Marketler Kaçta Kapanıyor

Marketler Kaçta Kapanıyor

Son dakika marketler kaçta kapanıyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan marketler kaçta kapanıyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını marketler kaçta kapanıyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marketler Kaçta Kapanıyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marketler kaçta kapanıyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 marketler kaçta kapanıyor haberi bulunmuştur. Tüm marketler kaçta kapanıyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda marketler açık mı? Kurban Bayramı'nda marketler saat kaçta açılıyor?
Bayramda marketler açık mı? Kurban Bayramı'nda marketler saat kaçta açılıyor? Kurban Bayramı ile birlikte uzun bir tatil başladı. Bayram alışverişlerini tamamlamak isteyenler marketler, pazarlar ve çarşılarda yoğunluk oluşturuyor. 1,5 yılı aşkın süredir devam eden koronavirüs nedeniyle önceki bayramlarda uygulanan kısıtlama ve yasaklar bu bayram uygulanmayacak. Kısıtlamasız bu bayramda özellikle marketlerin açık olup olmayacağı pek çok kişi tarafından sorgulanıyor. Peki, Bayramda marketler açık mı? Kurban Bayramı'nda marketler saat kaçta açılıyor? Bayramda marketler kaçta kapanıyor? Kurban Bayramı'nda marketlerin çalışma saatleri...
19.07.2021 Gündem
Bugün marketler açık mı? Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri!
Bugün marketler açık mı? Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri! Kademeli normalleşmenin ilk hafta sonunda milyonlar marketlerin açık olup olmadığını merak ediyor. Kapanmalar, yasaklar ve kısıtlamalarla geçen sürenin ardından Türkiye kısıtlamasız ilk pazar gününü yaşıyor. Daha önce kısıtlamalar kapsamında olan kasap, bakkal, manav, market gibi işletmelerin hizmet verdikleri saatler yeni dönemde de merak ediliyor. Peki, Bugün marketler açık mı? Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri!
4.07.2021 Gündem
13 Haziran marketler açık mı, Pazar günü market çalışma saatleri! Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
13 Haziran marketler açık mı, Pazar günü market çalışma saatleri! Pazar günü marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Pazar günü marketler kaçta açılıyor? Pazar günü market alışverişini yapmak isteyen vatandaşlar sokağa çıkma yasağı nedeniyle marketlerin açık olup olmadığını sorguluyor. Market çalışma saatleri merak ediliyor. İşte pazar günü market çalışma saatleri…
13.06.2021 Gündem
Marketler cumartesi kaçta açılıyor, 5-6 Haziran market çalışma saatleri! Hafta sonu marketler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor?
Marketler cumartesi kaçta açılıyor, 5-6 Haziran market çalışma saatleri! Hafta sonu marketler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Kabine Toplantısı sonrası alınan kararların detayları İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeyle netleşti. Genelgeye göre hafta sonu marketlerin çalışma saatleri de yeniden düzenlendi. Kabine Toplantısı'nda alınan kararların ardından İçişleri Bakanlığı'ndan yayınlanan genelgede, sokağa çıkma yasağının uygulanacağı günde bakkal ve marketlerin saat 10.00'da faaliyete başlayacağı bildirildi. Peki, Cumartesi marketler kaçta açılıyor, 5-6 Haziran marketler kaça kadar açık kaçta kapanıyor?
5.06.2021 Gündem
Yeni market genelgesi! Tam kapanmada marketlerde kaça kadar açık? Marketler hangi ürünleri satabilecek? Marketlere yeni tedbirler geldi!
