Gazete Vatan Logo
Magazin Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi konusu ve oyuncuları!

Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi konusu ve oyuncuları!

Haluk Bilginer’in yeni dizisi Baba’nın yayın tarihi belli oldu. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı Baba dizisinin başrolunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu ve Beril Pozam'ın yer alıyor. Baba dizisinin ikinci fragmanı da yayınlandı. Peki, Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Baba dizisi konusu ne? İşte Baba dizisi oyuncuları ve Baba dizisinin yayın tarihi ile ilgili detaylar…

Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi konusu ve oyuncuları!

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken yeni dizi Baba ekranlar için gün sayıyor. Yayınlanan ilk fragmanla dikkatleri toplamayı başaran Baba dizisinde usta oyuncu Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu ve Beril Pozam gibi isimler yer alıyor. Peki, Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Baba dizisi konusu ne? İşte Baba dizisi oyuncuları ve Baba dizisinin yayın tarihi ile ilgili detaylar…

BABA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu. Haluk Bilginer’in de yer aldığı Baba dizisi, 15 Şubat Salı akşamı 20.00'de Show TV’de izleyiciyle buluşacak.

BABA DİZİSİ OYUNCU KADROSU!

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı Show TV'nin yeni dizisi Baba’nın oyuncu kadrosunda; Haluk Bilgiler (Emin Saruhanlı), Ayda Aksel (Fazilet Saruhanlı), Tolga Sarıtaş (Kadir Saruhanlı), Deniz Hamzaoğlu (Yaşar Saruhanlı), Taner Rumeli (Servet Saruhanlı), Zeynep Tuğçe Bayat (Şahika), Damlasu İkizoğlu (Kübra Saruhanlı), Oktay Çubuk (Kadircan), Bihter Dinçel (Münevver Saruhanlı), Özge Özacar (Cansu), Özge Yağız (Büşra Saruhanlı) ve Hakan Kurtaş (İlhan) gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

BABA DİZİSİ KONUSU NE?

Baba dizisi Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin mütevazi hayatının değişimini konu ediniyor. Saruhanlı ailesi, bir uçak kazasının ardından şoke edici bir gerçeği öğrenirken hepsinin hayatı aniden değişiyor. Saruhanlı ailesinin yaşayacakları şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.