Gazete Vatan Logo

10 Kasım’da noterler açık mı, bugün noterler kapalı mı? 10 Kasım noterler çalışıyor mu?

10 Kasım 2023 Cuma günü noter işlemi yapacaklar Atatürk’ün vefatının yıldönümü nedeniyle noterlerin açık olup olmadığını araştırıyor. Alım, satım, devir, vekaletname ve diğer işlemleri yapmak isteyenler arama motorlarına yöneldi, 10 Kasım’da noterler açık mı, kapalı mı? 10 Kasım’da (bugün) noterler çalışıyor mu? Sorularına yanıt arıyor.

10 Kasım’da noterler açık mı, bugün noterler kapalı mı? 10 Kasım noterler çalışıyor mu?

Noterler resmi tatillerde ve hafta sonlarında kapalı olması nedeniyle bugün (10 Kasım) işler olanlar noterlerin çalışma durumu araştırıyor. Bazı günlerde nöbetçi noter uygulaması da devrede olduğundan vatandaşlar 10 Kasım’da noterler açık mı, sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki, Alım, satım, devir, vekaletname ve diğer işlemleri yapmak için Noterler 10 Kasım (bugün) açık mı, kapalı mı? 10 Kasım noterler çalışıyor mu?

10 KASIM’DA NOTERLER AÇIK MI, KAPALI MI?

Noterler sadece hafta sonları ve resmi tatillerde kapalı konumda oluyorlar. 10 Kasım resmi tatiller arasında yer almadığı için Cuma günü bu kurumlarda işlemler gerçekleştirilebilecekler. Yani 10 Kasım 2023 Cuma günü noterler çalışıyorlar. Öte yandan noterlerin yanı sıra bankalar, PTT’ler, kargolar, hastaneler ve diğer kamu kurumları da açık durumda olacaklar. Aynı şekilde 10 Kasım’da okullarda da eğitim devam edecek.