Yeni market genelgesi! Tam kapanmada marketlerde kaça kadar açık? Marketler hangi ürünleri satabilecek? Marketlere yeni tedbirler geldi! Koronavirüsle mücadele kapsamında tam kapanma ülke genelinde devam ediyor. Tam kapanmayla birlikte milyonlar yasakların kapsamını, nerelerin açık olup olmadığını ve günlük işlemleri ile ilgili kısıtlamaların kapsamını merak ediyor. Tam Kapanma kararının ardından yayınlanan İçişleri Bakanlığı Tam Kapanma Tedbirleri merak edilirken alınan yeni kararlar da vatandaşın gündeminde olmaya devam ediyor. Son olarak İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine "Market Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, marketlerde vatandaşların zorunlu temel ihtiyaçları kapsamındaki ürünlerin dışında herhangi bir ürün satışına izin verilmeyecek. Bakanlık, sokağa çıkma kısıtlamasında suistimallerin önüne geçmek amacıyla aldığı yeni market tedbirlerini tek tek açıkladı. Peki, Hafta içi marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Tam kapanmada marketlerde satışa izin verilen ürünler hangileri? Marketlere gelen yeni tedbirler neler? İşte Hafta içi marketlerin çalışma saatleri ve marketler için alınan yeni tedbirler...
4.05.2021 Gündem
Yasaklarda marketler açık mı? Hafta içi ve hafta sonu marketler kaça kadar açık? Bugün marketler kaçta kapanacak?
Yasaklarda marketler açık mı? Hafta içi ve hafta sonu marketler kaça kadar açık? Bugün marketler kaçta kapanacak? 17 günlük tam kapanma başladı.Koronavirüste vaka sayısını azaltmak ve salgının yayılımını durdurmak amacıyla hükümet tarafından alınan tam kapanma kararının ardından Ramazan Bayramı'nı da kapsayan 17 günlük süreçte zorunlu haller dışında sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Pek çok kişi de tam kapanmanın ilk gününde marketlerin çalışma saatlerini merak ediyor. Peki, Yasaklarda marketler açık mı? Hafta içi ve hafta sonu marketler kaça kadar açık? Bugün marketler kaçta kapanacak? Zincir marketler kaçta kapanıyor? Hafta içi ve hafta sonu marketlerin açılış ve kapanış saatleri!
30.04.2021 Gündem
Kısıtlamada marketler kaça kadar açık? Tam kapanmada marketler açık olacak mı? 29 Nisan- 17 Mayıs marketlerin çalışma saatleri!
Kısıtlamada marketler kaça kadar açık? Tam kapanmada marketler açık olacak mı? 29 Nisan- 17 Mayıs marketlerin çalışma saatleri! Salgınla mücadele kapsamında Türkiye 'Tam Kapanma' sürecine giriyor. Hükümetin 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak 'Tam Kapanma' kararının ardından İçişleri Bakanlığı da Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi'nin yayınladı. Tam kapanmada açık olacak iş yerleri, yasaklar ve muafiyetlerin yer aldığı genelge de başta marketler olmak üzere istisna kapsamında olacak işyerleri de belli oldu. Tam kapanma öncesinde milyonlar 'Yasakta marketler açık mı? Yasaklarda marketler kaçta kapanıyor? Tam kapanma sürecinde market çalışma saatleri belli oldu mu?' sorularını araştırıyor. Peki, Kısıtlamada marketler kaça kadar açık? Tam kapanmada marketler açık olacak mı? İşte 29 Nisan- 17 Mayıs marketlerin çalışma saatleri!
28.04.2021 Gündem
29 Nisan 17 Mayıs marketler açık mı? Tam kapanmada marketler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Tam kapanmada market çalışma saatleri
29 Nisan 17 Mayıs marketler açık mı? Tam kapanmada marketler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Tam kapanmada market çalışma saatleri Marketlerin çalışma saatleri değişti mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine sonrası yaptığı açıklamada 17 günlük tam kapanma kararı alındığını duyurdu. Tam kapanma süreciyle yapılan değişiklikler sonrası vatandaşların aramaları da arttı. Tam kapanma kararının alınmasıyla merak edilen konulardan biri de marketlerin durumu oldu. Marketlerin durumu ve çalışma saatleri İçişleri Bakanlığı genelgesiyle netleşti. Peki, tam kapanmada marketler açık mı? 29 Nisan 17 Mayıs marketler kaça kadar açık olacak, kaçta kapanacak? İşte yeni yasaklar sonrası marketlerin çalışma saatleri…
27.04.2021 Gündem
24-25 Nisan marketler kaça kadar açık? Bugün marketler açık mı, A101, Bim, Şok, Migros hafta sonu saat kaçta kapanıyor kaçta açılıyor?
