Müstakil Ev

Müstakil Ev

Son dakika müstakil ev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müstakil ev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müstakil ev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müstakil Ev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müstakil ev gelişmeleri de dahil olmak üzere 494 müstakil ev haberi bulunmuştur. Tüm müstakil ev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı Mardin’in Artuklu ilçesinin Yenişehir Mahallesi’nde üzerine istinat duvarı çöken 2 katlı müstakil ev, yıkılma tehlikesi nedeniyle tahliye edildi.
18.04.2024 Vatan TV
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı Mardin’in Artuklu ilçesinin Yenişehir Mahallesi’nde üzerine istinat duvarı çöken 2 katlı müstakil ev, yıkılma tehlikesi nedeniyle tahliye edildi.
18.04.2024 Gündem
Talep resmen patladı! Ruhsat rekoru kırıldı
Talep resmen patladı! Ruhsat rekoru kırıldı Deprem endişesi konuttan beklentileri değiştirdi. Ülke genelinde müstakil evlere talep hiç olmadığı kadar arttı. Kimileri müstakil ev aldı, kimi arsa alarak evini yaptırma yolunu seçti.
24.05.2023 Ekonomi
Konut satışları düştü! Vatandaşlar yaylalara göçe başladı
Konut satışları düştü! Vatandaşlar yaylalara göçe başladı Mersin’de konut satışları 2023 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 35,5, yabancılara ise yüzde 60,3 oranında azaldı. Emlakçılar Odası Başkanı Sinan Canpolat, konut satışlarında ciddi bir düşüş olduğunun altını çizerek, "Bunun nedenini biz artçıları halen devam eden depreme bağlıyoruz. Kırsala, yaylalık bölgelere, müstakil evlere ciddi bir talep var. Vatandaşlar yüksek katlı binalardan oturmaktan korkuyor" dedi.
17.05.2023 Yaşam
Tapunuz geçersiz sayılabilir! 'Ucuzsa şüphelenin'
Tapunuz geçersiz sayılabilir! 'Ucuzsa şüphelenin' Pandemi ve deprem felaketi konuttaki beklentileri değiştirdi. Az katlı, doğada bir yaşam hayal edenler müstakil ev ya da tiny house tipi yapılara yönelince bu alanda satış yapan firma sayısında patlama oldu. Ancak uzmanlar uyarıyor; fiyatı ya da sunulan proje görselleri cazip gelse de araştırmadan alım yapılmamalı. Yoksa bir dönemin konut mağdurları gibi arsa mağdurları da doğabilir.
30.04.2023 Ekonomi
Tapu sahibi milyonları ilgilendiriyor! Sizin de başınıza gelebilir, hemen kontrol edin
Tapu sahibi milyonları ilgilendiriyor! Sizin de başınıza gelebilir, hemen kontrol edin Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan olay ev ve arsa sahibi milyonları ilgilendiriyor. Başkasına ait arsayı bir internet sitesinde satılığa çıkaran dolandırıcıların, sahte tapu oyunu ortaya çıktı. İşte internette kendi mülkünün satılık olduğunu gören vatandaşın yaşadıkları.
7.04.2023 Yaşam
Deprem riski az olan Edirne'ye göç başladı! Kiralık daireler neredeyse tükendi
Deprem riski az olan Edirne'ye göç başladı! Kiralık daireler neredeyse tükendi Deprem riski az olan Edirne’ye göçün artmasıyla birlikte kiralık daireler kısa sürede tükendi. Konut fiyatlarında da artışın yaşandığı kentte, emlakçılar genellikle İstanbul'dan olmak üzere gelen talepleri karşılamak için yoğun çaba sarf ediyor.
