Gülşen Yüksel

Gülşen Yüksel

Son dakika Gülşen Yüksel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülşen Yüksel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülşen Yüksel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülşen Yüksel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülşen yüksel gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 gülşen yüksel haberi bulunmuştur. Tüm gülşen yüksel haberleri aşağıda listelenmiştir.
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?   Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından biri olan '2.Sayfa'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. '2.Sayfa'nın da bittiği açıklanırken, Müge Dağıstanlı'nın yeni programı ve sunucu partneri de açıklandı. Peki, Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?  
4.01.2024 Televizyon
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti?
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8'de yayınlanan 2. sayfa programının bitişiyle birlikte yeni program Aramızda Kalmasın hakkında araştırmalar da başladı. Gülşen Yüksel'in neden 2. sayfadan ayrıldığı konusu henüz gündemdeyken Müge'yle Aramızda Kalmasın programınıon yayın tarihi de merak konusu oldu. Peki Gülşen Yüksel neden ayrıldı, ikinci sayfa neden bitti? İşte Aramızda Kalmasın yayın tarihi ve ayrıntılı bilgiler
2.01.2024 Televizyon
"2.Sayfa" bitti... Gülşen Yüksel ekranlara veda etti
"2.Sayfa" bitti... Gülşen Yüksel ekranlara veda etti Ekranların en uzun soluklu magazin programı olan 2.Sayfa'da şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel bugün birlikte son kez izleyici karşısına çıktı.
29.12.2023 Magazin
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ile Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, fenomen çiftin cezaevindeki ilginç 'buluşma' yöntemini anlattı. '2.Sayfa' sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, canlı yayında 'cezaevi romantizmi'ni masaya yatırdı.
7.12.2023 Gündem
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Umut Candan kimdir? Nihal ve Bahar Candan’ın annesi Umut Candan ne iş yapıyor, kaç yaşında, evli mi?
Umut Candan kimdir? Nihal ve Bahar Candan’ın annesi Umut Candan ne iş yapıyor, kaç yaşında, evli mi? Bahar Candan ve Nihal Candan’ın kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmasının ardından Candan kardeşlerin annesi Umut Candan katıldığı magazin programında kızlarını savundu. Programı vatandaşlar ‘Bahar Candan ve Nihal Candan’ın annesi Umut Candan kim?’ ve ‘Umut Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor?’ sorularına yanıt aramaya başladı.
18.11.2023 Magazin
Yaşar Alptekin dede oldu!
Yaşar Alptekin dede oldu! Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu ve manken Yaşar Alptekin, dede olma sevinci yaşadı. Kendisi gibi yönetmenlik yapan Ahmet Emre Tanyıldız ile evli olan Yaşar Alptekin'in kızı Ayris Alptekin, bir kız bebek dünyaya getirdi. Yaşar Alptekin, iki kez evlendiği Ayris Alptekin'in annesi Nilgün Altınyayla'yı 2 Aralık 2020'de kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı.
10.11.2022 Magazin
'Sarı Bıyık'tan canlı yayında Gerçek Kesit: Eşim gelmeden çekin gidin!
'Sarı Bıyık'tan canlı yayında Gerçek Kesit: Eşim gelmeden çekin gidin! 'Sarı Bıyık' lakabıyla ünlenen Cahit Kaan Kaşıkçılar, '2. Sayfa' programında usta sanatçı Selahattin Alpay ve sunucular ile Gerçek Kesit dizisinden bir sahneyi canlandırdı. Canlı yayında sinirlenen bir babayı oynayan Kaşıkçılar, performansıyla herkesi güldürdü. Kaşıkçılar, çekim için tercih ettikleri bir evde, kadının eşinin eve gelmesiyle başına gelen trajikomik olayı anlattı.
10.03.2022 Magazin
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı Magazin programı sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in hakaret iddiasıyla şikayetçi olduğu şarkıcı Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı. İlk duruşmaya koronavirüs testi yaptırdığı gerekçesiyle katılmayan Yeşim Salkım bir sonraki celse dinlenecek. 
21.01.2022 Magazin
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı Magazin programı sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in hakaret iddiasıyla şikayetçi olduğu şarkıcı Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı. İlk duruşmaya koronavirüs testi yaptırdığı gerekçesiyle katılmayan Yeşim Salkım bir sonraki celse dinlenecek. 
16.12.2021 Magazin
Erkan Özarman canlı yayında kavga etti! 'Karşıma çıkardıklarınıza bakın'
Erkan Özarman canlı yayında kavga etti! 'Karşıma çıkardıklarınıza bakın' Best Model 2021 yarışmasının organizatörlüğünü yapan Erkan Özerman'ın yarışmacılara ahlaksız tekliflerde bulunduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Hakkındaki iddiaların ortaya çıktığı 2. Sayfa programına konuk olan Erkan Özerman, canlı yayında sinirlerine hakim olamadı.