24-25 Nisan marketler kaça kadar açık? Bugün marketler açık mı, A101, Bim, Şok, Migros hafta sonu saat kaçta kapanıyor kaçta açılıyor? Hafta sonu marketler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Sokağa çıkma yasağı saatleri 19:00-05:00 arasına çekilince market ve bakkalların çalışma saatleri merak ediliyor. Kabine toplantısı sonrası alınan yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında marketlerin açılış ve kapanış saatleri bir daha güncellendi. Peki, bakkallar ve marketler kaça kadar açık, çalışma saatleri neler? A101, Bim, Şok, Migros hafta sonu saat kaçta kapanıyor kaçta açılıyor?
24.04.2021 Gündem
Bugün marketler kaçta açılıyor, bugün marketler açık mı? 23 Nisan’da marketler (A101, BİM, ŞOK, Migros) kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
Bugün marketler kaçta açılıyor, bugün marketler açık mı? 23 Nisan’da marketler (A101, BİM, ŞOK, Migros) kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketler açık mı, marketler kaçta kapanıyor, kaça kadar açık? Soruları yoğun bir şekilde soruluyor. Sokağa çıkma yasağı kapsamına 23 Nisan da dahil edilince, vatandaşlar 23 Nisan Cuma günü marketlerin ne zaman açılacağını sorguluyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gelişiyle vatandaşlar bugün marketler kaçta açılıyor, bugün marketler açık mı? İşte A101, BİM, ŞOK, Migros market çalışma saatleri…
23.04.2021 Gündem
Hafta sonu marketler açık mı? Hafta sonu marketler kaça kadar açık? Cumartesi pazar marketlerin çalışma saatleri
Hafta sonu marketler açık mı? Hafta sonu marketler kaça kadar açık? Cumartesi pazar marketlerin çalışma saatleri Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde yeni dönem resmen başladı. Kısmi kapanma süreci olarak adlandırılan bu yeni dönemin yeni kuralları İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde detayları ile paylaşıldı. Ülke geneline gönderilen genelgede kısmi kapanma sürecinde açık olacak işyerleri, çalışma saatleri ve sokağa çıkma yasağının kapsamı etraflıca paylaşıldı. Hafta sonu yasakları ile birlikte pek çok kişi hafta sonu marketler ve çalışma saatleri ile ilgili detayları merak ediyor. İnternette sıklıkla 'Hafta sonu marketler açık mı? Hafta sonu marketler kaça kadar açık?' soruları araştırılıyor. Peki, Bugün marketler açık mı? Bugün marketler kaça kadar açık? İşte marketlerin çalışma saatleri...
17.04.2021 Gündem
Ramazanda market çalışma saatleri! Hafta içi marketler kaçta açılacak, kaçta kapanacak? İçişleri Bakanlığı genelgesi…
Ramazanda market çalışma saatleri! Hafta içi marketler kaçta açılacak, kaçta kapanacak? İçişleri Bakanlığı genelgesi… Market çalışma saatleri değişti mi? Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulamasına geçiyoruz." Diyerek, hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması saatinin 21:00'dan 19:00'a düşürüldüğünü duyurdu. Gelişmenin ardından, market çalışma saatleri İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile belli oldu. Peki, marketler hafta içi saat kaçta açılacak, kaçta kapanacak?
15.04.2021 Gündem
Marketler bugün açık mı? Hafta sonu (5-6 Aralık) sokağa çıkma yasağında marketler kaçta kapanıyor?
Marketler bugün açık mı? Hafta sonu (5-6 Aralık) sokağa çıkma yasağında marketler kaçta kapanıyor? Marketler açık mı? İçişleri Bakanlığı Genelgesi tarafından sokağa çıkma yasağında bazı kurumlar yasak dışında tutuldu. Koronavirüs salgınında bulaş hızını düşürmek içi alınan sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda temel ihtiyaçların karşılanması için vatandaşlar BİM, ŞOK, A101, Migros, Carrefoursa gibi marketlerin açık olup olmadığını, istisna kapsamında olup olmadığını ve çalışma saatini araştırıyor. Sokağa çıkma yasağında marketler açık mı? Hafta sonu marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
5.12.2020 Gündem
4 günlük sokağa çıkma yasağında marketler ve bakkallar açık mı? Yasakta bakkallar, kasaplar, manavlar ve marketler açık olacak mı?
4 günlük sokağa çıkma yasağında marketler ve bakkallar açık mı? Yasakta bakkallar, kasaplar, manavlar ve marketler açık olacak mı? İçişleri Bakanlığı hafta sonu ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kapsayan 4 günlük sokağa çıkma yasağı ile ilgili genelge yayımladı. Pek çok kişi de 4 günlük sokağa çıkma yasağına saatler kala genelgede belirtilen detayları merak ediyor. Yasağın uzun olması nedeniyle internette 4 günlük sokağa çıkma yasağında marketler ve bakkallar açık mı? Yasakta marketler açık olacak mı? 16 Mayıs Marketler açık mı? Yarın marketler açık mı? Marketler kaçta kapanıyor? soruları merak konusu oldu. Peki, 4 günlük sokağa çıkma yasağında marketler ve bakkallar açık mı? Yasakta bakkallar, kasaplar, manavlar ve marketler açık olacak mı? İşte 4 günlük yasakta marketlerle ilgili genelgede belirtilen kararlar...
15.05.2020 Gündem
Tarım Kredi market açılış saati kaç? Tarım Kredi Kooperatifi kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte çalışma saatleri!
Tarım Kredi market açılış saati kaç? Tarım Kredi Kooperatifi kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte çalışma saatleri! Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim başladı. Vatandaşın nefes almasını sağlamak, marketlerin fahiş fiyat uygulaması karşı alım gücünü arttırmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri büyük ilgi görüyor. Pek çok kişi indirimlerden yararlanmak için sabahın erken saatlerinden itibaren bulundukları illerdeki market şubelerine akın ediyor. Peki, Tarım Kredi market açılış saati kaç? Tarım Kredi Kooperatifi kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte çalışma saatleri!
15.08.2022 Ekonomi
Bugün marketler açık mı? A101, Migros, BİM, ŞOK çalışıyor mu? Marketlerin bayram çalışma saatleri!
Bugün marketler açık mı? A101, Migros, BİM, ŞOK çalışıyor mu? Marketlerin bayram çalışma saatleri! Ramazan Bayramı ile birlikte pek çok kişi bayramda marketlerişn açık olup olmadığını sorguluyor. Bayramda alışveriş yapmak, eksiklerini gidermek isteyen çoğu kişi marketlerin çalışma saatlerini araştırıyor. Bayram boyunca marketlerin açık olup olmadığı ve çalışma saatleri merak ediliyor. Peki, bayramda Migros, ŞOK, BİM ve A101 marketler açık mı? Marketler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte marketlerin çalışma saatleri…
2.05.2022 Ekonomi
AVM'ler kaçta kapanıyor, kaça kadar açık? AVM cumartesi çalışma saatleri…
AVM'ler kaçta kapanıyor, kaça kadar açık? AVM cumartesi çalışma saatleri… AVM'ler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Koronavirüs yasaklarında normalleşme adımlarının atılmasıyla AVM’ler hakkında da yeni bir karar alın ve cumartesi günleri AVM’lerin açılmasına karar verilmişti. AVM cumartesi çalışma saatleri…
19.06.2021 Gündem
Marketler cumartesi pazar açık mı? Hafta sonu marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
Marketler cumartesi pazar açık mı? Hafta sonu marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Türkiye'de koronavirüsle mücadelede kademeli normalleşme süreci devam ediyor. 1 Haziran'dan sonra yasakların kapsamının değişip değişmeyeceği 31 Mayıs'ta yapılacak Kabine toplantısının ardından netlik kazanacak. Kademeli normalleşme sürecinin ikinci hafta sonu kısıtlamalarında marketlerin açık olup olmadığı, çalışma saatleri merak ediliyor. Peki, Marketler cumartesi pazar açık mı? Hafta sonu marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Cumartesi pazar marketler kaça kadar açık? İşte marketlerin çalışma saatleri...
