2. Sayfa

2. Sayfa

Son dakika 2. Sayfa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2. Sayfa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2. Sayfa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2. Sayfa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2. sayfa gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.806 2. sayfa haberi bulunmuştur. Tüm 2. sayfa haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor 3 ay önce evlerini ayıran ünlü çift boşanma kararı aldı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?   Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından biri olan '2.Sayfa'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. '2.Sayfa'nın da bittiği açıklanırken, Müge Dağıstanlı'nın yeni programı ve sunucu partneri de açıklandı. Peki, Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?  
4.01.2024 Televizyon
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti?
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8'de yayınlanan 2. sayfa programının bitişiyle birlikte yeni program Aramızda Kalmasın hakkında araştırmalar da başladı. Gülşen Yüksel'in neden 2. sayfadan ayrıldığı konusu henüz gündemdeyken Müge'yle Aramızda Kalmasın programınıon yayın tarihi de merak konusu oldu. Peki Gülşen Yüksel neden ayrıldı, ikinci sayfa neden bitti? İşte Aramızda Kalmasın yayın tarihi ve ayrıntılı bilgiler
2.01.2024 Televizyon
"2.Sayfa" bitti... Gülşen Yüksel ekranlara veda etti
"2.Sayfa" bitti... Gülşen Yüksel ekranlara veda etti Ekranların en uzun soluklu magazin programı olan 2.Sayfa'da şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel bugün birlikte son kez izleyici karşısına çıktı.
29.12.2023 Magazin
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkıyor. Demet Akalın, hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın, bir dönem eşi Dilan Polat'a şiddet uyguladığını iddia etmişti. Çiftin avukatı Hüseyin Kaya'dan bu iddialara cevap gelirken, konu '2.Sayfa'da konuşuldu. Programın sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşının anlattığı bir olayı bir kez daha gündeme getirdi.
14.12.2023 Gündem
İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı! Şeşen'in sağlık durumu nasıl?
İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı! Şeşen'in sağlık durumu nasıl? İlhan Şeşen'den gelen kötü haber sanat camiasını ve sevenlerini üzdü. Türk müziğinin efsane sanatçılarından İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı.
10.12.2023 Magazin
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ile Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, fenomen çiftin cezaevindeki ilginç 'buluşma' yöntemini anlattı. '2.Sayfa' sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, canlı yayında 'cezaevi romantizmi'ni masaya yatırdı.
7.12.2023 Gündem
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler Nihat Doğan, 2021 yılında güzellik merkezi alarak farklı bir sektöre yatırım yapmıştı. Açılışına Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimleri davet eden Doğan bir yıl sonra da dükkanı devretmişti.
30.11.2023 Magazin
Umut Candan kimdir? Nihal ve Bahar Candan’ın annesi Umut Candan ne iş yapıyor, kaç yaşında, evli mi?
Umut Candan kimdir? Nihal ve Bahar Candan’ın annesi Umut Candan ne iş yapıyor, kaç yaşında, evli mi? Bahar Candan ve Nihal Candan’ın kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmasının ardından Candan kardeşlerin annesi Umut Candan katıldığı magazin programında kızlarını savundu. Programı vatandaşlar ‘Bahar Candan ve Nihal Candan’ın annesi Umut Candan kim?’ ve ‘Umut Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor?’ sorularına yanıt aramaya başladı.
18.11.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan aşkı bitti! Giderken 180 bin TL'lik tektaşı da götürmüş!
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan aşkı bitti! Giderken 180 bin TL'lik tektaşı da götürmüş! Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, son olarak 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a yaptığı evlilik haberleriyle gündeme geldi. Nikah masasına oturması beklenen çift, geçtiğimiz günlerde ise yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. İkilin ayrılığı, '2. Sayfa' programına konu oldu. Yayında, Erbil ile Ceylan'ın ayrılığıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapıldı.
3.11.2023 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi krizi 'Bihter' setini durma noktasına getirdi
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi krizi 'Bihter' setini durma noktasına getirdi 'Bihter' filminde başrolde olan Farah Zeynep Abdullah'ın, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi'yle arasının gerildiği iddia edilmişti. 2. Sayfa'da yer alan iddiaya göre Farah Zeynep'in kaprisleri yüzünden tüm set bıktı ve ortam gerildi.
22.10.2023 Magazin
Değişimiyle günlerce konuşulmuştu! Tuğçe Özbudak estetiklerini saydı
