Normalleşme Takvimi

Normalleşme Takvimi

Son dakika Normalleşme takvimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Normalleşme takvimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Normalleşme takvimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Normalleşme Takvimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan normalleşme takvimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 normalleşme takvimi haberi bulunmuştur. Tüm normalleşme takvimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde yüz yüze mi olacak?
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde yüz yüze mi olacak? Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte üniversitelerin açılış tarihi merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada okulların açılışı ile ilgili hem MEB hem de YÖK ile görüşlemelere devam ettiklerini ve çalışma yaptıklarını belirtmişti. Bir süredir online olarak eğitime devam eden üniversitelerin açılış tarihi de bu açıklamanın ardından merak ediliyor. Peki, Üniversiteler açıklanacak mı? Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde yüz yüze mi olacak? İşte detaylar...
12.08.2021 Eğitim
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor?
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor? YKS tercihleri devam ediyor. Adaylar hayalini kurdukları bölümlere yerleşmek için tercih işlemlerini gerçekleştiriyor. Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci 'Üniversiteler açılır mı? Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor?' sorularını araştırıyor. Peki, Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor? İşte üniversitelerin açılacağı tarih...
8.08.2021 Eğitim
Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak? Güz döneminde üniversitelerde eğitim yüz yüze mi olacak?
Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak? Güz döneminde üniversitelerde eğitim yüz yüze mi olacak? Üniversiteler ne zaman açılacak ve eğitim yüz yüze mi olacak? Koronavirüs salgınının eğitim alanını da etkiledi. Okullar ve üniversiteler salgın nedeniyle eğitimlerini uzaktan gördü. Normalleşme adımlarının atılmasıyla 2021-2022 eğitim öğretim yılında üniversitelerin açılıp açılmayacağı, yüz yüze eğitim olup olmayacağı sorgulanıyor. MEB yaptığı açıklamada 6 Eylül’de okulların açılacağı bilgisini vermişti. Peki, üniversiteler açılacak mı?
7.07.2021 Eğitim
Ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitim başladı
Ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitim başladı Koronavirüsle mücadelede bir süredir uzaktan eğitim gören ortaokul ve lise öğrencileri, kademeli normalleşmeyle bugün yüz yüze eğitime başladı.
7.06.2021 Eğitim
Normalleşme takviminde 21 Haziran detayı! 21 Haziran’da koronavirüs tedbirleri gevşeyecek mi?
Normalleşme takviminde 21 Haziran detayı! 21 Haziran’da koronavirüs tedbirleri gevşeyecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin son MKYK toplantısında kademeli normalleşme gündemi sırasında, 21 Haziran'dan sonra yeni bir takvim oluşturulacağını söylediği öne sürüldü.
5.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Pazar günü yasak var mı, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri kaç? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor?
Pazar günü yasak var mı, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri kaç? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? Sokağa çıkma yasağı saatleri ve günleri güncellendi. Hafta sonu cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı var mı, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri ne? Sorularına yanıt aranamaya başlandı. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta içi akşam saat 22.00'a çekilen sokağa çıkma yasağının sabaha kadar devam edeceğini, hafta sonu sokağa çıkma yasağının ise cumartesi günü 22.00'da başlayacağını, pazar günü de tüm gün yasak olacağını ve yasağın da pazartesi günü sabah saat 05.00'a kadar devam edeceğini açıkladı. İçişleri Bakanlığı da yayımladığı genelgeyle sokağa çıkma yasağının kapsamını paylaştı. İşte sokağa çıkma yasağı ile ilgili detaylar…
1.06.2021 Gündem
Kahvehaneler açıldı mı? Kahvehaneler, çay bahçesi hangi günler açık olacak, saatleri
Kahvehaneler açıldı mı? Kahvehaneler, çay bahçesi hangi günler açık olacak, saatleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, haziran ayına ilişkin kademeli normalleşme takvimi hakkında açıklamalarda bulundu. Kahvehaneler açıldı mı? Kahvehaneler, çay bahçesi hangi günler açık olacak, saatleri…
31.05.2021 Gündem
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu?
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu? Kahvehaneler açılıyor mu, kahvehaneler ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı kararları merakla bekleniyor. Kademeli normalleşmede faaliyetleri geçici olarak sonlandırılan çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehanelerin yeni normalleşme takviminin açıklanmasıyla açılıp açıklanmayacağı, oyuncuların serbest olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehaneler 1 Haziran’da açılacak mı, oyun yasağı kalktı mı?
