biri, Simurg kuşudur. Simurg, sadece İran mitolojisinde değil, aynı zamanda Orta Doğu'nun birçok kültüründe derin anlamlar taşıyan bir varlık olarak kabul edilir. Simurg'un efsanevi hikayesi, insanın içsel yolculuğu ve kişisel dönüşüm arayışını anlatır.
28.02.2024 Gündem
Bakanlar İliç'te son durumu açıkladı: Maden sahasında heyelan riski yoğun
Bakanlar İliç'te son durumu açıkladı: Maden sahasında heyelan riski yoğun İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında meydana gelen toprak kaymasındaki çalışmalarla ilgili son durumu aktardı. Bakan Bayraktar, "Heyelan riski biraz daha yoğunlaştı. Yığının kaymamış bölgelerinde ciddi hareketlilik var. Bu risklerden dolayı sahada arama faaliyetlerini durdurmuş durumdayız." dedi.
19.02.2024 Gündem
Çevre Bakanlığı'ndan İliç açıklaması: Analizlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı
Çevre Bakanlığı'ndan İliç açıklaması: Analizlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninyle ilgili yapılan açıklamada, "Ekiplerin her gün 9 ayrı noktadan aldığı numuneler 3 ayrı laboratuvarda analize gönderiliyor. Yapılan analizlerde bugüne kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı" denildi.
18.02.2024 Gündem
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler İliç’te kayıp işçileri arama çalışmalarında dün bazı noktalarda metal yoğunluğu tespit edildi. Bakan Bayraktar “Kardeşlerimizin 3’ünün bir lokasyonda 6’sının diğer lokasyonda olduğunu tespit ettik” dedi. Soruşturma kapsamında Kanadalı yönetici dahil 6 kişi tutuklandı. Öte yandan altın madenindeki faciadan 5.5 saat önce alanda çatlaklar tespit edildiği, bunun üzerine bölgede çalışan 100 işçinin tahliye edildiği ortaya çıkmıştı. Toprak altında kalan madencilerden 3’ünün, çatlağı kontrol için sonradan görevlendirildiği ve daha araçlarından inemeden faciaya yakalandıkları öğrenildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden kazası hakkında düzenlediği basın toplantısında "Heyelan iki yönlü gerçekleşti, işçilerin olabileceği yerlere yoğunlaşıyoruz. Yoğun bir çalışma devam ediyor. 9 lokasyonun hiçbirinde suda halk sağlığına zarar verecek olumsuzluk yok." dedi. Bakan Bayraktar "Bu olay esnasında 9 kardeşimiz şu anda kayıp. 6'sının dere yatağına gelen toprak yığınının içinde olduğunu düşünüyoruz. 3 kardeşimizin de manganez ocağının içinde olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
MSB: F-16 satış sürecinde bir olumsuzluk beklenmiyor
MSB: F-16 satış sürecinde bir olumsuzluk beklenmiyor Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD Kongresi’ne sunulan ve Türkiye’ye F-16 satışını engellemeyi amaçlayan öneri ile ilgili "Kongredeki sessizlik süreci devam etmektedir. Bu süreçte herhangi bir olumsuzluk beklenmemektedir” dedi.
8.02.2024 Gündem
Çarpı İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Çarpı İşareti Nasıl Yapılır?
Çarpı İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Çarpı İşareti Nasıl Yapılır? Pek çok farklı amaç altında çarpı işareti ele alınır ve kullanılır. Öncelikle matematikte farklı rakamların birbirine çarpılması için 2 rakam arasında kullanılan bir işarettir. Aynı zamanda olumsuzluk durumunu ifade etmek amaçlı kullanılan bir işaret olduğunu söylemek mümkündür. Diğer yandan onay bildirmek için de yine değerlendirilen bir işaret olarak ifade edilebilir.
6.02.2024 Gündem
Nazar İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Nazar İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Nazar İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Nazar İle İlgili Hadisi Şerifleri... Toplum arasında nazar pek çok kişi tarafından bilinmektedir. Bazı insanların dikkatli bakışlarıyla iyi giden olayları olumsuz bir hale getirmeleri de nazar değmesi ile yorumlanır. İslam dininde de nazardan bahsedilmiştir. Nazar ile ilgili de pek çok hadis bulunur. 
3.02.2024 Dini Bilgiler
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir?
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir? Türkçe dilinde kelimeler farklı ekler getirerek farklı anlamlar ve ifadeler ortaya çıkmaktadır. Bu bahsedilen ek getirilen kelimelerin başında sıfat, fiil ve isim gelmektedir. Bu sıfat, fiil ve isimlere getirilen eklerden dolayı fiilimsi ortaya çıkmaktadır. Fiilimsilerin tek başlarına bir anlamı yoktur. Fakat cümle de kullanıldığı zaman anlamı olan kelimelerdir.
30.01.2024 Gündem
Akik Taşı Özellikleri Nelerdir? Akik Taşının En Bilinen Faydaları...
Akik Taşı Özellikleri Nelerdir? Akik Taşının En Bilinen Faydaları... Akik taşı kuvars ve kalsedon minerallerinin bir araya gelmesi ile oluşan bir taştır. Bu nedenle de kalsedon kuvarsı olarak da adlandırılabilir.
27.01.2024 Yaşam
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, çevre illerde de hissedildi
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, çevre illerde de hissedildi Ege Denizi’nde, merkez üssü Kuşadası Körfezi olan Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir’in yanı sıra Manisa'da da hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Valisi Süleyman Elban herhangi bir olumsuzluğun olmadığını sosyal medya hesabından duyurdu.
27.01.2024 Gündem
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Ölümsüzlük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölümsüzlük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.