Gazete Vatan Logo

Bugün noterler açık mı, 19 Mayıs noterler kapalı mı, bugün çalışıyor mu, tatil mi? Nöbetçi noterler hangi günler açık?

19 Mayıs’ta noterler açık mı, 19 Mayıs Perşembe noterler kapalı mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle resmi tatil olduğundan noterlerin resmi tatillerde açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, noterler 19 Mayıs Perşembe kapalı mı? Noterler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 19 Mayıs nöbetçi noterler açık mı?

Bugün noterler açık mı, 19 Mayıs noterler kapalı mı, bugün çalışıyor mu, tatil mi? Nöbetçi noterler hangi günler açık?

19 Mayıs Perşembe Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı. 19 Mayıs nedeniyle yurt genelinde tüm kamu ve kuruluşlar kapalı olacak. Peki, 19 Mayıs noter açık mı, Perşembe noterler kapalı mı?

19 MAYIS NOTERLER AÇIK MI?

19 Mayıs Perşembe günü Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile yurt genelinde tüm kamu ve kuruluşlar kapalı olacak. Noterler 19 Mayıs günü kapalı olacak.

18 Mayıs’ta mesai bitimine kadar noterlerde işlemlerini bitirmeyen kişiler bir sonraki işlem günü olan 20 Mayıs’ı bekleyecekler. 

19 MAYIS'TA NÖBETÇİ NOTERLER AÇIK MI?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle nöbetçi noterler de hizmet vermeyecek. Noterde alım, satım işlemleri ya da herhangi bir işlemi bulunan kişiler, 18 Mayıs Çarşamba günü işlemlerini halledebilecekler.