31.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı saatleri değişti mi? 20 yaş ve 65 yaş sokağa çıkma yasağı gelecek mi?
Sokağa çıkma yasağı saatleri değişti mi? 20 yaş ve 65 yaş sokağa çıkma yasağı gelecek mi? Türkiye 1 Haziran'da devreye girecek yeni döneme odaklandı. 2 haftalık 'Kademeli Normalleşme' sürecinde sona gelindi. Milyonların gözü Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınacak 1 Haziran kararlarına çevrildi. Koronavirüsle mücadelede atılacak adımların netleşeceği kritik toplantı bugün gerçekleştirilecek. Son Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Kabine toplantımızda Haziran'dan itibaren başlayacak kademeli normalleşmenin 2. etabını görüştük. Önümüzdeki günlerde gelişmelere göre milletimizle paylaşacağız" demişti. Kademeli Normalleşme sürecinin devam edeceği ile ilgili beklentiler güçlenirken pek çok kişi 'Sokağa çıkma yasağı saatleri değişti mi?' sorusunu araştırıyor. Peki, Kademeli Normalleşme sürecinin ikinci etabı nasıl olacak? Normalleşme olacak mı? Sokağa çıkma yasağı saatleri değişti mi? 65 yaş sokağa çıkma yasağı gelecek mi? 20 yaş altına kısıtlamalar gelir mi? İşte Sokağa çıkma yasağı saatleri ile ilgili ipuçları...
31.05.2021 Gündem
Yasaklar ne zaman bitiyor? Hafta içi hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak, yasaklar kalktı mı? 1 Haziran sonrası normalleşme takvimi merak ediliyor!
Yasaklar ne zaman bitiyor? Hafta içi hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak, yasaklar kalktı mı? 1 Haziran sonrası normalleşme takvimi merak ediliyor! Yasaklar ne zaman kalkacak? Yasakların kalkacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağından, restoranlara, okullardan, spor salonlarına, düğünlere kadar birçok alanda uygulanan kısıtlamaların ne zaman kalkacağı sorgulanıyor. 17 Mayıs- 1 Haziran tarihlerini kapsayan kademeli normalleşme süreci yarın sona eriyor. Bugün toplanacak kabineden çıkacak kararlar şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki Yasaklar ne zaman bitiyor? Hafta içi hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak, yasaklar kalktı mı?
31.05.2021 Gündem
Yasaklar kalkacak mı? Kabine Toplantısı sonrası yasaklar ne zaman kalkacak, 1 Haziran’da bütün yasaklar kalkacak mı? Normalleşme kararları!
Yasaklar kalkacak mı? Kabine Toplantısı sonrası yasaklar ne zaman kalkacak, 1 Haziran’da bütün yasaklar kalkacak mı? Normalleşme kararları! 1 Haziran’da yasaklar kalkacak mı, yasaklar ne zaman kalkacak? 17 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında kademeli normalleşme süreci sona eriyor. 31 Mayıs bugün yapılacak kritik Kabine Toplantısı sonrası, 1 Haziran sonrasını kapsayacak kararlar alınacak. Kabine Toplantısında açıklanacak kararların ardından, İçişleri Bakanlığı genelgesi ile detaylar belli olacak. Yasaklar kalktı mı, sorusu böylece yanıt bulacak.
31.05.2021 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme takvimi açıklanacak mı? Kabine toplantısı gündemi!
Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme takvimi açıklanacak mı? Kabine toplantısı gündemi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine toplantısı haziran ayına sayılı günler kala merak konusu oldu. 1 Haziran sonrası normalleşmenin olup olmayacağı kritik kabine toplantısının ardından netlik kazanacak. 1 Haziran'da sona erecek kademeli normalleşmenin ardından bir sonraki adımın ne olacağı milyonların gündeminde. Özellikle kafe, restoran, hafta sonu sokağa çıkma yasağı, düğün salonu, eğitim öğretim takvimi gibi konuların ele alınacağı Kabine Toplantısı'ndan kritik kararların çıkması bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme takvimi açıklanacak mı? Kabine toplantısı gündeminde hangi konular var? İşte gözlerin çevrildiği kritik kabine toplantısına dair detaylar...
26.05.2021 Gündem
Yasaklar ne zaman bitiyor, 1 Haziran yasaklar kalkıyor mu? İşte normalleşme planı ve takvimi!
