Bahar Candan

Bahar Candan

Son dakika bahar candan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bahar candan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bahar candan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahar Candan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahar candan gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 bahar candan haberi bulunmuştur. Tüm bahar candan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada 6 yeni gözaltı
Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada 6 yeni gözaltı Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin tutuklandığı operasyon kapsamında 6 kişi daha gözaltına alındı. Dolandırıcılık Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrolle 3 şüpheli serbest bırakıldı.
12.01.2024 Gündem
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar Katıldıkları bir moda programı sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşamları, sansasyonel açıklamalarıyla popülerliklerini her geçen gün arttırdı. Candan kardeşler, suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yankıları sürerken fenomen kardeşlerle ilgili detay ortaya çıktı. Candan kardeşlerin mağduru tek tek 200 bin doları böyle çaldıklarını anlattı. İşte detaylar...
28.11.2023 Gündem
Nihal Candan evli mi, Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Nihal Candan'ın eşi kim?
Nihal Candan evli mi, Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Nihal Candan'ın eşi kim? Suç örgütüne üye olma suçlamasıyla gözaltına alınan Nihal Candan'ın 4 ay önce Mehmet Faruk Çiçek adlı kişiyle evlendiği ortaya çıktı. Peki, Mehmet Faruk Çiçek kimdir, Nihal Candan’ın eşi kaç yaşında nereli?
21.11.2023 Gündem
Bahar Candan - Nihal Candan soruşturmasında şoke eden detaylar! Gizemli evlilik ortaya çıktı, 3 bin kilometrelik iz sürüldü
Bahar Candan - Nihal Candan soruşturmasında şoke eden detaylar! Gizemli evlilik ortaya çıktı, 3 bin kilometrelik iz sürüldü Bir TV kanalındaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla tutuklandı. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur Apaydın ile bağlantılı oldukları öğrenilmişti. Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin sorgusu ile ilgili detaylar belli oldu. Gizemli evlilik ortaya çıktı.
21.11.2023 Gündem
Umut Candan kimdir? Nihal ve Bahar Candan’ın annesi Umut Candan ne iş yapıyor, kaç yaşında, evli mi?
Umut Candan kimdir? Nihal ve Bahar Candan’ın annesi Umut Candan ne iş yapıyor, kaç yaşında, evli mi? Bahar Candan ve Nihal Candan’ın kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmasının ardından Candan kardeşlerin annesi Umut Candan katıldığı magazin programında kızlarını savundu. Programı vatandaşlar ‘Bahar Candan ve Nihal Candan’ın annesi Umut Candan kim?’ ve ‘Umut Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor?’ sorularına yanıt aramaya başladı.
18.11.2023 Magazin
Sazan sarmalı ne demek? Sazan sarmalı oto dolandırıcılığı ne anlama geliyor?
Sazan sarmalı ne demek? Sazan sarmalı oto dolandırıcılığı ne anlama geliyor? Sazan sarmalı oto dolandırıcılığı hakkında bilgiler merak ediliyor. Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan göz altına alındı. Haklarında "sazan sarmalı araba dolandırıcılığı" yoluyla suç örgütü ile birlikte çalışmak iddiaları yer aldı. Peki sazan sarmalı ne demek? Sazan sarmalı oto dolandırıcılığı ne anlama geliyor? Detaylar haberimizde.
16.11.2023 Gündem
Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı
Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı "Suç örgütüne üye olma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler ve şüpheli Hacı İsrafil S., sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme çıkışında sinir krizi geçiren Nihal Candan, 'Neden? Neden?' diye bağırırken, Bahar Candan'ın ise 'Biz ne yapacağız?' dediği duyuldu.
16.11.2023 Gündem
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu CZN Burak hakim karşısında ifadesini verdi. CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir ile babasının, ‘Kentsel Sit Alanı’ içerisinde bulunan yerde izinsiz inşaat yaptırdıkları iddiasıyla 5’er yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan Özdemir, ‘’Babam tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur’’ dedi.
