Yasaklar Ne Zaman Kalkıyor

Yasaklar Ne Zaman Kalkıyor

Son dakika yasaklar ne zaman kalkıyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasaklar ne zaman kalkıyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasaklar ne zaman kalkıyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasaklar Ne Zaman Kalkıyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasaklar ne zaman kalkıyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 yasaklar ne zaman kalkıyor haberi bulunmuştur. Tüm yasaklar ne zaman kalkıyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasaklar ne zaman kalkıyor, 1 Temmuz’da yasaklar kalkıyor mu?
Yasaklar ne zaman kalkıyor, 1 Temmuz’da yasaklar kalkıyor mu? Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu, "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaşıldı. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 213 bin 297 Kovid-19 testi yapıldı, 5 bin 91 kişinin testi pozitif çıktı, 63 kişi hayatını kaybetti, hasta sayısı ise 409 olarak kayıtlarda yer aldı. Ağır hasta sayısı 813 oldu, 4 bin 219 kişinin Kovid-19 tedavisi veya karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 5 milyon 232 bin 638'e yükseldi. Test sayısı 58 milyon 552 bin 783, vaka sayısı 5 milyon 370 bin 299, vefat sayısı 49 bin 185 oldu. Öte yandan Sağlık Bakanlığı'nca, Covid-19'la mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan birinci ve ikinci doz aşı sayısı 40 milyonu aştığı duyuruldu. Aşı çalışmaları devam ederken gözler Kabine Toplantısına çevrildi. Peki, Yasaklar ne zaman kalkıyor, 1 Temmuz’da yasaklar kalkıyor mu?
21.06.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme! Restoranlar, kafeler, lokantalar hepsini kapsıyor! Tüm yasaklar kalkıyor... Tarih belli oldu
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme! Restoranlar, kafeler, lokantalar hepsini kapsıyor! Tüm yasaklar kalkıyor... Tarih belli oldu Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Tüm yasaklar kalkıyor. Restoranlar, kafeler, lokantaları kapsıyor... Tarih belli oldu. Uzmanlar aşı çalışmaları bu hızda giderse Türkiye iki ay içinde rahatlar ve sokağa çıkma yasakları sonbaharda kalkmış olur ifadeleri kullandı. Yapılan en son açıklamada sokağa çıkma yasaklarının hafta içi ve cumartesi günü 22.00 ile 05.00 arası pazar günü ise tüm gün uygulanmasına karar verilmişti. Yasakların haziran sonuna kadar devam edeceği ifade edilmişti.
14.06.2021 Gündem
Yasaklar ne zaman bitiyor? Hafta içi hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak, yasaklar kalktı mı? 1 Haziran sonrası normalleşme takvimi merak ediliyor!
Yasaklar ne zaman bitiyor? Hafta içi hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak, yasaklar kalktı mı? 1 Haziran sonrası normalleşme takvimi merak ediliyor! Yasaklar ne zaman kalkacak? Yasakların kalkacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağından, restoranlara, okullardan, spor salonlarına, düğünlere kadar birçok alanda uygulanan kısıtlamaların ne zaman kalkacağı sorgulanıyor. 17 Mayıs- 1 Haziran tarihlerini kapsayan kademeli normalleşme süreci yarın sona eriyor. Bugün toplanacak kabineden çıkacak kararlar şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki Yasaklar ne zaman bitiyor? Hafta içi hafta sonu yasakları ne zaman kalkacak, yasaklar kalktı mı?
31.05.2021 Gündem
Yasaklar ne zaman bitiyor, 1 Haziran yasaklar kalkıyor mu? İşte normalleşme planı ve takvimi!
Yasaklar ne zaman bitiyor, 1 Haziran yasaklar kalkıyor mu? İşte normalleşme planı ve takvimi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TRT ekranlarında yayınlanan TV programına katıldı ve kendisine sorulan sorulara yanıt verdi. Bakan Soylu, 17 Mayıs tarihinde sona eren tam kapanmanın ardından gündeme gelen normalleşme takvimine ilişkin açıklamada bulunarak, yasakların ne zamana kadar süreceğini aktardı. Peki, Yasaklar ne zaman bitiyor, 1 Haziran yasaklar kalkıyor mu?
20.05.2021 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme planında nereler açılacak? 17 Mayıs'ta iş yerleri açılacak mı?
Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme planında nereler açılacak? 17 Mayıs'ta iş yerleri açılacak mı? Kontrollü normalleşme süreci ne zaman başlayacak? Pazartesi normalleşme var mı? Milyonlarca kişi bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Pazartesi'den itibaren kademeli normalleşme planını devreye alacaklarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, süreç ile ilgili ilk detayları açıkladı ve Kabine toplantısını işaret etti. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme planında nereler açılacak? 17 Mayıs'ta iş yerleri açılacak mı? Yasaklar ne zaman kalkıyor? Kontrollü normalleşme süreci ne zaman başlayacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
14.05.2021 Gündem
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Tarih belli oldu
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Tarih belli oldu Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. Açıklama geldi. Yüz yüze eğitime ara verildi. 17 Mayıs tarihine kadar yüz yüze eğitim ve sınavlar yapılmayacak. YÖK duyurdu. Üniversitelerde yüz yüze eğitime 17 Mayıs tarihine kadar ara verildi.
28.04.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Selçuk duyurdu
Yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Selçuk duyurdu Yüz yüze eğitimin başlamasının ardın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yeni bir açıklama geldi. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitime başlayan ilkokullarda, teneffüslerde öğrencilerin, öğretmenleri eşliğinde temassız oyunlar oynarken çekilen fotoğrafını paylaştı. Ayrıca MEB yüz yüze eğitimin ayrıntılarını da duyurdu.
3.03.2021 Eğitim
Yüz yüze yapılacak sınavlar ile ilgili flaş açıklama! 8 Mart'ta...
Yüz yüze yapılacak sınavlar ile ilgili flaş açıklama! 8 Mart'ta... Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. Yüz yüze sınavlar yapılacak mı? Bakan Selçuk bu sorunun yanıtını verdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, liselerde yüz yüze sınavların 8 Mart'tan itibaren başlayacağını, sınavların yapılmasına illerin durumuna göre karar verileceğini duyurdu.
28.02.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Erteleme...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Erteleme... Milyonlarca öğrenci yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim ile ilgili bir açıklama geldi. Öğrenci ve veliler merakla bekliyordu. Bakan Selçuk, 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlardan özür dileyen Bakan Selçuk, 'Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur' dedi. İşte Milli Eğitim Bakanı'nın açıklamaları...
28.02.2021 Eğitim
Milyonlarca öğrencileri ilgilendiriyor! Açıklandı, detaylar netleşti
Milyonlarca öğrencileri ilgilendiriyor! Açıklandı, detaylar netleşti Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı ve nasıl yapılacağı öğrenci, öğretmen ve velilerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) yeni açıklama geldi. Tek tek açıklandı. Yeni detaylar belli oldu.
28.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, flaş karar
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, flaş karar MEB harekete geçti. Ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitim ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Milyonlarca öğrenci bekliyordu. Yüz yüze eğitimin pazartesi günü itibarı ile başlayacağı duyurulmuştu. MEB tarafından yapılan yeni açıklamada yüz yüze eğitim ile ilgili detaylar paylaşıldı. Hangi illerde yüz yüze eğitimin başlayacağı belli oldu. Yüz yüze eğitimin tüm sınıflarda başlatılma kararı, illerde Kovid-19 vakalarının seyrine göre valilikler tarafından alınacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, "Çocuklarımızın okullarına kavuşması için velilerin hijyen ve sosyal mesafe kurallarına, yasaklara uyması çok önemli. Vaka sayısı azaldıkça valilik kararınca o ildeki okullar tam zamanlı açılabilecek" denildi.
24.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş yüz yüze eğitim açıklaması
MEB resmen duyurdu! Flaş yüz yüze eğitim açıklaması Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada öğrencilerin merakla beklediği sorunun yanıtı verdi. Bakan Selçuk ilkokullar ile 8 ve 12. sınıfları için geçerli olan kararı duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime ilişkin son dakika açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Selçuk, 'Bizim için çok önemli iki haftanın ortasındayız' dedi. İşte Milli Eğitim Bakanı'nın yüze yüze eğitim açıklaması...
23.02.2021 Eğitim
Hafta sonu, hafta içi sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Tarih belli oldu, dört grup halinde...
Hafta sonu, hafta içi sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Tarih belli oldu, dört grup halinde... Milyonlarca kişi Hafta sonu ve , hafta içi sokağa çıkma yasağının ne zaman kalkacağını araştırıyor. Tarih belli oldu. Detaylar netleşti. Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasakları için önemli bir gelişme yaşandı. 1 Mart'tan itibaren sokağa çıkma kısıtlamaları ile ilgili de bazı iyileştirilmelerin gündeme gelebileceği açıklandı. Tüm vatandaşlar yasakların ne şekilde kaldırılacağını merak ediyor. Öncelikli olarak hafta sonu kısıtlamalarının kaldırılması, hafta içi kısıtlamanın ise bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “mart başı kademeli normalleşme” sözlerinin ardından aylardır kapalı olan işletme sahipleri, “Yasaklar kalkarsa tüm tedbirlerle açılmaya hazırız” diyor. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul’un 1 Mart’tan itibaren kısıtlamanın azaltılmasına hazır olduğunu söyledi. Öte yandan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da dün Twitter hesabından normalleşme için tarih verdi, “1 Mart itibarıyla kademeli normalleşeceğiz” dedi. İşte tüm detaylar...
