Nafaka

Nafaka

Son dakika nafaka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nafaka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nafaka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nafaka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nafaka gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.515 nafaka haberi bulunmuştur. Tüm nafaka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adli tatil ne zaman 2024? Adli tatil başlangıç ve bitiş tarihi
Adli tatil ne zaman 2024? Adli tatil başlangıç ve bitiş tarihi Adli tatilin ne zaman başlayacağına yönelik araştırmalar arttı. Davaları olan vatandaşları yargıda yıllık takvimi sorguluyor. Peki, adli tatil ne zaman başlayacak?
14.04.2024 Yaşam
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşı! 'Durumu daha iyi'
Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşı! 'Durumu daha iyi' Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması için eski eşi Demet Şener’e dava açtı. Basketbol oynayan Ömer’in Real Madrid’e transfer olduğunu belirten Kutluay, oğlunun artık kendi hayatını idame ettirebileceğini ileri sürdü.
6.04.2024 Magazin
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş Ankara'da, müvekkili emekli hemşire Ayşe Ç.'nin 2 çocuğu için eski eşinin ödediği 400 lira nafakayı 9 yıl boyunca aldığı suçlamasıyla avukat Hasan C.'ye, 'hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı. Avukata, pişman olması ve sabıkası bulunmaması indirim nedeni sayılarak 9 ay 10 gün hapis ve 8 bin 320 lira adli para cezası verilip, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
2.03.2024 Gündem
Wilma Elles - Kerem Göğüş arasındaki nafaka krizi büyüyor! Eski eşine tepki gösterdi
Wilma Elles - Kerem Göğüş arasındaki nafaka krizi büyüyor! Eski eşine tepki gösterdi Geçtiğimiz aylarda tekrar annelik heyecanı yaşayan Wilma Elles, çocukları için ödediği 1500 euroluk nafakanın 4 bin TL'ye indirilmesi için dava açan eski eşi Kerem Göğüş'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi. "Onun bir ödeme alışkanlığı yok" diyen Elles, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
20.02.2024 Magazin
Münakehat Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Münakehat Konuları Nelerdir?
Münakehat Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Münakehat Konuları Nelerdir? İslam hukuku içerisinde yer alan fıkıh adına münakehat denilmektedir. Fıkıh alanı oldukça kapsamlıdır. Geniş alanlarda özel çalışmalar yapılarak insanların bu çalışmalar üzerinde bilgilendirilmesi sağlanır. Özellikle İslami ve aile konuları hakkında bilgi veren alanlardan biridir.
31.01.2024 Gündem
Yargıtay'dan evli çiftleri ilgilendiren emsal araba kararı! Bunu yapan tazminat ödeyecek
Yargıtay'dan evli çiftleri ilgilendiren emsal araba kararı! Bunu yapan tazminat ödeyecek Yargıtay, evlilik birliği içerisinde eşinin görüşünü almadan arabayı satan kocayı kusurlu bularak boşanma sebebi saydı. Hukukçular, bir erkeğin, eşine haber vermeden arabayı satmasının ‘ekonomik şiddet’ kapsamına girdiğini ve kadını yok sayarak kişilik haklarına saldırı teşkil ettiğini belirtti.
26.01.2024 Gündem
Eski eşinin nafakasını ödemediği için tutuklandı! Hüngür hüngür ağladı, şok eden olay
Eski eşinin nafakasını ödemediği için tutuklandı! Hüngür hüngür ağladı, şok eden olay Bursa'nın 20 yıl önce boşandığı eski eşinin nafakasını ödemediği iddia edilen Züfrü Şirin tutuklandı. 81 yaşındaki Züfrü Şirin cezaevine götürülürken gözyaşları içinde kaldı.