16.11.2023 Magazin
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri Grip nedeniyle hastaneye giden 42 yaşındaki Kristin Fox teşhis konulduktan 24 saat sonra komaya girdi. Kol ve bacaklarını kaybederek komadan uyanan kadının rahatsızlığına gizli katilin neden olduğu ortaya çıktı.
16.11.2023 Dünya
Bahar Candan ve Nihal Candan'ın ifadeleri ortaya çıktı! 12 milyon açıklaması şoke etti
Bahar Candan ve Nihal Candan'ın ifadeleri ortaya çıktı! 12 milyon açıklaması şoke etti Bir TV kanalındaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla gözaltına alındı. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur Apaydın ile bağlantılı oldukları öğrenilmişti. Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin sorgusu ile ilgili detaylar belli oldu. "Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" başlıklı paylaşımının sorulması üzerine Candan şoke eden bir açıklama geldi.
16.11.2023 Gündem
Fenomenlerin gözaltına alındığı operasyonda kilit isim dikkat çekti
Fenomenlerin gözaltına alındığı operasyonda kilit isim dikkat çekti Sosyal Medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan'ında aralarında bulunduğu 3 kişinin gözaltına alındığı soruşturmada kilit ismin Doktor Refik E. E. olduğu belirlendi. Operasyondan bir süre önce yurt dışına çıktığı ve şu anda firari olarak aranan Doktor Refik E. E.'nin sözde TMSF'den ucuza alacakları otomobillerin listesini kurbanlara gönderen kişi olduğu öğrenildi. Nihal Candan ve Bahar Candan'ın poliste yapılan sorgularında kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi.
15.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltında! Mütalaa açıklandı, çetenin vitrini ile ilgili detaylar ortaya çıktı: İsim değişikliği, suç kayıtları...
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltında! Mütalaa açıklandı, çetenin vitrini ile ilgili detaylar ortaya çıktı: İsim değişikliği, suç kayıtları... Bir TV programındaki moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla dün gözaltına alınmıştı. Candan kardeşlerin, 6 ay önce tutuklanan Onur Apaydın ile bağlantılı oldukları öğrenilmişti. Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Mütalaada örgüt lideri Eren Koç'un 400 yıldan bin 328 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep edildi. Bahar Candan ve Nihal Candan ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı.
15.11.2023 Gündem
Hacı İsrafil Sağlam kimdir? Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle birlikte gözaltına alındı!
Hacı İsrafil Sağlam kimdir? Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle birlikte gözaltına alındı! Candan kardeşlerin gözaltına alındığı haberinin etkisi devam ederken Candan kardeşlerle birlikte gözaltına alınan İsrafil Sağlam merak edilmeye başlandı. Peki, Hacı İsrafil Sağlam kimdir? Hacı İsrafil Sağlam nereli, kaç yaşında?
14.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı Farklı devlet kurumlarından ihale yoluyla sözde ucuza aldıkları araçları, ağlarına düşürdükleri 13 kişiye satacaklarını söyleyerek 10 milyon lira para toplayan diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı. Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 4 kişi İstanbul ve Kars'ta yapılan operasyonlarda gözaltına alındı.
14.11.2023 Vatan TV
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Türkiye'nin son tartışmaları dikkate alındığında, yüksek mahkemelerimiz arasındaki görüş farklarının da ortaya çıktığını düşündüğümüzde; demokratik, kuşatıcı, maddeler arasındaki çelişkileri ortadan kaldıracak yeni bir anayasaya ihtiyacımız olduğu açık" dedi.
14.11.2023 Gündem
Nihal Candan kimdir, Bahar Candan Nihal Candan tutulandı mı? Bahar Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli?
Nihal Candan kimdir, Bahar Candan Nihal Candan tutulandı mı? Bahar Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? Nihal Candan ve Bahar Candan ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Dilan ve Engin Polat'ın ardından kara para aklamak iddialarıyla gözaltına alınan Candan kardeşlerin hayatı, ne iş yaptıkları, yaşları ve ailelerine yönelik detaylar sorgulanıyor. Peki, Nihal Candan ve Bahar Candan kimdir, ne iş yapıyor, nereli?
