Normalleşme Planı

Normalleşme Planı

Son dakika Normalleşme Planı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Normalleşme Planı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Normalleşme Planı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Normalleşme Planı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan normalleşme planı gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 normalleşme planı haberi bulunmuştur. Tüm normalleşme planı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum!
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum! Koronavirüs salgını kapsamında alınan önemler nedeniyle sinema salonları ile tiyatrolar izleyiciye ve seyirciye kapanmıştı. Koronavisten en çok etkilenen kültürel ekinliklerin yeni alınan kararlar kapsamına eklenip eklenmediği merak ediliyor ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı kararlar sorgulanıyor. Peki, sinema salonları ve tiyatrolar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı?
1.06.2021 Gündem
1 Haziran sonrası normalleşme planı nasıl olacak, sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Yeni normalleşme adımları merak ediliyor!
1 Haziran sonrası normalleşme planı nasıl olacak, sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Yeni normalleşme adımları merak ediliyor! Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan tedbirlerin kademeli olarak azaltılması bekleniyor. Tedbirlerin ardından vaka sayılarının azalması 1 Haziran ile birlikte kısıtlamaların gevşetilmeye başlayacağını gösteriyor. Peki, 1 Haziran sonrası normalleşme nasıl olacak, sokağa çıkma kısıtlamaları devam edecek mi? Yeni normalleşmeyle nereler açılacak, hangi kararlar alınacak.
28.05.2021 Gündem
Yasaklar ne zaman bitiyor, 1 Haziran yasaklar kalkıyor mu? İşte normalleşme planı ve takvimi!
Yasaklar ne zaman bitiyor, 1 Haziran yasaklar kalkıyor mu? İşte normalleşme planı ve takvimi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TRT ekranlarında yayınlanan TV programına katıldı ve kendisine sorulan sorulara yanıt verdi. Bakan Soylu, 17 Mayıs tarihinde sona eren tam kapanmanın ardından gündeme gelen normalleşme takvimine ilişkin açıklamada bulunarak, yasakların ne zamana kadar süreceğini aktardı. Peki, Yasaklar ne zaman bitiyor, 1 Haziran yasaklar kalkıyor mu?
20.05.2021 Gündem
Kamuda mesai saatleri değişecek mi?  17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte kamu mesai saatleri
Kamuda mesai saatleri değişecek mi? 17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte kamu mesai saatleri Türkiye'de 17 günlük tam kapanma süreci sona eriyor. Yeni normalleşme takvimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak kabine toplantısında netlik kazanacak. Yeni normalleşmede kademeli olarak bazı adımlar atılacak. İlk olarak sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni kararların alınması bekleniyor. İllerin risk durumunun da değerlendirileceği toplantıda bazı işyerlerinin açılması planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın '17 Mayıs Pazartesi günü kontrollü normalleşme sürecine giriyoruz' açıklamasının ardından milyonlarca kamu çalışanı da pazartesi mesai saatlerinin değişip değişmediğini merak ediyor. Peki, Pazartesi mesai var mı? Kamuda mesai saatleri değişecek mi? 17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? 17 Mayıs kamu mesai saatleri yeniden düzenlenecek mi? İşte yeni normalleşme sürecinde memur mesai saatleri ve resmi dairelerin açılış ve kapanış saatleri..
15.05.2021 Gündem
17 Mayıs sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? 17 Mayıs açılma olacak mı? 17 Mayıs seyahat yasağı var mı?
17 Mayıs sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? 17 Mayıs açılma olacak mı? 17 Mayıs seyahat yasağı var mı? Türkiye'nin 17 günlük tam kapanma sürecinde sona gelindi. Koronavirüs vaka sayılarını düşürmek ve Ramazan Bayramı'nı da kapsayan süreçte yayılımı azaltmak amacıyla hükümet tarafından devreye alınan tam kapanma 17 Mayıs Pazartesi günü sona erecek. Pek çok kişinin aklında tek bir soru var: 17 Mayıs sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Milyonlar 17 günlük tam kapanma biterken seyahat yasağı, sokağa çıkma yasağı ve normalleşme planının detaylarını araştırıyor. Peki, 17 Mayıs sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? 17 Mayıs açılma olacak mı? 17 Mayıs seyahat yasağı var mı? 17 18 19 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? 17 Mayıs tatil mi? İşte 17 Mayıs sonrası normalleşme planı!
