Ölene Kadar

Ölene Kadar

Son dakika ölene kadar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölene kadar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölene kadar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölene Kadar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölene kadar gelişmeleri de dahil olmak üzere 665 ölene kadar haberi bulunmuştur. Tüm ölene kadar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
Günlük 100-200 lira kazanan gençler, cam silmeye devam ediyor! "Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım"
Günlük 100-200 lira kazanan gençler, cam silmeye devam ediyor! "Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım" Adana’da trafik ışıklarında “cam silme” bahanesiyle sürücülere zor anlar yaşatıp zorla para alan gençler, sürücüleri rahatsız etmeye devam ediyor. Cam silen şahıslar ise günlük 100-200 lira kazandıklarını, çocuklarına dahi bu işi yaptıracaklarını söyledi.
28.03.2024 Adana
Mutlu olan insanlar, hastalıklarını daha çabuk atlatıyorlar
Mutlu olan insanlar, hastalıklarını daha çabuk atlatıyorlar Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emre Karadeniz, hastaların tedavisine mutluluğun büyük katkısı olduğunu belirterek, mutlu olan hastaların tedaviye daha kısa sürede yanıt verdiğini söyledi.
20.03.2024 Sağlık
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?   Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından biri olan '2.Sayfa'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. '2.Sayfa'nın da bittiği açıklanırken, Müge Dağıstanlı'nın yeni programı ve sunucu partneri de açıklandı. Peki, Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?  
4.01.2024 Televizyon
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem
D Media’dan yepyeni bir dizi geliyor!
D Media’dan yepyeni bir dizi geliyor! Kanal D’de, 2024 Şubat ayında ekrana gelmesi planlanan ve anlaşması 16 – 19 Ekim  tarihleri arasında düzenlenen MIPCOM 2023’de gerçekleşen Till Death (Ölene Kadar)  dizisi için cast çalışmaları başladı.
1.11.2023 Televizyon
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı Yaratıcı endüstriler sektörünün en görkemli fuarlarından biri olan MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, devlerin buluşmasına sahne oldu. Fuarda, Türk televizyonculuğunun amiral gemisi Kanal D ile uluslararası yapım ve dağıtım şirketi Eagle Films önemli bir iş birliğine imza attı. Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Birlikte çok iyi işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Türk televizyon tarihine damga vuracak büyük projeler geliyor” ifadelerini kullandı.
22.10.2023 Ekonomi
Ölene kadar yüreğinden vicdan azabının yükünü taşıdı: Oğlum ve Prenses Diana benim yüzümden öldü!
Ölene kadar yüreğinden vicdan azabının yükünü taşıdı: Oğlum ve Prenses Diana benim yüzümden öldü! 31 Ağustos 1997’de Paris’ten gelen bir haber tüm dünyayı yasa boğdu. Tüm dünyanın büyük bir sevgi beslediği Prenses Diana ve Mısırlı sevgilisi Dodi Al Fayed Paris'teki Pont D'Alma tünelinde meydana gelen korkunç trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Dodi Al Fayed'in babası ünlü iş insanı Mohamed Al-Fayed de oğlunun ölümünün 26. yıldönümünden tam bir gün önce, 30 ağustos'ta hayatını kaybetti.
6.09.2023 Magazin
Üç yıldır DGS’yi kazanamayan Yaşar Dede pes etmiyor
Üç yıldır DGS’yi kazanamayan Yaşar Dede pes etmiyor Amasya'da 4 yıllık üniversiteli olmak için son üç yıldır girdiği Dikey Geçiş Sınavı'nı (DGS) kazanamamasına rağmen pes etmeyen 81 yaşındaki Yaşar Aktaş, Milli Eğitim Bakanlığı ve Amasya Üniversitesi yetkililerinden Matematik dersi almak için yardım istedi.
12.08.2023 Yaşam
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı CHP'de iç savaş devam ediyor. PM’de “değişimciler” güç gösterisi yaptı. 11,5 saatlik toplantıda sert tartışmalar yaşandı tansiyon hiç düşmedi. Kulislerde “el enseler çekildi asıl savaş ve pazarlık şimdi başlıyor” yorumları yapılıyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında genel başkanlığı bırakma şartını da açıkladı.
25.07.2023 Gündem
Sokak sokak gezip, bıçak bileyerek ekmek parasını kazanıyor
Sokak sokak gezip, bıçak bileyerek ekmek parasını kazanıyor Kastamonu'da yaşına aldırış etmeyen 35 yıllık bıçak ustası, tezgahı ile sokak sokak gezip Kurban Bayramı öncesi bıçakları biliyor.
26.06.2023 Gündem
Bakan Kurum kendisine mektup yazan Yasin Taşkın’ı ziyaret etti
Bakan Kurum kendisine mektup yazan Yasin Taşkın’ı ziyaret etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kendisine mektup yazarak görmek istediğini ifade eden engelli birey Yasin Taşkın’ını evinde ziyaret etti.
25.05.2023 Gündem
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Oğlunun katiline verilen cezayı duyunca sarsıldı! ‘Sen bir kez daha öldün’
Oğlunun katiline verilen cezayı duyunca sarsıldı! ‘Sen bir kez daha öldün’ Bursa'da hasarlı trafik kazası sonrası çıkan tartışmada, İbrahim Can Asanı özel harekat polisi Oktay Doğru tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Cinayet sonrası tutuklanan Doğru, ‘Kasten yaralama sonucu ölüme neden olmak’ suçundan 13 yıl 10 ay, kavgaya karışan iki arkadaşı ise 1 yıl 3'er ay hapse çarptırıldı. Cinayete tanık olan ve 13 yıl hapis cezasını az bulan İbrahim Can Asanı'nın annesi Gülsevim Asanı, oğlunun mezarı başına gidip kararı okuyarak tepki gösterdi.
