Sokağa Çıkma Kısıtlaması

Sokağa Çıkma Kısıtlaması

Son dakika Sokağa çıkma kısıtlaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sokağa çıkma kısıtlaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sokağa Çıkma Kısıtlaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sokağa çıkma kısıtlaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.004 sokağa çıkma kısıtlaması haberi bulunmuştur. Tüm sokağa çıkma kısıtlaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çiçekçiler bu yıl satışlardan umutlu!
Çiçekçiler bu yıl satışlardan umutlu! Geçtiğimiz yıl 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Covid-19 salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olmalarına rağmen umdukları satışı yapamayan çiçekçiler, bu yıl satışların hareketlenmesini bekliyor.
13.02.2022 Ekonomi
Yasak aşk böyle ortaya çıktı: Birlikte olduk, duştan çıktığımda morarmıştı...
Yasak aşk böyle ortaya çıktı: Birlikte olduk, duştan çıktığımda morarmıştı... Bursa'da geçen yıl 30 Kasım'da eşine ‘Halama gidiyorum’ deyip evden çıkan ve ertesi gün cesedi bulunan Nuray Erdem'in ölümüyle ilgili tutuklanan Yusuf Akkoyun, ilk kez hakim karşısına çıktı. Akkoyun mahkemedeki savunmasında, ''Ben cinsel gücü artırıcı ilaç kullandım ama o kullanmadı. Sabah tekrar ilişkiye girmek istedi. Lavaboya gittim. Dönüşte morarmış yatıyordu. Kalp masajı yapıp, elbiselerini giydirerek binanın girişine bıraktım. Beraatimi istiyorum" dedi.
21.01.2022 Yaşam
Hafta sonu, hafta içi yasakları, ekonomideki gelişmeler hepsi masada! Kısıtlamalarda yarıyıl tatili detayı...
Hafta sonu, hafta içi yasakları, ekonomideki gelişmeler hepsi masada! Kısıtlamalarda yarıyıl tatili detayı... Omicron varyantı ile birlikte vaka sayılarının hızla artması sonucu dünyada ve pek çok Avrupa ülkesinde kısıtlamalar geri gelirken ülkemizde de "Kapanma olacak mı?" "Sokağa çıkma yasakları gelecek mi?" soruları gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı'nda koronavirüsün de masada olması ön görülüyor. Toplantıda, ekonomi başlığı da ön planda olacak.
19.01.2022 Gündem
Bu akşam (31 Aralık) sokağa çıkma yasağı var mı? 1 Ocak’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı, 2022 yılbaşında yasak kararı alındı mı?
Bu akşam (31 Aralık) sokağa çıkma yasağı var mı? 1 Ocak’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı, 2022 yılbaşında yasak kararı alındı mı? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2022, 1 Ocak’ta yasak kararı alındı mı? Kovid-19 salgınıyla mücadele devam ederken, artan omicron vakaları vatandaşın yılbaşında kısıtlama olup olmayacağını sorgulamasına neden oldu. Peki, bu akşam sokağa çıkma yasağı var mı? Yılbaşında kısıtlama olacak mı? 31 Aralık’ta yasak var mı?
31.12.2021 Yaşam
1 Ocak 2022 resmi tatil mi? Özel sektörler, kamu kurumları ve okullar 1 Ocak'ta tatil mi 2022, yılbaşı tatili kaç gün?
1 Ocak 2022 resmi tatil mi? Özel sektörler, kamu kurumları ve okullar 1 Ocak'ta tatil mi 2022, yılbaşı tatili kaç gün? 1 Ocak resmi tatil mi, yıl başı tatili kaç gün? Yeni yıl için saatler kaldı. Koronavirüs gölgesinde geçen 2021 yılı yılbaşı gecesi sokağa çıkma yasağı uygulandığından, vatandaşlar bu yıl da 1 Ocak 2022 sokağa çıkma yasağı var mı, yılbaşında yasak var mı? sorularına yanıt ararken 1 Ocak 2022 resmi tatil mi, sorusuna da yanıt arıyor.
31.12.2021 Yaşam
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2022? 31 Aralık yılbaşında yasak var mı, kapanma olacak mı?