15.05.2021 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme planında nereler açılacak? 17 Mayıs'ta iş yerleri açılacak mı?
Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme planında nereler açılacak? 17 Mayıs'ta iş yerleri açılacak mı? Kontrollü normalleşme süreci ne zaman başlayacak? Pazartesi normalleşme var mı? Milyonlarca kişi bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Pazartesi'den itibaren kademeli normalleşme planını devreye alacaklarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, süreç ile ilgili ilk detayları açıkladı ve Kabine toplantısını işaret etti. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme planında nereler açılacak? 17 Mayıs'ta iş yerleri açılacak mı? Yasaklar ne zaman kalkıyor? Kontrollü normalleşme süreci ne zaman başlayacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
14.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Saatleri değişiyor 3 aşamalı normalleşme planı...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Saatleri değişiyor 3 aşamalı normalleşme planı... Ramazan Bayramı sonrası normalleşme nasıl olacak? İşte Türkiye'nin tam kapanma sonrası 3 aşamalı normalleşme planı. Sokağa çıkma yasağı saatleri, seyahat yasağı, kafeler, restoranlar ve lokantalar açılacak...Okullarda yüz yüze eğitim...
12.05.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni karar! Ve belli oldu, cuma, cumartesi...
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni karar! Ve belli oldu, cuma, cumartesi... Tam kapanma ile Türkiye’de koronavirüs vaka sayıları düşüşte. Tablonun ardından yeni normalleşme gündeme gelirken hafta içi ve hafta sonu yasaklara ilişkin kararlar konuşuluyor. Cuma ve cumartesi rakamlar tam olarak ortaya çıkacak... Okullar, kafe, restoranlar, AVM'ler, küçük işletmeler için takvim masada. Gözler kabine toplantısında. Yeni dönem geçen yıl 1 Temmuz’da uygulamaya sokulan normalleşmeden farklı olacak. Aşı kartı geliyor. İşte adım adım yasakların kaldırılması ve yeni normalleşme planı.
11.05.2021 Gündem
Corona virüs nedeni ile askıya alınan satışlar tekrar başladı
Corona virüs nedeni ile askıya alınan satışlar tekrar başladı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması amacıyla 2020 yılı başında başlatmış olduğu çalışma kapsamında bugüne kadar satılan bin 612 konuttan ekonomiye 418 milyon katkı sağlandığı duyuruldu.
15.06.2020 Ekonomi
AÜ Hastanesi, yeni normalleşme sürecine hazır
AÜ Hastanesi, yeni normalleşme sürecine hazır Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi Başhekimi ve Organ Nakli Merkez Müdürü Prof. Dr. Bülent Aydınlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni normalleşme adımlarını açıklamasının ardından AÜ Hastanesi'nde de yeni normalleşme dönemi çalışmalarına başladıklarını söyledi.
31.05.2020 Sağlık
Mahkemelerin açılma tarihi - Duruşmalar ne zaman yapılacak? Adliyeler ne zaman açılıyor 2020?
Mahkemelerin açılma tarihi - Duruşmalar ne zaman yapılacak? Adliyeler ne zaman açılıyor 2020? Duruşmaların yapılacağı, adliyelerin ve mahkemelerin açılacağı tarihi merak ediliyordu. Adli ve idari yargı ilk derece mahkemelerinde duruşma ve keşif tarihi belli oldu. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla yargısal faaliyetlerin nasıl yapılacağına ilişkin kararını mahkeme ve savcılıklara gönderdi. HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz imzalı karar, bölge adliye ve idare mahkemeleri adalet komisyonu başkanlıklarına, bölge adliye mahkemeleri cumhuriyet başsavcılıklarına, adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlıklarına ve cumhuriyet başsavcılıklarına gönderildi. Kararda, HSK Genel Kurulunun yargısal faaliyetlerde kesintiye neden olmama, vatandaşların sağlıklı bir ortamda hukuk hizmetlerini almalarını temin etme ve yeni normale dönüş eylem planı çerçevesinde alınacak tedbirler hakkında durum değerlendirmesi yapma amacıyla bugün olağanüstü gündemle toplantı gerçekleştirdiği belirtildi.
