Nöbetçi Noter

Nöbetçi Noter

Son dakika nöbetçi noter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nöbetçi noter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nöbetçi noter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nöbetçi Noter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nöbetçi noter gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 nöbetçi noter haberi bulunmuştur. Tüm nöbetçi noter haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 Kasım’da noterler açık mı, bugün noterler kapalı mı? 10 Kasım noterler çalışıyor mu?
10 Kasım’da noterler açık mı, bugün noterler kapalı mı? 10 Kasım noterler çalışıyor mu? 10 Kasım 2023 Cuma günü noter işlemi yapacaklar Atatürk’ün vefatının yıldönümü nedeniyle noterlerin açık olup olmadığını araştırıyor. Alım, satım, devir, vekaletname ve diğer işlemleri yapmak isteyenler arama motorlarına yöneldi, 10 Kasım’da noterler açık mı, kapalı mı? 10 Kasım’da (bugün) noterler çalışıyor mu? Sorularına yanıt arıyor.
10.11.2023 Gündem
Pazartesi noter açık mı? 26 Haziran noterler açık mı, bugün noterler kapalı mı? Arefe Günü ve bayramda noterler çalışacak mı, tatil mi yapacak?
Pazartesi noter açık mı? 26 Haziran noterler açık mı, bugün noterler kapalı mı? Arefe Günü ve bayramda noterler çalışacak mı, tatil mi yapacak? Bayram tatili öncesinde Arefe günü noterde işlem yapmak isteyenler, Arefe günü noterlerin çalışma saatlerini çalışıp çalışmadıklarını sorguluyor. Kurban Bayramı arifesi bu yıl 27 Haziran’a denk geliyor. Resmi kurumlar Arefe gününde yarım gün mesai yaptığından vatandaşlar “Arefe günü noterler açık mı, 26 Haziran noterler kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi noter var mı, bayram tatilinde nöbetçi noterler açık mı?” sorularına yanıt aramaya başladı.
26.06.2023 Gündem
Kira artışıyla ilgili yeni karar! 2 Temmuz'da başlıyor
Kira artışıyla ilgili yeni karar! 2 Temmuz'da başlıyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konutlarda uygulanacak kira artış üst sınırına ilişkin 2 Temmuz 2024 tarihine kadar yüzde 25 olarak uygulanacağını açıkladı.
22.06.2023 Ekonomi
Noterler 1 Mayıs’ta açık mı, 1 Mayıs Pazartesi noter açık mı? Nöbetçi noterler resmi tatillerde açık mı, hizmet veriyor mu? Pazartesi günü noterler açık mı?
Noterler 1 Mayıs’ta açık mı, 1 Mayıs Pazartesi noter açık mı? Nöbetçi noterler resmi tatillerde açık mı, hizmet veriyor mu? Pazartesi günü noterler açık mı? 1 Mayıs 2023 Pazartesi günü noterlerde işlem yapacak olan kişiler resmi kurumların kapalı olması nedeniyle noterlerin açık olup olmadığını sorguluyor. 1 Mayıs’ın resmi tatil olması nedeniyle noterlerin çalışma saatleri işlem yapacaklar tarafından araştırılıyor. Peki, 1 Mayıs noterler açık mı, pazartesi günü noterler işlem yapacak mı?
29.04.2023 Gündem
2023 noter araç satış ücreti ne kadar? 2. el araç alım satım noter ücreti (Araç satış sözleşmesi noter bedeli zamlandı)
2023 noter araç satış ücreti ne kadar? 2. el araç alım satım noter ücreti (Araç satış sözleşmesi noter bedeli zamlandı) İkinci el araç satışında noterde yapılan araç satış sözleşmesi bedeline zam geldiği belirtildi. Peki, Noter araç satış ücreti 2023 ne kadar oldu? 2. el araç alım satım noter ücreti hakkında merak edilenler…
3.01.2023 Ekonomi
30 Ağustos noterler açık mı, yarım gün mü? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda noterler çalışıyor mu, resmi tatil mi?
30 Ağustos noterler açık mı, yarım gün mü? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda noterler çalışıyor mu, resmi tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı noterler açık mı, resmi tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Salı günü yani hafta içine denk gelmesi vatandaşların resmi kurumların açık olup olmamasını sorgulamaya başladı. Noterlerde işi olanlar da arama motorlarına yönelerek “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda noterler çalışıyor mu, yarım gün mü açık?
29.08.2022 Gündem
Bugün noterler açık mı, 19 Mayıs noterler kapalı mı, bugün çalışıyor mu, tatil mi? Nöbetçi noterler hangi günler açık?
Bugün noterler açık mı, 19 Mayıs noterler kapalı mı, bugün çalışıyor mu, tatil mi? Nöbetçi noterler hangi günler açık? 19 Mayıs’ta noterler açık mı, 19 Mayıs Perşembe noterler kapalı mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle resmi tatil olduğundan noterlerin resmi tatillerde açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, noterler 19 Mayıs Perşembe kapalı mı? Noterler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 19 Mayıs nöbetçi noterler açık mı?
