Muş Valiliği

Muş Valiliği

Son dakika muş valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muş valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muş valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muş Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muş valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 muş valiliği haberi bulunmuştur. Tüm muş valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Suriye'nin Rumeylan bölgesinden geldi. MİT bölgede başarılı bir operasyona daha imza atarak sözde örgütün üst düzey ismini etkisiz hale getirdi.
7.09.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
İstanbul için son dakika tatil ve izin kararı! Valilik resmen duyurdu
İstanbul için son dakika tatil ve izin kararı! Valilik resmen duyurdu Meteoroloji tarafından yapılan kar uyarıları devam ediyor. İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle eğitime 21 Mart'a kadar ara verildi. Kararı İstanbul Valisi Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu. İstanbul Valiliği, 18 Mart Cuma günü kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, malul ve hamile personelin idari izinli sayılacağını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
17.03.2022 Gündem
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı!
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Okullarla ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde okullar tatil edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.03.2022 Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim
Valilikten kar yağışı nedeniyle tatil duyurusu!
Valilikten kar yağışı nedeniyle tatil duyurusu! Muş Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın için eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu.
10.01.2022 Gündem
Kar yağışı birçok ilde etkisini gösterdi! Okullar tatil edildi! İşte o iller...
Kar yağışı birçok ilde etkisini gösterdi! Okullar tatil edildi! İşte o iller... Birçok kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildi. Kar yağışının etkili olduğu, Bitlis ve Ağrı, Bartın başta olmak üzere eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Öte yandan Amasra Kaymakamlığı uzaktan eğitime devam edileceğini duyurdu.
21.12.2021 Gündem
Muş'ta toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün süreyle yasaklandı
Muş'ta toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün süreyle yasaklandı Muş Valiliği, toplantı, basın açıklaması ve gösteri yürüyüşlerinin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
2.10.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
PKK'nın YPS sorumlusu yaralı yakalandı
PKK'nın YPS sorumlusu yaralı yakalandı Muş'un Varto ilçesi kırsalında PKK/KCK'nın sözde Erzurum eyaleti doğu gücü YPS sorumlusu terörist, yaralı yakalandı.
17.11.2020 Gündem
Sigara içmek yasaklandı! İl sayısı giderek artıyor...
Sigara içmek yasaklandı! İl sayısı giderek artıyor... Türkiye genelinde artan koronavirüs vakalarına karşı bazı illerde yeni kararlar alındı. Sokaklarda sigara içen vatandaşlar için de yeni yasak geldi. Artık sokakta maskeyi indirip sigara içmek yasaklandı. İllerden peş peşe sigara yasağı haberleri geliyor. İşte sokakta sigara içmenin yasak olduğu iller...
10.11.2020 Gündem
Valilik açıkladı! 15 gün süreyle yasaklandı
Valilik açıkladı! 15 gün süreyle yasaklandı Muş Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, kentte toplantı, basın açıklaması ve gösteri yürüyüşleri 15 gün süreyle yasaklandı.
2.08.2020 Gündem
Bunu da yaptılar! Elektrik süpürgesine gizlediler
Bunu da yaptılar! Elektrik süpürgesine gizlediler Muş'ta, polisin düzenlediği operasyonda, narkotik köpeğin tepki verdiği otomobilin bagajındaki elektrik süpürgesine gizlenmiş 617 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.
11.09.2019 Yaşam
Kendi acısını unutup, kızına uzanacak yardım elini bekliyor
Kendi acısını unutup, kızına uzanacak yardım elini bekliyor Muş'ta meme kanseriyle mücadele eden 33 yaşındaki anne Bahar Taşkıner, kendi acısını unutup beyin felci, sara, mikrosefali hastası olan 5 yaşındaki kızı Amara Elif'in derdine düştü. Eşi de sara hastası olan Bahar Taşkıner, kızınn tedavisi için uzanacak yardım elini bekliyor.
24.06.2019 Yaşam
Açıklamalar art arda geldi! Bu illerde okullar tatil...
Açıklamalar art arda geldi! Bu illerde okullar tatil... Yoğun kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle birçok ilde eğitime ara verildi
8.01.2019 Gündem
Varto'da 2 köy, 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Varto'da 2 köy, 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildi Muş Valiliği'nce Varto ilçesine bağlı Boylu ve Leylek köylerinin 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildiği duyuruldu.
30.08.2018 Gündem
Muş'ta "özel güvenlik bölgesi" uygulaması
Muş'ta "özel güvenlik bölgesi" uygulaması Muş Valiliği, Varto ilçesine bağlı 2 köyde bir hafta boyunca "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiğini duyurdu
30.08.2018 Gündem
PKK’lıyı 42 numara ayakkabı yakalattı!
PKK’lıyı 42 numara ayakkabı yakalattı! ‘Andok’ kod adlı PKK’lı terörist Eşref Işık’ın güvenlik güçleriyle girdiği çatışmadan sonra göçerlerin çadırından çaldığı 42 numara ayakkabılar sayesinde yakayı ele verdiği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
PKK'lı teröristi, yağmaladığı 42 numara ayakkabı yakalatmış
PKK'lı teröristi, yağmaladığı 42 numara ayakkabı yakalatmış 'Andok' kod adlı PKK'lı terörist Eşref Işık'ın, güvenlik güçlerinden kaçarken gasp ettiği ayakkabı sayesinde yakalandığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Hakkari ve Muş'ta operasyon! Etkisiz hale getirildiler
Hakkari ve Muş'ta operasyon! Etkisiz hale getirildiler Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda PKK'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. Muş'ta da 1'i yaralı 5 terörist etkisiz hale getirildi
29.09.2021 Gündem
Kaymakam adayını kaçıran PKK'ya rekor ceza!
Kaymakam adayını kaçıran PKK'ya rekor ceza! Diyarbakır'ın Kulp İlçesi Şenyayla Bölgesi'nde Muş Valiliği'nde Kaymakam adayı olarak staj yapan Kenan Erenoğlu ve Mardin 70'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı emrindeki er Aykut Çelik'in kaçırılması eylemlerine katıldığı iddiasıyla yargılanan "Andok" kod adlı PKK'lı Eşref Işık, 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu ve 197 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Aynı dosyada yargılanan diğer sanık Diren Yaşa'nın ise dosyasının ayrılmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
5 güvenlik korucusu yaralandı
5 güvenlik korucusu yaralandı Muş merkez Sağlık köyü kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 5 güvenlik korucusu yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Muş’ta teröristlerle çatışma: 4 yaralı
Muş’ta teröristlerle çatışma: 4 yaralı Muş’ta merkeze bağlı Suluca kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 4 güvenlik korucusu yaralandı
29.09.2021 Gündem
7 bölgede sokağa çıkma yasağı!
7 bölgede sokağa çıkma yasağı! Muş Valiliği duyurdu. Jandarma bölücü terör örgütü PKK'ya karşı operasyon başlattı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muş Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muş valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.