Değişimiyle günlerce konuşulmuştu! Tuğçe Özbudak estetiklerini saydı 'Adanalı' dizisinde canlandırdığı 'Pınar karakteriyle tanınan Tuğçe Özbudak, yaptırdığı estetik işlemlerle uzun süredir magazin gündeminde yer alıyor. Ünlü isim '2.Sayfa' programına konuk oldu ve canlı yayında estetiklerini tek tek sıraladı.
18.10.2023 Magazin
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli mutlu aşklarını sürdürüyor. Çağla Şıkel’in yeni sevgilisiyle olan ilişkisine çocuklarının babası eski eşi Emre Altuğ’un sıcak bakmadığı iddia edilmişti. Emre Altuğ söz konusu iddialara yanıt verdi.
6.10.2023 Magazin
Aylin Coşkun'dan tüp bebek itirafı!
Aylin Coşkun'dan tüp bebek itirafı! Uzun süredir görülmeyen Aylin Coşkun, konuk olduğu canlı yayında verdiği 18 kilo verdiğini açıkladı. Aylin Coşkun dört senede 50 sefer tüp bebek tedavisi gördüğünü açıkladı.
30.09.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı!
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un birlikte görüntülendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu haberlerin ardından Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Serenay Sarkıya'nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında? Ümran Seyhan ile Kenan Tosun aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan'ın aşk iddiaları ortalığı karıştırdı!
Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan'ın aşk iddiaları ortalığı karıştırdı! Oyuncu Cansu Tosun'un babası kim, Kenan Torun aslen nereli ve kaç yaşında? Soruları arama motoru üzerinden araştırılıyor. Seranay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile aşk dedikodularına karıştı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Kenan Tosun Ümran Seyhan aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun 'yasak aşk' mı yaşıyor! Serpil Tosun'dan ilk açıklama geldi
Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun 'yasak aşk' mı yaşıyor! Serpil Tosun'dan ilk açıklama geldi Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda bir erkekle yürüyüş yaparken görüntülendi. Fotoğrafların basına yansımasından kısa bir süre sonra Seyhan'ın yanındaki kişinin Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun olduğu ortaya çıktı. Yasak aşk iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun sessizliğini bozdu. İşte Tosun'un zehir zemberek sözleri...
28.09.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur'un eski eşi Taner Şafak sessizliğini bozdu, Necla Nazır’a ağır sözler! Herkesin ipliği pazara çıkacak!
Tuğçe Tayfur'un eski eşi Taner Şafak sessizliğini bozdu, Necla Nazır’a ağır sözler! Herkesin ipliği pazara çıkacak! Tuğçe Tayfur'un hakkında "Efe babasının evinden hep travma ile dönüyor" iddiasında bulunduğu eski eşi Taner Şafak, sessizliğini bozdu. Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz ay Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Dün 2. Sayfa’ya konuk olan çift, özel hayatlarıyla ilgili merak edilenleri anlattılar. Söz Tuğçe Tayfur’un Taner Şafak ile evliliğinden olan oğlu Efe’ye geldi. Tayfur, oğlunun yeni eşine baba dediğinden ve biyolojik babasının evine gittiğinde yaşadığı travmalardan bahsetti. İddiaların hedefindeki baba Taner Şafak sessizliğini telefonla bağlandığı programda bozdu. Şafak ‘Travmatik hayat yaşayan ben değilim. Bende satılık evlat yok’ dedi.
27.09.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur'dan samimi açıklama: Evlenene kadar elimi dahi tutmadı
Tuğçe Tayfur'dan samimi açıklama: Evlenene kadar elimi dahi tutmadı Tuğçe Tayfur geçtiğimiz ağustos ayında işketmeci Muhammet Aydın ile nikah masasına oturdu. Son günlerde Aydın'ın 'montaj' olduğunu iddia ettiği videolar nedeniyle gündemde olan çift, 2. Sayfa programına konuk oldu. Muhammet Aydın ile ilişkisini anlatan Tuğçe Tayfur "Evlenene kadar elimi dahi tutmadı" dedi.
26.09.2023 Magazin
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik Demek Akalın yeni şarkısını beğenmeyen Işın Karaca'nın yorumlarına sinirlendi. Şarkıcı Işın Karaca, bir dönem yakın arkadaş olduğu Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı dinlediğini ama beğenmediğini açıkladı. Karaca'nın yorumuna kızan ünlü popçu, isim vermeden meslektaşına sert bir göndermede bulundu.
22.09.2023 Magazin
Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi! Görenler tanıyamadı!
Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi! Görenler tanıyamadı! Türk Halk Müziği'nin usta ismi Bedia Akartürk, geçtiğimiz aylarda estetik ameliyatı olmuştu. Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi.
20.09.2023 Magazin
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. 2.Sayfa’nın özel haberine göre çift en son İtalya'da tatil yaptı.
18.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

2. Sayfa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2. sayfa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.