Gazete Vatan Logo

13 Haziran marketler açık mı, Pazar günü market çalışma saatleri! Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Pazar günü marketler kaçta açılıyor? Pazar günü market alışverişini yapmak isteyen vatandaşlar sokağa çıkma yasağı nedeniyle marketlerin açık olup olmadığını sorguluyor. Market çalışma saatleri merak ediliyor. İşte pazar günü market çalışma saatleri

13 Haziran marketler açık mı, Pazar günü market çalışma saatleri! Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Marketler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Haftanın son gününde market alışverişlerini yapacak vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. Market ve zincir marketlerin çalışma saatlerini sorguluyor.

Pazar günü market çalışma saatleri

İçişleri Bakanlığı'nın son genelgesine göre marketler tam gün sokağa çıkma yasağının uygulanacağı pazar günü 17.00'a kadar açık tutulacak.

Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak pazar günlerinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcıların 10.00-17.00 saatlerinde faaliyet gösterebileceği, vatandaşların zorunlu ihtiyaçlarının karşılanmasıyla sınırlı olmak ve engelli vatandaşlar haricinde araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecekleri aktarılan genelgede, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleriyle bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayilerinin açık olacağı bilgisi yer aldı.

Online market ve yemek sipariş firmalarının hafta içi ve hafta sonu 07.00-00.00 saatlerinde evlere veya adrese servis şeklinde çalışabilecekler.

Haberin Devamı