19.05.2022 Gündem
23 Nisan noter açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan nöbetçi noter listesi!
23 Nisan noter açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan nöbetçi noter listesi! 23 Nisan'da noterler açık mı 2022? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl hafta sonuna denk geliyor. Hafta sonu olmasının dışında 23 Nisan’ın resmi tatil olması noterlerin akıbeti hakkında araştırma yapılmasına neden oldu. Tespit tutanağı, vekaletname, beyanneme gibi işlemlerin yapıldığı noterler 23 Nisan açık mı, 23 Nisan noterler çalışıyor mu?
21.04.2022 Gündem
Kinder Sürpriz ile ilgili flaş karar! Bakanlık duyurdu: Toplatılıyor
Kinder Sürpriz ile ilgili flaş karar! Bakanlık duyurdu: Toplatılıyor Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Belçika'da üretilen 'Kinder' markalı bazı ürünlerde tespit edilen salmonella bakterisine, Türkiye'deki ürünlerde rastlanmadığını duyurdu.
21.04.2022 Gündem
29 Ekim nöbetçi noter var mı, 29 Ekim noterler açık mı? Bugün noterler çalışıyor mu?
29 Ekim nöbetçi noter var mı, 29 Ekim noterler açık mı? Bugün noterler çalışıyor mu? 29 Ekim Cuma günü noterlerin çalışıp çalışmadığı sorgulanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla resmi kurum ve kuruluşlar kapalı olacak. Peki, 29 Ekim’de noterler açık mı? 29 Ekim nöbetçi noter var mı?
28.10.2021 Gündem
Noterler 30 Ağustos açık mı? Noterler bugün çalışıyor mu, kaça kadar açık? Nöbetçi noter 30 Ağustos 2021!
Noterler 30 Ağustos açık mı? Noterler bugün çalışıyor mu, kaça kadar açık? Nöbetçi noter 30 Ağustos 2021! Noterler 30 Ağustos açık mı, bugün noterler kapalı mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın resmi tatil olması dolayısıyla noterle işi olanlar noterin durumunu sorguluyor. Vatandaşlar nöbetçi noter hizmetinin olup olmadığını merak ediliyor. Peki, bugün noterler açık mı, 30 Ağustos nöbetçi noter var mı? Bugün açık noter var mı
30.08.2021 Gündem
Nöbetçi noterlerle ilgili flaş açıklama! İkinci el araba...
Nöbetçi noterlerle ilgili flaş açıklama! İkinci el araba... Nöbetçi noterlerle ilgili açıklama geldi. Çalışan vatandaşlar için sorun oluşturuyordu. Artık hafta başını beklemek gerekmeyecek. Yoğun ilgi var. Otomobil ticaretinde iş hacmi en yoğun cumartesi ve pazar günleri oluyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Erkoç, nöbetçi noter uygulamasının tekrar başlamasıyla birlikte ikinci el araç ticaretinin hız kazandığını söyledi.
11.08.2021 Ekonomi
Hafta sonu nöbetçi noter uygulaması tekrar başladı
Hafta sonu nöbetçi noter uygulaması tekrar başladı Koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle bir süre ara verilen nöbetçi noterlik uygulaması bugün tekrar başladı. Türkiye genelinde 119 noter, bu hafta sonu hizmet verecek.
31.07.2021 Ekonomi
Noterliklerde yeni dönem! Tekrar başlıyor, artık...
Noterliklerde yeni dönem! Tekrar başlıyor, artık... Noterliklerde yeni dönem. Cumartesi tekrar başlıyor. Bakanlıktan açıklama geldi. Pandemi nedeniyle bir süre ara verilmişti. Nöbetçi noterlik uygulaması, cumartesi günü yeniden başlayacak. Nöbetçi noterler, 10.00- 16.00 saatlerinde gerekli önlemleri alarak hizmet verecek.
28.07.2021 Ekonomi
Bankalar, emekli maaşları, noter, kreş ve tekeller... Flaş tam kapanma açıklaması!
Bankalar, emekli maaşları, noter, kreş ve tekeller... Flaş tam kapanma açıklaması! Banka, emekli maaşı, kreş, noter ve tekeller... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tam kapanma ile ilgili merak edilen soruları tek tek yanıtladı. Soylu, tam kapanma süreciyle yeni bir dönemin başladığını ve bu süreçte kısıtlamaları ihlal edenlere göz yumulmayacağını belirterek, "Şehir giriş ve çıkışları ciddi şekilde kontrol altında olacak. Denetimleri en üst seviyede tutmalıyız" dedi ve çok önemli açıklamalarda bulundu.
27.04.2021 Gündem
Yarın noterler açık mı? | Yarın resmî kurumlar açık mı?
Yarın noterler açık mı? | Yarın resmî kurumlar açık mı? Yeni yıla saatler kala resmî tatil araştırmaları hızlandı. ‘’Yarın noterler açık mı?’’, ‘’Yarın resmî kurumlar açık mı?’’ sorusu binlerce vatandaş tarafından merak edilmeye başlandı. 2020 1 Ocak günü kamu kurumları, noterler ve hastaneler kapalı olacak. Peki, yarın noterler açık mı? Yarın resmî kurumlar açık mı? İşte detaylar…
30.12.2019 Gündem
İlçelerde "Nöbetçi Noter" uygulaması başladı
İlçelerde "Nöbetçi Noter" uygulaması başladı Adalet Bakanlığı ile Türkiye Noterler Birliğinin uygulaması kapsamında, Muğla'nın Bodrum, Fethiye ve Marmaris ilçelerinde de "Nöbetçi Noter" uygulaması başladı.