29.05.2020 Gündem
Suudi Arabistan'dan flaş umre kararı!
Suudi Arabistan'dan flaş umre kararı! Suudi Arabistan, umre ve Mescid-i Haram'a ziyaret yasağının yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını sebebiyle devam edeceğini duyurdu.
28.05.2020 Dünya
Sağlık Bakanı Koca, DSÖ Avrupa Direktörü Kluge ile görüştü
Sağlık Bakanı Koca, DSÖ Avrupa Direktörü Kluge ile görüştü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölgesi Direktörü Dr. Hans Kluge ile video konferans yöntemiyle ikili görüşme gerçekleştirdi. Kluge, Covid-19 salgınına yönelik başarılı mücadelesi, uluslararası dayanışma ve liderliği için Türkiye’ye teşekkür etti.
13.05.2020 Sağlık
Dişçiler ne zaman açılacak? Diş hastaneleri ve diş polikliniği ne zaman açılacak?
Dişçiler ne zaman açılacak? Diş hastaneleri ve diş polikliniği ne zaman açılacak? Corona virüs nedeniyle alınan önlemlerin esnetilmesiyle birlikte normalleşme süreci gündemde. Hükümet tarafından Normalleşme Takvimi adım adım gerçekleştiriliyor. Bu süreçte diş tedavisi yarım kalan hastalar, diş ağrısı yaşayanlar ve diş ile ilgili işlemleri gerçekleştiren personel, doktor ve sağlık çalışanları internette sıklıkla Diş hastaneleri ve diş polikliniği açılacağı tarihi araştırıyor. Peki, Dişçiler ne zaman açılacak? Diş hastaneleri ve diş polikliniği ne zaman açılacak? İşte normalleşme takvimine göre diş hastaneleri ve diş polikliniklerinin açılacağı tarih...
17.05.2020 Gündem
Nikah salonları ne zaman açılacak? Düğün yasağı ne zaman kalkıyor? İşte düğünler ve nikah salonları için normalleşme takvimi
Nikah salonları ne zaman açılacak? Düğün yasağı ne zaman kalkıyor? İşte düğünler ve nikah salonları için normalleşme takvimi Corona virüsün yayılmaması için nikah salonlarında merasimlere katılım sınırlaması getirilmişti. Nikaha sadece gelin ve damat ile birlikte birlikte iki şahit katılabiliyor. Önümüzdeki günler için düğün hazırlığı yapan çiftler de düğün salonları ile nikah salonlarının normalleşme planı çerçevesinde ne zaman açılacağını merak ediyor. Peki, Nikah Salonları ne zaman açılacak? Düğün yasağı ne zaman kalkıyor? İşte normalleşme takviminin detayları...
12.05.2020 Gündem
20 yaş altı ne zaman dışarı çıkacak? 0-14, 15-20 yaş arası hangi gün, kaç saat sokağa çıkabilecek? 20 yaş altı berbere gidebilecek mi?
20 yaş altı ne zaman dışarı çıkacak? 0-14, 15-20 yaş arası hangi gün, kaç saat sokağa çıkabilecek? 20 yaş altı berbere gidebilecek mi? 20 yaş altı ne zaman sokağa çıkabilecek? Sorusu merak ediliyordu. Türkiye’de corona virüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasakları devam ediyor. Corona virüs ile mücadelede birinci dönemin tamamlanması ile birlikte, kademeli olarak hayatın normalleşmesi sağlanırken, dün uzun bir zamandan sonra 65 yaş üstü vatandaşlar 4 saatlik sokağa çıkabildi. Normalleşme sürecinde atılan bir diğer adım da 20 yaş altı çocuklar oldu. 20 yaş altı vatandaşlar bu hafta içi iki grup halinde sokağa çıkma çıkabilecek. 20 yaş altı ne zaman sokağa çıkabilecek? 0-14, 15-20 yaş arası hangi gün, kaç saat dışarı çıkacak? 20 yaş altı berbere gidebilecek mi?
11.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Türkiye kriz ortamında bile yatırımcı  için güvenilir limandır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Türkiye kriz ortamında bile yatırımcı için güvenilir limandır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye'nin sahip olduğu güçlü üretim altyapısı, dinamik iş gücü ve pazar olanaklarıyla kriz ortamında bile yatırımcı için güvenilir liman olduğunu belirtti.
