Müfettiş Yardımcısı

Müfettiş Yardımcısı

Son dakika müfettiş yardımcısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müfettiş yardımcısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müfettiş yardımcısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müfettiş Yardımcısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müfettiş yardımcısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 531 müfettiş yardımcısı haberi bulunmuştur. Tüm müfettiş yardımcısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılbaşı büyük ikramiyesi belli oldu! İşte bilet fiyatları
Yılbaşı büyük ikramiyesi belli oldu! İşte bilet fiyatları Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine geri sayım başladı. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili olacak.
14.11.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK’ya 25 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştiriyoruz
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK’ya 25 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştiriyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “KPSS puanı baz alınarak Sosyal Güvenlik Kurumumuza alınarak 25 Müfettiş Yardımcısı personel alımı gerçekleştiriyoruz” dedi.
14.11.2023 Personel Alımı
Vakıfbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Vakıfbank sınav sonuçları 2023 Aralık sorgulama ekranı: Vakıfbank yazılı sınav sonuçları açıklandı mı?
Vakıfbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Vakıfbank sınav sonuçları 2023 Aralık sorgulama ekranı: Vakıfbank yazılı sınav sonuçları açıklandı mı? Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Vakıfbank sınav sonuçları merakla bekleniyor. Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur olarak görevlendirilmek üzere yapılacak işe alım sınavı, 2 Kasım 2023 tarihinde yapılmıştı. Peki, Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, Vakıfbank işe alım sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Vakıfbank sınav sonuçları sorgulama ve görüntüleme ekranı…
7.12.2023 Personel Alımı
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2023 Gündem
Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır?
Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır? VakıfBank memur alımı yapacağını açıkladı. VakıfBank’ınn resmi internet adresinden yayınlanan ilana göre müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, BT kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur pozisyonlarında işe alım yapılacak. Peki, Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır?
24.10.2023 Personel Alımı
Vakıfbank 1985 memur alım şartları neler? Vakıfbank memurluk sınavı başvurusu nasıl yapılır?
Vakıfbank 1985 memur alım şartları neler? Vakıfbank memurluk sınavı başvurusu nasıl yapılır? Vakıfbank 1985 memur alım sürecini başlattı. Vakıfbank müfettiş yardımcısı, kontrolör, uzman yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı pozisyonlarını alınacak memur adayları için başvuru süreci başladı. 17 Ekim 2023 günü başlaya sınav başvurusu yakında sona erecek. Peki Vakıfbank memur sınavı başvurusu nasıl yapılır? Şartlar nedir? İşte Vakıfbank memur alımına dair bilgiler
22.10.2023 Gündem
Şahap Kavcıoğlu, BDDK Başkanı oldu
Şahap Kavcıoğlu, BDDK Başkanı oldu Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanlığı'na atandı.
8.06.2023 Ekonomi
Bakan Nebati:  2750 personel alımı yapacağımızın müjdesini vermek isterim
Bakan Nebati: 2750 personel alımı yapacağımızın müjdesini vermek isterim Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati nitelikli 2750 personel alımı yapılacağını söyledi.
21.04.2023 Ekonomi
Halkbank mülakat sonuçları 2023! Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Müfettiş, İç Kontrolör, Uzman, BT müfettiş Yardımcısı ve servis görevlisi alımı!
Halkbank mülakat sonuçları 2023! Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Müfettiş, İç Kontrolör, Uzman, BT müfettiş Yardımcısı ve servis görevlisi alımı! Halkbank mülakat sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Halkbank personel alımı yazılı sınav sonuçları açıklandı. 1.375 kadro için mülakata girdi. Yazılı sınavda başarı sıralamasına giren adaylar mülakata davet edilecektir. Mülakat tarihi, saati, yeri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgeler https://halkbank.istanbul.edu.tr internet adresi üzerinden ilan edilen sınav sonuç belgesinde belirtildi. Peki, Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanır, Halkbank mülakat sonuçları nereden öğrenilir? Halkbank mülakat sonuçları 2023
3.02.2023 Personel Alımı
Vakıfbank sınav başvurusu 2023! Vakıfbank sınav başvurusu 2023 ne zaman, sınav başvuru şartları neler, Vakıfbank sınavı ücreti ne kadar?
