Öğretim Üyesi Alımı

Öğretim Üyesi Alımı

Son dakika öğretim üyesi alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğretim üyesi alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğretim üyesi alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretim Üyesi Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretim üyesi alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 öğretim üyesi alımı haberi bulunmuştur. Tüm öğretim üyesi alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erciyes Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! 63 akademik personel alınacak!
Erciyes Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! 63 akademik personel alınacak! Erciyes Üniversitesi duyurdu! 63 öğretim üyesi alacak. Yayımlanan ilana göre, Erciyes Üniversitesi profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına alım yapacak. Peki, Erciyes Üniversitesi öğretim üyesi alımı başvurusu nasıl yapılır? Erciyes Üniversitesi personel alımı şartları ne? İşte akademik personel ilanları ve personel alımı 2022 şartları!
22.08.2022 Personel Alımı
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Duyuru yapıldı! 69 öğretim üyesi alınacak
Duyuru yapıldı! 69 öğretim üyesi alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Mersin Üniversitesi akademik personel alacak.
23.05.2022 Ekonomi
Duyuru yapıldı! 10 öğretim üyesi alınacak
Duyuru yapıldı! 10 öğretim üyesi alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre 10 öğretim üyesi alınacak.
9.05.2022 Ekonomi
101 öğretim üyesi alınacak! Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğretim üyesi başvurusu nasıl yapılır?
101 öğretim üyesi alınacak! Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğretim üyesi başvurusu nasıl yapılır? Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre 101 öğretim üyesi alınacak.
9.12.2021 Personel Alımı
Sağlık Bilimleri Üniversitesi 14 öğretim üyesi alacak! İşte başvuruda aranan şartları…
Sağlık Bilimleri Üniversitesi 14 öğretim üyesi alacak! İşte başvuruda aranan şartları… Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü 14 öğretim üyesi alımı ilan yayımladı. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan bilgiye göre, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü 14 öğretim üyesi alımı ilan yayımladı.
28.10.2021 Personel Alımı
Boğaziçi Üniversitesi 25 öğretim üyesi alımı yapacak! Aranan nitelikler ve alım yapılacak kadrolar
Boğaziçi Üniversitesi 25 öğretim üyesi alımı yapacak! Aranan nitelikler ve alım yapılacak kadrolar Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü, Öğretim Görevlisi alınacağını duyurdu. Basın İlan Kurumu’nun internet sitesinden yayınlanan personel ilanına göre Boğaziçi Üniversitesi 25 öğretim üyesi alımı yapacak.
27.10.2021 Personel Alımı
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi akademisyen alacak! İşte başvuru şartları!
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi akademisyen alacak! İşte başvuru şartları! Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı'na doktor öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alınacak. Peki, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi akademisyen alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Jandarma (JSGA) akademik personel alımı şartları!
9.09.2021 Personel Alımı
Aksaray Üniversitesi 31 öğretim üyesi alacak! İşte başvuru şartları!
Aksaray Üniversitesi 31 öğretim üyesi alacak! İşte başvuru şartları! Aksaray Üniversitesi'nin yayınladığı ilanda 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyarınca üyesi alacak.
1.08.2021 Personel Alımı
Karadeniz Teknik Üniversitesine (KTÜ) akademisyen alınacak!
Karadeniz Teknik Üniversitesine (KTÜ) akademisyen alınacak! Karadeniz Teknik Üniversitesine (KTÜ) 17'si doktor öğretim üyesi olmak üzere 18 akademisyen alınacağı bildirildi. Peki, Karadeniz Teknik Üniversitesine başvurular nasıl yapılır? İşte Karadeniz Teknik Üniversitesi akademisyen ilanı...
16.06.2020 Personel Alımı
İstanbul Aydın Üniversitesi, birçok fakültesi için öğretim üyesi alımı yapacak!
İstanbul Aydın Üniversitesi, birçok fakültesi için öğretim üyesi alımı yapacak! İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörlüğü, öğretim üyesi alacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda birçok fakülte için Prof Dr. , Doç Dr. ve Dr. Öğr. Üyesi alımı yapılacak. Peki hangi fakülteler için kadro ilanı açıldı? Başvuru şartları neler? İşte detaylar…
10.01.2020 Personel Alımı
İstanbul Aydın Üniversitesi, birçok fakültesi için öğretim üyesi alımı yapacak! Hangi fakülteler için kadro ilanı açıldı? Başvuru şartları neler?