21.02.2021 Gündem
Yüz yüze eğitim başlıyor! Tek tek açıklandı, değişti, artık...
Yüz yüze eğitim başlıyor! Tek tek açıklandı, değişti, artık... Milyonlarca öğrenci bekliyordu. Bugün başlıyor. Tek tek açıklandı. Birçok değişiklik geliyor. Uzun süredir uzaktan eğitim alan öğrenciler için yüz yüze eğitim dönemi başlıyor. Yeni dönem birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Koronavirüs salgını sonrası pek çok alanda değişiklikler oldu. Bu değişikliklerden en fazla etkilenenler ise öğrenciler oldu. Çevirim içi eğitim sistemine geçildi. İnternet ve EBA TV aracılığı ile eğitim gören öğrenciler için yüz yüze eğitim bugün başlıyor. Yüz yüze eğitim salgın öncesinden çok farklı olarak başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamalarla öğrenciler ve veliler için yüz yüze eğitimin detaylarını paylaştı. Bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek? Yüz yüze eğitimde ne gibi farklılıklar olacak? Tüm detaylar haberimizde...
15.02.2021 Eğitim
Normalleşme ne zaman başlayacak? Yasaklar ne zaman kalkacak?
Normalleşme ne zaman başlayacak? Yasaklar ne zaman kalkacak? Tüm dünyayı etkisi altına alan salgında koronavirüs aşısının bulunması ve uygulanmaya başlanmasının ardından 'ne zaman normale dönülecek?' sorusuna herkes yanıt bulmaya çalışıyor. Normalleşme takvimi ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Amerikan Bloomberg kanalının hesaplamasına göre, eğer aşı dağıtımı bu hızla sürer ve yeni varyantlara karşı da etkili olursa küresel sürü bağışıklığının kazanılması 7 yıl alabilir. İki doz aşıya göre yapılan hesaplamada, Türkiye’nin ise 2.6 yıl sonra nüfusunun yüzde 75’ini aşılayarak sürü bağışıklığı kazanması öngörülüyor. Bu süre, 3.2 yıl ile Almanya, 3.4 yıl ile Brüksel ve 3.9 yıl ile Hollanda gibi pek çok Avrupa ülkesinin önünde.
7.02.2021 Gündem
Yasaklar ile ilgili flaş gelişme! Tarih verip açıkladı...
Yasaklar ile ilgili flaş gelişme! Tarih verip açıkladı... Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz'dan önemli bir açıklama geldi. Yavuz, "6 aydan önce bunu (toplumsal bağışıklığı) sağlamak mümkün değil. Hatta yıl sonunu bile bulabilir. Biz öncelikle okulları açmayı hedefliyoruz. Günlük vaka sayıları on binlerden biraz düşüp de test pozitiflik oranlarımız yüzde 5’in altına indiğinde bunu düşünebileceğiz. Yani rakamların günlük binlerin altına indiğini görmemiz gerekiyor. Ancak o şekilde okul açarak serbestleşmeye gitmek gerekiyor. Şu an çocukların durumu gerçekten çok kötü. Eğitim yönünden çok eksik kaldılar. Çok sıkıntılı bir durum. Bana kalırsa önceliği okullara vermek gerekiyor. Bunun da Şubat'tan sonrası için olabileceğini düşünüyorum. Bu dönem zaten herkes için kayıp bir dönem oldu." dedi.
18.01.2021 Gündem
Av yasağı ne zaman bitiyor? Av sezonu ne zaman açılıyor? Balık fiyatları ne kadar olur?
Av yasağı ne zaman bitiyor? Av sezonu ne zaman açılıyor? Balık fiyatları ne kadar olur? Yeni av sezonuna sayılı günler kaldı. Ege, Marmara ve Karadeniz’deki av yasağının bitmesine sayılı saatler kala hem balıkçılar hem de tüketiciler balık mevsiminin başlaması için gün sayıyor. Peki, Av yasağı ne zaman bitiyor? Av sezonu ne zaman açılıyor? 2022 ve 2023 av sezonu ne zaman açılıyor? Balık yasağı ne zaman kalkıyor? İşte detaylar…
30.08.2022 Ekonomi
1 Haziran’da yasaklar kalkıyor mu 2021? Yasaklar ne zaman biter, Türkiye’de tam açılma ne zaman olur?
1 Haziran’da yasaklar kalkıyor mu 2021? Yasaklar ne zaman biter, Türkiye’de tam açılma ne zaman olur? 1 Haziran’da yasaklar kalkıyor mu 2021? Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, tam açılmanın haziranda mümkün olup olmayacağını değerlendirdi. Şu anda vaka sayılarının Türkiye genelinde 100 binde 100 civarında olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Yavuz, "Herhangi bir şekilde tam açılma için güvenli bir rakam değil bu. Tünelin ucundaki ışığı ekimde görüyorum" dedi.