Yasaklar ne zaman bitiyor, 1 Haziran yasaklar kalkıyor mu? İşte normalleşme planı ve takvimi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TRT ekranlarında yayınlanan TV programına katıldı ve kendisine sorulan sorulara yanıt verdi. Bakan Soylu, 17 Mayıs tarihinde sona eren tam kapanmanın ardından gündeme gelen normalleşme takvimine ilişkin açıklamada bulunarak, yasakların ne zamana kadar süreceğini aktardı. Peki, Yasaklar ne zaman bitiyor, 1 Haziran yasaklar kalkıyor mu?
20.05.2021 Gündem
Kamuda mesai saatleri değişti mi? Memurlar 17 Mayıs'ta mesaiye kaçta başlıyor? Kamuda mesai saatleri kaçta başlıyor
Kamuda mesai saatleri değişti mi? Memurlar 17 Mayıs'ta mesaiye kaçta başlıyor? Kamuda mesai saatleri kaçta başlıyor Türkiye'de 17 günlük tam kapanma süreci sona eriyor. Yeni normalleşme takvimi açıklandı. Kamu çalışanları mesai saatlerinin değişip değişmediğini merak ediyor. Yarından itibaren birçok yasak kalkıyor. Kısıtlama saatleri değişiyor. Kamuda mesai saatleri değişti mi? 17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? 17 Mayıs kamu mesai saatlerinde yeni düzenleme yapıldı mı? İşte yeni normalleşme sürecinde memur mesai saatleri...
16.05.2021 Memur
Kamuda mesai saatleri değişecek mi?  17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte kamu mesai saatleri
Kamuda mesai saatleri değişecek mi? 17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte kamu mesai saatleri Türkiye'de 17 günlük tam kapanma süreci sona eriyor. Yeni normalleşme takvimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak kabine toplantısında netlik kazanacak. Yeni normalleşmede kademeli olarak bazı adımlar atılacak. İlk olarak sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni kararların alınması bekleniyor. İllerin risk durumunun da değerlendirileceği toplantıda bazı işyerlerinin açılması planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın '17 Mayıs Pazartesi günü kontrollü normalleşme sürecine giriyoruz' açıklamasının ardından milyonlarca kamu çalışanı da pazartesi mesai saatlerinin değişip değişmediğini merak ediyor. Peki, Pazartesi mesai var mı? Kamuda mesai saatleri değişecek mi? 17 Mayıs mesai saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? 17 Mayıs kamu mesai saatleri yeniden düzenlenecek mi? İşte yeni normalleşme sürecinde memur mesai saatleri ve resmi dairelerin açılış ve kapanış saatleri..
15.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kontrollü normalleşme açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kontrollü normalleşme açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatıyla bayramlaşma programında konuştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan kademeli normalleşme ile ilgili; "Milletimize söz verdiğimiz şekilde, pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takvimimizi uygulamaya başlıyoruz." dedi.
14.05.2021 Siyaset
Tam kapanma uzar mı? Tam kapanma 19 Mayıs'a uzatılacak mı? 17-18-19 Mayıs yasak var mı?
Tam kapanma uzar mı? Tam kapanma 19 Mayıs'a uzatılacak mı? 17-18-19 Mayıs yasak var mı? Milyonların gözü kulağı tam kapanma süreci ile ilgili alınacak kararlarda. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine toplantısında salgın sürecine dair alınacak kararlar gündemde olmayı sürdürüyor. Hükümet tarafından yapılan açıklamalar dikkatle takip edilirken tam kapanmanın uzayıp uzamayacağı da araştırılan konuların başında geliyor. 19 Mayıs nedeniyle tam kapanmanın uzaması olasılığının sıklıkla dile getirilirken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan salgın ve tam kapanma süreci ile ilgili yeni açıklama geldi. Peki, Tam kapanma uzar mı? Tam kapanma 19 Mayıs'a uzatılacak mı? Pazartesi tam kapanma olacak mı? Tam kapanma süresi ne zaman bitiyor? İşte tam kapanma ile ilgili gelen açıklamalar...
14.05.2021 Gündem
Okullar ne zaman açılacak, yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar bu pazartesi açılıyor mu, 17 Mayıs'ta açılacak mı?
Okullar ne zaman açılacak, yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar bu pazartesi açılıyor mu, 17 Mayıs'ta açılacak mı? Okullar 17 Mayıs’ta açılacak mı, Pazartesi okul var mı? Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararı 17 Mayıs’ta sona eriyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri merakla okulların 17 Mayıs pazartesi günü açılıp açılmayacağını, okula gidip gidilmeyeceğini merak ediliyor. 17 Mayıs sabahı sona erecek tam kapanma döneminin ardından öğrenciler o gün okula gidip gitmeyeceğini merak ediyor. Merak edilen konuya ilişkin açıklama geldi. Peki 17 Mayıs okul var mı? Okullar ne zaman açılacak?