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2022? 31 Aralık yılbaşında yasak var mı, kapanma olacak mı? 31 Aralık yasak mı? 2022 yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı, yılbaşında kapanma var mı? Kovid-19 ile mücadele devam ederken, yeni varyant paniği Avrupa ülkelerinde çeşitli yasakları beraberinde getirince gözler Türkiye’ye çevrildi. Geçen yıl 4 gün boyunca sokağa çıkma kısıtlaması uygulanması nedeniyle, bu sene de yasak olup olmayacağının sorgulanmasına neden oldu. Yeni yıla kısa bir süre kala gözler bugün yapılacak kabine toplantısına çevrildi. Yılbaşı programı yapmak isteyen vatandaşlar Kabine’den yasak kararı çıkıp çıkmayacağını sorguluyor. Peki, 2022 yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı?
20.12.2021 Gündem
Yasak kararları peş peşe geliyor! Sokağa çıkma kısıtlaması, aşı zorunluluğu...  Koronavirüste yeni dönem başlıyor! Kış sonuna kadar...
Yasak kararları peş peşe geliyor! Sokağa çıkma kısıtlaması, aşı zorunluluğu... Koronavirüste yeni dönem başlıyor! Kış sonuna kadar... Koronavirüs salgını aşı çalışmalarına ve alınan önlemlere rağmen tüm dünyayı esir almaya devam ediyor. Ülkeler yeni tedbirleri tek tek duyuruyor. Aşı zorunluğunun getirilmesinden sokağa çıkma yasaklarına kadar pe çok önlem gündemde. Avrupa yeni koronavirüs dalgası ile boğuşurken Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn'dan çok konuşulacak sözler geldi. Spahn, 'Muhtemelen bu kışın sonunda, Almanya'daki hemen hemen herkes aşılanacak, iyileşecek veya ölecek' dedi.
22.11.2021 Dünya
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararı! 20 gün resmen duyurdular...
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararı! 20 gün resmen duyurdular... Korona alarmı. Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasakları geri döndü. Kararlar peş peşe açıklanıyor. Ülkeler alarma geçti. Avusturya'da 20 gün süresince ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Almanya, Hollandı gibi ülkelerde yeni yasakları uygulamak için harekete geçti. Uzmanlar Avrupa’da yaşanan vaka artışının Türkiye’yi de etkileyeceğini dile getiriyor. Havaların soğuması ile birlikte de bir kısıtlamanın olmaması için aşı çağrısı yapıyorlar. İşte ülkeler ve uygulanan kısıtlamaları.
19.11.2021 Gündem
Yunanistan'dan aşı olanlar için flaş karar!
Yunanistan'dan aşı olanlar için flaş karar! Yunanistan Sağlık Bakanı Thanos Plevris, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı sertifikası olanlar için özgürlüklerin genişletileceğini duyurdu.
6.10.2021 Dünya
Biontech ve Sinovac aşılarının etkisiyle ilgili flaş açıklama!
Biontech ve Sinovac aşılarının etkisiyle ilgili flaş açıklama! Aşıların etkisiyle ilgili flaş açıklama! Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bülent Ertuğrul, "Aşıların oluşturduğu nötralizan antikor düzeylerini ve aşıların etkinliğini tehdit edecek yeni varyantlar ortaya çıkmaya başladı" dedi.
27.08.2021 Gündem
Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de!
Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde değişiklik yaptı. Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.
11.07.2021 Gündem
Konserler olacak mı, konser yasağı kalktı mı? Konserler ne zaman başlayacak?
Konserler olacak mı, konser yasağı kalktı mı? Konserler ne zaman başlayacak? Kademeli normalleşme sürecinin 3. aşaması başladı. İçişleri Bakanlığı 27 Haziran'da yayımladığı genelgeyle kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabında kalkan ve devam edecek kısıtlamalara yönelik alınan kararları kamuoyu ile açıklandı. Peki, Konserler yasak mı? Konser yasağı bitti mi?
1.07.2021 Gündem
Nargile kafeler açık mı, nargile salonları açıldı mı? Kafelerde nargile içmek serbest mi, nargile yasağı kalktı mı 1 Temmuz?
