Tolga Sarıtaş

Tolga Sarıtaş

Son dakika Tolga Sarıtaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tolga Sarıtaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tolga Sarıtaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolga Sarıtaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolga sarıtaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 tolga sarıtaş haberi bulunmuştur. Tüm tolga sarıtaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk evlilik kararı aldı!
Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk evlilik kararı aldı! Oyuncu Tolga Sarıtaş, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Sarıtaş, dört yıldır ilişki yaşadığı modacı Zeynep Mayruk ile evlilik kararı aldıklarını ilk kez açıkladı.
2.02.2024 Magazin
Aras Bulut İynemli'den duygusal veda: Sen hep yaşayacaksın Kök!
Aras Bulut İynemli'den duygusal veda: Sen hep yaşayacaksın Kök! Dizi sektörünün tanınmış isimlerinden olan ve yaklaşık iki aydır kanser tedavisi gören Köknar Rüştü Tezay, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Aras Bulut İynemli, yakın arkadaşı Tezay için sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı.
27.02.2023 Magazin
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi...
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi... Rüştü Köknar Tezay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Tezay, Fenerbahçe Cami'nde son yolculuğuna uğurlandı. Peki, Köknar Rüştü Tezay kimdir, ne kanseriydi? Köknar Rüştü Tezay nereli, kaç yaşındaydı, ne iş yapıyor?  
27.02.2023 Magazin
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak?
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak? Efsane olan dizilerden Aşk-ı Memnu film olarak ekranlara dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin filminde Farah Zeynep Abdullah Bihter'e hayat verecek. Dizide Behlül'ün kim olacağı merak edilirken o isimler gündeme geldi.
16.01.2023 Magazin
Baba dizisi uyarlama mı, dizinin konusu nedir? Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile karakterleri!
Baba dizisi uyarlama mı, dizinin konusu nedir? Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile karakterleri! Baba dizisi nihayet izleyiciyle buluşuyor. Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın senaryosunu yazdığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Baba dizisi bu akşam başlıyor. Usta isimleri kadrosunda buluşturan Baba dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Ay Yapım Baba dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? imzalı iddialı projeye dair detaylar merak ediliyor. Peki, Baba dizisi oyuncuları kimler? İşte Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu…
15.02.2022 Televizyon
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede?
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede? Baba dizisi bu akşam izleyiciyle buluşuyor. İlk bölümü ile Show TV ekranlarında olacak dizinin oyuncu, kadrosundan konusuna çekildiği yere kadar detaylar sorgulanmaya başlandı. Bir Anadolu hikayesi sloganıyla yayın hayatına başlayacak Baba dizisi nerede çekiliyor, Reşat Paşa Konağı nerede?
15.02.2022 Televizyon
Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi konusu ve oyuncuları!
Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi konusu ve oyuncuları! Haluk Bilginer’in yeni dizisi Baba’nın yayın tarihi belli oldu. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı Baba dizisinin başrolunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu ve Beril Pozam'ın yer alıyor. Baba dizisinin ikinci fragmanı da yayınlandı. Peki, Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Baba dizisi konusu ne? İşte Baba dizisi oyuncuları ve Baba dizisinin yayın tarihi ile ilgili detaylar…
10.02.2022 Magazin
Baba dizisi ne zaman başlayacak? Haluk Bilginer’in oynayacağı Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?
Baba dizisi ne zaman başlayacak? Haluk Bilginer’in oynayacağı Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi ne zaman yayınlanacak? Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın rol aldığı Baba dizisi fragmanlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi'nin mütevazi hayatının aniden değişimini konu alan dizinin yayın tarihi sorgulanıyor. Peki, Baba dizisi ne zaman başlıyor? İşte Haluk Bilginer'in de başrolde yer aldığı Baba dizisinin detayları…
29.01.2022 Televizyon
Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş koronavirüse yakalandı!
Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş koronavirüse yakalandı! Haluk Bilginer'le birlikte başrolünde oynadığı 'Baba' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Tolga Sarıtaş, koronavirüse yakalandı. 30 yaşındaki ünlü oyuncunun evinde karantinaya girdiği öğrenildi.
30.12.2021 Magazin
Tolga Sarıtaş kesenin ağzını açtı!
Tolga Sarıtaş kesenin ağzını açtı! Tolga Sarıtaş, sektörden kazandığı parayı gayrimenkule yatıran oyunculardan biri. Sarıtaş bu kez kesenin ağzını açtı.
23.03.2021 Magazin
Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı?
Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı? Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz’de bir veda yaşandı. Eşini defalarca aldatmasıyla sosyal medyada çokça tepki çeken Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem, diziye veda etti. Eren Vurdem, veda mesajını da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Peki, Eren Vurdem diziden neden ayrıldı?
28.01.2021 Televizyon
Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim?
Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim? Televizyon ekranlarının yeni dizisi Arıza, dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Bir taksi macerasıyla yolları kesişen taksici Ali ile Doktor Halide'nin hikayesinin anlatıldığı Arıza dizisi, mafya, aşk ve geçmiş arasında kalan bir hayat mücadelesini anlatıyor. Peki, Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim? İşte Arıza dizisi oyuncu kadrosu
4.10.2020 Gündem
Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisi Arıza’dan ilk görüntüler geldi! Tolga Sarıtaş kimdir, nereli? Tolga Sarıtaş boyu ve yaşı
Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisi Arıza’dan ilk görüntüler geldi! Tolga Sarıtaş kimdir, nereli? Tolga Sarıtaş boyu ve yaşı Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın yeni dizisi Arıza'dan ilk fotoğraflar paylaşıldı. Ayça Ayşin Turan ile baş rolü paylaştığı Arıza dizisinden ilk kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşılan Tolga Sarıtaş, beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken, Tolga Sarıtaş ve yeni dizisi hakkında araştırmalar da arttı. Tolga Sarıtaş kimdir, nereli? Tolga Sarıtaş boyu ve yaşı…
18.07.2020 Gündem
‘Umarım son olur’
‘Umarım son olur’ Tolga Sarıtaş, önceki akşam Bebeköy’de görüntülendi.
6.07.2020 Magazin
Ünlü çift tatilde! Kimseler görmesin!
Ünlü çift tatilde! Kimseler görmesin! İki günlük Çesme tatilini moda tasarımcısı sevgilisi Zeynep Mayruk'la geçiren oyuncu Tolga Sarıtaş, önceki gün Before Sunset Beach’te görüntüledi.
28.06.2020 Magazin
Tolga Sarıtaş'tan 'Çukur' açıklaması
Tolga Sarıtaş'tan 'Çukur' açıklaması Oyuncu Tolga Sarıtaş, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
5.02.2020 Magazin
Ünlü isim Çukur'a mı dahil oluyor?
Ünlü isim Çukur'a mı dahil oluyor? Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez ve Berkay Ateş'in yer aldığı dizi olan Çukur'a ünlü bir isim daha katılıyor.
8.01.2020 Televizyon
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir?
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir? Burak Özçivit'in başrolde oynadığı Atv'nin yeni dizisi Kuruluş Osman'ın 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz dizinde 3 sezon Ateş rolünü canlandıran Eren Vurdem’in Kuruluş Osman dizisine katıldığı görüldü. Peki, Eren Vurdem kimdir, nerelidir?
26.11.2019 Yaşam
Tolga Sarıtaş’ın olaylı gecesi
Tolga Sarıtaş’ın olaylı gecesi Ekranlara 3 bölüm sonra veda edecek olan 'Söz' dizisinde başrol oynayan Tolga Sarıtaş Levent’teki bir mekanda sevgilisiyle eğlendi.
6.05.2019 Magazin
46. Uluslararası Emmy Ödülleri'ne Türkiye'den 3 aday!
46. Uluslararası Emmy Ödülleri'ne Türkiye'den 3 aday! 20 ülkenin yapımlarının değerlendirildiği 46. Uluslararası Emmy Ödülleri’nin adayları açıklandı. Listede Star TV’de ekrana gelen, başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı "İstanbullu Gelin" ile Tuba Büyüstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde yer aldığı "Cesur ve Güzel" dizi kategorilerinde adaylık kazanan yapımlar olurken, "Söz" dizinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne aday gösterildi.
28.09.2018 Kültür Sanat
Söz dizisi yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Söz yeni sezon fragmanı
Söz dizisi yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Söz yeni sezon fragmanı Söz dizisi yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Star TV ekranından yayınlanan reyting rekortmeni dizisi Söz yeni sezon fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya, Meriç Aaral gibi birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı Söz dizisi ne zaman başlayacak?
11.09.2018 Gündem
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi Sinema, televizyon ve müzik alanında 28 kategoride adayların yarıştığı Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Yılın girişimci iş adamı ödülünü İbrahim Yılmaz alırken, yılın en iyi yerel yöneticisi ödülüne ise Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta layık görüldü.
7.05.2018 Yaşam
Sürpriz ikili
Sürpriz ikili ‘Söz’ dizisinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, gönlünü meslektaşı Ebru Şahin’e kaptırdı.
1.05.2018 Magazin
Aybüke Pusat kimdir?
Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Aybüke Pusat'ın hayatına dair bilgileri haberimizde derledik. İşte Aybüke Pusat hakkında merak edilenler...
1.03.2018 Gündem
Söz dizisinin Bahar'ı bakın kiminle!
Söz dizisinin Bahar'ı bakın kiminle! Star TV ekranlarında yayınlanan 'Söz' dizisinde Bahar karakterine hayat veren Aybüke Pusat, Uğur Yücel ve eşi Derya Alabora'nın oğlu yönetmen Can Yücel ile aşk yaşıyor.
27.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Sarıtaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolga sarıtaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.