2.04.2023 Yaşam
Bir annenin yürek yakan feryadı: Ölene kadar peşini bırakmayacağım
Bir annenin yürek yakan feryadı: Ölene kadar peşini bırakmayacağım İbrahim Gül’ü, aralarında yaşanan tartışma sonucu bıçaklayarak öldüren R.G., suç tarihinde 15 yaşından küçük olduğu gerekçesiyle 13 yıl 4 ay 16 gün hapis cezasına çarptırıldı. R.G.’nin tutuklanmasına ilişkin talep reddedildi. İbrahim Gül’ün annesi Perihan Gül, ”Ölene kadar bu davanın peşini bırakmayacağım” dedi.
2.04.2023 Yaşam
17 yıldır savaş açtığı sigara için il il geziyor: Hastane odasında bile vatandaşlara sigarayı bıraktırıyor
17 yıldır savaş açtığı sigara için il il geziyor: Hastane odasında bile vatandaşlara sigarayı bıraktırıyor Kahramanmaraş'ta 17 yıl önce sigaraya bağlı kanser sebebiyle babasını kaybeden 74 yaşındaki Sefer Yanık, babasının ölümünün ardından sigaraya savaş açtı. İl il gezen Yanık, vatandaşlara sigarayı bıraktırıyor.
26.03.2023 Gündem
Tekasür Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Tekasür Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri Tekasür Suresi Mekke döneminde inmiştir. 8 âyettir. Tekâsür, mal, mülk ve çoluk çocuğun çokluğuyla övünmek demektir. Adını ilk âyette geçen tekâsür (nüfus çokluğu, servet ve şerefle övünme) kelimesinden alır. Sûrenin beşinci ve altıncı âyetlerinde inkârcılara tekrar hitap edilerek kendilerinden, neticede âhiret âlemine intikal edeceklerini ve küfürlerinden dönmedikleri takdirde cehennemle karşılaşacaklarını kesin şekilde bilip kavramaları istenir ve bu sayede bâtıl yoldan vazgeçmelerinin mümkün olduğuna işaret edilir. Peki, Arapça tekasür ne demek? Tekasür Suresinin Türkçe anlamı nedir? Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? İşte Tekasür Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
12.03.2023 Dini Bilgiler
Depremzede 'Oğlumu o enkazdan çıkardı' demişti! Serhat Teoman'dan açıklama
Depremzede 'Oğlumu o enkazdan çıkardı' demişti! Serhat Teoman'dan açıklama Depreme Hatay'da yakalanan 46 yaşındaki Gülümser Akti, eşini enkaz altında kaybetti. Gülümser Akti oğlunu kurtaran kişinin ise oyuncu Serhat Teoman olduğunu söyledi. Oyuncu Serhat Teoman ise açıklama yaparak bir yanlış anlaşılma olabileceğini söyledi.
20.02.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül: Bu felaketi ölene kadar unutamayacağım
Mahsun Kırmızıgül: Bu felaketi ölene kadar unutamayacağım Ünlü şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından afet bölgesine gitmişti. Depremin en çok etkilediği illerden olan Adıyaman'da 12 gece geçirdiğini söyleyen Kırmızıgül, yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.
20.02.2023 Magazin
Eda Ece: Türk halkı sendeki yürek kimsede yok!
Eda Ece: Türk halkı sendeki yürek kimsede yok! Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerdeki acı tablo her geçen dakika ağırlaşıyor. Depremzedelerin ihtiyaçları için alışverişe çıkan Eda Ece, afet bölgesine gönderilmek üzere erzak, bebek eşyası ve battaniye aldı. Ünlü oyuncu, vatandaşların yardım için seferber olması üzerine rafların boş olduğunu görünce duygulandı.
10.02.2023 Magazin
Çiğdem Tunç'tan şaşırtan Mehmet Ali Erbil itirafı!
Çiğdem Tunç'tan şaşırtan Mehmet Ali Erbil itirafı! 1980 yılında 'Renkli Dünya' filmi ile sinema kariyeri başlayan Çiğdem Tunç, Mehmet Ali Erbil’le ikili olduğu dönemlerde eğlence dünyasının yıldızı haline gelmişti. 2018'de ölümden dönen şovmenin hastalık sürecine dair çarpıcı bir itirafta bulunan oyuncu, uzun süren tedavinin ardından sağlığına kavuşan 12 yıllık partneri ve kendi hayatıyla ilgili bilinmeyenlerini anlattı.
30.01.2023 Magazin
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı Bir aileyi canice katletti. Olay yerinden hemen kaçtı ama polis helikopteri sayesinde kısa süre içinde yakalandı. İdama mahkum edilen katil, tarihe geçti. İdamı izleyen herkes katilin son isteğini duyunca şoke oldu. İşte haberin detayları...
30.01.2023 Dünya
Diploma makinesi! 14 üniversite diploması var, 3 üniversiteyi birden okuyor
Diploma makinesi! 14 üniversite diploması var, 3 üniversiteyi birden okuyor İzmirli öğretmen ve avukat Ferda Sarıyer (68); ön lisans, lisans ve yüksek lisans olmak üzere 14 diplomaya sahip. “Sınava girmediğim zaman rahatsız oluyorum. Okumak beni zinde tutuyor” diyen Sarıyer, şu sıralar 3 üniversiteyi birden okuyor.
17.01.2023 Yaşam
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi'
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi' Ragıp Savaş, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Ezel Akay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 2003 yapımı 'Neredesin Firuze' filminde 'Melih' karakterine hayat veren oyuncu; Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Cem Özer, Özcan Deniz ve Ata Demirer'in de kadrosunda yer aldığı yapım hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
8.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ölene Kadar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölene kadar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.