Gazete Vatan Logo

Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!

Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!

Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!

Kamuya memur, işçi, sözleşmeli personel kadrolarında yüzlerce personel alınacak. İlanlar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, mimar, mühendis, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!

GÜNCEL KAMU PERSONEL ALIMI İLANLARI!

Gelir İdaresi Başkanlığı 70 sözleşmeli personel alacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alımı ilanına göre, sözlü sınavla 70 bilişim personeli alınacak. GİB personel alımı başvuruları 13 Haziran-24 Haziran tarihleri arasında yapılabilecek. Başvurular, e-Devlet üzerinden Gelir İdaresi Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden, elektronik ortamda alınacak.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Abdullah Gül Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alıyor!

Haberin Devamı

Abdullah Gül Üniversitesi 2020 KPSS (B) grubunun ilgili puanının kendi arasında sıralaması esas alınmak suretiyle en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak. Alım yapılacak kadrolar temizlik ve koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında yapılacak.  Başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden “Abdullah Gül Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden 30.05.2022–13.06.2022 (23.59) tarihleri arasında alınacak. 2.Şahsen başvuru alınmayacak olup posta veya diğer yollarla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Afyonkarahisar Güney Belediyesi İŞKUR üzerinden sürekli işçi alacak!

Güney Belediye Başkanlığı ve bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden sürekli işçi alacak. Yayınlanan ilana göre, alım yapılacak kadrolar, servis aracı şoförü, kazıcı yükleyici operatörü ve ekeltirikçi olacak belirtildi. Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden yayımlanacak. Şartlara durumu uyan adayların, ilanın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinde yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde başvurularını ‘’esube.iskur.gov.tr’’ internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilecek.

Haberin Devamı

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Giresun Üniversitesi öğretim üyesi alacak!

Giresun Üniversitesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümleri uyarınca pek çok fakülte ve yüksekokula öğretim üyesi alacak. Öğretim üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 23. maddesinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmak şartı aranıyor. Başvuruda bulunacak adaylar, başvuru dosyalarını Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 5. maddesine uygun olarak hazırlayacak. Son başvuru tarihi, 13 Haziran olarak belirtildi.

Haberin Devamı

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alınacak!

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü destek personeli ile koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, başvurular 13 Haziran’da sona erecek. Başvuru yapacak adayların müracaat formu ve ilanda müracaat edecekleri pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekiyor.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Kırıkkale Üniversitesi öğretim üyesi alacak!

Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü profesör, doçent ve Dr. Öğretim üyesi kadrolarında öğretim üyeleri alacak. Kadrolara başvurular, ilanın yayım tarihi (30 Mayıs 2022) itibariyle saat 08.30’dan, 15’inci günün sonunda mesai saati bitimi olan saat 17.30’a kadar ilan detaylarının da belirtildiği https://pdbilan.kku.edu.tr/ web adresinden on-line olarak yapılacak.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi profesör ve doktor öğretim üyesi alacak!

Haberin Devamı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü, profesör ve doktor öğretim üyesi kadrolarında öğretim üyesi alacak. : Başvurular ilanın yayın tarihi itibariyle 13.06.2022 tarihi mesai bitimine kadar Profesör kadroları için Rektörlük (Personel Dairesi Başkanlığına), Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ilgili akademik birime şahsen yapılacak.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü daimi işçi alacak!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden büro personeli alacak. İlanlar, Türkiye İş Kurumunun https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresinde yayınlanacak. İlanlara Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alacak!

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü’nün Resmi Gazete’de yayınlanan sözleşmeli personel alımı ilanına göre, bür personeli, hasta bakım görevlisi, hemşire, sağlık teknisyeni, tekniker ve teknisyen alacak. Başvuruda bulunacaklar bu ilanın Resmi Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde, Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığının (https://pbs.ankara.edu.tr/basvuru) web sayfasından 30.05.2022-13.06.2021 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar sadece online başvuru yapabilecek.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim üyesi alacak!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi al Başvuracak adayların, 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel şartları ve "Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri İle İlgili Yönerge"sinde istenen özellikleri sağlamaları gerekiyor. Profesör kadrolarına kurum içi başvurular http://bys.ktu.edu.tr/, kurum dışı başvurular ise https://online.ktu.edu.tr/ adresinden elektronik olarak yapılacak olup, ayrıca adaylar 2547 sayılı Kanunun 26. maddesinde belirtilen şekilde yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak sundukları dilekçeleri ekinde özgeçmiş, doçentlik belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, yayın listesi ve yayınlardan oluşan bir takım dosyayı Personel Daire Başkanlığına gönderecekler.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Süleyman Demirel Üniversitesi öğretim üyesi alacak!

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü, öğretim üyesi alımı ilanına göre, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına alım yapacak. Başvurular sadece Üniversitenin https://ikbasvuru.sdu.edu.tr internet sayfasından çevrimiçi (online) yapılacak. Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayım tarihi itibariyle 15 (On beş) gün olarak belirlendi.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Yozgat Bozok Üniversitesi araştırma görevlisi alacak!

Yozgat Bozok Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi araştırma görevlisi kadrosunda öğretim elemanı alınacak. Adayların ALES’ten 70 puan almış olmaları gerekiyor. İlan için Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanlığına başvuru yapılacak.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN