N.Ç

N.Ç

Son dakika n.ç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan n.ç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını n.ç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

N.Ç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan n.ç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.948 n.ç haberi bulunmuştur. Tüm n.ç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Yoğun bakımda tedavi gören hastaya cinsel saldırı! Mahkemenin kararına aileden itiraz
Yoğun bakımda tedavi gören hastaya cinsel saldırı! Mahkemenin kararına aileden itiraz İzmir'de, Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören ve erkek hemşirenin cinsel saldırısına uğrayan 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C.'nin (63) yakınları, hastaneye 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Mahkeme, 600 bin TL tazminat ödenmesini hükmederken, aile istinafa başvurdu. İstinaf başvuruyu reddetti ancak hakimlerden 1'i karara şerh koyup, 1 milyon TL ödenmesini istedi. Aile, kararı Danıştay'a taşıdı.
18.03.2024 Gündem
İzmir'in 'La Casa del Papel'lerinden pompalı saldırı! Kimlikleri belli oldu
İzmir'in 'La Casa del Papel'lerinden pompalı saldırı! Kimlikleri belli oldu İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir iş yerine pompalı tüfekle saldıran maskeli şahıs, kendisine yardım eden 3 kişi ile birlikte, gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.
7.12.2023 Gündem
Yoğun bakımda iğrenç istismar! Kapıyı açan hemşire gördü
Yoğun bakımda iğrenç istismar! Kapıyı açan hemşire gördü İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan hemşire Emre Kale'nin ilk duruşmadaki sözleri şoke etti.
1.12.2023 Corona Virüsü
'Yol vermeme' tartışmasında vurularak öldürüldü
'Yol vermeme' tartışmasında vurularak öldürüldü İzmir'de 'yol vermeme' meselesinden çıkan kavgada tabanca ile vurulan servis şoförü Ahmet Gül (43), hayatını kaybetti.
25.10.2023 Gündem
Yoğun bakımdaki hastaya iğrenç istismar! Detayları şok etti
Yoğun bakımdaki hastaya iğrenç istismar! Detayları şok etti İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan hemşire E.K. (29) hakkında iddianame hazırlandı. E.K.cinsel istismardan önce N.C.'ye tedavisinde kullanılmayan hidromorfin içerikli bir ilaç verdikten sonra cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. E.K. 40 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanacak.
10.10.2023 Yaşam
Vapurda 14 yaşındaki yolcunun saçını yaktı ifadesi ortaya çıktı!
Vapurda 14 yaşındaki yolcunun saçını yaktı ifadesi ortaya çıktı! Vapurda yolcunun saçlarını yaktı, polis merkezinde ifadesi ortaya çıktı. İskeleye yanaşan vapurda oturan M.E.A.'nın arkasından yaklaşarak saçını yakan N.Ç.'nin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, M.E.A. elleriyle saçını söndürmeye çalışırken, ikili arasında yaşanan arbede de görülüyor.
20.09.2023 Gündem
Vapurda yolcunun saçını yaktı! İfadesi ortaya çıktı
Vapurda yolcunun saçını yaktı! İfadesi ortaya çıktı İstanbul Beykoz'da N.Ç.(52) iskeleye yanaşan vapurdan ineceği sırada, önünde oturan M.E.A. (14)'nın çakmakla saçını yaktı. M.E.A. elleriyle saçını söndürürken, ikili arasında arbede yaşandı. Şikayet üzerine emniyete götürülen N.Ç. ifadesinde, geçmiş dönemde uzun saçlı insanlara yönelik travmatik olaylar yaşadığını, kullandığı psikoloji ilaçlarını içmediğinden dolayı kendine hakim olamayıp olayı gerçekleştirdiğini söyledi.