13.05.2021 Eğitim
Yeni normalleşme takvimi merak ediliyor! Normalleşme ne zaman olacak 2021, normalleşme takvimi ne zaman açıklanacak?
Yeni normalleşme takvimi merak ediliyor! Normalleşme ne zaman olacak 2021, normalleşme takvimi ne zaman açıklanacak? 17 Mayıs normalleşme takvimi merak ediliyor. Türkiye’de 29 Nisan saat 19.00’da başlatılan tam kapanma 17 Mayıs saat 05.00’te sona erecek. Gözler Cumhurbaşkanlığı kabinesine çevrildi. Peki, Normalleşme ne zaman olacak 2021? Normalleşme takvimi ne zaman açıklanacak? İşte normalleşme takvimine ilişkin yapılan değerlendirmeler…
10.05.2021 Gündem
Okullar ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...
Okullar ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama... Milyonlar bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan normalleşme takvimi ile ilgili konuştu. Erdoğan, "17 Mayıs sonrası yeni normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bu takvim içinde okulların açılışı ile ilgili süreç de yer alacak. Normale kısa sürede döneceğimize inanıyorum" dedi. Erdoğan "Artık gençlerimiz transkript belgelerini istedikleri yerden, çift dilli olarak, herhangi bir ücret ödemeden ve hızlı bir şekilde alabilecekler." dedi
8.05.2021 Siyaset
Normalleşme süreci nasıl, hangi illerde olacak? Normalleşme olacak iller ve normalleşme takvimi 2021, ne zaman başlıyor?
Normalleşme süreci nasıl, hangi illerde olacak? Normalleşme olacak iller ve normalleşme takvimi 2021, ne zaman başlıyor? Normalleşme ne zaman olacak 2021? Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, tüm illerin haritada maviye dönmesinin mümkün olduğunu belirterek normalleşemeye yakın olan illeri açıkladı. Öte yandan normalleşme kriterlere göre 100 binde 10 vakanın altındaki iller düşük, 11-35 arası ise orta riskli sayılacak. İlk normalleşme de düşük ve orta riskli illerde başlayacak. Peki, Normalleşme süreci nasıl olacak? Normalleşme hangi illerde olacak? Normalleşme olacak iller ve normalleşme takvimi 2021…
24.02.2021 Gündem
Normalleşme takvimi 2021… Normalleşme takvimi 3. Aşama ne zaman başlıyor, Türkiye’de normalleşme sürecine nasıl geçilecek?
Normalleşme takvimi 2021… Normalleşme takvimi 3. Aşama ne zaman başlıyor, Türkiye’de normalleşme sürecine nasıl geçilecek? Normalleşme takvimi 2021 ile ilgili açıklamalar peş peşe yapılırken, vatandaşlar ayrıntıları merak ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de koronavirüsle mücadele kapsamındaki normalleşme sürecinin 1 Mart'ta başlayacağını duyurdu. Türkiye’de normalleşme sürecine nasıl geçilecek?
21.02.2021 Gündem
Normalleşme hangi illerde başlayacak? Kısıtlamalar ne zaman kalkıyor? Yeni normalleşme adımları!
Normalleşme hangi illerde başlayacak? Kısıtlamalar ne zaman kalkıyor? Yeni normalleşme adımları! Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'de alınan tedbirler uzun süredir vatandaşın gündemindeydi. Özellikle normalleşme sürecinde yer alan hafta içi ve hafta sonu yasakları ile restoran, kahvehane, ve kafelerin durumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısı'nda netlik kazandı. Toplantının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, normalleşme süreci ile ilgili detayları paylaştı. Peki, Normalleşme hangi illerde başlayacak? Kısıtlamalar ne zaman kalkıyor? Hafta sonu yasaklar ne zaman bitiyor? 1 Mart normalleşme süreci ve normalleşme takvimine ilişkin tüm detaylar...
18.02.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağında son dakika gelişmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Sokağa çıkma yasağında son dakika gelişmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Tüm Türkiye'yi ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi bekliyordu. Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasağı kritik Kabine Toplantısı'nda ele alındı. Koronavirüs önlemlerine yönelik aralık ayından beri devam eden hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili uzun süren bekleyişin sonunda açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz." dedi.
18.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Normalleşme Takvimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki normalleşme takvimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.