İstanbul Aydın Üniversitesi, birçok fakültesi için öğretim üyesi alımı yapacak! Hangi fakülteler için kadro ilanı açıldı? Başvuru şartları neler? İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörlüğü, öğretim üyesi alacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda birçok fakülte için Prof Dr. , Doç Dr. ve Dr. Öğr. Üyesi alımı yapılacak. Peki hangi fakülteler için kadro ilanı açıldı? Başvuru şartları neler? İşte detaylar…
10.01.2020 Personel Alımı
İstanbul Gedik Üniversitesi’nden öğretim üyesi ilanı | Başvuru şartları neler?
İstanbul Gedik Üniversitesi’nden öğretim üyesi ilanı | Başvuru şartları neler? İstanbul Gedik Üniversitesi, 7 Ocak 2020 tarihinde resmi gazetede ilan yayınladı. Peki başvuru tarihi ne zaman? Başvuru şartları neler? Hangi alanlarda alım yapılacak? İşte detaylar…
7.01.2020 Personel Alımı
Medeniyet Üniversitesi 15 öğretim üyesi alıyor
Medeniyet Üniversitesi 15 öğretim üyesi alıyor Medeniyet Üniversitesi personel alıyor. Başvuru detayları belli oldu.
30.04.2019 Personel Alımı
Adnan Menderes Üniversitesi 48 öğretim üyesi alıyor... Başvuru nasıl yapılır?
Adnan Menderes Üniversitesi 48 öğretim üyesi alıyor... Başvuru nasıl yapılır? Adnan Menderes Üniversitesi'ne 48 öğretim üyesi alınacak. Son başvuru tarihi olarak 6 Mayıs belirtilirken adaylar şimdi "Başvuru nasıl yapılır?" sorusuna cevap arıyor.
23.04.2019 Çalışma Hayatı
Nişantaşı Üniversitesi öğretim üyesi alıyor
Nişantaşı Üniversitesi öğretim üyesi alıyor Nişantaşı Üniversitesi 30 tane öğretim üyesi alımı için ilan verdi.
6.03.2019 Eğitim
Aksaray Üniversitesi 49 öğretim üyesi alıyor
Aksaray Üniversitesi 49 öğretim üyesi alıyor Aksaray Üniversitesi 49 kişi almak için ilan açtı
4.03.2019 Personel Alımı
Sakarya Üniversitesi personel alıyor
Sakarya Üniversitesi personel alıyor Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi kadrosu için ilan açtı.
27.02.2019 Personel Alımı
Üniversitelere personel alımı yapılacak! İşte detaylar...
Üniversitelere personel alımı yapılacak! İşte detaylar... Üniversiteler tarafından yapılan akademik kadro alımı devam ediyor. Türk Hava Kurumu Üniversitesi, Akev Üniversitesi ve Toros Üniversitesi tarafından akademik personel alımı yapılacak. İşte başvuru şartları...
18.02.2019 Gündem
Maltepe Üniversitesi 36 öğretim üyesi alımı yapacak
Maltepe Üniversitesi 36 öğretim üyesi alımı yapacak Maltepe Üniversitesi akademik personel ilanı verdi. Üniversite yayınladığı ilanda yer alan bölüm, program, anabilim dalları ve anasanat dallarına 2547 sayılı Kanun ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri uyarınca tam zamanlı statüde öğretim üyeleri alacağını duyurdu...
15.02.2019 Gündem
Üsküdar Üniversitesi 85 öğretim üyesi alımı yapacak!
Üsküdar Üniversitesi 85 öğretim üyesi alımı yapacak! Üsküdar Üniversitesi birimlerine Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre toplam 85 öğretim üyesi alacak. Öğretim üyeliği için başvuru tarihi ve şartları haberimizde...
15.02.2019 Gündem
Beykent Üniversitesi akademik personel alıyor!
Beykent Üniversitesi akademik personel alıyor! Beykent Üniversitesi 61 öğretim üyesi alım ilanı yayınladı. Başvuru şartları belli oldu...
8.02.2019 Çalışma Hayatı
Rektörden skandal ilana açıklama!
Rektörden skandal ilana açıklama! RTEÜ'de, 'skandal' nitelikte bir ilan hazırlandı...
29.09.2021 Gündem
Tartışılan ilan!
Tartışılan ilan! Anadolu Üniversitesi'nin 4 Şubat tarihli ilanı tepkilere neden oldu. Bakın ilanda ne yapılmıştı?
29.09.2021 Gündem
Bakan Koca merak edilen soruyu yanıtladı: Bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil
Bakan Koca merak edilen soruyu yanıtladı: Bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Teşvik veya performans adını verdiğimiz bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil. Motivasyon ve ödüllendirme amaçlı verilen taban ödemenin bir disiplin durumu olmama durumuna bağlandı. Bu zaten vardı yönetmelikte. Kanunla bu düzenleme yapılmış oluyor" dedi.
15.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öğretim Üyesi Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretim üyesi alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.