22.05.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni adım! Ertelendi...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni adım! Ertelendi... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor, ertelendi. Sokağa çıkma yasağının ne zaman kaldırılacağı, kısıtlamaların ne zaman esnetileceği merak ediliyordu. Peş peşe açıklamalar geldi. Gözler pazartesi günü yapılacak kabine toplantısına çevrildi. Bu illerde kısıtlamaların kalkması muhtemel. İstanbul için de valilikten ve il sağlık müdüründen açıklama geldi. Bakan Koca da 10 şehir için normalleşme mesajı verdi. Öte yandan bir kentte 1 Nisan'a kadar erteleme kararı duyuruldu. 1 Mart'tan itibaren neler değişecek? Hangi iller yasakların kalkması için uygun? İşte sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamalara ilişkin yapılan açıklamalar ve tüm bilgiler...
27.02.2021 Gündem
Normalleşme hangi illerde başlayacak? Kısıtlamalar ne zaman kalkıyor? Yeni normalleşme adımları!
Normalleşme hangi illerde başlayacak? Kısıtlamalar ne zaman kalkıyor? Yeni normalleşme adımları! Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'de alınan tedbirler uzun süredir vatandaşın gündemindeydi. Özellikle normalleşme sürecinde yer alan hafta içi ve hafta sonu yasakları ile restoran, kahvehane, ve kafelerin durumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısı'nda netlik kazandı. Toplantının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, normalleşme süreci ile ilgili detayları paylaştı. Peki, Normalleşme hangi illerde başlayacak? Kısıtlamalar ne zaman kalkıyor? Hafta sonu yasaklar ne zaman bitiyor? 1 Mart normalleşme süreci ve normalleşme takvimine ilişkin tüm detaylar...
18.02.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili flaş açıklama! Peş peşe duyuruldu ve başlıyor, bu illerde...
Yasaklarla ilgili flaş açıklama! Peş peşe duyuruldu ve başlıyor, bu illerde... Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Sokağa çıkma yasağı ve diğer kısıtlamaların kaldırılması ile ilgili tarihi herkes merakla bekliyordu. Peş peşe açıklamalar geldi ve tarih belli oldu. Kademeli normalleşme başlıyor. Mart ayı başında kısıtlamalar il bazında kaldırılabilecek. Kentler 'düşük', 'orta', 'yüksek', 'çok yüksek riskli' şeklinde 4 gruba ayrılacak. Ancak yasakların esnetildiği veya kaldırıldığı düşük riskli olan bir kent daha sonrasında yüksek riskli kategorisine geçebilir ve yasaklar tekrar gelebilir. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan tek tek açıkladı. İşte il il kademeli normalleşme...
18.02.2021 Gündem
Hafta içi, hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Hafta içi, hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı'nda toplandı. Toplantıda PKK terör örgütü ve saldırıları ile koronavirüs ana gündem maddesiydi. Kritik kararların alındığı toplantının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Mart'ı işaret etti ve normalleşme sürecini açıkladı. Peki, Yasaklar 1 Mart'ta kalkıyor mu ? Hafta içi, hafta sonu, sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? Hafta sonu yasakları ne zaman bitecek? İşte Normalleşme takvimi ve Erdoğan'ın açıklamaları
17.02.2021 Gündem
Sokağa çıkma ve seyahat yasaklarında yeni dönem! Çarşamba günü...
Sokağa çıkma ve seyahat yasaklarında yeni dönem! Çarşamba günü... Sokağa çıkma ve seyahat yasaklarında flaş karar. Sokağa çıkma ve seyahat yasaklarının ne zaman kaldırılacağı merak ediliyordu. Koronavirüs ile mücadelede yeni dönem bugün başlıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı 'yerinde karar dönemi' ile birlikte il bazında koronavirüs kısıtlamalarında esneme ve yeni normalleşme adımları gündeme gelecek. Ayrıca İstanbul Valiliği de kovid-19 önlemleri kapsamında 15 Ocak 2021’den itibaren aldığı 65 yaş üstü ve 20 yaş altı tüm vatandaşların toplu taşıma kullanımına yasak kararında bir değişikliğe gitti. Bugün kar nedeniyle eğitime ara verilen iller hariç tüm yurtta köy okulları ve anaokullarında yüz yüze eğitim de başlıyor. İşte koronavirüs ile ilgili son dakika gelişmelerinin tüm detayları...
15.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yasaklar Ne Zaman Kalkıyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasaklar ne zaman kalkıyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.