Öldürme

Öldürme

Son dakika öldürme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öldürme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öldürme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öldürme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öldürme gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.707 öldürme haberi bulunmuştur. Tüm öldürme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandı
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandıBalıkesir'de zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçakla öldüren tutuklu sanıklardan E.Ö.'nün (17) 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı, azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.’nün (39) ise beraat ettiği davanın gerekçeli karar açıklandı. Kararda, E.Ö.'nün eylemini her türlü insani duygu, düşünce ve değerden arınmış şekilde, pervasız ve fütursuzca, içindeki sadist duyguların tezahürü sonrası Akman'ı sebepsiz olarak sırf öldürmek için öldürdüğü gerekçesiyle en üst sınırdan hapisle cezalandırıldığı belirtildi. Baba Orhan Ö. için verilen beraat kararına ise somut delil bulunmaması gerekçe gösterildi. Gerekçeli kararda; İnfaz Kanunu'nun yetersiz olduğu vurgulanarak, adalet duygusunun tatmin edilmesi, cezanın infazında ortaya çıkacak aksaklıkların düzenlenmesi için kararın TBMM Adalet Komisyonu'na gönderilmesine karar verildiği belirtildi.
25.07.2024Gündem
Gaziantep’te 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Gaziantep’te 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandıGaziantep’te jandarma ekipleri tarafından 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.B. isimli şahıs saklandığı adreste yakalandı.
24.07.2024Gaziantep
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli olduEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi.
24.07.2024Gündem
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktı
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktıMardin'de bir kız çocuğu dünyaya getiren eşi Vatfa Ecevit’i (25), hastaneden taburcu olduğu gün 17 bıçak darbesiyle öldüren ve 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan tutuklanan Mehmet Şiyar Ecevit (28), açılan davanın ilk duruşmasında “Olay günü eşimle tartıştım, sonra evden çıkıp uyuşturucu madde kullandım. Eve döndükten sonra tartışmaya devam ettik. Sonra kendimi kaybettim, pişmanım” dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 30 Eylül’e erteledi.
23.07.2024Gündem
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!Mardin'de Resul Derin'in (40) çekiç ve sopalarla öldüren kuzenler Abdulvahap ve Selahattin Acet'in, ifadelerinde, cinayete neden olarak gösterdikleri taşlı, sopalı kavganın cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024 Gündem
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!Adana'da bir barda 'Garson bakar mısın?' sözü üzerine çıkan tartışmada İsmail Ceylan'ı (40) tabancayla öldürdükleri iddia edilen Eyüp Yıldızoğlu (23), Murtaza Caner Şirin (21) ve Faruk Şahin (30), eylemi haksız tahrik altında işledikleri iddiasıyla 18'er yıl hapis cezasına mahkum edildi. Sanık Osman Sonar (48) ise delil yetersizliğinden beraat etti.
22.07.2024Adana
Gaziantep'te kasten öldürme suçundan 20 yıl cezası bulunan firari yakalandı
Gaziantep'te kasten öldürme suçundan 20 yıl cezası bulunan firari yakalandıGaziantep'te kasten öldürme suçundan hakkında 20 yıl 6 ay kesinleşmiş cezası bulunan firari zanlı jandarma ekiplerince yakalandı.
21.07.2024Gaziantep
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında mütalaa açıklandı! 3 sanık için beraat istendi
Sinan Ateş davasında mütalaa açıklandı! 3 sanık için beraat istendiEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasında savcı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı.
19.07.2024Gündem
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin davada Yargıtay cezaları onadı
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin davada Yargıtay cezaları onadıYargıtay, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Genelkurmay çatı davasında, sözde Yurtta Sulh Konseyi üyesi 17 sanığa verilen 138'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı.
17.07.2024Gündem
AGOS Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 15 sanıklı dava 11 Ekim'e ertelendi
AGOS Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 15 sanıklı dava 11 Ekim'e ertelendiAGOS Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davanın Yargıtay tarafından 15 sanık yönünden bozulmasının ardından yeniden görülen davanın 6'ıncı duruşması bugün yapıldı. Mahkeme, duruşmayı 11 Ekim'e erteledi.
17.07.2024Gündem
Balıkesir'deki kurye Ata Emre Akman cinayeti davasında ceza yağdı
Balıkesir'deki kurye Ata Emre Akman cinayeti davasında ceza yağdıBalıkesir'de motokuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı 25 yerinden bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki Erdoğan Özdemir'e 24 yıl hapis cezası verildi. "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen sanık Erdoğan Özdemir, 18 yaşından küçük olması nedeniyle en üst sınır olan 24 yıl hapse mahkum edildi. Oğlunu azmettirdiği iddiasıyla yargılanan baba Orhan Özdemir ise beraat etti
12.07.2024Gündem
Kastamonu'da yeni doğmuş bebeğini çöpe atan kadından pes dedirten istek
Kastamonu'da yeni doğmuş bebeğini çöpe atan kadından pes dedirten istekKastamonu'da 9 ay boyunca hamileliğini ailesinden saklayarak tuvalette doğurduğu bebeği poşete sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan kadın, “Pişmanım” diyerek tahliyesini istedi.
12.07.2024Gündem
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterim
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterimEskişehir'de, eşi ve oğlunun evde ölü bulduğu Safinaz Ayten'in (72) cinayet şüphelisi olarak tutuklanan sanık Mehmet Usta (34), mahkemedeki ilk savunmasında, iş arkadaşının eşi olan kadının kolundaki bileziği zorla aldığını itiraf etti. Evden ayrılırken Ayten’in yaşadığını öne süren Usta, "Tek amacım altınları alıp borcu ödemekti, Safinaz Ayten'i öldürmedim" dedi.