29.03.2023 Gündem
Arsaya talep resmen patladı! Fiyatlar yüzde 83 arttı
Arsaya talep resmen patladı! Fiyatlar yüzde 83 arttı Konut fiyatlarındaki fahiş artış, özellikle ev almak için yeteri kadar birikimi bulunmayan vatandaşların farklı yatırım araçlarına yönelmesine yol açtı. Arsa fiyatlarının konut fiyatlarına göre daha ulaşılabilir olması talebin arsaya kaymasına neden oldu. Arsa fiyatları ise yoğun talebe paralel olarak artış gösterdi, son bir yılda yüzde 83 arttı. Arsa fiyatları en fazla sahil şeridindeki kentlerde arttı. Fiyatların en yüksek olduğu iller ise İstanbul, İzmir, Antalya, Rize ve Muğla oldu.
21.08.2022 Ekonomi
Müstakil ev alev alev yandı
Müstakil ev alev alev yandı Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bulunan iki katlı müstakil ev alevlere teslim oldu.
31.07.2022 Yaşam
Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL oldu!
Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL oldu! Karaca Adası satış fiyatıyla gündemde! Muğla'da bulunan ve otel yapılmak için satın alınan Karaca Adası güncellenen fiyatıyla dudak uçuklattı. Mavi tur rotasında bulunan ada kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL oldu. Peki, Karaca Adası kimin? Karaca Adası nerede? Karaca Adası'nın satış fiyatı ne? İşte detaylar…
27.04.2022 Yaşam
Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL'ye yükseltildi!
Karaca Adası'nın satış fiyatı 360 milyon TL'ye yükseltildi! Muğla'nın Marmaris ilçesi Gökova Körfezi'nde, 316 bin metrekare büyüklüğündeki özel tapulu Karaca Adası'nın satış fiyatı güncellenerek 145 milyon TL'den 360 milyon TL'ye yükseltildi.
27.04.2022 Ekonomi
Kiralara fahiş zam, tam üç kat arttı! Çözümü açıkladı! Gençler, dar gelirliler, yeni evliler...
Kiralara fahiş zam, tam üç kat arttı! Çözümü açıkladı! Gençler, dar gelirliler, yeni evliler... Ev fiyatları ve kiralara zam üstüne zam geldi. Ukrayna-Rusya savaşını fırsat bilenler fiyatlara fahiş zamlar yaptı. Savaş sonrası en fazla göç alan şehir Antalya’da evlere yoğun ilgi fırsatçıları harekete geçirdi ve kira fiyatları neredeyse üçe katlandı. Daha önce 3-4 bin lira olan kiralar 8 bin liradan başlıyor. Lüks semtlerde ise 35 bin ile 90 bin lira arasında değişiyor. Sektör temsilcileri ‘geri dönülmez bir yükseliş’ uyarısında bulundu. Enflasyondaki hızlı yükselişin de ev kiralarında limitleri zorladığını belirten sektör temsilcileri, Türkiye genelindeki artışların yüzde 26’lara kadar dayanması sonrası geçici tavan sınırı çağrısında bulundu. Sektör uzmanları, artışlara yüzde 25-26 gibi bir sınır getirilmesi, 5 yılı dolan kiracıdan bölge rayiç bedeli isteme süresinin 7 ila 8 yıla çıkarılması ve kira yardımı gibi desteklerle sorunun çözülebileceğine işaret ediyor.
12.04.2022 Ekonomi
Site ve apartmanda yaşayan herkes için geçerli! Ödenmeyen elektrik, su ve doğalgaz faturaları...
Site ve apartmanda yaşayan herkes için geçerli! Ödenmeyen elektrik, su ve doğalgaz faturaları... Site ve apartmanda yaşayan milyonları yakından ilgilendiriyor. Yöneticilerle ilgili vatandaşın kafasında çok sayıda soru işareti var. Sitelerde sekizden fazla bağımsız bölüm varsa yönetici seçmek zorunlu tutuluyor. Yönetici seçmenin zorunlu olup olmadığı, yöneticiye ücret ödemesi, zamanında ödenmeyen sigorta primleri, elektrik, su, doğalgaz faturaları için fazladan ödenen ceza ve faizlerden kimin sorumlu olduğu ya da site veya apartmanda çalışan işçilerin keyfi olarak işten çıkarılıp çıkarılmayacağı ile ilgili merak edilen tüm sorular yanıtını buldu. İşte yöneticiler ile ilgili 11 soru ve yanıtı...
