Ölümden Döndü

Ölümden Döndü

Son dakika ölümden döndü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölümden döndü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölümden döndü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölümden Döndü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölümden döndü gelişmeleri de dahil olmak üzere 936 ölümden döndü haberi bulunmuştur. Tüm ölümden döndü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek. 10 yaşındaki çocuğu son anda kaçıp kurtulurken, köpeklerin saldırısı ve yere yatırdıkları adama öldüresiye saldırması kameraya yansıdı. Onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak Mesut Karagözoğlu'nu ölümden kurtardı.
7.04.2024 Gündem
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin olmuştu. Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir rekabet gerçekleşti. Survivor son bölüm gelişmeleri merak edilirken "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 25 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. Nagihan ile Yunus Emre kaza yaptı. Nagihan ölümle burun buruna geldiğini ifade etti.
26.03.2024 Magazin
Kesileceği sırada 'anne' diye bağıran horoz 'canını' kurtardı
Kesileceği sırada 'anne' diye bağıran horoz 'canını' kurtardı Elazığ’da sahibi tarafından kesilmek üzere kümesten alınan horoz bir anda 'Anne' diye bağırmaya başladı. Duydukları karşısında şaşkına dönen sahibi, 3 defa kesmek için götürdüğü horozun aynı şekilde bağırmasının ardından hayvanı kesmekten vazgeçti.
14.02.2024 Gündem
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi Süper Lig'de oynayan iki yıldız oyuncu ölümden döndü. Afrika Uluslar Kupası için Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken Omar Colley ve Ali Sowe adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi.
11.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık Süper Lig'in iki yıldızı, Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi. İşte o anlar...
11.01.2024 Beşiktaş
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay Kağıthane’de üniversite öğrencisi 20 yaşındaki genç kız, arkadaşının evine gireceği esnada “Abi korkuttun beni” dediği şahıs tarafından bıçaklandı.
27.12.2023 Gündem
Mide ağrısı sandı, hayatını şokunu yaşadı! Bir anda kendini ameliyathanede buldu
Mide ağrısı sandı, hayatını şokunu yaşadı! Bir anda kendini ameliyathanede buldu İstanbul'da 41 yaşındaki Mustafa Turan, göğsünden karnına doğru aniden başlayan şiddetli bir ağrı ile acile kaldırıldı. Tetkikleri normal çıktı, mide ağrısı sanılıp eve gönderildi. Sonraki 24 saat boyunca ağrısı hiç azalmadı, gece 02:00 sularında Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi aciline gitti ve nöbetçi doktorun dikkati sayesinde yapılan ileri tetkiklerle, aort damarında anevrizmaya (baloncuk) bağlı yırtık olduğu tespit edildi. Acilen ameliyata alınan Turan, şans eseri ölümden döndü. Kalp Damar Cerrahisi Klinik Şefi Prof. Dr. Ebuzer Aydın, risk grubunda olanların düzenli kontrol yaptırması gerektiğini söyledi ve "Yırtığa bağlı acil ameliyatla, planlı ameliyatlar arasında ölüm riski açısından 4-5 kat fark var" dedi.
18.11.2023 Gündem
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı
Türk gazetecilerin bulunduğu bölgeyi hedef aldılar! Adem Metan o anları anlattı İsrail Sderot'ta Hamas güçlerinin füze atışında Türk gazeteciler ölümden döndü. Birkaç metre yakınına bomba düşen gazeteci Adem Metan, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e konuştu. Metan, yaptığı açıklamada "Sderot'ta tepe noktada bir yerde görüntü alırken üzerimizde çok sayıda roket gelmeye başladı. Demir kubbe çoğunu imha etti. 15-20 metre yakınımıza düştü. Çok korkunçtu. O anları tarif etmek çok zor." dedi. Ayrıca çatışma bölgesinde görev yapan gazetecilerin telefonlarına Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun talimatıyla sınırsız ve ücretsiz kullanım hakkı sağlandı.
18.10.2023 Gündem
65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? Önemli açıklama geldi
65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? Önemli açıklama geldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ücretsiz yolcu taşımama tartışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
17.10.2023 Gündem
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum"
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum" Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak, diş tedavisi için gittiği klinikte ölümden döndü. Çenesi kırılan Yüzüak, hastaneye kaldırıldı. Kanal D Haber'e konuşan müzisyen, diş hekiminden şikayetçi oldu. Yüzüak, "Dişlerim elimde geziyorum. Hakkımı arayacağım. İki dişim için gitmiştim. Bana 9 tane implant takmış. 9 implantı ben nasıl taşırım 73 yaşındaki bir adam beyin kanaması geçirir. Meğerse benim çene kemiğim kırıkmış. 6 tanesini alamıyoruz. Atom bombası taşıyorum ağzımda." diye konuştu. Öte yandan İstanbul Diş Hekimleri Odası diş hekimine kınama cezası verdi.
17.10.2023 Yaşam
İstanbul’da faciadan dönüldü! Doğal gaz kutusuna saplandı
İstanbul’da faciadan dönüldü! Doğal gaz kutusuna saplandı Kağıthane Çağlayan’da freni tutmadığı iddia edilen otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak önce doğalgaz kutusuna ardından da binanın girişine çarparak durabildi. Kazadan sürücü yara almadan kurtulurken, kopan doğal gaz borusundan sızan gazlar sokağa yayıldı. Binanın girişinin kapanması nedeniyle vatandaşlar bir süre içeriye giremedi.