11.07.2024Gündem
Müzisyen Umut Emre Aytekin'in darp ederek öldüren 2 sanık hakkında istenen ceza belli oldu
Müzisyen Umut Emre Aytekin'in darp ederek öldüren 2 sanık hakkında istenen ceza belli olduGüngören'de Şubat ayında bir fast food dükkanında Umut Emre Aytekin'i darp ederek öldüren 2 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede 2 sanığın müebbet hapisle cezalandırılması istendi.
10.07.2024Gündem
Adana'da cesedi henüz bulunamayan Zeynep Söğüt davasında yargılama yeniden başladı! İfadeler alındı
Adana'da cesedi henüz bulunamayan Zeynep Söğüt davasında yargılama yeniden başladı! İfadeler alındıAdana'da 11 yıl önce Zeynep Söğüt'ü boğarak öldürüp cesedini koydukları bavulu dereye attıkları iddiasıyla 3 sanığa verilen hapis cezaları, eksik kovuşturma yapıldığı gerekçesiyle bozuldu. Kararın ardından bugüne kadar cesedi bulunmayan Zeynep Söğüt davasında yargılamaya yeniden başlandı.
7.07.2024Adana
Günlük kiralık dairede korkunç cinayet! Sosyal medya hesabında paylaştığı video ortaya çıktı
Günlük kiralık dairede korkunç cinayet! Sosyal medya hesabında paylaştığı video ortaya çıktıBahçelievler'de Murat Arpapay'ın öldürülüp cesedinin apartman boşluğuna atılmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. İddianamede, sanık Muhterem Perçikli'nin ifadeleri yer aldı. Perçikli, diğer sanıklar tarafından Arpapay ile tanıştırıldığını ve kiralık dairede buluştuklarını belirtti. 3'ü firari 5 sanık hakkında toplam 36 yıl 3 aya kadar hapis cezası isteniyor. Öte yandan cinayetten birkaç gün sonra Muhterem Perçikli'nin “Ben de istemezdim bu kadar kötü olmayı. Ama insan kırıldığı zaman kaybedecek bir şeyi kalmıyor ve kaybedecek bir şeyi olmayan kadın her şeyi yapabilir” açıklamasıyla sosyal medya hesabından bir video paylaştığı da ortaya çıktı.
6.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Suç örgütü üyesi 33 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Suç örgütü üyesi 33 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen Kuyu-7 Operasyonları'nda elebaşılığını Volkan Reçber’in organize suç örgütü üyesi 33 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
6.07.2024Gündem
Torunları canince öldürülen aile katil için idam istedi
Torunları canince öldürülen aile katil için idam istediAdana'da 39 ve 49 yerinden bıçaklanarak öldürülen anne ile oğlun yakınları, katilin idam edilmesini isteyerek "Kellesini kessinler" dedi.
5.07.2024Adana
Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırı! 42 şüpheli hakkında istenen ceza belli oldu
Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırı! 42 şüpheli hakkında istenen ceza belli olduSarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin aralarında saldırganların da bulunduğu 31’i tutuklu 42 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, 42 şüpheli hakkında 'Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme', 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma', 'Tasarlayarak Kasten Öldürme', 'Tasarlayarak Kasten Öldürmeye Teşebbüs' suçlarından 7 yıl 6 ay ila 349 yıl 6 ay arasında değişen oranlarda hapis cezaları talep edildi.
4.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında 4. duruşma günü! Anne Saniye Ateş ifade verirken fenalaştı
Sinan Ateş davasında 4. duruşma günü! Anne Saniye Ateş ifade verirken fenalaştıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın dördüncü celsesi başladı. Mahkeme başkanı, sanık Doğukan Çep'in, dünkü duruşmada tuvalet ihtiyacı için salondan çıkarıldığı sırada müşteki tarafına dönerek tehdit anlamına gelecek şekilde başını salladığının tespit edildiğini bildirerek, Çep'i uyardı. Davada "müşteki" sıfatıyla beyanda bulunan Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, ifade verirken fenalaştı.
4.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ikinci günü sanık savunmalarıyla sürüyor. Duruşmada gerginlik çıkması üzerine mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı. Sanık avukatları ile Ateş ailesinin avukatları arasında gerginlik devam edince mahkeme başkanı, Ateş ailesinin avukatının dışarı çıkarılması talimatı verdi. Mahkeme başkanı, verdiği talimatı yerine geç getiren polisler hakkında işlem yapılacağını belirtti. İşte duruşmada yaşananlar...
2.07.2024Gündem
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdi
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdiİstanbul'da karıştığı ölümlü trafik kazasının ardından Timur Cihantimur'u ABD'ye kaçıran anne Eylem Tok'un Boston'daki ikinci duruşmasında tutukluluk halinin devamına karar verildi.
1.07.2024Gündem
Gar katliamı davasında karar açıklandı
Gar katliamı davasında karar açıklandıYargıtayın bozma kararının ardından tekrar görülen, terör örgütü DEAŞ'ın Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te düzenlediği ve 101 kişinin öldüğü saldırıyla ilgili 10'u tutuklu 26 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
1.07.2024Gündem
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’Balıkesir’de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçaklayarak öldüren E.Ö. (17) ile onu azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.'nün (39) yargılandığı davanın ilk duruşması başladı. E.Ö. ve babasının mahkemedeki ifadelerindeki detaylar ise şoke etti.
28.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öldürme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öldürme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.