28.05.2021 Gündem
Hafta sonu marketler açık mı? Marketler kaça kadar açık? Bugün marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?
Hafta sonu marketler açık mı? Marketler kaça kadar açık? Bugün marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? Koronavirüs nedeniyle Türkiye genelinde kontrollü normelleşme süreci devam ederken hafta sonu yasağında marketlerin açık olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı hafta sonu marketler, bakkallar ve kasap gibi temel ihtiyaç ürünlerinin satışı ile ilgili kuralları genelgede açıklık getirmişti. Peki, Hafta sonu marketler açık mı? Marketler kaça kadar açık? Bugün marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? Pazar günü zincir marketler açık mı? İşte detaylar...
23.05.2021 Gündem
Bugün marketler kaçta açılacak? Marketler kaça kadar açık? Yeni genelgede marketlerin çalışma saatleri!
Bugün marketler kaçta açılacak? Marketler kaça kadar açık? Yeni genelgede marketlerin çalışma saatleri! 17 gün süren tam kapanma sona erdi. Türkiye için yeni bir dönem başladı: Kademeli normalleşme dönemi. Yeni dönemin yeni kurallarını İçişleri Bakanlığı duyurdu. 81 il valiliğine gönderilen yeni genelgede hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı başta olmak üzere, iş yerlerinin çalışma saatleri ile açık ve kapalı olacak yerler detaylı bir şekilde açıklandı. Peki, Bugün marketler kaçta açılacak? Marketler kaça kadar açık? Kademeli normalleşmede marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Yeni genelgede marketlerin çalışma saatleri!
17.05.2021 Gündem
Ramazan Bayramı'nda marketler açık olacak mı 2021? Bayramın 1. günü marketler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri
Ramazan Bayramı'nda marketler açık olacak mı 2021? Bayramın 1. günü marketler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Marketlerin çalışma saatleri Ramazan Bayramı heyecanı başladı. Bayramın tam kapanma sürecine denk gelmesi vatandaşların bayramda markerlerin çalışıp çalışmadığını sorgulamasına neden oldu. Tam kapana ile ilgili yayımlanan genelge sokağa çıkma yasağı saatlerinde kasap, bakkal, manav tarzındaki işletmelerin 10.00-17.00 saatlerinde, fırınlar ile bunların ekmek satan bayileri ise gün boyunca hizmet verebileceğini açıklamıştı. Zincir marketlerin ise pazar günü kapalı olduğu bildirilmişti. Peki, bayramda bankalar açık mı, çalışıyor mu? 13 Mayıs bugün marketler açık mı, saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? İşte A101, BİM, ŞOK, Migros bakkal ve market çalışma saatleri…
13.05.2021 Gündem
Marketler Arefe Günü açık mı? Migros, A101, BİM, ŞOK marketler çalışıyor mu, marketler saat kaçta kapanıyor, kaça kadar açık?