11.05.2019 Gündem
Noterlerin nöbeti ilçelere taşınıyor
Noterlerin nöbeti ilçelere taşınıyor Adalet Bakanlığınca, illerdeki nöbetçi noterlik uygulamasının kapsamının genişletilmesiyle aralarında turizm merkezi konumundaki Marmaris, Bodrum, Fethiye, Kuşadası, Edremit'in de bulunduğu 12 ilçede noterler, bu hafta sonundan itibaren hizmet verecek.
10.05.2019 Gündem
Adalet Bakanı Gül'den itiraz açıklaması: Karara bağlayacak olan YSK'dır
Adalet Bakanı Gül'den itiraz açıklaması: Karara bağlayacak olan YSK'dır Adalet Bakanı Abdulhamit Gül seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Gül, "Karara bağlayacak olan YSK'dır. YSK bu işin patronudur. Kimin iradesi yansıdıysa a partisi b partisi değil vatandaşın iradesi her şeyin üstündedir" dedi.
7.04.2019 Siyaset
Nöbetçi noter dönemi başladı! İkinci el araç alacaklar için iyi haber...
Nöbetçi noter dönemi başladı! İkinci el araç alacaklar için iyi haber... Nöbetçi noterlik uygulaması bugün başladı.Bu kapsamda cumartesi ve pazar günleri 09.00-17.00 saatlerinde hizmet verecek yerler belirlendi. Otomobil alım-satım işlemleri nöbetçi noterlik uygulamasıyla birlikte hafta sonları da gerçekleştirilmeye başladı. Plaka basım atölyeleri de hafta sonu açık tutularak vatandaşların yeni plaka talepleri karşılanacak.
6.04.2019 Gündem
Bakan az önce açıkladı! 6 Nisan'da başlıyor
Bakan az önce açıkladı! 6 Nisan'da başlıyor Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, nöbetçi noterlik uygulamasını 6 Nisan itibarıyla başlatacaklarını bildirdi.
13.03.2019 Gündem
Bakan Gül: Nöbetçi noter uygulamasını ülkemizde göreceğiz
Bakan Gül: Nöbetçi noter uygulamasını ülkemizde göreceğiz Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Çok yakın zamanda nöbetçi noter uygulamasını ülkemizde görmeye başlayacağız.Daha sonra da kapsamını genişletmiş olacağız." dedi.
19.02.2019 Gündem
Nöbetçi noterlik uygulamasında 2021 yılında 301 bin 737 işlem yapıldı
Nöbetçi noterlik uygulamasında 2021 yılında 301 bin 737 işlem yapıldı Yargı Reformu Strateji Belgesiyle (YRS) daha etkin ve güvenli hale getirilen nöbetçi noterlik uygulamasında 2021 yılında 301 bin 737 işlem yapıldı.
2.01.2022 Ekonomi
Para transferinde yeni dönem! Hepsine uygulanacak, ücreti...
Para transferinde yeni dönem! Hepsine uygulanacak, ücreti... Para transferlerinde yeni dönem! Tüm işlemlere entegre edilecek. Ücreti 15 ila 20 TL arasında. Noterlikler ile ilgili peş peşe açıklama geldi. Para transferi gerektiren tüm işlemlere güvenli ödeme sistemi uygulanacak. Güvenli ödeme sistemini kullanacaklar 15 ila 20 lira arasında ücret ödüyor. Bankalar ve şirketler aracılığıyla, alım satımda işlem tamamlandıktan sonra para karşı tarafın hesabına geçiyor. Sistemi tavsiye eden Türkiye Noterler Birliği Başkanı Dursun Cin, bu sayede çeşitli dolandırıcılıkların önüne geçildiğini ve vatandaşların üstünde yüklü miktarda para taşıma döneminin sona erdiğini belirtti. Öte yandan noterliklerde ödemelerin yüzde 30'unun kredi kartıyla gerçekleştirildiği açıklandı.
5.05.2021 Ekonomi
Yasakta noterler açık mı? Kapanmada noter açık mı, noterler çalışıyor mu?
Yasakta noterler açık mı? Kapanmada noter açık mı, noterler çalışıyor mu? Tam kapanma 29 Mayıs bugün başlıyor, 17 Mayıs’a kadar devam ediliyor. Kabine toplantısının ardından ilan edilen tam kapanma uygulamasının detayları İçişleri Bakanlığı tarafından duyuruldu. Sokağa çıkma yasağı kısıtlamasından muaf tutulacak kişiler ve işyerleri hala araştırılamaya devam ediyor. Noterler yasakta açık olacak mı, kapanmada noterler çalışıyor mu? TNB Başkanı Dursun Cin merak edileni açıkladı.
29.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nöbetçi Noter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nöbetçi noter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.