5.12.2023 Gündem
Ünlü oyuncu dibe vurdu! Kirasını ödeyemiyor, yiyecek alamıyor
Ünlü oyuncu dibe vurdu! Kirasını ödeyemiyor, yiyecek alamıyor Ünlü oyuncu Ioan Gruffudd ile 2007'de dünyaevine giren Alice Evans, 2021'de eşinin kendisine boşanma davası açtığını gazetelerden öğrendiğini açıklamış; ikilinin çekişmeli başlayan davası sona erse de velayet ve nafaka davaları devam ediyor. Evans'ın, bu süreçte bütün parasını avukatlara harcayarak mali olarak 'dibe vurduğu' öne sürüldü.
2.12.2023 Magazin
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi?
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi? Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren ve açtığı velayet davasıyla usta oyuncudan her ay binlerce dolar nafaka almayı garantileyen genç kadın, oğlunun babasıyla evlenip evlenmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Magazin
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu Arzu Yanardağ 15 yıl önce boşandığı Ali Serter’e 17 yaşındaki kızları Alara ile ilgilenmediği ve yıllardır maddi manevi destekte bulunmadığı iddiasıyla 35 bin TL’lik nafaka davası açtı.
13.11.2023 Magazin
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
6.11.2023 Ekonomi
83 yaşında dördüncü kez baba olmuştu! Al Pacino'nun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu
83 yaşında dördüncü kez baba olmuştu! Al Pacino'nun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren genç kadın, eylül ayında ünlü isme velayet davası açmıştı. Davanın sonuçlanmasıyla beraber ikilinin oğlunun velayetinin kime verildiğiyle beraber; Pacino'nun kız arkadaşına ödemesi gereken nafaka da ortaya çıktı.
3.11.2023 Magazin
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan ABD’li şarkıcı Halsey, daha gencecik yaşta, söylediği şarkıları sosyal medya platformlarına yükleyerek ve bu şarkıları milyonlarca kişiye ulaştırarak adını duyurmaya başlamıştı. 40 yaşındaki senarist Alev Aydın ile bir çocuğu olan Halsey yeni bir aşka yelken açtı.
27.10.2023 Magazin
Başka erkeğe mesaj atarken eşi yakaladı! Mahkemede neye uğradığını şaşırdı
Başka erkeğe mesaj atarken eşi yakaladı! Mahkemede neye uğradığını şaşırdı Bir boşanma davasının temyiz müracatını değerlendiren Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, eşini aldatan koca ile başka erkeğe mesaj atan kadını eşit kusurlu saydı. Yüksek Mahkeme, Bölge Adliye Mahkemesi'nin kadın yararına verdiği nafaka kararının da yasaya aykırı olduğuna hükmetti.
14.10.2023 Yaşam
Şeyma Subaşı ve Meedo boşanıyor! Resmi süreç başladı, nafaka ve tazminat ayrıntısı ortaya çıktı
Şeyma Subaşı ve Meedo boşanıyor! Resmi süreç başladı, nafaka ve tazminat ayrıntısı ortaya çıktı Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te dillere destan bir düğünle hayatını birleştirmişti. Ancak Subaşı'nın sadece 4 ay önce evlendiği eşi Meedo'dan boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanmanın perde arkası ortaya çıktı.
27.09.2023 Magazin
Yargıtay'dan 'kaynana' kararı! Nafaka kararı bozuldu
Yargıtay'dan 'kaynana' kararı! Nafaka kararı bozuldu Yargıtay 2. Hukuk Dairesi’nin, bir boşanma davasında kadına nafaka bağlanmasına yönelik mahkeme kararını, “kadının kaynanasına hakaret ettiği” gerekçesiyle bozduğu ortaya çıktı.
24.09.2023 Yaşam
CEO olunca değişti, eşinin aşk mektuplarını buldu! 50 milyonluk boşanma davası
CEO olunca değişti, eşinin aşk mektuplarını buldu! 50 milyonluk boşanma davası Ankara’da G.P. adlı kadın, büyük bir şirkette CEO olan eşine kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açtı ve 25 milyon maddi 25 milyon ise manevi olmak üzere 50 milyon lira tazminat, kendisi için 250 bin ve kızı için de 250 bin olmak üzere aylık 500 bin lira da nafaka talep etti.