9.10.2023 Yaşam
Nazan Öncel ölümden döndü! 'Hayat pamuk ipliğine bağlı'
Nazan Öncel ölümden döndü! 'Hayat pamuk ipliğine bağlı' Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel'in başına görünmez kaza geldi. Ünlü sanatçı, başına gelen olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
21.09.2023 Magazin
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı Van'da, İl Göç İdaresine bağlı Geri Gönderme Merkezi'nde bulunan ve güvenlik görevlileri nezaretinde Gaziantep'e götürülen kaçak göçmenlerin içinde olduğu midibüs, virajda şarampole yuvarlandı. Kazada 7 polis, 2 şoför, 17 göçmen olmak üzere 26 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alınan yaralılardan 5 göçmen yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
17.09.2023 Yaşam
Mide küçültme ameliyatı hayatını kabusa çevirdi! Ölümden döndü
Mide küçültme ameliyatı hayatını kabusa çevirdi! Ölümden döndü Yalova’da, fazla kiloları için özel bir hastanede mide küçültme ameliyatı olan Umutcan Ateş (24), iddiaya göre doktor hatasıyla safra kesesi ve dalağını aldırmak zorunda kaldı. Doktor hakkında Yalova Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan Ateş, "2 gün daha geç kalsaydım, ölme ihtimalim olduğu bana söylendi. 4 ayda 138 kilodan 80 kiloya düştüm. 58 kilo verdim. Askere gitmek için ameliyat oldum. Doktor hastası yüzünden, maalesef dalağım alındığı için askerlikten muaf tutuldum. Artık askere gidemeyeceğim" dedi.
17.09.2023 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti
Boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Hüseyin Yüksel (43), boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel (40) ve baldızı Çiğdem Demir'i (37) sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
10.09.2023 Gündem
Go-kart faciası! Uzun saçları araca sıkıştı, ölümden döndü! Uzman isim uyardı: Asansör için de aynı durum geçerli
Go-kart faciası! Uzun saçları araca sıkıştı, ölümden döndü! Uzman isim uyardı: Asansör için de aynı durum geçerli Tatil için geldiği Antalya'da go-kart aracına binen Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad'ın (15) uzun saçı, sürüş halindeyken aracın tekerlerine dolandı. Aljanabad'ın başından sıyrılan saçlı derisi saatler süren ameliyatla yerine dikildi. Prof. Dr. Ömer Özkan, "Kıl gibi damarlarla uğraşılıyor. Zor ameliyatlardan biriydi" dedi.
10.09.2023 Yaşam
Ünlü isimlerin 'marka' kurnazlığı: Instagram paylaşımları başlarına dert açıyor
Ünlü isimlerin 'marka' kurnazlığı: Instagram paylaşımları başlarına dert açıyor Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar başlarına iş açıyor.
25.08.2023 Magazin
Oyuncu Gözde Mukavelat ölümden döndü: Evinin salonuna kurşun isabet etti
Oyuncu Gözde Mukavelat ölümden döndü: Evinin salonuna kurşun isabet etti Oyuncu Gözde Mukavelat, evinin salonunda otururken yaşadığı olayı sosyal medya hesabında takipçilerine duyurdu.
24.08.2023 Magazin
Tan Taşçı kaza geçirdi! Tedavi altına alındı
Tan Taşçı kaza geçirdi! Tedavi altına alındı Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'un Bucak ilçesinde kaza yaptı. TIR'a arkadan çarpan cipteki şarkıcı Tan Taşçı ile 2 kişi yaralandı.
10.08.2023 Magazin
Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'da trafik kazasında ölümden döndü!
Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'da trafik kazasında ölümden döndü! Şarkıcı Tan Taşçı Burdur'un Bucak ilçesinde kaza yaptı. TIR'a arkadan çarpan cipteki şarkıcı Tan Taşçı ile 2 kişi yaralandı.
10.08.2023 Magazin
Kucağındaki bebekle ölümden döndü...
Kucağındaki bebekle ölümden döndü... Yurtta mayıs ayında gerçekleşen trafik kazaları kamerada
14.06.2023 Vatan TV
İş yerinde televizyon izlerken ölümden döndü! 'O anda ne yapacağımı şaşırdım'
İş yerinde televizyon izlerken ölümden döndü! 'O anda ne yapacağımı şaşırdım' Yalova'da bir hurda dükkanında gece bekçiliği yapan İdris Fidan (32), iş yerinde televizyon izlediği sırada, tavanı delen yorgun mermi başını sıyırıp koltuğa düştü. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
10.06.2023 Yaşam
4'üncü kattan otomobilin üstüne düşen çocuk ölümden döndü
4'üncü kattan otomobilin üstüne düşen çocuk ölümden döndü Zeytinburnu'nda 3 yaşındaki çocuk, 4. katındaki dairenin penceresinden park halindeki otomobilin üzerine düştü. Kaputa düşen çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenilirken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
22.05.2023 Gündem
Gece vardiyasından dönen işçiler kabusu yaşadı! Suya kapılan 6 kişi ölümden döndü
Gece vardiyasından dönen işçiler kabusu yaşadı! Suya kapılan 6 kişi ölümden döndü Kırıkkale'de gece vardiyasından dönen işçilerin bulunduğu minibüs dağ yamacından inen sel sularının etkisiyle dereye yuvarlandı. Yaklaşık 1 kilometre derede sürüklenerek demir köprüye takılan minibüsteki 6 işçi, kapıldıkları suyun içinden kendi imkanlarıyla kıyıya ulaşmayı başardı.
7.05.2023 Yaşam
Anne ve çocuğu ölümden döndü! Feci anlar
Anne ve çocuğu ölümden döndü! Feci anlar Bursa’da seyir halindeki motosiklet sürücüsü yağışlı havanın etkisiyle duramayarak, yolun karşısına geçen anne ve küçük çocuğuna çarptı. Yürekleri ağza getiren kaza görüntüsü bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
28.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölümden Döndü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölümden döndü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.