14.11.2023 Gündem
Antalya'da plastik fabrikası alev alev yandı! Her şey kül oldu
Antalya'da plastik fabrikası alev alev yandı! Her şey kül oldu Antalya'da plastik kasa üretimi yapılan fabrikada çıkan yangında yüzlerce kasa yandı. 1 saatte kontrol altına alınan yangında, itfaiye erleri de zor anlar yaşadı.
14.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı  Farklı devlet kurumlarından ihale yoluyla sözde ucuza aldıkları araçları, ağlarına düşürdükleri 13 kişiye satacaklarını söyleyerek 10 milyon lira para toplayan diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı. Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 4 kişi İstanbul ve Kars'ta yapılan operasyonlarda gözaltına alındı.
14.11.2023 Gündem
Nihal Candan'dan '1 milyon pozu'
Nihal Candan'dan '1 milyon pozu' Kardeşi Bahar Candan ile birlikte katıldığı moda yarışmasından sonra fenomen haline gelen Nihal Candan, Instagram'da 1 milyon takipçiye ulaştı. Fenomen isim, 1 milyon olmasını sosyal medyadan kutladı.
7.04.2023 Magazin
Bahar Candan'ın banka hesabındaki para şoke etti! Sosyal medyadan paylaştı
Bahar Candan'ın banka hesabındaki para şoke etti! Sosyal medyadan paylaştı 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen, daha sonra sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren Bahar Candan, "Bir uyandım hayatımı çalmışlar" diyerek, banka hesabındaki parayı takipçilerine gösterdi. Hesaptaki parayı görenler büyük şaşkınlık yaşadı.
4.02.2023 Magazin
Ebru Gündeş evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir?
Ebru Gündeş evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir? Geçtiğimiz haftalarda Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ilişkisi ortaya çıkan Ebru Gündeş’in evlendiği iddiaları bir süredir sosyal medyanın gündemindeydi. Ebru Gündeş’in konserine giden Demet Akalın sahnede "Evlilik var mı?" sorusunu sordu. Ebru Gündeş evlilik iddialarını sahneden yanıtladı. Peki, Ebru Gündeş evleniyor mu? Ebru Gündeş Iraklı sevgilisiyle evlendi mi? Ebru Gündeş’in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
Bahar Candan OnlyFans'tan ne kadar kazandığını açıkladı!
Bahar Candan OnlyFans'tan ne kadar kazandığını açıkladı! Katıldığı televizyon programları ile adını duyuran Bahar Candan her hareketiyle ve her sözüyle gündem oluyor. Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, Only Fans'tan ne kadar kazandığını açıkladı.
23.09.2022 Magazin
Bahar Candan yine çok konuşuldu! Bir tomar parayı denize attı...
Bahar Candan yine çok konuşuldu! Bir tomar parayı denize attı... Sosyal medyadaki paylaşımları ve sıra dışı çıkışlarıyla gündemden düşmeyen Bahar Candan bu sefer de elinde tuttuğu bir tomar parayı denize attı. Kimi Candan'ı görgüsüzlükle suçlarken kimi de paraların sahte olduğunu söyledi.
7.08.2022 Magazin
Bahar Candan küvetten paylaştı! "Ben köpüksüz severim"
Bahar Candan küvetten paylaştı! "Ben köpüksüz severim" Geçtiğimiz günlerde hesabındaki parayı paylaşan tv ünlüsü ve fenomen Bahar Candan, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak küvetten paylaşım yapan ünlü isim, cüretkar pozuyla dikkat çekti.
19.06.2022 Magazin
Bahar Candan'dan küvet paylaşımı! 'Ben köpüksüz severim, ya siz?'
Bahar Candan'dan küvet paylaşımı! 'Ben köpüksüz severim, ya siz?' Geçtiğimiz günlerde hesabındaki parayı paylaşan TV ünlüsü ve fenomen Bahar Candan, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak küvetten paylaşım yapan Candan, cüretkar pozuyla dikkat çekti.
18.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bahar Candan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahar candan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.