21.10.2021 Magazin
Bahar Candan yine şaşırttı! 'Yedinci boyuttayım'
Bahar Candan yine şaşırttı! 'Yedinci boyuttayım' 2. Sayfa programına konuk olan Bahar Candan, insanların üçüncü boyutta olduğunu ancak kendisinin yedinci boyutta olduğunu belirterek Gülşen Yüksel Salt'a "Arkanda uzaylı var" dedi. Candan'ın sözleri karşısında şoke olan sunucuarkasına dönüp bakarken, konuk Yeliz Yeşilmen gülme krizine girdi.
1.10.2021 Magazin
Burcu Esmersoy'la Berk Suyabatmaz hakkında şok iddia!
Burcu Esmersoy'la Berk Suyabatmaz hakkında şok iddia! Berk Suyabatmaz’la eylülde boşanan Burcu Esmersoy’la ilgili şok iddia: ‘Yabancı bir güzelin fotoğraflarıyla sahte hesap açtı. Berk’e yazdı. Eşi de bu güzelle samimi konuşmalar yapınca boşandı’.
10.12.2019 Magazin
Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ayrıldı iddiası
Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ayrıldı iddiası Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çiftinden kötü haber geldi! Çift, ayrılık kararı aldı.
14.08.2019 Magazin
Demet ve Alişan canlı yayında barıştı!
Demet ve Alişan canlı yayında barıştı! Demet Akalın, 6 yıldır küs olduğu Alişan'ın bebeğinin doğum videosunu beğenerek eski dostuna zeytin dalı uzattı. Bunun üzerine 2. Sayfa programının sunucuları Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı harekete geçerek iki tarafı 6 yıl sonra canlı yayında barıştırdı.
22.02.2019 Magazin
Ebru Polat canlı yayında rezil oldu
Ebru Polat canlı yayında rezil oldu Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına şarkıcı Ebru Polat konuk oldu. Çok güzel sarma sardığını söyleyen Polat, canlı yayında rezil oldu.
28.01.2019 Magazin
Kerimcan Durmaz: Hande Erçel'in annesinin hasta olduğunu bilmiyordum
Kerimcan Durmaz: Hande Erçel'in annesinin hasta olduğunu bilmiyordum Kerimcan Durmaz, 'bazlama surat' dediği Hande Erçel'le ilgili günah çıkardı.
16.01.2019 Magazin
Gülşen Yüksel Salt, Kerimcan Durmaz'a isyan etti
Gülşen Yüksel Salt, Kerimcan Durmaz'a isyan etti Kanal D'deki '2. Sayfa' programının sunucularından Gülşen Yüksel Salt, annesini kaybeden Hande Erçel hakkında "Bazlama suratlı" diye kötü yorum yapan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a canlı yayında isyan etti.
14.01.2019 Magazin
Canlı yayında kart şifrelerini söyledi!
Canlı yayında kart şifrelerini söyledi! Hakkı Bulut, canlı yayında kredi kartlarının şifrelerini söyleyince herkes şaştı kaldı...
21.12.2018 Magazin
Kim Kardashian'a benzemek için...
Kim Kardashian'a benzemek için... Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan Sevda Demirel, Kim Kardashian'a benzemek için hangi estetik operasyonlardan geçti?
22.11.2018 Magazin
Canlı yayında itiraf! 'Benimle birlikteyken...'
Canlı yayında itiraf! 'Benimle birlikteyken...' Mustafa Sandal'la tanışma evresindeyken yollarını ayıran Ceren Hindistan, telefonla bağlandığı programda "Mustafa bana yazarken Irmak Ünal'la birlikteymiş." dedi.
14.11.2018 Magazin
Nilgün Bodur canlı yayında gözyaşlarına boğuldu
Nilgün Bodur canlı yayında gözyaşlarına boğuldu Çıkardığı kitabıyla adından söz ettiren yazar Nilgün Bodur, katıldığı magazin programında eski sevgilisinden şiddet gördüğünü anlatarak gözyaşlarına boğuldu.
6.11.2018 Magazin
Sıla-Ahmet Kural kavgasının nedeni için bomba iddia
Sıla-Ahmet Kural kavgasının nedeni için bomba iddia Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Ahmet Kural'ın şarkıcı Ziynet Sali'nin Sıla'ya mesaj atmasından dolayı şiddet uyguladığı iddia edildi.
5.11.2018 Magazin
Can Yaman'ın yanındaki kadın bakın kim çıktı!
Can Yaman'ın yanındaki kadın bakın kim çıktı! Ünlü oyuncu Can Yaman, annesiyle birlikte yüzü olduğu bir markanın davetine katıldı. Genç görünümü ve neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Güldem Can merak konusu oldu.
2.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gülşen Yüksel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülşen yüksel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.