8.05.2020 Siyaset
20 yaş altı sokağa çıkma izni hangi gün? 20 yaş altı ne zaman sokağa çıkacak? 0-14 ile 15-20 yaş arası dışarı çıkma günleri ve saatleri…
20 yaş altı sokağa çıkma izni hangi gün? 20 yaş altı ne zaman sokağa çıkacak? 0-14 ile 15-20 yaş arası dışarı çıkma günleri ve saatleri… 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ile ilgili 4 Mayıs tarihinde yapılan kabine toplantısının ardından açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada sokağa çıkma izninin verileceği gün ve saat aralığı duyuruldu. Peki 20 yaş altına sokağa çıkma izni hangi gün, ne zaman? Yapılan açıklamaya göre 0-14 yaş aralığı ve 15-20 yaş aralığındaki vatandaşlar farklı günlerde dışarı çıkabilecekler. İşte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkabilecekleri gün ve saatler...
6.05.2020 Gündem
Maske satışı serbest mi oldu, satış yasağı kalktı mı? Parayla satılacak maske nerede satılacak, maske üst fiyatı ne kadar olacak?
Maske satışı serbest mi oldu, satış yasağı kalktı mı? Parayla satılacak maske nerede satılacak, maske üst fiyatı ne kadar olacak? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası, Cumhurbaşkanı Erdoğan, normalleşme planı hazırlandığını ve sınırlamaların bir kısmının azaltılarak da olsa süreceğini duyurdu. Erdoğan, corona virüsü salgının bulaşım hızını azaltmak için maske takmanın mecbur olduğunu dile getirerek, marketler, pazar yerleri ve toplu taşımada maske takma zorunlu olduğunu hatırlattı. Maske satışı hakkında da konuşan Erdoğan, "Normalleşme sürecinin bir parçası olarak, bugüne kadar piyasada satışına izin vermediğimiz cerrahi maske ve bez maske satışına, halkımızın kolayca ulaşabileceği yerlerde izin vermeyi planlıyoruz. Maske türlerine göre bir üst fiyat belirleyerek, halkımızı mağdur edebilecek girişimlerin de önünü keseceğiz." dedi. Maske satışı serbest mi oldu, satış yasağı kalktı mı? Parayla satılacak maske nerede satılacak, maske üst fiyatı ne kadar olacak?
5.05.2020 Gündem
Oteller ne zaman açılıyor 2020? Yasak kalkan illerde tatil yapılacak mı? Mayıs ayı normalleşme planı
Oteller ne zaman açılıyor 2020? Yasak kalkan illerde tatil yapılacak mı? Mayıs ayı normalleşme planı Corona virüsü salgının Türkiye’de de görülmesinin ardından alınan kararlar esnetilmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 6. kez gerçekleştirilen Kabine toplantısında 'normalleşme planı' üzerinde duruldu. Peki, Oteller ne zaman açılıyor mu 2020? Yasak kalkan illerde tatil yapılacak mı?
5.05.2020 Gündem
65 yaş üstü ne zaman, hangi saatler arasında dışarı çıkabilecek?
65 yaş üstü ne zaman, hangi saatler arasında dışarı çıkabilecek? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından merak edilen konular arasında yer alıyor. Toplantı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mart ayında başlayan 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunanlara uygulanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama yaptı. Peki, 65 yaş üstü yasak ne zaman kalkacak? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 65 yaş üstü ne zaman, hangi saatler arasında dışarı çıkabilecek? Saat kaçta dışarı çıkılabilecek? İşte 65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 65 üstü kişiler ile ilgili son açıklaması...
4.05.2020 Gündem
Berber ve Kuaför ne zaman açılacak? Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı açıkladı!
Berber ve Kuaför ne zaman açılacak? Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı açıkladı! Berber, kuaför ve güzellik salonlarının ne zaman açılacağı vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Koronavirüs önlemlerinin kademeli olarak kaldırılmasının konuşulduğu bu günlerde 21 Marttan beri kapalı olan berberlerin açılacağı tarih sorgulanıyor. Peki berber ve kuaförler Mayıs ayında açılacak mı? İşte berber ve kuaförlerin açılmasıyla ilgili yaşanan son gelişmeler.
4.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Normalleşme Planı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki normalleşme planı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.