Nargile kafeler açık mı, nargile salonları açıldı mı? Kafelerde nargile içmek serbest mi, nargile yasağı kalktı mı 1 Temmuz? Nargile kafeler açıldı mı? Kovid-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirler 1 Temmuz bugün itibariyle kaldırıldı. Kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabının başlamasıyla vatandaşların merak ettiği sorulara yanıt araması da başladı. Saat 05.00 itibarıyla başlayan yeni normalleşme süreci sona erecek tedbirler tek tek kamuoyu ile paylaşıldı. Peki, nargile salonları açıldı mı, kafelerde nargile içmek serbest mi?
1.07.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Yasaklar kalkıyor... Madde madde açıklandı! 5. kişiye izin yok
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Yasaklar kalkıyor... Madde madde açıklandı! 5. kişiye izin yok Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yasaklar kalkıyor. Tüm detaylar madde madde belli oldu. Hafta içi ve cumartesi günleri saat 22.00'den sabah 05.00'e kadar olan, pazarları ise tam gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile sınırlama süresince uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlaması sona eriyor. Sinema salonları, hamamlar, sauna ve masaj salonları ile eğlence mekanları gibi iş yerleri açılıyor. Restoran, lokanta, kafe gibi yeme içme yerlerine girişte daha önce belirlenen "ateş ölçümü, HES kodu sorgulama, maske takma" tedbirlerine devam ediliyor. Masalar arası mesafe 1,5 metre olacak, aynı masada oturan kişi sayısı ise sınırlandırılmıyor. Konser, festival, gençlik kampı gibi etkinlikler, kişi başına asgari açık alanlarda 4 metrekare, kapalı alanlarda 6 metrekare yer bırakılarak düzenlenebilecek. Şehir içi veya şehirlerarası tüm toplu taşıma araçlarındaki yolcu ve koltuk kapasite sınırlandırmalarına son verilecek, ayakta yolcu alınabilecek ve maske takmak zorunlu olacak. Nikah ve düğünlerde, kapalı yerlerde uygulanan kişi başına asgari 6 metrekare yer bulunması şartı devam edecek, katılımcı sayısı sınırlanmayacak. Piknik ve mesire alanlarında metrekareye 4 kişi düşecek şekilde ziyaretçi planlaması yapılacak.
29.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Artık son kez...
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Artık son kez... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamaya göre, tüm sokağa çıkma yasakları 1 Temmuz itibarıyla sona erecek. Bu hafta son kez uygulanacak ve 28 Haziran Pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 22.00 itibarıyla başladı.
26.06.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağında son dakika gelişmesi! 81 ile talimat verildi
Hafta sonu sokağa çıkma yasağında son dakika gelişmesi! 81 ile talimat verildi Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında flaş gelişme! Yeni genelge yayınlandı. 81 ile gönderildi. Pazar günü uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasında dikkat çeken detay... İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tedbirleri’ konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre; 27 Haziran 2021 Pazar günü, sınav görevlileri ve sınava girecek adaylar ile beraberindeki refakatçi ve/veya yakınları 05.00-19.00 saatleri arasında durumlarını belgelendirmek (görevli ya da aday giriş belgesi) kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak. Ayrıca nüfus müdürlükleri, 26 Haziran 2021 Cumartesi günü 07.00-17.00 saatleri arasında, 27 Haziran 2021 Pazar günü ise 07.00-15.30 saatleri arasında açık bulundurulacak.
23.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Bugün akşam, hafta içi ve hafta sonu pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı? Detaylar İçişleri Bakanlığı genelgesinde!
Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Bugün akşam, hafta içi ve hafta sonu pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı? Detaylar İçişleri Bakanlığı genelgesinde! Hafta içi gece sokağa çıkma yasağı var mı, sokağa çıkma yasağı hafta içi devam edecek mi? 21 Haziran’da yapılan kabine toplantısı sonrası sokağa çıkma yasağı detayları sorgulanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Temmuz itibarıyla yasakların kaldırılacağını açıklaması milyonlarca vatandaşı arama motorlarına, kararların detaylarını sorgulamaya yöneltti. En merak edilen de “Sokağa çıkma yasağı kalktı mı, gece sokağa çıkma yasağı hafta içi devam edecek mi?” soruları oldu. İşte detayları…
22.06.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz genelgesi yayımlandı mı? Cumhurbaşkanı detayları için genelgeyi işaret etti!
İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz genelgesi yayımlandı mı? Cumhurbaşkanı detayları için genelgeyi işaret etti! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameraların karşısına geçti ve yeni alınan kararları açıkladı. 1 Temmuz'dan sonra Pazar günü devam eden Sokağa Çıkma kısıtlaması ile akşam kısıtlaması sona erecek. Maske ve Mesafe kuralaları aynı şekilde devam edilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı detayların genelgeyle belli olacağını ifade etti. Peki, İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz genelgesi yayımlandı mı?
21.06.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma saatleri değişti mi? Sokağa çıkma kısıtlaması kalktı mı?
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma saatleri değişti mi? Sokağa çıkma kısıtlaması kalktı mı? Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda; Türkiye'nin salgınla mücadelesinde son durum, aşılama çalışmaları ve atılacak yeni adımlar değerlendirildi. Sokağa çıkma yasağı saatinin ileri alınmasına yönelik yeni kararlar bekleniyordu ve belli oldu. Kritik kabine toplantısının ardından alınan kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Milyonlar, "Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma saatleri değişti mi? Hafta içi yasak saatleri değişti mi? Hafta sonu yasağı kalktı mı?" sorularına kilitlenmişti. İşte Hafta içi ve hafta sonu yasak saatleri ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
21.06.2021 Gündem
Pazar günü alkol satışı var mı?
Pazar günü alkol satışı var mı? Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde kademeli normalleşme süreci devam ediyor. Bu süreçte pazar günleri tam gün sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Pek çok kişi de pazar günü alkol satışının yasak olup olmadığını araştırıyor. Pazar günü ile ilgili kısıtlamalar ile ilgili İçişleri Bakanlığı Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi yayımlamıştı. Peki, Pazar günü alkol satışı var mı? Alkol yasağı var mı? İşte detaylar...
20.06.2021 Gündem
Tüm Türkiye'de başladı! 21 Haziran'da bitecek, işte detaylar...
Tüm Türkiye'de başladı! 21 Haziran'da bitecek, işte detaylar... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi. Tüm Türkiye'de başladı. 1 Haziran'da geçilen koronavirüs kademeli normalleşme kapsamında 21 Haziran Pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 22.00 itibarıyla başladı.
19.06.2021 Gündem
AVM'ler kaçta kapanıyor, kaça kadar açık? AVM cumartesi çalışma saatleri…
AVM'ler kaçta kapanıyor, kaça kadar açık? AVM cumartesi çalışma saatleri… AVM'ler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Koronavirüs yasaklarında normalleşme adımlarının atılmasıyla AVM’ler hakkında da yeni bir karar alın ve cumartesi günleri AVM’lerin açılmasına karar verilmişti. AVM cumartesi çalışma saatleri…
19.06.2021 Gündem
13 Haziran marketler açık mı, Pazar günü market çalışma saatleri! Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
13 Haziran marketler açık mı, Pazar günü market çalışma saatleri! Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Pazar günü marketler kaçta açılıyor? Pazar günü market alışverişini yapmak isteyen vatandaşlar sokağa çıkma yasağı nedeniyle marketlerin açık olup olmadığını sorguluyor. Market çalışma saatleri merak ediliyor. İşte pazar günü market çalışma saatleri…
13.06.2021 Gündem
Pazar günü yasak var mı? Pazar yasağı kalktı mı? Pazar günü seyahat edilebilir mi?
Pazar günü yasak var mı? Pazar yasağı kalktı mı? Pazar günü seyahat edilebilir mi? 1 Haziran'dan itibaren başlayan kademeli normalleşme süreci devam ediyor. Hafta sonu yasağı pek çok vatandaşın gündeminde. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi merak ediliyor. Tedbirlerin esnetilmesiyle birlikte pek çok kişi pazar günleri yasakların devam edip etmediğimi araştırıyor. Peki, Pazar günü yasak var mı? Pazar yasağı kalktı mı? Pazar günü seyahat edilebilir mi? Pazar günü sokağa çıkma yasağı saatleri...
12.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sokağa Çıkma Kısıtlaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sokağa çıkma kısıtlaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.