17.09.2023 Yaşam
Afyonkarahisar’da helikopter iniş yaptığı sırada ağaçlara takılarak düştü
Afyonkarahisar’da helikopter iniş yaptığı sırada ağaçlara takılarak düştü Afyonkarahisar'da 5 yıldızlı bir otelin bahçesine iniş yapmak isteyen helikopter, kırım geçirdi. Özel bir kliniğe ait olan helikopterdeki N.C. ve B.C. kazayı yara almadan atlattı.
16.09.2023 Gündem
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi...
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi... Münevver Karabulut cinayeti Türkiye'yi şok etmiş günlerce konuşulmuştu. Sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğrafla 14 yıl sonra yeniden gündeme oturan Münevver Karabulut cinayeti, olayın vahşetinin yanı sıra skandal otopsi raporuyla da çok konuşulmuştu. Münevver’in iç çamaşırı ve şortuna başka bir cesetten kan ve sperm bulaşmış, bu da otopsi raporunda yer almıştı. Skandalın ardından Adli Tıp Kurumu’nda otopsi prosedürü değiştirildi.
7.08.2023 Gündem
Bankanın açığını bulup 10 milyon TL'nin üzerinde vurgun yaptılar!
Bankanın açığını bulup 10 milyon TL'nin üzerinde vurgun yaptılar! Bir bankanın sistemdeki açığını bulan ve 10 milyon liranın üzerinde dolandırıcılık yapan suç örgütü üyesi 107 şüphelinin 81’i İstanbul merkezli 20 ilde düzenlenen operasyonla yakalandı. Bankanın sistemsel açığını fark eden İ.Ç. ve G.N.Ç. isimli şahsıların, kendi banka hesapları üzerinden 48 saat içinde 210 banka hesabına yaklaşık 5 bin 500 adet 2 bin lira tutarında havale işlemi gerçekleştirdikleri belirlendi.
20.03.2023 Gündem
Deprem sonrası "Gebersinler" demişti! Cezası belli oldu
Deprem sonrası "Gebersinler" demişti! Cezası belli oldu Samsun'da yaşayan bir kadın, "Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'takiler gebersinler" paylaşımıyla ilgili ifadesi alınarak, mahkemece kendisine elektronik kelepçeli ev hapsi verildi.
9.02.2023 Gündem
"Gebersinler" paylaşımına kelepçeli ev hapsi
"Gebersinler" paylaşımına kelepçeli ev hapsi Samsun'da yaşayan bir kadın, "Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'takiler gebersinler" paylaşımıyla ilgili ifadesi alınarak, mahkemece kendisine elektronik kelepçeli ev hapsi verildi.
8.02.2023 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğu boş arazide ölü bulundu!
6 yaşındaki kız çocuğu boş arazide ölü bulundu! Gaziantep'te 6 yaşındaki bir kız çocuğu boş arazide ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken katil zanlısı olduğu değerlendirilen bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
31.01.2023 Yaşam
18 ilde sahte engelli raporu operasyonu!  21 kişi tutuklandı
18 ilde sahte engelli raporu operasyonu! 21 kişi tutuklandı İzmir merkezli 18 ilde sahte engelli raporu hazırladığı tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 51 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 51 şüpheliden 21'i tutuklanırken, 8'i savcılık ifadesinin ardından 22'si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. tutuklular arasında doktor olmadığı öğrenildi. Öte yandan, suç örgütü üyelerinin, göstermelik danışmanlık şirketi açtıkları ve burada sahte rapor alacak kişilerle anlaştıkları ortaya çıktı.
21.01.2023 Gündem
Anlaşmalı boşanmış ve boşanacak eşleri ilgilendiren emsal karar
Anlaşmalı boşanmış ve boşanacak eşleri ilgilendiren emsal karar Anlaşmalı boşanmış ve boşanacak eşleri ilgilendiren son dakika gelişmesi. Yargıtay, kimin evde oturmaya devam edileceğine ve evde bulunan eşyaların kime ait olacağına ilişkin önemli bir karara imza attı.