22.09.2023 Yaşam
Nafaka ile ilgili emsal karar! Bunu yapanın nafakası bağlanmıyor
Nafaka ile ilgili emsal karar! Bunu yapanın nafakası bağlanmıyor Nafaka ile ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Nafaka ile ilgili yanlış bilinen ve merak edilen ayrıntıları Avukat Cansen Erdoğan açıkladı. Erdoğan, yoksulluk nafakası ile ilgili konuşarak, "Eğer nafaka talep eden eş daha ağır kusurluysa ve geçimini sağlayabiliyorsa nafaka talep edemez" şeklinde konuştu.
22.09.2023 Gündem
Arabuluculuk bürolarında ilk gün yoğunluğu! Vatandaşlar akın etti
Arabuluculuk bürolarında ilk gün yoğunluğu! Vatandaşlar akın etti Ev sahibi ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıkların kısa sürede çözülmesi için bugün yürürlüğe giren arabuluculuk bürolarında yoğunluk dikkat çekti.
1.09.2023 Yaşam
Depremin izi her şeyi ortaya çıkaracak! İstanbul'da heyecanlandıran keşif
Depremin izi her şeyi ortaya çıkaracak! İstanbul'da heyecanlandıran keşif Avcılar'da Küçükçekmece Gölü havzası içinde sürdürülen Bathonea Antik Kenti kazılarında, M.S. 600'lü yıllarda çıkan büyük bir yangının karbon tabakası izleri ortaya çıkarıldı. Bu izlerin o dönemdeki depremin ardından çıkmış olabileceği göz önüne alınarak çalışmalar yoğunlaştırıldı.
1.09.2023 Yaşam
Nafaka mağdurlarını ilgilendiren dikkat çeken detay! “Tek seferde toplu halde ödeyebilirsiniz”
Nafaka mağdurlarını ilgilendiren dikkat çeken detay! “Tek seferde toplu halde ödeyebilirsiniz” Avukat Mücahit Şahin, artık süresiz nafaka yerine bazı kriterler sağlandıktan sonra bir kereye mahsus toplu nafaka ödemesi yapılabileceğini söyledi.
1.09.2023 Gündem
Kiracı - ev sahibi ilişkilerinde yeni dönem! Yarın başlıyor, kritik 30 gün detayı...
Kiracı - ev sahibi ilişkilerinde yeni dönem! Yarın başlıyor, kritik 30 gün detayı... Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem resmen yarın başlıyor. Bakan Tunç konu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç arabuluculuk sistemi ile ilgili, "Yarından itibaren arabuluculuk müessesesine kira davaları da katılıyor. Kat mülkiyeti davaları zorunlu arabuluculuk kapsamında olacak." ifadelerini kullandı. Peki bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek? İşte ev sahibi ve kiracıların merak ettiği soruların yanıtı...
31.08.2023 Ekonomi
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi... Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 2019 yılında Chloe Loughnan'dan anlaşmalı olarak boşandı, Ortaç'tan 700 bin TL nafaka alan Loughnan yeniden evleniyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tektaşını gösteren Loughnan'ın yeninden evleneceğini görenler, "Serdar kurtulacak" ifadelerini kullandı.
29.08.2023 Magazin
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
29.08.2023 Ekonomi
Yüksek nafaka ödediğini söylemişti: Ufuk Özkan'ın eski eşi sessizliğini bozdu
Yüksek nafaka ödediğini söylemişti: Ufuk Özkan'ın eski eşi sessizliğini bozdu Bir süredir siroz hastalığı ile mücadele eden Ufuk Özkan, boşandığı eşine yüksek miktarda nafaka verdiğini açıklayıp isyan etmişti. Özkan'ın eski eşi Nazan Güneş, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
21.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nafaka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nafaka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.