11.04.2022 Ekonomi
Bucha’da 320 cansız bedenin olduğu toplu mezarlar bulundu
Bucha’da 320 cansız bedenin olduğu toplu mezarlar bulundu Ukrayna’nın Bucha kenti Belediyesi, 320 kişinin cansız bedeninin yer aldığı 4 toplu mezarın bulunduğunu duyurdu.
7.04.2022 Dünya
Zam yaptılar! 3000 liradan 7000 liraya çıktı...
Zam yaptılar! 3000 liradan 7000 liraya çıktı... Fırsatçılığın bu kadarı da olmaz diyeceksiniz. Savaştan kaçan Ukraynalı ve Ruslar, Antalya'daki gayrimenkulleri tercih ediyor. İlgi yoğun olunca kira bedelleri 3 katına çıktı. Ev sahipleri ise 1 yıllık kira bedelini peşin ödeyen Rus ve Ukraynalıları tercih eder oldu. Normal şartlarda ev kiralarının 3 bin - 3 bin 500 lira olduğu bölgelerde rakam 7-8 bin liraya çıkarken yerlilere bazı ev sahiplerinin ev vermediği ortaya çıktı. Ayrıca bazı ev sahipleri, savaştan önce satmayı düşündüğü dairelerini ilginin yoğun olması nedeniyle yüksek bedelden kiraya vermeyi tercih ediyor.
25.03.2022 Ekonomi
Rusya, Ukrayna'ya hava ve kara saldırıları için harekete geçti! Yerleşim yerlerinde büyük patlama sesleri...
Rusya, Ukrayna'ya hava ve kara saldırıları için harekete geçti! Yerleşim yerlerinde büyük patlama sesleri... Rusya-Ukrayna’ya resmen girdi, dünya diken üstünde! Bu gelişmelerin ardından ABD ve Avrupa’dan Kiev’e destek mesajları gelirken, Türkiye de güvenlik zirvesini toplama kararı aldı. Putin'in Donbas'a askeri operasyon emri vermesinin ardından Ukrayna Başkanti Kiev ve diğer pek çok kentte patlama sesleri duyuldu. Mariupol kentinde yerleşim alanlarına top atışları yapıldı, birçok ev isabet aldı. İşte Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri...
24.02.2022 Dünya
Fiyatlar yüzde 300 arttı! Alan kazandı, 8 bin lira...
Fiyatlar yüzde 300 arttı! Alan kazandı, 8 bin lira... Talep arttı. Fiyatlar yükseldi. Alanlar yüzde 300'e varan kar sağladı. Yatırım yapmak isteyenlerin öncelikli tercihi konut oluyordu. Ancak gayrimenkul sektöründe yaşanan fahiş fiyat artışları yatırım noktasında vatandaşların tercihini arsa ve tarlalara yönlendirmesine neden oldu. Ülke genelinde geçen yıl, arsa, tarla ve dükkân gibi konut dışı gayrimenkul satışı 1.5 milyon adeti aşarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Talebin artması fiyatlara yansıdı. Yatırım yapanlar kısa süre de kara geçti. İstanbul, İzmir, Çanakkale fiyatların en çok arttığı iller arasında yer aldı. Arsa metrekare fiyatı Alaçatı’da 8 bin lirayı, Çeşme’de 7 bin 500 lirayı buldu. 2013 yılına kıyasla Alaçatı’da yüzde 220, Çeşme’de yüzde 200 fiyat artışı yaşandı. Son bir yılda en fazla değer artışı yüzde 57 ile Urla’da olurken, 2013’ten bu yana en yüksek artış yüzde 337 ile Dikili’de gerçekleşti.