Vakıfbank sınav başvurusu 2023! Vakıfbank sınav başvurusu 2023 ne zaman, sınav başvuru şartları neler, Vakıfbank sınavı ücreti ne kadar? Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden 2023 yılına dair alım yapacağını duyurdu. Vakıfbank, yapacağı alıma dair başvuru kılavuzunu da yayınladı. Vakıfbank istihdam edilmek üzere; Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur alımı yapılacak. Peki, Vakıfbank sınav başvurusu 2023 ne zaman, sınav başvuru şartları neler, Vakıfbank sınavı ücreti ne kadar? İşte Vakıfbank sınav başvurusu 2023…
28.01.2023 Personel Alımı
Bakan Nebati 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Vergi müfettiş yardımcısı alınacak
Bakan Nebati 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Vergi müfettiş yardımcısı alınacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni yılda vergi müfettiş yardımcısı ve defterdarlık uzman yardımcısı alımı ile toplamda 500 personel alınacağının bilgisini paylaştı.
31.12.2022 Ekonomi
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı yapacak! SGK personel alımı şartları!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı yapacak! SGK personel alımı şartları! Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK) sınavla 30 müfettiş yardımcısı istihdam edecek. Başvurular, e-Devlet kapısı üzerinden alınacak. Peki, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK personel alımı şartları…
18.12.2022 Personel Alımı
Vergi Müfettişi Maaşları 2023: En yüksek, en düşük vergi müfettişi maaşı ne kadar? Vergi Müfettişleri ne kadar maaş alıyor?
Vergi Müfettişi Maaşları 2023: En yüksek, en düşük vergi müfettişi maaşı ne kadar? Vergi Müfettişleri ne kadar maaş alıyor? Maliye Bakanlığına bağlı olarak çalışan kamu personeli olan vergi müfettişleri her yıl ocak ve temmuz ayında enflasyon oranına bağlı olarak zam alıyor. Kişinin medeni hali, çocuk sayısı, eşinin çalışıp çalışmadığı, kıdemi ise vergi müfettişinin maaşını etkileyebiliyor.
9.12.2022 Memur
OPEC yeni kararını açıkladı! Akaryakıt fiyatları tavan yapabilir
OPEC yeni kararını açıkladı! Akaryakıt fiyatları tavan yapabilir Petrol İhraç Eden Ülkeler Teşkilatı (OPEC) Bakanlar Kurulu’nun bu ay itibarıyla uygulanacak üretim miktarını görüştüğü toplantıda, geçtiğimiz ekim ayında alınan üretimin günlük 2 milyon varil azaltılması yönündeki kararın sürdürülmesine karar verildi.
4.12.2022 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı 80 personel alacak! İşte başvuru şartları ve sınava başvuru ekranı!
İçişleri Bakanlığı 80 personel alacak! İşte başvuru şartları ve sınava başvuru ekranı! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Bakanlığın merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında boş bulunan uzman yardımcısı kadrolarına sınavla personel alınacak. İlan Resmi Gazete ve Bakanlığın sitesinde yayımlandı. Başvurular; 19-23 Aralık 2022 tarihleri arasında online olarak alınacak. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İçişleri Bakanlığı uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
4.12.2022 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettiş yardımcısı alacak! İşte başvuru şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettiş yardımcısı alacak! İşte başvuru şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı Teftiş Başkanlığı duyurdu! Hazine ve maliye müfettiş yardımcılığı giriş sınavı ilanı yayınlandı. Adayların KPSS’den en az 80 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı şartları ne? İşte başvuru şartları!
4.12.2022 Personel Alımı
Ziraat Bankası sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, saat kaçta? Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, kaç günde açıklanır? Sonuç sorgulama ekranı
Ziraat Bankası sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, saat kaçta? Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, kaç günde açıklanır? Sonuç sorgulama ekranı Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, 2022 Ziraat Bankası personel alımı yazılı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ziraat Bankası personel alımı için yazılı sınav 5 Kasım'da yapıldı. Kasım ayının bitmesine az bir süre kala İstanbul'daki Genel Müdürlük Birimleri Şubelerinde görevlendirilmek üzere yapılacak personel alımlarına ilişkin gelişmeler yoğun bir şekilde takip ediliyor. İşte Ziraat Bankası sınav sonuçları hakkında merak edilenler ve Ziraat Bankası sınav sonucu sorgulama ekranı...