Marketler Arefe Günü açık mı? Migros, A101, BİM, ŞOK marketler çalışıyor mu, marketler saat kaçta kapanıyor, kaça kadar açık? Marketlerin bayram mesaisi merak ediliyor. 17 günlük tam kapanmanın bitmesine, bayramın başlamasına az bir süre kala marketlerin çalışma saatlerini araştırılıyor. Bakkal, market ve ŞOK, A101, BİM gibi zincir marketlerin bayramda açık olup olmayacağı sorgulanıyor. Ramazan Bayramı 13-14-15 Mayıs tarihlerine denk geliyor. Peki, 3 günlük Ramazan Bayramı'nda marketler açık mı? Arefe günü marketler açık mı? Marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
12.05.2021 Gündem
Fırınlar ne zaman kapanıyor? Bugün fırınlar kaça kadar açık? Yasaklarda fırınlar kaça kadar açık?
Fırınlar ne zaman kapanıyor? Bugün fırınlar kaça kadar açık? Yasaklarda fırınlar kaça kadar açık? Salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 17 günlük tam kapanma dün akşam saat 19.00'da başladı. Ramazan Bayramı'nı kapsayacak şekilde alınan tam kapanmada açık olan iş yerleri ve kısıtlamadan muaf olacaklar da İçişleri Bakanlığı genelgesinde tek tek açıklandı. Tam kapanmanın ilk gününde pek çok kişi yasakların kapsamı, marketler ve fırınların çalışma saatleri ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Fırınlar ne zaman kapanıyor? Bugün fırınlar kaça kadar açık? Yasaklarda fırınlar kaça kadar açık? Tam kapanmada fırınlar kaça kadar açık? Fırınlar saat kaçta kapanıyor? İşte fırınların çalışma saatleri!
30.04.2021 Gündem
AVM'ler kaçta kapanıyor? Hafta sonu AVM'ler açık mı? İşte AVM'lerin çalışma saatleri
AVM'ler kaçta kapanıyor? Hafta sonu AVM'ler açık mı? İşte AVM'lerin çalışma saatleri Salgınla mücadele kapsamında Ramazan ayına ilişkin Türkiye genelinde Kısmi Kapanma uygulanıyor. Ramazan ayının ilk iki haftası için uygulanması kararlaştırılan kısmi kapanma kararları İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde tek tek açıklandı. Genelgeye göre, sokağa çıkma yasağı akşam 19.00 sabah 05.00 arasında uygulanacak. Hafta sonları da sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Kısıtlamada açık olacak işyerleri ve saatleri de açıklandı. Hafta sonu nedeniyle pek çok kişi marketler, fırınlar ve AVM'lerin açık olup olmadığını araştırıyor. Vatandaşlar kısıtlamaların detaylarını araştırırken sıklıkla 'AVMler hafta sonu kapalı mı? AVM'ler kaçta açılıyor' sorusunu aratıyor. Peki, AVM'ler kaçta kapanıyor? Hafta sonu AVM'ler açık mı? avmler kaçta kapanıyor? Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler cumartesi pazar açık mı? İşte AVM'ler ile ilgili alınan kararlar ve valiliklerin açıklamaları...
17.04.2021 Gündem
Cumartesi pazar marketler açık mı? Hafta sonu, cumartesi pazar marketler kaça kadar açık?
Cumartesi pazar marketler açık mı? Hafta sonu, cumartesi pazar marketler kaça kadar açık? Hafta sonu sokağa çıkma yasağına saatler kala pek çok kişi kısıtlamanın detaylarını araştırıyor. 2 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlamasında marketlerin açık olup olmadığı vatandaş tarafından merak ediliyor. 17 Nisan Cumartesi ve 18 Nisan Pazar günü uygulanacak sokağa çıkma yasağında marketlerin açık olup olmadığı, kaçta açılıp, kaçta kapandığı soruları araştırılıyor. Peki, Cumartesi pazar marketler açık mı? Hafta sonu marketler kaça kadar açık? Cumartesi pazar marketler kaça kadar açık? 17-18 Nisan marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Cumartesi yasak ne zaman başlıyor? İşte merak edilen soruların cevapları...
16.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Marketler Kaçta Kapanıyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marketler kaçta kapanıyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.