30.01.2022 Ekonomi
Bursa'da 2 katlı müstakil evde yangın
Bursa'da 2 katlı müstakil evde yangın Bursa'da 2 katlı müstakil binanın 2'nci katında yangın çıktı. Alevler, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmasıyla çevre binalara sıçramadan kontrol altına alındı.
17.10.2021 Yaşam
2 yıldır talibini bekliyor! Fiyatı 50 milyon TL daha arttı
2 yıldır talibini bekliyor! Fiyatı 50 milyon TL daha arttı Ünlü tatil kentindeki 316 bin metrekarelik ada 2 yıldır sahibini arıyor. İlk olarak 210 milyon TL'ye satışa çıkarılan ama talibini bulamayınca fiyatı düşürülen adanın fiyatına yeniden artırıldı.
7.07.2021 Ekonomi
Ev kiralamak istedi, içeri girince şok geçirdi! Tanınmayacak halde...
Ev kiralamak istedi, içeri girince şok geçirdi! Tanınmayacak halde... İşçileri için ev kiralamak isteyen kişi, odaları gezerken gördüğü karşısında şok geçirdi. Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde inşaat ustası Osman Karabulut, müstakil boş evde tanınmayacak halde erkek cesedi bulundu. Üzerinden Hakan Çolak'a (42) ait kimlik çıkan ceset incelenmek üzere morga konuldu.
22.05.2021 Gündem
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! O tarihe dikkat, ödemeyen yandı
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! O tarihe dikkat, ödemeyen yandı Ev sahibi olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tarih belli oldu. Ödemeyen yandı. Emlak vergisi ödemeleri yıl içinde iki kez gerçekleştiriliyor. İlk taksit ödemeleri 31 Mayıs tarihinde sona erecek. Ödemeyenler için gecikme cezası uygulanacakken muaf olup ödeyenler parasını geri alabilecek.
20.05.2021 Ekonomi
Ev alacaklara kötü haber! Yüzde 25 zam! İstanbul, İzmir Ankara...
Ev alacaklara kötü haber! Yüzde 25 zam! İstanbul, İzmir Ankara... Ev alacakları ilgilendiren flaş zam açıklaması. Ev fiyatları yüzde 25 oranında yükseldi. İl il, ilçe ilçe en çok değeri yükselen ev fiyatları belli oldu. Salgınla birlikte müstakil bahçeli evlere yönelik artan talep, fiyatların son bir yılda hızla yükselmesine neden olurken, İzmir'de Foça ve Menderes, İstanbul'da Üsküdar ve Beşiktaş, Muğla'da ise Ortaca ve Bodrum öne çıktı.
9.05.2021 Ekonomi
Fiyatlar resmen uçtu! Barselona ile yarışıyor
Fiyatlar resmen uçtu! Barselona ile yarışıyor Muğla'nın Marmaris ilçesinde, koronavirüs salgını ile ilgili alınan tedbirler nedeniyle büyükşehirde evlerinde kalanlar hayal kurdukları müstakil ev ve villalara talebi artırdı. Artan talep ve özel villaların az olması nedeniyle fiyatlar İspanya ile Fransa'nın dünyaca ünlü turizm şehirleri ile yarışır duruma geldiği bildirildi.
2.05.2021 Ekonomi
Müstakil ev, yangında kullanılmaz hale geldi
Müstakil ev, yangında kullanılmaz hale geldi Samsun'da müstakil bir ev, çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.
27.03.2021 Gündem
Kırmızı kategoride yer alan Sakarya’da 3 bin 1 kişi karantinada
Kırmızı kategoride yer alan Sakarya’da 3 bin 1 kişi karantinada Sakarya Valiliği koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında il genelinde toplam 3 bin 1 kişiye karantina uygulandığını açıkladı.
10.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Müstakil Ev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müstakil ev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.