3.01.2023 Gündem
Instagram'dan tanıştığı kişi hayatını kabusa çevirdi! 'Amerikan ordusunda generalim'
Instagram'dan tanıştığı kişi hayatını kabusa çevirdi! 'Amerikan ordusunda generalim' Instagram üzerinden tanıştığı kişi hayatını kararttı. Kocaeli'de yaşayan bir kadının başına gelenler bu kadar da olmaz dedirtti. Güven kazanıp kadınla evlenmek istediğini söyleyen dolandırıcı, Amerika generali olduğunu, emekli ücreti olarak kendisine 4 milyon dolar ikramiye verileceğini ve bu parayı Türkiye'de muhafaza etmek istediğini söyledi. Dolandırıcının akılalmaz yalanı ile mağdur kadın 60 bin dolarından oldu. İşte şoke eden olayın detayları...
29.12.2022 Yaşam
Kadınları takip edip asansörde taciz ediyordu! Kameralara yansıdı
Kadınları takip edip asansörde taciz ediyordu! Kameralara yansıdı İstanbul Kadıköy'de motosikletli Oğuzhan Ö.'nin farklı tarihlerde takip ettiği 5 kadını asansörde taciz ettiği iddia edildi. Kadınlardan birinin taciz edildiği anlar güvenlik kamerasına yansırken şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.
22.12.2022 Yaşam
Sahte alkol kabusu! Ölü sayısı artıyor
Sahte alkol kabusu! Ölü sayısı artıyor Sahte içki kabusu devam ediyor. Peş peşe kötü haber geliyor. Bursa'da sahte içkiden zehirlenip hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e, hastanede tedavi görenlerin sayısı 11'e yükseldi. Olayla ilgili 2 kişi ise gözaltına alındı.
15.11.2022 Gündem
Aranan terör örgütü MLKP şüphelisi, Edirne'de yakalandı
Aranan terör örgütü MLKP şüphelisi, Edirne'de yakalandı Edirne'de jandarma ekiplerince yapılan uygulama sırasında terör örgütü MLKP şüphelisi N.Ç.K., yakalanarak gözaltına alındı.
10.11.2022 Gündem
Çankırı'da, otomobil bariyere çarptı: 2 ölü, 3 yaralı
Çankırı'da, otomobil bariyere çarptı: 2 ölü, 3 yaralı Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde, otomobilin bariyere çarptığı kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
22.10.2022 Yaşam
Üzerine 300 kiloluk bahçe kapısı devrilen kadın hastanelik oldu!
Üzerine 300 kiloluk bahçe kapısı devrilen kadın hastanelik oldu! Konya’nın Kulu ilçesinde evine gelen misafirlerine bahçe kapısını açmak isteyen kadın, yaklaşık 300 kilogramlık kapının bağlantılarının koparak üzerine düşmesi sonucu hastanelik oldu.
10.09.2022 Yaşam
Ormandaki cinayetin detayları ortaya çıktı! Kan davası sebebiyle öldürmüş
Ormandaki cinayetin detayları ortaya çıktı! Kan davası sebebiyle öldürmüş Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Ağrılı inşaat işçisi Kenan Uzunay'ın (20) ormanda başından tabancayla vurulup öldürüldüğü cinayetin, 'kan davası' nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
2.09.2022 Yaşam
Ormandaki cinayet 'kan davası' çıktı; 5 gözaltı
Ormandaki cinayet 'kan davası' çıktı; 5 gözaltı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Ağrılı inşaat işçisi Kenan Uzunay'ın (20) ormanda başından tabancayla vurulup öldürüldüğü cinayetin, 'kan davası' nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
2.09.2022 Yaşam
Gece yarısı dehşet! Babasını defalarca bıçaklayarak öldürdü
Gece yarısı dehşet! Babasını defalarca bıçaklayarak öldürdü Afyonkarahisar’da aile arasında eve geç gelme meselesi yüzünden çıkan kavgada 15 yaşındaki çocuk babasını sırtından ve karnından 7 bıçak darbesi ile öldürdü.
7.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

N.Ç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki n.ç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.