25.11.2022 Personel Alımı
Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Aile ve Sosyal Hizmetler müfettiş yardımcısı alınacak. Yayımlanan ilana göre, hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunları arasından 17, sosyal hizmet, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, çocuk gelişimi, psikoloji ve sosyoloji alanlarında en az dört yıl eğitim veren bölüm mezunları arasından 3 olmak üzere giriş sınavı ile personel alınacak. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte müfettiş yardımcısı alımı sınavı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
Mehmet Ali Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Görevinden alınan BOTAŞ YK Üyesi Mehmet Ali Kaya’nın biyografisi…
Mehmet Ali Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Görevinden alınan BOTAŞ YK Üyesi Mehmet Ali Kaya’nın biyografisi… BOTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kaya görevden alınarak yerine Ali Serkan Erdoğan getirildi. Peki, görevden alınan Mehmet Ali Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?
31.10.2022 Gündem
TCDD KPSS’den 70 puanla personel alacak! Sınava başvuru şartları belli oldu! İşte TCDD personel alımı başvuru şartları!
TCDD KPSS’den 70 puanla personel alacak! Sınava başvuru şartları belli oldu! İşte TCDD personel alımı başvuru şartları! TCDD Genel Müdürlüğü duyurdu! Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirilmek üzere personel alınacak. Yayınlanan ilanan göre, TCDD personel alımı için sınav yapacak. Adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Personel alımı sınavı ve başvuru süreci pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, TCDD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TCDD müfettiş yardımcısı alımı başvuru şartları ne? İşte TCDD personel alımı sınavı detayları...
28.10.2022 Personel Alımı
Türkiye Petrolleri (TPAO) İŞKUR üzerinden 49 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Türkiye Petrolleri (TPAO) İŞKUR üzerinden 49 personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye Petrolleri duyurdu! Müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve mühendis kadrolarına Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 49 personel alacak. Başvurular 31 Ekim’de sona erecek. Peki, Türkiye Petrolleri personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkiye Petrolleri (TPAO) personel alımı başvuru şartları!
26.10.2022 Personel Alımı
Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) personel alacak! İşte başvuru şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) personel alacak! İşte başvuru şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı! Türkiye Şeker Fabrikaları, Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınavla personel alacak. Başvurular 16 Ekim’de sona erecek. Peki, Türkşeker personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker personel alımı şartları ne? İşte Türkşeker personel alımı 2022!
10.10.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022! Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022! Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Erdoğan imzaladı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022…
8.10.2022 Gündem
Ziraat Bankası 78 ilde 1650 personel alacak! İl il kontenjan listesi yayınlandı! İşte başvuru şartları!
Ziraat Bankası 78 ilde 1650 personel alacak! İl il kontenjan listesi yayınlandı! İşte başvuru şartları! Ziraat Bankası personel alımı duyurusu yayımlandı. 1500 servis görevlisi, 30 müfettiş ve 120 uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 16 Ekim’de sona eriyor. İşe alım sınavı başvuruları online olarak alınacak. Sınava başvuru ücreti ise 330 TL olarak belirlendi. Peki, Ziraat Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası personel alımı şartları ne? İşte işe alım sınavı başvurusu ve adaylarda aranan şartlar!
5.10.2022 Personel Alımı
Diyanet İşleri Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru ekranı ve adaylarda aranan şartlar!
Diyanet İşleri Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru ekranı ve adaylarda aranan şartlar! Diyanet İşleri Başkanlığı personel alım ilanı yayınlandı. İlana göre, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına yapılacak yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre müfettiş yardımcısı alımı yapılacak. Başvurular 3 Ekim’de başlayıp, 14 Kasım’da sona erecek. Peki, Diyanet personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet müfettiş yardımcısı alımı şartları ne? İşte ilanın detayları…
2.10.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Müfettiş Yardımcısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müfettiş yardımcısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.